mám problém, jako lama.
popis: dnes jsem se rozhodl, že si po nějaké době spojím kalendář z outooku s tím na gmailu (v outlooku jsem měl významné dny, které jsem chtěl dostat na gmail). udělal jsem export z outlooku do souboru .vcf (dos) a naimportoval do gmailu. výsledkem bylo duplicitní zobrazení všeho s poškozením písmen s diakritikou.... protože mam v kalendáři několik tisíc údajů (jmeniny, státní svátky, výročí příbuzných, významné dny, úkoly atd) nechtěl jsem to vymazat vše najednou. proto jsem po-vypínal kalendáře jmeniny čr, státní svátky, fáze měsíce, východy slunce a poškozené údaje od 1.1.2011 až 31.12.2015 ručně vymazal (ty woe to byla pakárna). pote jsem se znovu na gmailu přihlásil k odběru jmeniny-čr a svátky čr. v notebooku normálně naběhly a tak jsem dal v telefonu synchronizaci a myslel, že to bude ok. ale teď vidím v note pouze výročí příbuzných (můj kalendář) a ostatní údaje tam nejsou. přitom se ty kalendáře včetně barev v telefonu před-nabízejí. asi po tisící mi synchronizace kalendáře nedoběhne až do konce a prostě většina událostí tam není. myslím si, že je to nějaká blbost, kterou jsem udělal, ale stejné oči vidí stejné chyby (nechci dělat obnovu, továrního nastave, které by určitě pomohlo) je tu někdo, kdo mi pomůže najít chybu??? dík
propracoval jsem se sem:

účet gmail, samozřejmě mám