Moderátoři: cryingfreeman, Wexter, pRo_lama

RQX píše:Tak mam doma allshare cast dongle ale byl jsem velmi prekvapeny protoze muj sgs s3 nema funkce pro zapnuti daneho pristroja... nejsem sam kamarad ma ten samej problem , oba telefony jsme zakoupely u vodafonu-volal jsem do samsungu prej poslou mi pisemne vyjadreni k veci...
Podle navodu : nastaveni,dalsi nastaveni pod wifi-direct mnela bejt funkce allshare cast ale tam neni...mozna nejakej upgrade prijde
tomek4573 píše:Já mám 2850 mha a výdrž se mi zvedla tak o 20 hod
RQX píše:Tak mam doma allshare cast dongle ale byl jsem velmi prekvapeny protoze muj sgs s3 nema funkce pro zapnuti daneho pristroja... nejsem sam kamarad ma ten samej problem , oba telefony jsme zakoupely u vodafonu-volal jsem do samsungu prej poslou mi pisemne vyjadreni k veci...
Podle navodu : nastaveni,dalsi nastaveni pod wifi-direct mnela bejt funkce allshare cast ale tam neni...mozna nejakej upgrade prijde
VictorC píše:tomek4573 píše:Já mám 2850 mha a výdrž se mi zvedla tak o 20 hod
muzu poprosit o link na tvou baterii? diky
krstr píše:RQX píše:Tak mam doma allshare cast dongle ale byl jsem velmi prekvapeny protoze muj sgs s3 nema funkce pro zapnuti daneho pristroja... nejsem sam kamarad ma ten samej problem , oba telefony jsme zakoupely u vodafonu-volal jsem do samsungu prej poslou mi pisemne vyjadreni k veci...
Presne tak, Samsung povolil Allshare Cast funckiu az s prichodom firmware XBLFB, ktory zatial neni v SR dostupny, takze budes musiet cakat.
Paradox je, ale ze sa tu Dongle predava, ked sa neda ani pouzit. Pekne od nich:(
dann0 píše:a NFC ti funguje snovou bateriou?

hanz.cz píše:krstr píše:RQX píše:Tak mam doma allshare cast dongle ale byl jsem velmi prekvapeny protoze muj sgs s3 nema funkce pro zapnuti daneho pristroja... nejsem sam kamarad ma ten samej problem , oba telefony jsme zakoupely u vodafonu-volal jsem do samsungu prej poslou mi pisemne vyjadreni k veci...
Presne tak, Samsung povolil Allshare Cast funckiu az s prichodom firmware XBLFB, ktory zatial neni v SR dostupny, takze budes musiet cakat.
Paradox je, ale ze sa tu Dongle predava, ked sa neda ani pouzit. Pekne od nich:(
Zdravim,
taky jsem cerstvym majitelem Samsung allshare cast dongle a nenapadlo me, ze toto zatim v mem telefonu fungovat nebude (funkci v nastaveni nevidim)
da se nekde stahnout firmware, ktery tuto funkcni jiz podporuje?
dekuji
Tak dnes jsem dostal vyjadreni od samsungu:
Dobrý den,
Děkujeme, že jste se obrátil na zákaznickou linku společnosti Samsung.
Těší nás, že využíváte výrobek společnosti SAMSUNG.
Aplikace Allshare cast, bude obsažena v nejnovější verzi aktualizace softwaru modelu GT-I9300.
O případně možnosti aktualizace na nejnovější softwarovou verzi, Vás bude informovat program KIES,
nebo samotný přístroj.
Aktualizace je možné zkontrolovat v menu- nastavení- o telefonu -aktualizace.
Více informací o výrobku naleznete na :
http://www.samsung.cz
S pozdravem
Martin Kopejtko
zákaznická linka Samsung
V případě dalších dotazů nás kontaktujte na infolince.
CZ 800 726 786
SK 0800 726 786
milann88 píše:Dnes mi dorazil z Ebay olivově zelený case, je to napodobenina Rock case. Dal jsem za něj tři doláče a funkčně i vzhledově je parádní, moc se mi líbí struktura povrchu, je totiž trochu hrubý na dotek.
Pro toho kdo váhá s barvou, tak kombinace bílého telefonu s olivově zeleným krytem je výborná.
EDIT- přidány fotky
fataLLik píše:milann88 píše:Dnes mi dorazil z Ebay olivově zelený case, je to napodobenina Rock case. Dal jsem za něj tři doláče a funkčně i vzhledově je parádní, moc se mi líbí struktura povrchu, je totiž trochu hrubý na dotek.
Pro toho kdo váhá s barvou, tak kombinace bílého telefonu s olivově zeleným krytem je výborná.
EDIT- přidány fotky
Prosim,prosim tenhle case jsem hledal na ebay pres 2 hodiny a nemohl najit:( Nema nekdo link?diky
sepav píše:Zdravim,
měl bych pár dotazů na ty, kdo mají doma all share cast dongle a funguje jim.
1.Zajímá mne především, zda přehrávání full HD videa je na televizi plynulé (zda ten přenos je dostatečně rychlý) a nedochází k sekání.
2. Tímhle si nejsem jist, zda je vůbec možné aby to fungvalo, ale zeptám se. Je možné aby telefon při spojení přes all share s televizí sloužil jako zobrazovač internetu (tzn. aby využíval domácí wifi pro přístup na internet) a současně bylo možné toto promítat do televize skrze all share?
Díky předem za reakce.
Pavel
Zpět na SGS III - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků