Moderátoři: michpo, cryingfreeman
pejzy píše:Pls co je to za widget,ktery ukazuje vydrz baterie? (je na jednom z tvych screenu)
michpo píše:Ke tvemu clanku s postrehy. Dovolil bych si nesouhlasit s nazorem, ze se sklicko fotaku poskrabe kdyz se s telefonem hybe po stole, nebo vibruje, to sklicko je totiz zanorene, takze se poskrabat na rovnem stole rozhodne nemuze. Navic to ze je fotak vystouply a telefon je tak lehce nadzvednuty ma velkou vyhodu, a to ze reproduktor neni tolik utisen kdyz je telefon na stole a nekdo zavola.
michpo píše:Ja mam N1 sice zatim jen od utery, ale jsem maximalne spokojeny. Vse me funguje jak ma, vc. spravneho chovani displeje na dotyky.
Dotykova tlacitka me reaguji tak jak maji a nestalo se mi, ze bych ho musel mackat x-krat nez zareaguje, staci vedet ze reaguje na vrchni strane obrazku tlacitka a ze se ma mackat vetsi plochou prstu a neni vubec zadny problem.
michpo píše:Dale bych poupravil tvrzeni ze N1 ma wifi jen b/g, protoze ve skutecnosti ma b/g/n. Mam doma n-kovy wifi router a po pripojeni me N1 ukazuje ve vlastnostech pripojeni rychlost 65 Mbps, coz je rozhodne vic nez maximum g-ckove wifi 54 Mbps.
michpo píše:Tech 6,5 hodiny Internet use znamena, ze N1 vydrzi 6,5 hodiny surfovani na netu pres wifi.
michpo píše:Jinak je to pekne napsany clanek
silencer píše:Podle mě měl iP lepší dvě věci - přehrávač (audio, video) a kinetické skrolování. Ten přehrávač by to chtělo - dal bych klidně i 10$ za pořádný přehrávač.
cryingfreeman píše:no ak jedine spomalenie na Nexuse su len tie mikrolagy pri scrolovaní tak super...stalo sa ti niekedy, že by sa ti objavovala plochaa dlhšie?
YoungBuck píše:K tomu bluetooth, jakto ze treba na odosielanie suborov na iny telefon nejaky program... Delarock to skusal a pisal mi ze mu to ide bez nejakeho programu naviac, tak ak to vlastne je. Mozes skusit prosim ci v ponuke share sa nachadza moznost bluetooth aj bez toho programu Bluetooth File Transfer? dakujem
YoungBuck píše:K tomu bluetooth, jakto ze treba na odosielanie suborov na iny telefon nejaky program... Delarock to skusal a pisal mi ze mu to ide bez nejakeho programu naviac, tak ak to vlastne je. Mozes skusit prosim ci v ponuke share sa nachadza moznost bluetooth aj bez toho programu Bluetooth File Transfer? dakujem
mck182 píše:Pojem kinetické skrolování už jsem párkrát viděl, ale ještě ani jednou se nedověděl, co že to je. Eh..co to tedy je?![]()
Přijde mi navíc dost legrační, že mnohdy absenci téhle čistě efektní animace leckteří recenzenti ostře vyčítají jako něco zásadního, jako by snad šlo o něco víc než o "eye candy"
Mines píše:mck182: co to tam mas na status baru za "androida panacka"?
mck182 píše:Mines píše:mck182: co to tam mas na status baru za "androida panacka"?
Je to Task Manager od Rhythm Software...první, na který jsem natrefil a plná spokojenost. Má ještě i 1x1 widget s tím samým androidem, který drží cedulku s údajem o volné paměti
Crusty píše: zda-li by nekdo mohl rici jak je na tom N1 s vydrzi baterie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník