Moderátoři: cryingfreeman, Wexter

novoty píše:Koupím si úplně nově představený telefon, aktuálně 3 nejlepší z nové série a oni mi neudělají update ? S takovým přístupem k zákazníkovi ať jdou do háje.
mp3 píše:Aha, tak to mě je to úplně fuk jestli udělají update nebo ne.. Prostě to neřeším. Důležitý je, že to funguje jak má![]()
novoty píše:... Koupím si úplně nově představený telefon, aktuálně 3 nejlepší z nové série a oni mi neudělají update ?
carodej_pes píše:mp3 píše:Aha, tak to mě je to úplně fuk jestli udělají update nebo ne.. Prostě to neřeším. Důležitý je, že to funguje jak má![]()
jsem upřímně rád, že existují i funkční kusy a V skutečně někomu jede tak jak má.
mp3 píše:On psal ale 3. nejlepší z nové série HTC. Tedy nevím co vidíš na tomto tvrzení špatně. One X je z One série nejlepší, One S je druhý a One V je 3. nejlepší.

mp3 píše:pokud vlastní One V, který je v hierarchii HTC na bronzové příčce co do výkonu i ceny, tak asi nebude mluvit o třech nejlepších ze tří, nebo dokonce ze všech telefonů na trhu, ale jen udělal chybu. Což se stává.

novoty píše:Vecko neni zadny lowend, pisu ti to znovu. Pises ze Sensation je lepsi, mel jsi vedle sebe sensation a vecko ? Vecko to rychlosti v systemu natre sensationu uplne bez problemu. Nevim jak se to zmenilo ted pri updatu na ICS, ale na GB nemel sanci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků