me zas stve,ze dialer a kontakty maji jiny styl detailu kontaktu.je to zbytecne neprehledne
Moderátoři: cryingfreeman, Wexter, pRo_lama
Ramirez píše:Na S3 sa okrem toho stupidneho posunutia robi Screenshot kombinaciou POWER+HOME! Autokorekcia sa vypina v nastaveniach klavesnice (Jazyk a vstup).
macodk3 píše:Poradí mi s tým niekto? Akákoľvek QWERTZ klávesnica bez autokorekcie, kludne aj platená.
vladakleca píše:Nevíte nekdo jak mám jsi změnit widgety ktereé jsou na zamčene obrazovce.Chtěl by jsem si tam dát jiné,ale nějak na to nemohu prijít.Na odemčené obrazovce to jde v poho jen přetažením,ale na té hlavní než jse odemkne my to nějak nejde.Díky za radu.
Gladstone píše:Přes USB to nepřehraješ protože SGSIII respektive Android ICS na SGSIII nepodporuje Mass Storage (neboli velkokapacitní úložiště - flashka, externí disk, atd.) ale pouze MTP (Media Transfer Protocol) který funguje jen na PC. Jediná možnost je koupit si HDMI kabel pro SGSIII a zapojiho právě přes HDMI konektor.
Gil píše:Já dnes odnesl SIII-ku do servisu s prasklým stříbrným rámečkem. Prasklo to pod tlačítkem hlasitosti.
Zpět na SGS III - obecná diskuze
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků