Ostatní telefony LenovoLenovo a6000 (display?)

Moderátoři: Moderátoři čínských mobilů, Moderátoři čínských mobilů

Odpovědět
Barakuda9
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 14. říj 2016 22:20:24
Typ mobilu / ROM: Lenovo a6000

Lenovo a6000 (display?)

Příspěvek od Barakuda9 »

Ahoj, prosím o radu.

Mám Lenovo a6000, které bylo v ruce zlomeno. Byl popraskaný display, ale telefon se zapl přes praskliny a zlomeny display byla vidět část značky Lenovo.
Objednal jsem si novy display, který bohužel přišel v chasi (ne jen dotyková obrazovka). Vzhledem k tomu, že obrazovka v chasi neměla reproduktor a mikrofon, musel jsem dotykovou obrazovku vyndat z chasi a dat ji do starého. Po sestavení telefonu a následném zapnutí se bohužel zobrazila prasklina, jako kdyby byl i nový display zlomený, nebo prasklý. Opět s částí značky Lenovo.

Ptám se tedy, je možné aby vlivem zlomení byla nějak poškozena základní deska, či nějaká její grafická část která by způsobovala nefunkčnost displaye, i když nemá žádná viditelná poškození. Nebo jsem display při vyjmutí z chasi poškodil ?

Děkuji za Vaše reakce.
ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16747
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Lenovo a6000 (display?)

Příspěvek od ludekbrno »

Pokud nový displej zobrazuje prasklinu, tak tam ta prasklina logicky je :) Telefon nemá žádný simulátor prasklin, že by ti ji zobrazil falešně ;) Jinak pokud byl telefon zlomen v ruce, tak bych ho rovnou hodil do koše, protože je víc než pravděpodobné, že bude zničená i základní deska. To ostatně poznáš podle toho, jestli telefon normálně naběhne nebo ne. Pokud tam zůstane jen částečně viditelné logo a telefon nenaběhne do normálního stavu, mohl sis ušetřit peníze a práci, bylo marný pokus.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní telefony Lenovo“