Galaxy S III - Pokec (problémy,rady,tipy,triky)

Moderátoři: cryingfreeman, Wexter, pRo_lama

Re: Galaxy S III - Pokec (problémy,rady,tipy,triky)

Příspěvekod budvajs » sob 04. srp 2012 9:01:31

ja navody nectu :-),myslim ze nejsem jedinej,tak proto to pisu :-).
me zas stve,ze dialer a kontakty maji jiny styl detailu kontaktu.je to zbytecne neprehledne
budvajs
Androiďák!

Typ mobilu: Samsung Galaxy S3

Reklama

přihlášeným se nezobrazuje

Příspěvekod Kunyak » ned 05. srp 2012 10:50:06

Ahoj , mám jeden dotaz , když chci přehrát foto nebo video co mám v telefonu v televizi přes usb tak se mi to nedaří , co dělám špatně ? Telku mám samsung ledku řada 5 , usb movie telka podporuje ... děkuji ;)
Samsung Galaxy S III, I9300XXEMC2 - 4.1.2
Kunyak
Nové Androidě

Příspěvekod Gladstone » ned 05. srp 2012 14:08:25

Přes USB to nepřehraješ protože SGSIII respektive Android ICS na SGSIII nepodporuje Mass Storage (neboli velkokapacitní úložiště - flashka, externí disk, atd.) ale pouze MTP (Media Transfer Protocol) který funguje jen na PC. Jediná možnost je koupit si HDMI kabel pro SGSIII a zapojit ho právě přes HDMI konektor.
Gladstone
Stálý androiďák

Typ mobilu: I9300 - Samsung Galaxy SIII

Příspěvekod Kunyak » ned 05. srp 2012 18:04:47

Gladstone - díky ;)
Samsung Galaxy S III, I9300XXEMC2 - 4.1.2
Kunyak
Nové Androidě

Příspěvekod tomasmedek » ned 05. srp 2012 19:41:12

Zkusil jste někdo camera mod odtud http://www.xda-developers.com/android/camera-mod-brings-30-mbit-video-and-more-to-galaxy-s-iii/ ?

Pokud ano, uploadněte někam nějaké vzorky a podělte se o zkušenosti. Díky.
Měl jsem nebo ještě mám: Nexus One, Nexus S, HTC Desire, Tab P1000, LG Optimus 2X, SGS2, Galaxy Nexus, SGS3, Tab 10.1 3G, Note 10.1, Xperia P, Nexus 7, Note 2
tomasmedek
Androiďák!

Typ mobilu: Galaxy S4

Příspěvekod smazka369 » ned 05. srp 2012 21:38:49

zdarec ma nekdo problem zo zadnym krytom? spravila sa mi cez neho ciara aj okolo napisu samsung vypada to jak popraskane hnus? ma niekto podobny problem?
smazka369
Stálý androiďák

Typ mobilu: samsung galaxy S3
Rom: výroba :)

Příspěvekod Ramirez » ned 05. srp 2012 22:33:38

Pokial kryt moc neprehybas ked ho davas dole,tak ti sam od seba urcite nepraskne. Mam 2ks S3 biely aj modry a ziadne vady nemaju.
Ramirez
Androiďák!

Typ mobilu: Sony Xperia Z - HTC Desire S
Tablet: Asus Transformer Pad TF300T

Příspěvekod macodk3 » pon 06. srp 2012 1:08:32

Prosím vás.. nenúťte ma čítať všetkých 22 strán :) Potrebujem poradiť ako nastaviť nejaký iný spôsob na spravenie screenshotu obrazovky, to posunutie rukou je extrémne nepraktické a nepohodlné, bolo by dobré napríklad to stlačenie power a home buttonov naraz ako na iPhone, existuje podobné riešenie? A ešte by som potreboval QWERTZ klávesnicu kde sa dá vypnúť autokorekciu, nenávidím ju! :D ďakujem :)
Používal som iPhone 3G, 4 a 4S a potom ma to prestalo baviť. Prešiel som na podla môjho názoru zaujímavejší Android. Najskôr Galaxy S3 a teraz Xperia Z a som spokojný.
macodk3
Nové Androidě

Typ mobilu: Sony Xperia Z Black
Twitter: macodk3
Tablet: iPad 3 16GB Black

Příspěvekod Ramirez » pon 06. srp 2012 2:00:40

Na S3 sa okrem toho stupidneho posunutia robi Screenshot kombinaciou POWER+HOME! Autokorekcia sa vypina v nastaveniach klavesnice (Jazyk a vstup).
Ramirez
Androiďák!

Příspěvekod smazka369 » pon 06. srp 2012 6:09:35

no ten kryt sa praska/lupe sam od seba a druha vec je to polykarbonat udajne nezlomitelny
smazka369
Stálý androiďák

Příspěvekod Raider » pon 06. srp 2012 10:47:07

Zdravím lidi, všimnul jsem si problému s příchodem SMS... Tedy vlastně s vyzváněním...

Mám telefon nerootnutý s oficiální ROM...

Příjde mi SMS, mám nastavený zvuk pískání který je v S III jako základ a pískne mi polovinu nebo třeba pískne jen jednou.... Někdy se stane že pískne celý tón... nevíte čím by to mohlo být? :roll:

A snad jste to pochopili, nevím jak jinak to popsat :D
Raider
Stálý androiďák

Typ mobilu: Samsung Galaxy Note II

Příspěvekod Ramirez » pon 06. srp 2012 12:23:11

JA viem s coho je kryt SGS3.Polykarbonat nema byt nezlomitelny ale ma mat vecsiu odolnost voci poskrabaniu.Ked si s nim teda nic nerobil,tak ho odnes na reklamaciu.
Ramirez
Androiďák!

Příspěvekod macodk3 » pon 06. srp 2012 13:47:42

Ramirez píše:Na S3 sa okrem toho stupidneho posunutia robi Screenshot kombinaciou POWER+HOME! Autokorekcia sa vypina v nastaveniach klavesnice (Jazyk a vstup).

Da sa vypnut ale originalna samsung klavesnica nepodporuje qwertz rozlozenie..
Používal som iPhone 3G, 4 a 4S a potom ma to prestalo baviť. Prešiel som na podla môjho názoru zaujímavejší Android. Najskôr Galaxy S3 a teraz Xperia Z a som spokojný.
macodk3
Nové Androidě

Příspěvekod smazka369 » pon 06. srp 2012 16:02:01

jj myslis ze mi to uznaju? vypada to jak prasklina cez celu sirku a potom okolo nadpisu samsung. okrem toho mam zarez v konstrukcii ktory som ale moc neriesil.a dalsi prob ako uz vela ludi pisalo ked mam v noci nejaku ciernu obrazovku vydim vypalene body.to by mali uznat nie? popripade dockam sa vymeny kus za kus ci akurat mi daju new kryt.diki
smazka369
Stálý androiďák

Příspěvekod Ramirez » pon 06. srp 2012 18:56:09

Tazko povedat. Pri reklamacii uved vsetky tie zavady a uvidis ako sa zachovaju.
Ramirez
Androiďák!

Příspěvekod Gil » pon 06. srp 2012 19:25:58

Já dnes odnesl SIII-ku do servisu s prasklým stříbrným rámečkem. Prasklo to pod tlačítkem hlasitosti.
Gil
Androiďák!

Typ mobilu: Note II
Tablet: Transformer Prime 4.1.1
Rom: Stock 4.1.2

Příspěvekod macodk3 » úte 07. srp 2012 0:09:16

Poradí mi s tým niekto? Akákoľvek QWERTZ klávesnica bez autokorekcie, kludne aj platená.
macodk3
Nové Androidě

Příspěvekod Jumbo78 » úte 07. srp 2012 5:57:31

Autokorekce se dá vypnout. Zkus slide it keyboard
Chcete navíc 500MB na Dropboxu? Klikni http://db.tt/dzUQw73y
Chcete až 50GB na MINUS? Klikněte http://min.us/riwUvT6

Smartphone z číny od prověřeného prodejce: http://www.ibuygou.com/reg/?uid=B9ACB4A ... 1D3FAC5C30
Jumbo78
Androiďák!

Typ mobilu: Samsung Galaxy S + SG NOTE II
Tablet: Samsung Galaxy NOTE II :D
Rom: Ofiko JB + ROOT

Příspěvekod 1sefko » úte 07. srp 2012 12:52:38

macodk3 píše:Poradí mi s tým niekto? Akákoľvek QWERTZ klávesnica bez autokorekcie, kludne aj platená.

Klávesnica Smart Keyboard PRO: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5jZGVndWV0LnNtYXJ0a2V5Ym9hcmRwcm8iXQ..
Nastavenie samotnej klávesnice je plne preložené do slovenčiny (nastavenie v češtine nie je podporované, neviem prečo). V možnosti Jazyk vo voľbách Aktuálny jazyk a Klávesa výberu jazyka si treba zafajknúť jazyk a rozloženie klávesnice Slovenčina (QWERTZ). Slovenčina (aj Čeština) je tam totiž aj QWERTZ aj QWERTY. V možnosti Predikcia textu stačí vypnúť Zobraziť návrhy a autokorekcia sa vypne. Ak nepoužívaš predikciu, tak netreba ani doinštalovávať slovenský jazykový balíček. Klávesnicu mám kúpenú a tých pár € za to určite stojí.
1sefko
Stálý androiďák

Tablet: Nexus 7
Rom: stock fw

Změna widgetu na zamčené obrazovce

Příspěvekod vladakleca » úte 07. srp 2012 13:02:46

Nevíte nekdo jak mám jsi změnit widgety ktereé jsou na zamčene obrazovce.Chtěl by jsem si tam dát jiné,ale nějak na to nemohu prijít.Na odemčené obrazovce to jde v poho jen přetažením,ale na té hlavní než jse odemkne my to nějak nejde.Díky za radu. :)
vladakleca
Stálý androiďák

Typ mobilu: Samsung Galaxy S III.-white
Tablet: TOSHIBA AT-300 (32GB)

Příspěvekod Jumbo78 » úte 07. srp 2012 13:04:21

Poutím aplikaci widgetlocker z marketu
Chcete navíc 500MB na Dropboxu? Klikni http://db.tt/dzUQw73y
Chcete až 50GB na MINUS? Klikněte http://min.us/riwUvT6

Smartphone z číny od prověřeného prodejce: http://www.ibuygou.com/reg/?uid=B9ACB4A ... 1D3FAC5C30
Jumbo78
Androiďák!

Typ mobilu: Samsung Galaxy S + SG NOTE II
Tablet: Samsung Galaxy NOTE II :D
Rom: Ofiko JB + ROOT

Re: Změna widgetu na zamčené obrazovce

Příspěvekod Ramirez » úte 07. srp 2012 13:42:58

vladakleca píše:Nevíte nekdo jak mám jsi změnit widgety ktereé jsou na zamčene obrazovce.Chtěl by jsem si tam dát jiné,ale nějak na to nemohu prijít.Na odemčené obrazovce to jde v poho jen přetažením,ale na té hlavní než jse odemkne my to nějak nejde.Díky za radu. :)

2 stranky dozadu je to napisane.
Nastavenia/Zabezpecenie/Mpznosti zamknutia obrazovky/odkazy.
Ramirez
Androiďák!

Re: Změna widgetu na zamčené obrazovce

Příspěvekod 1sefko » úte 07. srp 2012 13:45:15

EDIT: Ramirez, bol si rýchlejší :-)

Menu/Nastavení/Zabezpečení/Možnosti zamknutého displeje/Zástupci.
Tlačítko musí byť zapnuté (zelené), kliknutím na nápis "Zástupci" nastavíš max. 4 zástupcov, alebo aj žiadneho (keď chceš mať prázdny lockscreen.
Samozrejme vo volbe "Možnosti zamknutého displeje" môžeš manažovať celý lockscreen (hodiny, počasie, efekty, príkazy...), nie len ikony zástupcov.
1sefko
Stálý androiďák

Tablet: Nexus 7
Rom: stock fw

Příspěvekod prograw » úte 07. srp 2012 14:24:14

Zdar chlapi,

vyskytl se mi tu dost pitomej problém. Po odinstalování aplikace Handcent SMS se mi nedaří dostat do nastavení zástupců na lockscreenu. Zkdyž na to klinu, objeví se po chvilce černá obrazovka a potom nápis "Nastavení se zastavila". Nutno podoknout, že jsem měl Handcent zástupce na lockscreenu před odinstalací. Chtěl jsem si tam místo ní hodit default Zprávy od Samsungu.

Ještě mě napadá, jestli to nemůže být tím, že jsem ještě ten večer flashoval Cerberus do ROMky. (to byl taky důvod k odinstalaci Handcentu, protože Cerberus s ní nekomunikuje..). Díky moc všem za rady! :-)

//restart jsem zkoušel..
prograw
Stálý androiďák

Typ mobilu: Samsung Galaxy SIII Pebble Blue

Příspěvekod budvajs » úte 07. srp 2012 16:06:59

nainstalovat opet Handcent,pak odstran zastupce lockscreenu,pak odinstaluj Handcent... hm?
budvajs
Androiďák!

Příspěvekod prograw » úte 07. srp 2012 17:08:59

Nainstalovano znovu a porad to nejde. Nevim co s tim je. Zkusil jsem u znovu restart a nic. Nic, nic, nic... stve me to, uz jen z principu..
prograw
Stálý androiďák

Typ mobilu: Samsung Galaxy SIII Pebble Blue

Příspěvekod harmonyigor » úte 07. srp 2012 17:25:49

Gladstone píše:Přes USB to nepřehraješ protože SGSIII respektive Android ICS na SGSIII nepodporuje Mass Storage (neboli velkokapacitní úložiště - flashka, externí disk, atd.) ale pouze MTP (Media Transfer Protocol) který funguje jen na PC. Jediná možnost je koupit si HDMI kabel pro SGSIII a zapojiho právě přes HDMI konektor.

Troska by som ta poopravil ja mam sice galaxy note s ics 4.0.3 ale mass storage mam je to v nastaveniach tam kde asi 4 od vrchu ja to mam ako dalsie a tam je pomocky usb a mas :)
harmonyigor
Nové Androidě

Typ mobilu: Samsung Galaxy Note

Příspěvekod Body_Link » úte 07. srp 2012 18:27:52

Gil píše:Já dnes odnesl SIII-ku do servisu s prasklým stříbrným rámečkem. Prasklo to pod tlačítkem hlasitosti.

To je hnus. Nechápu to. Nejsi první kdo má takové problémy s SGS III. Já mám bílou variantu, sice zatím nic prasknutého,ale u mobilu za takové peníze no potěš... Jako je fakt takový velkýýýýýý problém když už je celý mobil z plastu, dát alespoň rámeček z nějakého podělaného kovu????? Za těch 15500,- by snad zákazník který jim ty prachy dá mohl mít aspoň mobil chvíli v klidu. Fakt luxus koupit mobil a jít ho reklamovat. A ještě se dívat na drzé obchoďáky, kteří si myslí, že si to člověk udělal sám. Jo jistě. mobil nemá škrábnutí, po pádu není ani zmíňka, ale určitě jsem vzal doma ten nejostřejší nůž a začal řezat do rámečku,abych se pak z nudy dohadoval na reklamaci. Asi fakt nemám nic jiného na práci. Nejsi jediný komu to prasklo. Některým to prasklo třeba i v té miniaturní dírce jak je mikrofon. Prostě čistý "řez" Jakoby ten rámeček byl nějak blbě udělaný a plast permanentně napnutý a u některých modelů dochází k naprasknutí pnutím. Nevím, ale můj názor je, že v době kdy se dělá vše z plastu a jsme svědky kdejakého šetření, mohli udělat alespoň ten rámeček kovový. Za ty peníze to snad není problém a pár gramů navíc by snad nikomu za větší výdrž nevadilo. Nehledě na to, že ten rámeček je většinou první na ráně když telefon padá. jinak jsem spokojený, ale tohle v samsungu po.rali. Mám na něm silikonový obal takže rámeček je schovaný,ale možná až jednoho dne silikon sundám, budu "překvapen" taky. Chyba se může při výrobě stát, ALE SAMSUNG BY SE MĚL K TOMU POSTAVIT A TO CO NEJDŘÍVE. NEvěřím, že tohle je u těchto uživatelů náhoda. Pokud někdo tomu věří,aby nebyl na řadě. A pak si to může vyzkoušet a dohadovat se s prodejcem,že to je jeho vina.
Body_Link
Stálý androiďák

Typ mobilu: Samsung Galaxy S III

Příspěvekod Blackhawk » úte 07. srp 2012 21:28:23

Keby bol ramcek z kovu, pri pade by nestlmil naraz, ale automatcky by sa ohol smerom k displeju a kedze medzi displejom a sklom nie je ziadna medzera hadaj co by nasledovalo. Sklo by hned prasklo a to by ta zrejme viac mrzelo ako prasknuty ramcek. Hadam si nemyslis, ze v Samsungu nad podobnymi vecami nerozmyslaju. Druha vec je, ze kovovy ramcek by mohol interferovat s antenami(gsm,gps,wifi,...). Inak praskanie ramceku som na xda zaznamenal, myslim, ze s reklamaciami by nemali byt problemy (aj ked sme na Slovensku/v Cechach) a tu mozme ocakavat vsetko mozne.

A este jedna vec, nejak nechapem tie ustavicne staznosti na to, ze si kupite drahy telefon a nieco sa tam pokazi. Ked si kupite drahe auto, tiez to neznamena, ze sa vam nikdy nepokazi. Ten telefon ma stovky komponentov a casti a vzdy je tu pravdepodobnost, ze sa nieco pokazi alebo nebude fungovat tak ako ma.
Blackhawk
Androiďák!

Příspěvekod Body_Link » úte 07. srp 2012 22:01:42

Precti si na internetu ruzne diskuze jak lidi s prasknutymi ramecky dopadli. pak pochopis proc to cloveka se.e kdyz da za mobil takove prachy a on se podela a prodejce cloveka jeste urazi ze si to udelal sam. vzit prachy umi kazdy, ale pak pomoct kdyz je problem to ne. od toho je zaruka na vyrobni vady..... ale az si prectes reakce lidi kterych se to tykalo tak pochopis ze zaruka je tak leda na papire. je to hnus a o tom to je. samsungu se proste u nekterych kusu neco nepovedlo. ale priznat se je problem.nesouhlasim ze displej v kovovem ramecku praska , protoze samsung galaxy sIII sam o sobe neni extra odolny ani v tom slavnem plastu. a trosku blbe napsane nemyslis? porovnavas chybu cloveka kdyz mu mobil spadne a rozbije displej s tim, ze nic nepada a nekterym to praska. takze to je trochu rozdil. za pad si muzu sam ale za praskly ram u noveho mobilu NE
Body_Link
Stálý androiďák

Typ mobilu: Samsung Galaxy S III

PředchozíDalší

Zpět na SGS III - obecná diskuze