Moderátoři: cryingfreeman, Wexter
Nouzový režim vyvoláme držením tlačítka Menu při bootovací animaci. Režim načte pouze data z paměti /system (uživatelsky nainstalované aplikace se nespouštějí), tedy potřebný základ pro řešení problémů. Spuštěný režim poznáte dle popisku v levém dolním rohu obrazovky. Funguje v něm defakto vše podstatné, připojíte se k počítači či WiFi síti.
Tentokrát při startu bootovací animace nedržíme tlačítko Menu, nýbrž tlačítko hlasitosti dolů po celou dobu trvání animace. Úspěšné spuštění detekuje krátké zavibrování při konci animace. Režim je i u ICS indikován popisem v levém dolním rohu obrazovky.
jitule1 píše:Stále čekám s aktualizací na ICS. Můžete mi někdo napsat, zda již fungují s ICS MMS? Mám operátora O2. Díky
jitule1 píše: A jak je to s výdrží baterie, dík.

jitule1 píše: A jak je to s výdrží baterie, dík.
Peppik píše:Ahoj,
s ICS na NS maximální spokojenost. Jenom mě vytáčí vyzvánění, respektive nespolehlivě fungující individuální vyzvánění u kontaktů. Někdy (asi podle volné paměti) kontakt zazvoní správně (jemu přiřazenou melodií), jindy zazvoní defaultně nastavenou melodií. Zkoušel jsem různé ROM ale výsledek bohužel stejný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků