2case:
jedna z hlavních point ano. neřikám, že s tím nesouhlasím, jen to (možná zatím) odmítám využívat, což samozřejmě nikomu necpu jako jediný a kvalitní názor hodný následování

prostě protože z mého subjektivního pohledu shledávám dost nepraktickým, pokud mi uprostřed rozdělané práce začnou chodit aktualizace čehokoli.
jinak jsem vždy myslel, že hlavní výhoda používání opensource systému tkví právě v opensource jako takovém, tedy komunitě, možnostech vývoje (přístup ke zdrojákům) a výhod z toho vyplývajících (např. možnost kompilace vlastního systému atdatd..) - na tuto větu není třeba jakkoliv reagovat
ale jsem velmi mladým vlastníkem, či spíše průzkumníkem androidu, čili je dost možné, že některým věcem, na které jsem nebyl z palmu zvyklý, časem přijdu na chuť.
2skooopa:
jj, tak jak jsem to napsal, je to pěkná pičovina. nejspíš se však shodneme, že ani před překročením fup není rychlost gprs nicmoc..
2the rest:
cílem mého testíku výdrže měla být informace pro lidi neposkvrněné dřívějším vlastnictvím jakéhokoli smartfounu či pda, tedy pro lidi zvyklé na výdrž v řádech i týdnů, že pokud zrovna jedete někam na delší dobu (rozuměj delší než den) bez nabíječky (či možnosti nabití), je možné za určitých okolností celkem v pohodě fungovat i delší dobu, než se píše v subjectu tohoto vlákna.
rozhodně jsem neměl v úmyslu vyvracet názory lidem, kteří se v této komunitě pohybují už nějakou dobu a kteří toho ví přeci jen víc.