Moderátoři: cryingfreeman, Wexter, mArtinko5MB
sampoalphascan píše:Nemůžete někdo upnout RUU 1.26, 1.29 někde kde to půjde stáhnout třeba na uložto, po čtvrtém marném pokusu vodcaď http://www.filefactory.com/f/7cc7b2fbdd03c031/ už to vzdávám. Dík.
sampoalphascan píše:CO JE POTŘEBA
soubory
Unlock_code
recovery-clockwork-touch-5.8.3.1-endeavoru
RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.7_Radio_1.1204.104.14_release_259281_signed
stav v jakém je zařízení
RELOCKED
Security Warning
ENDEAVORU PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-0.94.0000
CLDP-None
MICROP-None
RADIO-1.1204.103.14
eMMC-bootmode: disabled
CPU-bootmode: disabled
HW Secure boot: enabled
MODEM PATH: OFF
V neposlední řadě trpělivost, nabitou baterku a hlavně zájem lidí zde i na XDA kterým tímto opravdu děkuji, bez jejich pomoci by se to nepovedlo. Pokud budu umět poradím samozřejmě i já a to velmi rád.
Děkuji
sampoalphascan píše:doktorq píše:mobil nezůstane viset v tom režimu "HTC quietly brilliant", takže to co píšeš v bodě 1 a 2 je pro mě de facto neřešitelné. Body 3-6 splnit jdou, až na to že na konci nezůstává displej černý. A to nevím, zda je i u tebe.
Přesně tohle jsem řešil, ten displej musí zůstat černý. Taky mi to pořád restartovalo dokolečkadokola. Pak jsem zkusil bez úspěchu nahrát 1.28, a potom jsem v CWM dal format u všeho co šlo a pak mi to začalo fungovat. Akorát nevím co všechno jsem tím posr..., ale teď nabíjí
sampoalphascan píše:Super. A jak se ti to teda povedlo? Bez CWM to nabíjet nebude. V bootu to nenabíjí a v "HTC quietly brilliant" taky ne. Jsem zkoušel všechno. USB, nabíječku, jinou nabíječku, autonabíječku, servisní kabel. S rožnutou led, zhasnutou ....atd.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků