Moderátoři: cryingfreeman, Wexter, numi, unavix
robin.raven píše:Tak já myslím že fa.LOOKEC se sice"s křížkem po funuse" omluvila všem veřejně a myslím že se dá tato omluva přijmout...Dnes mi přišlo vyrozumění že smartphone byl odeslán na mojí adresu,tak počkám co obdržím,dlouho jsem studoval něco více o CPU MTK 6577 a MTK 6575 oba jsou dual-core!s tím že druhé jádro se zapojuje až při náročnějších věcech jako jsou hry a pod. takto běžně fungují všechny CPU postavené na architektuře Cortex-A9.
Myslím že slevím na tom že tam teda je obsažen jiný CPU MTK 6575,ale dnes mi p.Lužný(Lookec) odepsal že po testech a nafocení si stojí za tím že displej je i u tohoto modelu co zasílá ted všem co objednali typu AMOLED,prosím proto všechny co obdrželi už zmíněný jiný model o příspěvek nebo video jak je na tom opravdu displej u tohoto smartphone,myslím že se dá snadno poznat rozdíl mezi TFT a AMOLED technologií..
Jinak změním název tématu na model který odpovídá skutečnosti a o kterém pravděpodobně budeme diskutovat dále zde...
Co se týká nákupu pro ostatní přes již zde zmíněnou fa .LOOKEC pak je dobré pečlivě sledovat jestli prodejce změní specifikace a název modelu které má uvedeny na Aukru,tím jistě jeho omluva bude od všech přijata:-) doufám že mu jde opravdu o dobrou pověst protože v opačném případě už toho moc neprodá...
Snažím se získat nějaké info o tom jestli opravdu model Star Note II n9770 byl stažen pro reklamace a poruchovost z výroby,nebo jestli je k prodeji u jiných zprostředkovatelů a prodejců nejen na aukru...
parmen55 píše:Elwood mě poslal parametry telefonu, tak si je pořádně pročtěte. Každopádně díky Elwood!
http://dunhhil.rajce.idnes.cz/parametry/
robin.raven píše:parmen55 píše:Elwood mě poslal parametry telefonu, tak si je pořádně pročtěte. Každopádně díky Elwood!
http://dunhhil.rajce.idnes.cz/parametry/
Jojo myslim ze tohle je jednoznacne!Bohuzel je jasne z techto parametru ze graficke jadro nelze zapocitavat do CPU jako dual core,takty obou jader musi mit stejny takt frekvence..MTK 6575 je tedy ac je uvaden jako dual core v nekterych specifikacich ve skutecnosti ONE CORE CPU!!!
Pravdu tu mel parmen55 a dobre tu pravdu hajil:-)!
Osobne tento starsi model Star Note n9000 vracim fa Lookec protoze cena neodpovida tomuto modelu pokusim se Star Note II n9770 objednat jinde
robin.raven píše:Mám informace z portalu http://www.wholesaleonepiece.com/ kde hodlám objednat konečně Star Note II s CPU MTK 6677 úplně opačné většina novinek z čínské produkce nese v sobě právě MTK 6577 a pokud pročítám fora nesetkal jsem se s tím že by byl poruchový tento CPU,možná pravdu budu muset najít sám objednat a přesvědčit se...
Každopádně fa.lookec sem objednává to lacinější se starším hardwerem s cenou do 180 dolarů kdy se do této částky neplatí clo v cz,Star Note n9000 lze sehnat kolem 170 dolarů což je asi 3500Kč,Star Note II n9770 má cenovku kolem 200 dolarů a vztahuje se na tuto částku i clo v cz,částku za kterou Lookec zprostředkovává stále na Aukru Star Note II n9770 je podle mě nesmyslná musela by být vyšší díky clu,na mě to působí jako předem promyšlený tah od fa.Lookec a divím se že jsou všichni tak spokojeni když je někdo podvede?!?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků