Moderátoři: cryingfreeman, Wexter, pRo_lama
Kyblik píše:Ale pořád bliká jen ta dioda. S NoLed je přímo na displeji rozsvícená ikonka dané zmeškáné události.
Blackhawk píše:Na oba programy boli staznoati, ze vyciciavaju baterku tak si dajte bacha.
wojtisheek píše:Malodej píše:zdravímchci se zeptat, jestli neznáte někdo nějakej vychytanej kalendář, jako je splánovač? a podobnej poznámkovník smemo? chci zkusit i rom, které nejsou založené na té stock a tak tam nebudou tyto apky ... obě je používám denně ... jsou fakt dobré
díky
dnes sem si nainstaloval tenhle kalendar - Business Calendar Free - a jsem s ním nad míru spokojenej:-)
mister_moon píše:Je nejaky program na SSIII zpravy,hudba,fotky,videa....jako maji nokiie Nokia PC Suite??? dik za re:

zzzipp píše:Tak jsem včera zaznamenal další barvu led diody, a to zelenou. Červeně bliká při slabé baterce a při nabíjení, modrá signalizuje nepřečtenou událost, ale co je ta zelená, to netuším.
Ramirez píše:Cez spravcu suborov vytvor vo vnutornej pameti zlozku menom "skins" a tam nakopiruj temu.
Blackhawk píše:Patlen, si si isty, ze tam je RGB dioda? Mne sa zda akoby tam bolo viac farebnych diod, zda sa mi akokeby kazda farba svietila z inej casti.
Blackhawk píše:Patlen, si si isty, ze tam je RGB dioda? Mne sa zda akoby tam bolo viac farebnych diod, zda sa mi akokeby kazda farba svietila z inej casti.
ProMotion píše:Ahoj,
nevím v čem je problém, ale nejdou mi přidat do skupin kontakty. Chtěl jsem si tak všechno zpřehlednit, ale když kliknu na tu skupinu, dejme tomu Přátelé a potom na ikonu přidat kontakty, tak tam naťukám název kontaktu, vpravo dole kliknu na lupu a nic. Neví někdo co s tím?
Zpět na SGS III - obecná diskuze
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků