Tak jsem to zkusil doma znovu, aplikace
Missed Reminder 0.9.6 na mém HTC One X funguje

Tady je podrobný návod jak jsem to zprovoznil:
- ověřeno na verzi Androidu 4.0.3 Ice Cream Sandwich (na ostatních verzích nevím, na ICS 4.0.4 prý nefunguje)
- není třeba žádný root HTC (některé aplikace toto vyžadují)
- po nainstalování není třeba žádný restart HTC, vše mi fungovalo ihned
- v nastavení telefonu mějte zaplé notifikace (Nastavení -> Display a gesta -> Oznámení pomocí bliknutí)
- nejprve si stáhněte do PC samotnou aplikaci (je to soubor s příponou APK, odkaz naleznete v tomto fóru někde výše, nebo stáhněte z Ulozto.cz)
- připojte HTC pomocí USB kabelu k PC, jako diskovou jednotku, a soubor normálně nakopírujte do HTC
- pak HTC od PC úplně odpojte (pokud to neuděláte, marně byste nakopírovaný soubor hledali, v ten moment celá adr.struktura není vidět, používá ji PC)
- pak si z GooglePlay do HTC stáhněte (třeba přez Wi-Fi) zadara nějaký "správce souborů", abyste pak mohli soubor v HTC najít a spustit
- ještě je třeba mít v HTC nastaveno, aby se dalo instalovat z neznámých zdrojů (Nastavení -> Zabezpečení -> Neznámé zdroje)
- potom si spustíte v HTC správce souborů, najdete stažený soubor, a jen ho poklepnutím spustíte a ono vás to už povede
- po úspěšném nainstalování aplikace Missed Reminder 0.9.6 ji v HTC spustíte a nastavíte takto:
Start/Stop Service = zaškrtnuto
Autostart = zaškrtnuto
Notification Icon = nezaškrtnuto
Následuje samotné nastavení pro notifikace (Missed SMS, Missed MMS, Missed Calls) -> pro Missed Gmails sem notifikace nepovolil, ta pravděpodobně dělá problém že aplikace nefunguje! Popíšu jen nastavení pro
Missed SMS (pro ostatní, mimo Missed Gmails, to je stejné):
Enable/Disable = Reminder enabled
Preferences:
Turn the screen on = nezaškrtnuto
Screen turn on interval = je zašedlé (nastaveno na 5s)
Popup = nezaškrtnuto
Vibrate = nezaškrtnuto
Vibration script = zašedlé (nastaveno na v300)
Ringtone = Silent
Blink Led = zaškrtnuto
Led blink interval = 1000 ms
Led blink color = Green (jiná stejně nefunguje)
Notification interval = 1m
Number of repeats = Forever