Alcatel OneTouch Idol 3

Pravidla fóra
Hledáte vlákno o mobilu, které tu ještě nedávno bylo?
Pravděpodobně již bylo přesunuto do sekce "Tradiční značky" nebo "Asijské značky", v případě neúspěšného modelu (z hlediska AF) do sekce "Archiv telefonů"

Pokud si myslíte, že zde je vlákno o mobilu, které opravdu žije a zaslouží si vlastní subfórum, tak o tom napište Supovi. :)
Uživatelský avatar
mitsuu84
Androiďák!
Příspěvky: 586
Registrován: úte 30. bře 2010 15:01:49
Reputation: 4
Typ mobilu / ROM: Alcatel OneTouch Idol 3 ofiko android 5.0.2
Mobil 2 / ROM: Samsung GT S5570 ofiko android 2.3.6
Twitter: mitsuu84
Tablet: Tablety nezobu :D
Bydliště: Olomouckej kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od mitsuu84 » sob 25. črc 2015 7:23:25

Obyčejnej futrál koženkovej koupíš v každým shopu s telefonama.Já měl ve velikosti 18 a bylo sice universální,ale na krabičce bylo iPhone 6 plus.A Idolu (5.5") sedlo parádně ;) .Originální tuším ještě nejsou v prodeji.
Vodafone Smart prime 6
Smartphone history: Siemens SX1Mio A701Nokia 7610,N73,N72,6681,E51...T-Mobile MDA 3T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel OT Idol 3 (5.5")Lenovo A6000LG F60 (D390n)►►► SmartFórum ◄◄◄


shotteckk
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: pon 04. srp 2014 16:23:02
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: Alcatel Idol 3 - 5.5

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od shotteckk » čtv 30. črc 2015 13:27:01

To je právě ono, nechci obyčejnej kozenkovej, ale uvidim no..
Jinak sem tam hodil jinej launcher, ale co mě vadí je, že po restartu přístroje vždycky najede ten hlavní, u jiných mobilů sem s tím problém neměl .

A co ten root ? Zkoušel někdo ??
Dík

Uživatelský avatar
mitsuu84
Androiďák!
Příspěvky: 586
Registrován: úte 30. bře 2010 15:01:49
Reputation: 4
Typ mobilu / ROM: Alcatel OneTouch Idol 3 ofiko android 5.0.2
Mobil 2 / ROM: Samsung GT S5570 ofiko android 2.3.6
Twitter: mitsuu84
Tablet: Tablety nezobu :D
Bydliště: Olomouckej kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od mitsuu84 » čtv 30. črc 2015 15:57:41

Pokud chceš jen root a lehce,pak na 100% funguje apka KingRoot..A k těm pouzdrům,já to zas bral tak,že lepší něco jak nic a čekání na origo :)
Vodafone Smart prime 6
Smartphone history: Siemens SX1Mio A701Nokia 7610,N73,N72,6681,E51...T-Mobile MDA 3T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel OT Idol 3 (5.5")Lenovo A6000LG F60 (D390n)►►► SmartFórum ◄◄◄

shotteckk
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: pon 04. srp 2014 16:23:02
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: Alcatel Idol 3 - 5.5

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od shotteckk » pát 31. črc 2015 7:30:55

No jasný chápu :)
A prej lidem vypadávám během hovoru, tak přemejšlím nad reklamačkou, plus během prehravani hudby VŠECHNY prehravace dělají lupnutí skoro ve všech skladbach asi 0.2sekundy,
zkoušel sem interní přehrávač , Tiny Player, VLC player, Total Commander..
rada ?? diky.

Uživatelský avatar
Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10006
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputation: 208
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od Jumbo78 » pát 31. črc 2015 11:12:13

Nepoužíváš nějakou aplikaci na nahrávání hovorů?
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)

shotteckk
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: pon 04. srp 2014 16:23:02
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: Alcatel Idol 3 - 5.5

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od shotteckk » pát 31. črc 2015 12:16:57

Vůbec ne.
A zdá se mě, že po aktualizaci na 5.0.2 - 010 03 je to horší :/ předtím to tolik nelupalo
A zjistuju po dnešku , že mě to při smazání spuštěných více aplikací vyhodí na domovskou obrazovku s dotazem, jakej Launcher chci použít , přitom mám jasně danej, kterej je výchozí ...

beleval
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: ned 13. čer 2010 9:12:38
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S4 mini
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1
Rom: Stock
Bydliště: Sever od Prahy
Kontaktovat uživatele:

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od beleval » ned 06. zář 2015 21:33:23

Chci se vás zeptat,

neodpojuje se vám od sítě? Koupil jsem ho manželce a pořád se odpojuje od sítě. Aniž by se restartoval, tak chce PIN, nebo nepozná že je v něm SIM. SIM je stejně jako telefon nová. Bohužel v zákonné lhůtě ho nevrátím tak buď něco dělám blbě, nebo jde na měsíc dní na reklamaci...
Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy Tab 10.1

Tomina
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: sob 18. úno 2012 23:44:27
Reputation: 3
Typ mobilu / ROM: xxx

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od Tomina » čtv 24. zář 2015 22:10:22

Zítra si vyzvednu v Alze menšího 4,7" Idola za 5.999,-
Rozhodoval jsem se mezi LG G3s/Galaxy A3/Xperia M4 Aqua/Galaxy S4 Mini..
Nakonec jsem úplnou náhodou narazil na Alcatel a řekl jsem si, že to prubnu..vrátit to do 14 dnů lze vždycky..
Jsem zvědav hlavně na foťák a na to, zda se to bude sekat, protože jakmile se nějakej Droid seká, tak chytám nerva.. :lol:

tramin
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: sob 20. říj 2012 10:17:08
Reputation: -1
Typ mobilu / ROM: HONOR 7-stock ROM

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od tramin » sob 26. zář 2015 19:56:39

Má někdo zkušenost s 4.7 dual sim?

Tomina
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: sob 18. úno 2012 23:44:27
Reputation: 3
Typ mobilu / ROM: xxx

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od Tomina » pon 28. zář 2015 21:15:16

Mám ho..ptej se :-)
Fotky mobilu i z mobilu zde:

https://www.dropbox.com/sh/9pjshhmfit4p ... KjWRa?dl=0

tramin
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: sob 20. říj 2012 10:17:08
Reputation: -1
Typ mobilu / ROM: HONOR 7-stock ROM

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od tramin » úte 29. zář 2015 10:48:56

Dík za reakci,už jsem nedoufal,že někdo odpoví...
Hlavně mě zajímá,odkud ho máš.Viděl jsem akorát nějaké nabídky na italském e-bay a německém Amazonu(což by mi nevadilo).
Hledám ho pro ženu,která potřebuje dual sim,ale ne větší,než 4.7.No a těch možností fakt není moc.Navíc,když jako výhodu vidím 1.5 GB RAM a 16 GB úložiště.
Co výtky zdejších na 1SIM verzi.Je to stejné?Foťák mě nezajímá,ani výkon grafiky ve hrách.Spíš to zahřívání a "životnost" baterky,případně jiné mínusy.
Dík :palec:

Tomina
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: sob 18. úno 2012 23:44:27
Reputation: 3
Typ mobilu / ROM: xxx

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od Tomina » stř 30. zář 2015 7:04:11

Mám ho z Alzy, neriskoval jsem objednávání někde v zahraničí. 1,5 RAMka postačuje, ovšem vnitřního úložiště je pouze 8GB, což je málo. Navíc mám doma jen jednu miniSD kartu a tu telefon nechce vzít, takže to musím ještě nějak promyslet. Jinak systém je rychlej, na iDnes vyšla recenze, kde to zmiňují. Systém je vážně dokonale odladěný a třeba se Samsungem to nelze vůbec srovnávat. Žádné zahřívání nepozoruji, zkoušel jsem i nějaké hry, je to slabší, stále se jedná o Snapdragon 410, ale i tak to jede. Myslím si, že telefon nevybočuje ničím negativním z řady a dle mého je to v této cenové kategorii ještě s LG G3s ideální volba pro nenáročného uživatele..
Baterka je klasika na jeden den, každý večer nabíjím, takto jsem to měl ale s mnoha mobily, takže opět nic extra.. :-)

tramin
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: sob 20. říj 2012 10:17:08
Reputation: -1
Typ mobilu / ROM: HONOR 7-stock ROM

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od tramin » stř 30. zář 2015 7:28:23

Na Alze prodávají dual sim a ještě navíc jen s 8 GB?

Tomina
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: sob 18. úno 2012 23:44:27
Reputation: 3
Typ mobilu / ROM: xxx

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od Tomina » sob 03. říj 2015 12:42:32

Přesně.. i tak je ale telefon za tu cenu bezkonkurenční..jen jsem si možná měl připlatit za 5,5" verzi.. :-)

tramin
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: sob 20. říj 2012 10:17:08
Reputation: -1
Typ mobilu / ROM: HONOR 7-stock ROM

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od tramin » sob 03. říj 2015 15:09:50

Opravdu je to dual sim?Nikde to nemají napsané a navíc se k nám údajně vůbec nedováží...

Tomina
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: sob 18. úno 2012 23:44:27
Reputation: 3
Typ mobilu / ROM: xxx

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od Tomina » sob 17. říj 2015 13:28:04

Osobně jsem DUALSIM neměl, byl tam sdružený slot na paměťovku a microSIM...jinak, telefon jsem vrátil, nějak mi nevyhovoval..

tramin
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: sob 20. říj 2012 10:17:08
Reputation: -1
Typ mobilu / ROM: HONOR 7-stock ROM

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od tramin » pát 23. říj 2015 13:44:46

Každopádně,když koupím ten dual sim z Německa,tak tam není čeština.Myslíte,že je možné nahrát tam romku z češtinou z toho single sim modelu,co se prodává u nás?Asi budou problémy,že?Minimálně se správou 2 karet :(

Uživatelský avatar
rbarat
Moderátor
Příspěvky: 8327
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputation: 177
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - CM 14.1
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: CM 13.0

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od rbarat » pát 23. říj 2015 14:30:12

To sa dá predpokladať. Iste nemôžeš do Dual SIM nahrat ROM zo Single SIM verzie.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic

tramin
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: sob 20. říj 2012 10:17:08
Reputation: -1
Typ mobilu / ROM: HONOR 7-stock ROM

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od tramin » pát 23. říj 2015 15:27:31

A zvládne nějaký servis u nás náhrát do něho češtinu?Mě by angličtina nevadila,ale chci ho pro manželku.Custom ROM. jsem zatím nikde nenašel.

Uživatelský avatar
rbarat
Moderátor
Příspěvky: 8327
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputation: 177
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - CM 14.1
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: CM 13.0

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od rbarat » pát 23. říj 2015 17:52:22

Tak to nefunguje, že by si len dohral češtinu. Musíš nainštalovať komplet celú ROM, ktorá obsahuje češtinu.

A prečo si myslíš, že keď kúpiš fón v Nemecku, že tam nebude čeština? Pravda, nemusí tam byť, ale kľudne tam môže byť, pre Európu sa totiž totiž fóny často dodávajú ako multilanguage. Spýtaj sa predajcu pred nákupom.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic

tramin
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: sob 20. říj 2012 10:17:08
Reputation: -1
Typ mobilu / ROM: HONOR 7-stock ROM

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od tramin » pát 23. říj 2015 18:19:12

Tak to jsem si samozřejmě už dávno zjistil,jinak bych to tady neřešil :-)

Uživatelský avatar
rbarat
Moderátor
Příspěvky: 8327
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputation: 177
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - CM 14.1
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: CM 13.0

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od rbarat » pát 23. říj 2015 18:21:35

Tak prepáč, to som nevedel. Kúp žene radšej niečo doma s češtinou v originále, načo zbytočne riskovať.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic

tramin
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: sob 20. říj 2012 10:17:08
Reputation: -1
Typ mobilu / ROM: HONOR 7-stock ROM

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od tramin » pát 23. říj 2015 20:05:31

Tak poraď.Dual sim,české LTE,notifikační dioda,Android min.4.4, a display max.4.7?Nic,že...

Uživatelský avatar
rbarat
Moderátor
Příspěvky: 8327
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputation: 177
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - CM 14.1
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: CM 13.0

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od rbarat » pát 23. říj 2015 22:03:26

Je jasné, že táto kombinácia je problém, ale nemáš byt prečo podráždený, ja som Ti len chcel poradiť, nic Ti nevnucujem.

Ak obetuješ Dual SIM, tak ma napadá jedine Sony Xperia Z3 Compact. Nadupané fóny a malou uhlopriečkou sa dnes už skratka nerobia.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic

tramin
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: sob 20. říj 2012 10:17:08
Reputation: -1
Typ mobilu / ROM: HONOR 7-stock ROM

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od tramin » sob 24. říj 2015 7:13:11

Promiň,jestli to vyznělo podrážděně.Rozhodně jsem to tak nemyslel.S tím dualem je problém.1 sim služební,2 soukromá...
Jedině pak ještě nějaký pětipalec s co nejmenším tělem pod 140 mm.Ale to nevím jaký.

Uživatelský avatar
rbarat
Moderátor
Příspěvky: 8327
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputation: 177
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - CM 14.1
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: CM 13.0

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od rbarat » sob 24. říj 2015 18:21:07

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic

tramin
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: sob 20. říj 2012 10:17:08
Reputation: -1
Typ mobilu / ROM: HONOR 7-stock ROM

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od tramin » ned 25. říj 2015 8:25:11

No jo,všechny jsou ale přes 140 mm.Měl jsem Honora 3C a to žena říkala,že je to moc velké.Bývaly nějaké LG,které při 5' měly malé tělo,ale dnes nevím...

Uživatelský avatar
rbarat
Moderátor
Příspěvky: 8327
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputation: 177
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - CM 14.1
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: CM 13.0

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od rbarat » ned 25. říj 2015 14:30:12

No, dnes nezoženieš pri daných parametroch fón s menším displejom ako 5", tiež si myslím, že je to škoda.
Škoda že Sony Xperia Z3 až Z5 Compact sa nerobia ako Dual SIM.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic

DallasCZ
Androiďák!
Příspěvky: 618
Registrován: čtv 08. pro 2011 15:07:33
Reputation: 5
Typ mobilu / ROM: google nexus S i9023
Tablet: Cube U30GT
Rom: viz. podpis

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od DallasCZ » čtv 07. led 2016 10:49:28

zdarec, mám idol3 už od léta akorát mi běží na mé romce DCZ a tak jsem se chtěl zeptat, jeslti po zářijovém updatu (01003 - 01003 ano update měl stejný číslo buildu) už vyšel proklamovaný prosincový. Nechce se mi co 14 dní nahazovat stock romku kvůli testu na aktualizace.
díky.
TELEFON 1:ALCATEL OneTouch IDOL 3, 5.5, stock 5.0.2 root,TWRP
TELEFON 2:Lenovo VIBE P1m, stock S027
TABLET 1:Cube U30GT-H, [4.2.2] AOSP OMA ROM, CWM, root.
TABLET 2:Lenovo Yoga tablet 2, 10.0, stock 5.0.1

shotteckk
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: pon 04. srp 2014 16:23:02
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: Alcatel Idol 3 - 5.5

Re: Alcatel OneTouch Idol 3

Příspěvek od shotteckk » pon 21. bře 2016 13:07:04

zdravím,
koupil sem si novou kartu Samsung micro SDXC EVO 64GB class 10 : https://www.tsbohemia.cz/samsung-micro- ... 93609.html" onclick="window.open(this.href);return false; a nejde mě přes Total commander zapisování na ní, odkazuje mě to někam na nějaký úložiště ale kartu to nezobrazí, abych to povolil.
s kartou můžu pracovat jen v interním správci souborů.
prosím o pomoc, nebo mě z toho šlehne :x

Odpovědět

Zpět na „Nové telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů