Ahoj lidi, tak vlastnim tablet asi 5dni a jsem snim docela spokojen, ale je u me par problemu, jak to casto a se vsim byva, zajimalo by me zda je na tom nekdo podobne.
1.Vsiml jsem si ze mam v rohu asi 6 mrtvych pixelu (jsou stale cerne) Asi to reklamovatelne neni co?
2. Pri projizdeni webu se mi nekdy zvysi ci snizi jas podsviceni, a to vetsinou skrze to jestli je na strance neco tmaveho nebo ne, nebo se to stane kdyz vyjedu z jedne app do jine, ale co jsem si vsiml dela to skrze to co zrovna zobrazuje (nedela to vzdy a automaticky jas mam vypnuty)
3. Hry, mam asi 15 tech nejlepsich THD her, funguji dobre, ale obcas se setkavam s tim ze zacne obraz blikat nebo se to uplne kousne, dela to skoro v kazde hre. Tablet vypnu a zapnu a je po problemu. Napada me jestli to neni spojeno s tim ze jsem pred tim neco instaloval a odinstalovaval. Proto ze me pripada ze to zloby hlavne po teto operaci.
4. Nemuzu najit SD kartu, tablet ji precte jen v nejakem spravce souboru od asusu co tam byl a v Total Commanderovy ktery pouzivam. Ovsem problem je ze prehravac videa ktery pouzivam (BSPlayer) ji nenajde

tam musim vse spoustet pres Totala, pres ktery ale nejde opustit video mkv. i kdyz prehravac to umi.
Prosim o vase nazory, urcite uz mate vic zkusenosti.