Moderátor: cryingfreeman
kerberosk píše:Včera na konferenci řekli krásnou věc, že prý se na každého dostane ...
http://phandroid.com/2010/01/05/android ... vices-too/
ovšem je tam v podstatě napsáno ´na každého se dostane, protože android je opensource´ ... ale u htc tattoo jsme kvůli sense závislí na updatu od htc, to mě zajímá, jestli už je to někde potvrzeno, nechci svůj android rootovat, abych měl update nějaké rom z xda ...
jarmon: jak jsi s tattoo spokojen? písalo se tu, že na marketu nejsou pro tattoo viditelné aplikace kvůli rozlišení displeje, ale že jdou zase sehnat někde bokem na internetu, měl jsi s tím problémy?
ramon.dexter píše:Jarmon: jde o to, že tatoo má menší rozlišení displeje. 480x320 a 320x240 je sakra velkej rozdíl. A některý aplikace nejsou kompatibilní z toho důvodu že by se nevešly na displej.
kerberosk píše:
Moje agenda je skoro veškerá přes gmail.com a proto vybírám android...
kerberosk píše:
na mironetu je pořád cena 7800, neprodává Sunnysoft někdy šedivky?

vito45 píše:google aplikácie nemá v sebe každý android telefon natívne
viď.: http://en.wikipedia.org/wiki/CyanogenMod#Licensing_Controversy
Jerzabek píše:On se někde prodává oficiálně telefon s Cyanem..?![]()
kerberosk píše:moneytoo: zdroj? co nám to vlastně říká? čí je tahle sbírka buildů?![]()
jarmon: diky, doma mi bezi emulator androida na pc, připravuji se důkladněale když už jsi pořizuji telephoun s operačním systémem, nerad bych byl potom "nešťastně" limitován ... rozběhal jsi třeba mapy a gps? (ndrive nebo ty druhé?) co správce souborů? správce běžících aplikací? budík? program pdf a doc? hudební přehravač? ... jaké jsi třeba ty instaloval aplikace? ... s čím byly problémy?
A ten tvůj tattoo? ... je to oficiální distribuce? záruční list? reklamace?
kerberosk píše:moneytoo: zdroj? co nám to vlastně říká? čí je tahle sbírka buildů?![]()
ale když už jsi pořizuji telephoun s operačním systémem, nerad bych byl potom "nešťastně" limitován ... rozběhal jsi třeba mapy a gps? (ndrive nebo ty druhé?) co správce souborů? správce běžících aplikací? budík? program pdf a doc? hudební přehravač? ... jaké jsi třeba ty instaloval aplikace? ... s čím byly problémy?
A ten tvůj tattoo? ... je to oficiální distribuce? záruční list? reklamace?
Uživatelé procházející toto fórum: Yahoo [Bot] a 1 návštěvník