marekxp123 píše:Skus DirectoryBind od XDA alebo LinktoSD
LinktoSD nenašlo microSD kartu a v DirectoryBind to taky nejde asi protože external_sdcard je umístěná v sdcard.Takže to vypadá jako kdybych to chtel presunout na stejne uloziste.
Moderátoři: cryingfreeman, Tomáš Kubec, aldav
marekxp123 píše:Skus DirectoryBind od XDA alebo LinktoSD
Michal77 píše:Tak Aurora II cca týden doma a po nainstalování fw aggro 0730 naprostá spokojenost až nadšeníNevim nakolik jsem klikař, ale na tabletu mi momentálně funguje vše perfektně. Wifi stabilní i se solidním dosahem, touchscreen rozhodně citlivější než na původním firmware a bez chyb. Mezi fullscreenem a spodní lištou přepínám přes ToggleBar, resp. mám defaultně nastavenej smart mode, takže na ploše lišta, která při spuštění aplikací mizí. Podle mýho za ty peníze famózní koupě;-) I love China
Spaidy96 píše:marekxp123 píše:Skus DirectoryBind od XDA alebo LinktoSD
LinktoSD nenašlo microSD kartu a v DirectoryBind to taky nejde asi protože external_sdcard je umístěná v sdcard.Takže to vypadá jako kdybych to chtel presunout na stejne uloziste.
marekxp123 píše:Michal77 píše:Tak Aurora II cca týden doma a po nainstalování fw aggro 0730 naprostá spokojenost až nadšeníNevim nakolik jsem klikař, ale na tabletu mi momentálně funguje vše perfektně. Wifi stabilní i se solidním dosahem, touchscreen rozhodně citlivější než na původním firmware a bez chyb. Mezi fullscreenem a spodní lištou přepínám přes ToggleBar, resp. mám defaultně nastavenej smart mode, takže na ploše lišta, která při spuštění aplikací mizí. Podle mýho za ty peníze famózní koupě;-) I love China
Použi tlačidlo "domčeka" HOME, 4. naľavo od POWER pre zobrazenie a zmiznutie lišty a nemusíš používať ToggleBar.
Michal77 píše:marekxp123 píše:Michal77 píše:Tak Aurora II cca týden doma a po nainstalování fw aggro 0730 naprostá spokojenost až nadšeníNevim nakolik jsem klikař, ale na tabletu mi momentálně funguje vše perfektně. Wifi stabilní i se solidním dosahem, touchscreen rozhodně citlivější než na původním firmware a bez chyb. Mezi fullscreenem a spodní lištou přepínám přes ToggleBar, resp. mám defaultně nastavenej smart mode, takže na ploše lišta, která při spuštění aplikací mizí. Podle mýho za ty peníze famózní koupě;-) I love China
Použi tlačidlo "domčeka" HOME, 4. naľavo od POWER pre zobrazenie a zmiznutie lišty a nemusíš používať ToggleBar.
No jo, díky!snad mě omlouvá, že to tlačítko nemam nalevo od power, ale úplně vpravo vedle "+"
Hope píše:Opytam sa vlastníkov aurory 2 , oplatí sa ju kúpiť? Na ebay je za pekných 143 dolárov a zadarmo pošta, len neviem ako dlho by som čakal ked píšu že je nasklade a či by som na Slovensku nemusel platiť clo...
marekxp123 píše:Spaidy96 píše:marekxp123 píše:Skus DirectoryBind od XDA alebo LinktoSD
Prepíš vold.fstab v priečinku etc cez upgrade len neviem ako vytvorit ten zip, na slatedroit to bolo v darkelf a potom to odstranili:
## Vold 2.0 fstab
#######################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
######################
# Mounts the first usable partition of the specified device
#use this line to support VIRTUAL CDROM.And you can define the directory where you want to mount
loop_mount loop /mnt/VIRTUAL_CDROM
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/AMLOGIC_CARD/card_host/memorycard0 /devices/platform/aml_sd_mmc.0
dev_mount flash /mnt/sdcard/external_sdcard auto /devices/virtual/mtd/mtd8/avnftl8 /devices/platform/mtd/mtd8/avnftli
#asec flash
Hope píše:Ale posielajú to z ázie konkrétne zo shenzenu....
Spaidy96 píše:A jej jak to udělám a co se pak stane?
Spaidy96 píše:Aha takže mám smůlu,jedině počkat až bude darkelf na bázi 0717.
Yazz píše:Ahoj mam elf 2 asi 2 dny s androidem nemam zkušenost ale zajima mě to co tady popisujete což je root a přepsani nějakeho build.prop aby se mi otevřelo vice věcí a dalo se hrat vice her atd potřeboval bych navod pro laika jako maj třeba na http://www.satomar.cz/index.php/podpora2 kde je to pěkně rozepsane i s obrazkama pokud by měl někdo čas a trpělivost byl bych mu vděčný. Neříkam že potřebuju navod s obrázkama ale pokud by byli nezlobil bych se. nebo video kde je to pěkně vidět jak se co děla diky a omlouvam se pokud tu píšu něco co je o par stranek z5 ale už sem to tu četl asi 5x a sem z toho zmateny diky všem co budou ochotni
plevelson píše:zdravím, nainstaloval jsem fw aggro 0730 - vše OK, ví ale někdo z vás, jak se zbavit té postranní pravé lišty - myslím tím úplně, nejenom skrýt....
Spaidy96 píše:ani jedno se nenahralo a navic kdyz jsem tablet zapl mela baterka 47% po pokusu nahrat ty dva patchy mela 40% a za 10 sekund jen 5% a za dalsich 20 mint mela stale 5%,pak jsem jej dal na nabijecku.GLtoSd mi nabydlo k presunit titaniumbackup,asphalt6 a golf2,ale presunul se jen titaniumbackup.Fifu12,gta3,real racing2,asphalt7,virtual tenis mi to ani nenabydlo
marekxp123 píše:plevelson píše:zdravím, nainstaloval jsem fw aggro 0730 - vše OK, ví ale někdo z vás, jak se zbavit té postranní pravé lišty - myslím tím úplně, nejenom skrýt....
Je to aplikácia Button Savior. Odstrániť a ak sa nedá tak pozastaviť v aplikácií.
plevelson píše:Yazz píše:Ahoj mam elf 2 asi 2 dny s androidem nemam zkušenost ale zajima mě to co tady popisujete což je root a přepsani nějakeho build.prop aby se mi otevřelo vice věcí a dalo se hrat vice her atd potřeboval bych navod pro laika jako maj třeba na http://www.satomar.cz/index.php/podpora2 kde je to pěkně rozepsane i s obrazkama pokud by měl někdo čas a trpělivost byl bych mu vděčný. Neříkam že potřebuju navod s obrázkama ale pokud by byli nezlobil bych se. nebo video kde je to pěkně vidět jak se co děla diky a omlouvam se pokud tu píšu něco co je o par stranek z5 ale už sem to tu četl asi 5x a sem z toho zmateny diky všem co budou ochotni
marné volání, taky jsem to přání tady vyslovil - musíš si to dohledat sám.....
Hope píše:Opytam sa vlastníkov aurory 2 , oplatí sa ju kúpiť? Na ebay je za pekných 143 dolárov a zadarmo pošta, len neviem ako dlho by som čakal ked píšu že je nasklade a či by som na Slovensku nemusel platiť clo...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků