Zkušenosti s SANEI N10

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » stř 20. bře 2013 11:33:48

Custom ROM Android 4.2.2 pro N10 s proc. Allwinner A10 (nefunguje video 1080p a foťák, jinak funguje všechno, i BT):
http://hadi-cpu.blogspot.cz/2013/03/cya ... r-a10.html
  • 0

Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Reklama


Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Benderan » stř 20. bře 2013 14:14:01

Jazzie píše:Custom ROM Android 4.2.2 pro N10 s proc. Allwinner A10 (nefunguje video 1080p a foťák, jinak funguje všechno, i BT):
http://hadi-cpu.blogspot.cz/2013/03/cya ... r-a10.html

Diky, nebyl by aspon nejaky postup v anglictine?
Nejak tomuhle moc nerozumim
++++++++ Cara Instal +++++++++

Download kedua file dibawah dan simpan di eksternal memory card android.
Instal CWM jika Belum Terinstal.
Reboot ke CWM
Backup ROM Original android anda.
Jalankan Wipe data/Factory reset android anda di mode CWM.
Setelah itu pilih Advance > Wipe dalvik Cache.
Kemudaian Pilih, Install zip from sdcard >> Pilih "CyanBook_JB_4.2.2_Beta2.zip" > lalu pilih Yes Install
Lalu pilih lagi, Install zip from sdcard >> Pilih "gapps-minimal-jb-20130115-signed.zip" > lalu pilih Yes Install
Reboot
  • 0

Benderan
Nové Androidě
 
Příspěvky: 17
Registrován: úte 05. bře 2013 15:35:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod dzou » stř 20. bře 2013 17:08:57

Problem. Mam sanei dualcore 3G a GPS.
Z niceho nic mi preataly jit MOBILNI DATA.
Tablet ukazuje signal(volat z nej jde) ale proste se na datovou sit nepripoji.
V NASTAVENI-MOBILNI SITE-NAZVY PRISTUPOVYCH BODU nic neni(zadny APN).
Kdyz zadam novy, nebo obnovit puvodni tak to zustane zase prazdny (mely by tam byt APN pro internet a MMS).
Myslel jsem ze mam neco se sim-kartama. Jsou v poradku (odzkouseno na tabletu samsung 7+).
Preventivne jsem udelal HARD RESET ale je to stejny. Ptam se jestli uz to nekdo resil, nebo jestli to je hardwerovy problem.
  • 0

dzou
Nové Androidě
 
Příspěvky: 49
Registrován: ned 12. čer 2011 6:21:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: vodafone smart 4 power
Tablet: N10 Sanei 3G Dual Core

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod czmirage » čtv 21. bře 2013 9:35:47

a nejaký cfw na dvoujádro? tam není allwinner, ale Msm7627a_fw8937, takže Qualcomm MSM7627A
  • 0

czmirage
Nové Androidě
 
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 07. úno 2013 7:51:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » čtv 21. bře 2013 11:54:22

Benderan píše:Diky, nebyl by aspon nejaky postup v anglictine?

Vpravo nahoře na té stránce je pod "Google Translator" "Vyberte jazyk". ;)
Každopádně - zkopíruješ oba stáhnuté soubory na SD kartu a spustíš tablet v CWM Recovery (předpokládá se rootnutý tablet), napřed vybereš a potvrdíš "Wipe data/factory reset", pak vybereš a potvrdíš "Wipe Dalwik Cache" a potom "Install zip from sd card" - vybereš soubor s ROMkou a nakonec ještě jednou "install zip from sd card" a vybereš soubor s "gapps". Pak už jen "reboot".
  • 0

Naposledy upravil Jazzie dne čtv 21. bře 2013 17:26:01, celkově upraveno 1
Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » čtv 21. bře 2013 12:11:44

dzou:
Jestli je to hardwarový problém, zjistíš nejspíš jedině tak, že nahraješ jinou verzi fw (starší) nebo Custom ROM, pokud k tvému procesoru nějaká existuje.

mirage:
Ke tvému procesoru jsem bohužel žádnou ROMku zatím neobjevil.
  • 0

Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod goleo.15 » pon 25. bře 2013 17:27:45

lidi mam problem koupil jsem si tento tablet a když ho zapnu ukaže se mi logo ale tot vše android se nezapne plus když je v nabiječce tak se mi nikde neukazuje že nabijí nevíte někdo pls co s tim? a když jsem ho zkoušel resetovat tak jsem tam zajel špendlikem ale teda nejsem si jist že jsem to resetoval :D
  • 0

goleo.15
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 25. bře 2013 17:24:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung note2
Tablet: sanei n10 quad core

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Fryw » pon 25. bře 2013 22:24:20

Pokud připojím N10 na nabíječku, rosvítí se dioda zeleně. Po chvíli zhasne. Za celou noc se tablet nenabil (když podržím power tlačítko, uvidím jen logo oranžové baterie s vykřičníkem). Adaptér je chladný. Měřil jsem ho, nabíjí, je funkční. Setkal jste se s tím někdo?
měřil jsem napětí na baterii - 4,3 V
  • 0

Naposledy upravil Fryw dne úte 26. bře 2013 12:01:54, celkově upraveno 1
Fryw
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 89
Registrován: úte 27. zář 2011 22:43:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu g3

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod kembis » úte 26. bře 2013 10:47:19

NTFS - ahoj,
můžete mi někdo poradit co mam udelat, aby mi android videl NTFS oddil? Mam rootly systém 4.0.4 - v1.61 a nainstaloval jsem si Paragon a při spusteni mi pise, MODPROBE FUSE, proste mi chybi v systemu tento programek. Jak ho tam mam dostat?
diky moc
  • 0

kembis
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 25. bře 2013 13:41:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 776134747
Tablet: N10 quad
Rom: v1.61

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod bum_balek » sob 30. bře 2013 1:15:11

Zdravim,

uvazuji o koupi tabletu mezi 3000-4000 kc pro slecnu. Pozadavky jsou akorat, aby mel minimalne 8". Tenhleten SANEI N10 to docela splnuje, ale doba uz uplnyla a tak me zajima, jestli se neda tedko koupit neco podobneho, nebo lepsiho, treba od Cube nebo dalsich znacek.. Hrani her neni priorita ;)

Diky moc za pomoc
  • 0

bum_balek
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 30. bře 2013 1:10:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE
Tablet: Asus Transformer TF101

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » sob 30. bře 2013 16:40:56

bum_balek píše:jestli se neda tedko koupit neco podobneho, nebo lepsiho, treba od Cube nebo dalsich znacek..

Promiň, ale asi nejsem sám, kdo nerozumí otázce. Ptáš se lidí, kteří mají Sanei N10, jestli se nedá koupit něco podobného nebo lepšího od jiné značky? :? :o
  • 0

Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod bum_balek » sob 30. bře 2013 18:39:43

Jedná se o to, ze jste skupina lidi, kteri si urcite kladli stejnou otazku a rozhodli jste se pro SANEI.. Samozrejme to beru tak, ze kdyz jste si vybrali tenhle, tak si myslite ze je nejlepsi, jen me zajimaly ty dalsi tipy ;)
  • 0

bum_balek
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 30. bře 2013 1:10:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE
Tablet: Asus Transformer TF101

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » sob 30. bře 2013 18:55:02

Pochybuju, že někdo z nás si myslí, že má nejlepší tablet. Ale když už ho mám, zajímám se o všechno, co se týče tohohle tabletu. Neber to ve zlém, ale jsi si na špatném fóru. Musíš jít na fórum, kde se píše o tabletech Onda, ad., jak říkáš podobných. Co ti někdo z nás může říct o tabletu, který nikdy neměl v ruce? Ale samozřejmě mluvím jen za sebe, třeba ti tady dá někdo tip...
  • 0

Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod kolcikov » ned 31. bře 2013 10:24:27

Dobrý den,
mám tablet Sanei N10 DeLuxe a nějak se mi nedaří najít Bluetooth i kdž mi prodejce psal že tam je v nastavení :o
Mohl by mi někdo poradit,prosím?
Děkuji Pavlína
  • 0

kolcikov
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 31. bře 2013 10:20:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 603972324

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » ned 31. bře 2013 17:54:47

Deluxe, jak jsem se dočetl, by měl mít ve všech verzích (jednojádro, dvoujádro i čtyřjádro) integrovaný bluetooth.
  • 0

Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » úte 02. dub 2013 8:52:05

kolcikov:
Jestli bluetooth v Nastavení opravdu není, může to být i chyba verze Androidu, ikdyž jsem to viděl jen u Custom ROM, ne u originálního firmware. Takže jedině zkusit nahrát jinou verzi firmware (podle procesoru v tabletu). Ještě zkus ve Widgetech přesunout na plochu widget, kde je zároveň ikona wifi, jasu, otáčení obrazovky a právě bluetooth. Pokud ji podržíš, aby se zobrazila na úvodní obrazovce a ikona bluetooth na tom widgetu nebude, bluetooth není funkční nebo v tabletu buď opravdu není (o čemž pochybuju) nebo prostě nefunguje (t.j. reklamace).
Já mám na svém tabletu Custom ROM a ikdyž tablet bluetooth má, je nefunkční, takže není ani v Nastavení a nezobrazí se ani na tom widgetu. Ale jak říkám, u originálního firmware musí fungovat, pokud ne, je to na reklamaci (napřed ale bych zkusil bych jinou verzi fw).
  • 0

Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod kolcikov » stř 03. dub 2013 15:16:06

Jazzie:
Děkuji moc za radu :D Ve Widgetech jsem to našla ale je to tmavé takže asi nefunkční :roll: nabo musím udělat ještě něco?Omlouvám se za takové otázky ale jsem na takové věci talent :lol:
Děkuji Pavlína
  • 0

kolcikov
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 31. bře 2013 10:20:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 603972324

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » stř 03. dub 2013 16:22:32

kolcikov:
Přidržíš prst na tom widgetu (má název "Kontrola spotřeby energie"), "skočí" ti to na hlavní obrazovku, pak widget pustíš - zůstane na hlavní obrazovce. Pokud tam budeš mít jen 3 ikony (wifi, automatické otočení obrazovky a regulaci jasu), je bluetooth nefunkční. Pokud tam bude i čtvrtá ikona - bluetooth, máš vyhráno. Když je tmavá, znamená to, že je bluetooth vypnutý, abys ho zapnula, stačí na ikonu ťuknout" - bíle se zvýrazní a bude mít dole modrý proužek. ;)
Ve Widgetech je jenom jakoby obrázek jednotlivých widgetů, aby uživatel viděl, jak bude widget vypadat na hlavní obrazovce. Tzn., že ikdyž tam ikonu bluetooth vidíš, neznamená, že ho tablet má, musíš widget podržením umístit na hlavní obrazovku, abys to zjistila.
  • 0

Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod kolcikov » stř 03. dub 2013 18:20:34

Jazzie:
Díky moc za odpovědi :P Vše jsem udělěla,mám 4 ikony ale i tak mi to nejede :cry:
  • 0

kolcikov
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 31. bře 2013 10:20:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 603972324

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod PetrSmažený » stř 03. dub 2013 19:47:15

Můžu se zeptat,jak je možné,že jsem dal na Sanei N10 s W2 Displejem CM10 aniž by se mi stlumil jas,dříve mi to nešlo až do teď :D
  • 0

PetrSmažený
Nové Androidě
 
Příspěvky: 24
Registrován: sob 02. úno 2013 9:52:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Ascend g300[AtomicMod]
Tablet: Sanei N10 [W2]
Rom: CM9

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » čtv 04. dub 2013 12:35:42

kolcikov:
Když máš ve widgetu na ploše ikonu bluetooth, znamená to, že tablet bt má. Když na ni "ťukneš", tak zůstane tmavá nebo "se zapne", ale nic, co má bluetooth (mobil, klávesnice), k tabletu nepřipojíš? Je to jako u mobilu, musí se to spárovat a taky, tuším, "zviditelnit" pro ostatní zařízení s bt, takže to přece jen budeš muset najít v Nastavení. Dál už ti, bohužel, neporadím, nemám bluetooth funkční a instalovat kvůli tomu firmware, kde bt funkční je, se mi nechce, promiň.
  • 0

Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod kingOlav » čtv 04. dub 2013 17:11:10

Prosím o pomoc!!! Mám nový jednojádrový N10. Udělal jsem si root, postahoval pár duležitých aplikací a tablet vypnul.
Druhý den po zapnutí byly všechny nápisy v čínštině a tablet je ve stavu právě koupeného pčítače, tedy v defaultním nastavení (ale místo angličtiny je čínština) a všechny aplikace i všechna nastavení jsou pryč. Když si znovu nastavím češtinu či jakýkoliv jiný jazyk, po restartu je opět vše v čínštině a všechna nastavení, která jsem provedl, fuč. Zkoušel jsem v nastavení - zálohování a obnovení dat - obnovení továrních dat dát tovární nastavení, ale bez úspěchu. Ani recovry mode nepomohl. Setkal se s tím někdo? Hledal jsem tady na fóru, ale bez úspěchu.

N10, verze systému 4.0.4,verze základního pásma 4.0.14, verze jádra 3.0.8+ build@emma9 křížek 2, číslo sestavení C_V3.06-crane_anapei 101sy-r4.0.2450-121102
  • 0

kingOlav
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 30. bře 2013 16:05:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD
Tablet: Sanei N10

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » čtv 04. dub 2013 19:04:32

kingOlav:
Nainstaluj znovu firmware (návod na instalaci najdeš na tomhle fóru) nebo Custom ROM. Možná byla chyba někde při tom ROOTu. Nová instalace to vyřeší.
Poslední oficiální firmware (ten, který tam máš, t.j. Android 4.0.4): http://www.uloz.to/xqj8hFg/0242-rar Návod je na str. 20 tohohle fóra, je to zhruba 20-tý příspěvek.
Pokud nepotřebuješ bluetooth a nepoužíváš foťák v tabletu, tady je výborná ROMka (Android 4.1.1, instalace je stejná jako u originálního firmware):
http://www.uloz.to/xhPswSE/sanei-n10-jb-411-img
  • 0

Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod PetrSmažený » čtv 04. dub 2013 20:41:53

Prosím pošlete mi někdo odkaz na recovery pro sanei n10 s jednojádrem z týhle stránky mi nefunguje ani 1(píše mi to cant mount /emmc/ . Předem dík.
  • 0

PetrSmažený
Nové Androidě
 
Příspěvky: 24
Registrován: sob 02. úno 2013 9:52:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Ascend g300[AtomicMod]
Tablet: Sanei N10 [W2]
Rom: CM9

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod PetrSmažený » pát 05. dub 2013 11:42:49

P.S z týhle stránky..Zapoměl jsem to tam dát http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1802268
  • 0

PetrSmažený
Nové Androidě
 
Příspěvky: 24
Registrován: sob 02. úno 2013 9:52:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Ascend g300[AtomicMod]
Tablet: Sanei N10 [W2]
Rom: CM9

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » pát 05. dub 2013 15:21:33

  • 0

Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod kingOlav » pát 05. dub 2013 16:06:32

to Jazzie:
děkuji za odpověď. Ať zkouším jakou chci verzi, tak skončím u toho, že po kliknutí na LiveSuit.exe se otevřou dvě okna. Jedno s názvem LiveSuit V1.09, ale přes něj je otevřeno okno, kde naspodu jsou tlačítka křížek a zatržítko. Jinak je úplně prázdné. Poklepání na jedno či druhé tlačítko je bez odezvy. Nemám tedy jak pokračovat v instalaci. Nevíš v čem je problém?
  • 0

kingOlav
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 30. bře 2013 16:05:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD
Tablet: Sanei N10

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod Jazzie » pát 05. dub 2013 18:34:42

kingOlav:
Tak to má vypadat, že se ti otevřou 2 okna. Akorát, že vedle křížku má být "No" a vedle zatržítka "Yes" a v okně má být text, který začíná "welcome to LiveSuit" a když klikneš na zatržítko, objeví se v okně další text, začínající "pleas select upgrade mode" a dole místo zatržítka s "Yes" bude kolečko a vedle "Mandatory":
Instalace systému (fw 0242 nebo jakéhokoliv jiného):
Adresář "0242" zkopírujete do počítače.
Program na instalaci firmware nainstalujete z adresáře "LiveSuit" souborem "LiveSuitPack_version1.09_20120301.exe" – vyberete "ENGLISH", objeví se výzva k instalaci ovladačů, tu potvrdíte a necháte LiveSuit nainstalovat (nainstaluje se do toho samého adresáře, tj. do podadresáře "LiveSuit" v adresáři "0242").
Program spustíte souborem "LiveSuit.exe" (nebo ikonou na ploše, která se vytvoří), kliknete na "Yes", pak "Mandatory" (souhlas s vymazáním dat), pak "Yes", potom "Next", zeptá se to, jestli chcete vybrat update file, dáte "OK", najdete soubor "sun4i…anpei...img" v adresáři "A101T..." a dáte "Otevřít" .
Na tabletu "zatrhnete" Ladění USB a tablet vypnete. Na vypnutém tabletu podržíte 10 sekund tlačítko VOL-, připojíte tablet k USB v PC a několikrát za sebou rychle zmačknete tlačítko POWER (přitom pořád držíte VOL-). Windows zobrazí požadavek na driver (jen pokud připojujete tablet k PC poprvé) – nasměrujete ho do adresáře "LiveSuit" a podadresáře "USBDriver". Jakmile Windows načtou a nainstalují driver, začne v LiveSuit probíhat instalační proces – můžete pustit VOL-. LiveSuit se ještě 2× zeptá na vymazání všech dat, 2× to potvrdíte.
Počkáte, až proběhne proces instalace (3-5 min.) - tablet se zapne a začne nabíhat. Můžete ho odpojit od PC. Systém naběhne v čínštině, takže napřed ťuknete na OK, pak vpravo nahoře na "těch pár teček", pak na ikonu Nastavení (ikona s ozubenými kolečky) a vlevo na řádek označený "A...", vpravo pak ťuknete na první řádek a potom vyberete "Čeština."

Tady je video s titulkama: http://sanei-n10.wix.com/sanei-n10#!videa/cngp

Pokud s tím máš problém, může to být i Windowsama - zkus jiný PC.
  • 0

Jazzie
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 214
Registrován: ned 26. srp 2012 19:19:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Mobil 2 / ROM: Freelander i20
Tablet: Pipo M9 Pro
Tablet 2 / ROM: Chuwi Vi8

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod mit » sob 06. dub 2013 20:34:20

Jazzie píše:Custom ROM Android 4.2.2 pro N10 s proc. Allwinner A10 (nefunguje video 1080p a foťák, jinak funguje všechno, i BT):
http://hadi-cpu.blogspot.cz/2013/03/cya ... r-a10.htm

Tak jsem to nainstaloval a stejné BT. nejde zapne se a hned se vypne a ješte tam není CZ jazyk.
  • 0

mit
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 06. dub 2013 20:27:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Neo
Tablet: Sanei N10

Re: Zkušenosti s SANEI N10

Příspěvekod PetrSmažený » ned 07. dub 2013 13:56:21

Jazzie..Bohužel,ani toto recovery mi nefunguje,vždy když chci nainstalovat zip. z interní paměti a kliknu na to tak to napíše ,,cant mount /emmc/ už nevím co s tím,dřív jsem našel nějakou na které mi to šlo..
  • 0

PetrSmažený
Nové Androidě
 
Příspěvky: 24
Registrován: sob 02. úno 2013 9:52:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Ascend g300[AtomicMod]
Tablet: Sanei N10 [W2]
Rom: CM9

PředchozíDalší

Zpět na Sanei N10 - obecná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'