Tak lidi. jdu vám napsat mé názory na nové ICS. Než začnu tak telefon byl celej smazanej,karta smazaná prostě uplnej reset a po té nahranej ICS

už ho používám cca 14dní a nevidím na něm absolutně nic dobrého. Začnu třeba rychlostí telefonu, připadne mi jako bych používal nějakou Nokii se symbianem(někdy) je to všecko pomalé, hrozně se seká(né vždy) a už se mi za těch 14dní asi 10krát sekl, že sněm nešlo nic dělat. Např: pouštím Dolphin browser jdu na stránku, jedu dolů a nic celej telefon mrtvej, takže vyhodit baterku a znova pustit, to stejné u fotoaparátu, přepínám na video potřeboval jsem rychle natočit a chci zapnout přisvětlení dám ano a zase zásek. atd.... co jsem měl 2.3.4 nikdy mě nespadl, nikdy se nesekl byl svižnej atd... neměl jsem sním absolutně žádnej problém. Tedkom mám spíš problémy se svýma nervama, jak KURV* mohli vypustit takovou sračk*... Fotoaparát nastavení atd hrozný, zasekává se ukrutně až mě praskaj nervy samozřejmě neříkám že to dělá furt prostě někdy hodí zásek a je to... pozitivum... pěkný schéma, ikonky atd. fajn, pěkné rozhraní Nastavení, možná lepší baterka, ale rozdíl nepoznatelný. to je tak vše co mě v tuhle chvíli napadne a to vám ani nechci říkat o telefonu co má moje přítelkyně Xperia Neo V to je ještě horší jako u mého telefonu. Doufám že udělají v brzké době aktualizaci, protože je to hrozné.
Díky a pevné nervy s ICS.