Není pravda, funguje to. Mám G1 A1.6 a mám složku Alarms ve složce Music a normálně mám v seznamu alarmů i MP3ku, kterou jsem si tam dal. Chce to trochu zagooglit a najít, protože na každým android telefoně funguje ta melodie v jiný složce (struktuře složek na kartě).[/quote]
Nikdo neříkal ,že to nejde na G1,ale na Pulsu to nefunguje.

Jinak co se týče programu RingDroid,tak jsem ho chvíli měl,ale nakonec jsem přesedlal na RRingtone.Neumí sice ořezávat písničky,ale co mi vyhovuje je to ,že přez něj do seznamu přidám jakékoliv vyzvánění a ještě ze seznamu smažu ty vyzvánění o kterých vím ,že je v životě nepoužiju.
Tady je ukázka práce v aplikaci.Dá se zvolit na co se aplikace použije(vyzvánění,SMS),pod seznamem přes Browse for Ringtones si najdeš složku ve které máš nějaké zvuky,ťukneš na zvuk a zeptá se tě to jestli ho chceš přidat do seznamu,v seznamu potom uvidíš co jsi přidal,dáš SAVE a vrátíš se na úvodní obrazovku,tam klikneš na menu,vyjede REFRESH a potvrdíš,potom už najdeš tvé vyzvánění v seznamu,navíc když v tom prográmku klikneš na ten červený křížek,tak tím si můžeš odstranit zvuk ze seznamu v telefonu,ale pokud ho odstraníš tak potom opět musíš použít tlačítko REFRESH,JINAK TI ZE SEZNAMU NEZMIZÍ