Archos 101Archos 101

Odpovědět

Hans225
Stálý androiďák
Příspěvky: 108
Registrován: úte 19. říj 2010 19:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Omnia 7
Twitter: IRQL
Tablet: Archos 70IT *temp ROOT

Re: Archos 101

Příspěvek od Hans225 » pát 23. zář 2011 9:45:26

jimbeam007 píše:Čau archospřátelé.Neustále se mi svévolně ukončují programi Email a Moje noviny.Hodí mi to hlášku něco jako launcher.android.email přestal pracovat,zkuste znovu.A když to zkusím znovu,tak je to to samé.Prozatím nemám memory card,myslíte že to může být i tím?Díky tomu,kdo mi pomůže!
Možná máš málo místa v paměti pro aplikace (zobrazí se v liště upozornění), pak se vypíná většina aplikací.


Uživatelský avatar

ne3
Stálý androiďák
Příspěvky: 189
Registrován: pát 31. pro 2010 2:46:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Atrix

Re: Archos 101

Příspěvek od ne3 » pát 04. lis 2011 11:19:57

Dobry den .. ziadam vas o pomoc... Mam zaujem o kupu ARCHOS 80 G9 a rozhodujem sa medzi nim a samsungom... archos je natom s hw ovela lepsie ... A tak som sa chcel spitat jak ste spokojny so znackou Archos a jake ma nedostatky co sa tyka kvality a spolahlivossti ?! Dakujem moc za reakcie
HTC Desire - Oxygen,CM7
Motorola Defy+ - CM7
Motorola Atrix - Stock rom

3 krát hladaj a raz píš :D

Uživatelský avatar

Helle
Stálý androiďák
Příspěvky: 161
Registrován: sob 19. bře 2011 16:16:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 4 19500
Mobil 2 / ROM: Lumia 640 XL LTE
Twitter: @Hellebrandv
Tablet: iPad 2
Rom: originál
Bydliště: malá vesnička u Krnova

Re: Archos 101

Příspěvek od Helle » sob 05. lis 2011 6:24:45

Archos má obrovskou výhodu v neustálé aktualizaci . Mám tedy zkušenosti pouze se "staré" 101, ale nevidím žádný důvod, proč by to nemělo být u každého jiného modelu této firmy jinak. Můj další tablet bude na 95 % opět Archos.


jra
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 23. lis 2011 9:02:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Mini
Tablet: Archos 101

Re: Archos 101

Příspěvek od jra » stř 23. lis 2011 9:13:35

Dobrý den,
před týdnem jsem koupil Archos 101. Po zapnutí se mi stáhnul posledni firmware. Všude se píše, že má tento tablet velkou výdrž baterie.
Jaké je mé zklamání, když večer nabiju tablet na 100% a uspím ho, tzn. pouze zmáčku tlačítko zap\vyp (uspaný) a ráno tablet ukazuje 95%, druhý den 88%. Do tabletu jsem nainstaloval jen Google mapy. Nic vic. Zkoušel jsem i zaškrtnout tlačítko Deep Sleep, ale to nemá na spotřebu žádný vliv. Je aktivované WiFi, ale to by snad nemělo být aktivní, když je tablet uspaný. Tak nevím. Je to normální ? Nemám ho reklamovat dokud je čas ? Děkuji mnohokrát za odpověď. Ještě pro upřesnění - během mého testu jsem s tabletem vůbec nepracoval, jen jsem se podíval na stav baterie a ihned uspal.


Ivan.66
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: stř 21. črc 2010 19:06:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4x
Tablet: Asus Memo pad 102a

Re: Archos 101

Příspěvek od Ivan.66 » stř 23. lis 2011 15:18:41

Take mam ten dojem, ze po posledni aktualizaci firmwaru mi tablet nevydrzi tak dlouho.Jezdim stejnou trasu vlakem a predtim mi po cca 3 hodinovem sledovani filmu mel baterku na 45 - 50 %, dnes mi ukazuje 20 i mene, Tak nevim, kde udelali chybku.
Honor 4x, Asus Memo pad 102a



Shadower
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 15. zář 2011 23:55:32
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 ZE551ML
Mobil 2 / ROM: Xperia P
Tablet: Nexus 7

Re: Archos 101

Příspěvek od Shadower » stř 23. lis 2011 17:56:13

Spíš mi přijde, že se špatně zobrazuje stav baterie. Nedávno jsem byl na 15% a ještě mi to vydrželo asi hodinu a půl přehrávání videa, nebo občas mí to ukazuje 50% a po krátkém uspání se objeví 70% (nenabíjím :DD ). Výdrž se mi zdá stejná.
Archos 101 IT (dead), Cube U30GT (dead), Nexus 7, Pipo M8HD (dead), Xperia P, Asus Zenfone 2 4GB


Buldog
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 25. lis 2011 10:07:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolveo xtraphone 4.5 q4
Tablet: Nextbook

Re: Archos 101

Příspěvek od Buldog » pát 25. lis 2011 10:26:35

Taky jsem si pořídil tento tablet a mám pár otázek :

Jakou aplikaci si mám stáhnout na office soubory,
jaký používáte přehravač, který přehraje soubory i s AC3 zvukem nebo si opravdu musím dokoupit Cinema plug in,
Včera jsem si do něj nahrál nějaký filmy a muziku a dneska když jsem ho zapnul se mi zdálo, že je nějaký celý zpomalený, má to na to nějaký vliv, je je tam nahráno více souborů.
A když si dám nějakou živou tapetu, tak po opětovném zapnutí je tam ta původní - dá se s tím něco dělat, aby to zůstávalo?

A koš se automaticky vysypává nebo to musím někde udělat ručně,

díky předem za všechny poznatky


Buldog
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 25. lis 2011 10:07:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolveo xtraphone 4.5 q4
Tablet: Nextbook

Re: Archos 101

Příspěvek od Buldog » pon 28. lis 2011 12:21:51

S mými předchozími dotazy jste mi moc nepomohli a hned mám další, jak mám poslat soubor přes Bluetoothe, nějak nemůžu najít kde bych u toho souboru dal odeslat přes..., díky za radu - jestli nějaká vůbec bude :lol:


Hans225
Stálý androiďák
Příspěvky: 108
Registrován: úte 19. říj 2010 19:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Omnia 7
Twitter: IRQL
Tablet: Archos 70IT *temp ROOT

Re: Archos 101

Příspěvek od Hans225 » pon 28. lis 2011 21:48:26

Tak dobrá, zkusím něco zodpovědět :)
Pro office napiš do Marketu "office" a něco zkus, je tam pár aplikací zdarma na prohlížení dokumentů.
Koupit si cinema plugin (pro zvuk v AC3 a další) je nutností - platí pro FW 2.4.19 (starší FW měl tuším chybičku, že to nevyžadovalo :) )
8 GB vnitřní paměť je plná k prasknutí a snížení rychlosti jsme nepostřehl (stále je ve srovnání s Windows Phone 7 žalostně pomalý :D )
S tou tapetou se mi to taky stávalo a řek bych, že je to při nedostatku RAM , takže to povypíná, co to jde a ta tapeta taky něco bere.
Bluetooth - podrž prst na souboru v aplikaci "Files"a pak vybrat "share" - možnost BT tam je, neumí ale všechny typy souborů, to by třeba vyřešil lepší průzkumník (opět na Marketu)
Koš - teď jsi mě dostal :) o tom jsem nikdy nepřemýšlel, ale pokud vím, tak to pouze smaže ikonku s plochy, stejně pak musíš případně aplikaci odinstalovat.


Buldog
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 25. lis 2011 10:07:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolveo xtraphone 4.5 q4
Tablet: Nextbook

Re: Archos 101

Příspěvek od Buldog » úte 29. lis 2011 10:22:53

děkuji ti za vyčerpávající odpověď, už jsem si nějaký ty prográmky stáhnul. I na Bluetooth, ale například se mi pořad nedaří se spojit s telefonem, píše to spárováno, ale nepřipojeno. a pak to ještě vyhazuje nějakou hlášku, tu teď z hlavy nevim.
S tou rychlostí to už je OK, nejspíše to bylo tím, že jsem předtím otíral obrazovku a on potom dostatečně rychle nereagoval na dotyky, takže jsem dal kalibraci a pak to bylo ok.


Hans225
Stálý androiďák
Příspěvky: 108
Registrován: úte 19. říj 2010 19:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Omnia 7
Twitter: IRQL
Tablet: Archos 70IT *temp ROOT

Re: Archos 101

Příspěvek od Hans225 » úte 29. lis 2011 15:04:59

Já jsem pároval malou BT klávesnici (no spíš klávesničku) a zprvu se mi to připojilo v pohodě, ale třeba při opětovném připojení se mi to už nepřipojilo (jak píšeš, spárováno, ale nepřipojeno). Teď jsem to zkoušel po půl roce znova a jede to už jako po másle :) takže to nejspíš vyřešil novější FW.

Jinak když něco nefunguje, tak často pomůže obyčejný restart :)


Buldog
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 25. lis 2011 10:07:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolveo xtraphone 4.5 q4
Tablet: Nextbook

Re: Archos 101

Příspěvek od Buldog » úte 29. lis 2011 19:38:55

Mám na tebe ještě jednu otázku - jaký by jsi mi doporučil přehravač videi a jaký na hudbu, díky


Hans225
Stálý androiďák
Příspěvky: 108
Registrován: úte 19. říj 2010 19:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Omnia 7
Twitter: IRQL
Tablet: Archos 70IT *temp ROOT

Re: Archos 101

Příspěvek od Hans225 » úte 29. lis 2011 23:33:43

Tak já používám ty defaultní, i když musím říct, že video a hudbu tam moc často nevyužívám, ale hudbu to přehrává tuším i FLAC, má to všechny základní fce a video taky, umí i externí (srt) titulky, dokonce správně zobrazuje české znaky, takže já nemám potřebu hledat jiný SW.

Uživatelský avatar

mclama
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: čtv 07. říj 2010 16:19:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Htc tattoo
Tablet: Archos g8 101
Rom: CM7 gingerbread

Re: Archos 101

Příspěvek od mclama » stř 30. lis 2011 15:35:14

Ahoj, zeptám se na pár věcí
- market tedy opravdu funguje?
- kolik je zhruba aplikací možných nainstlalovat ? (jakože jestli jsou kompatabilni s tabletem)
- muze nekdo neco vyfoti nebo nahrat a dat to sem ?
- staci na brouzdani po netu, koukani filmu sem tam hra?
- podporuje flash player?
Díky
Htc Tattoo 2.3 Gingerbread custom ROM, archos 101 8gb
http://androidforum.cz/gingerbread-pro- ... 43-90.html
Návod na root + flash ROM htc tattoo - scroll down


Hans225
Stálý androiďák
Příspěvky: 108
Registrován: úte 19. říj 2010 19:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Omnia 7
Twitter: IRQL
Tablet: Archos 70IT *temp ROOT

Re: Archos 101

Příspěvek od Hans225 » čtv 01. pro 2011 9:35:02

Ahoj,
- market běží skvěle, není však v tabletu po zakoupení, ale lze jednoduše stáhnout jako apk
- tak číslo nevím :) ale při vyhledávání (v tabletu) jsem zatím vše potřebné našel, je pravda, že třeba takový iDisplay to tuším neumělo, také některé hry (ale fungují, stačí je někde sehnat)
- něco vyfotit můžu, co konkrétně?
- stačí, prohlížeč v pohodě a na videa výborně, díky stojánku, který se mi už několikrát hodil, hodně praktická věcička, hry taky běží, měl jsem tam Dungeon Hunter + Modern Combat 2: Black Pegasus a běželo to v pohodě, plynule.
- flash lze stáhnout z Marketu, youtube běží dobře, ale jako flash videa na webu to nedává plynule ani náhodou, maximálně tak reklamy, bannery :)

Uživatelský avatar

mclama
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: čtv 07. říj 2010 16:19:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Htc tattoo
Tablet: Archos g8 101
Rom: CM7 gingerbread

Re: Archos 101

Příspěvek od mclama » sob 03. pro 2011 18:17:48

No, stejně jsem si našel program na stažení jakéhokoliv flash videa na PC takže si to do mobilu přetáhnu a pustím tak :).
No vyfoť vpodstatě cokoliv, aby to bylo za ideálních podmínek pro focení (aby nebyla zhoršená kvalita díky tmě nebo tak :) )
jinak, spíš taková blbá otázka, nezáleží mi n tom ale vrtá mi hlavou - když to má USB dá se na to připojit normálně drátová klávesnice? nebo se musí pomocí BT?
Htc Tattoo 2.3 Gingerbread custom ROM, archos 101 8gb
http://androidforum.cz/gingerbread-pro- ... 43-90.html
Návod na root + flash ROM htc tattoo - scroll down


Hans225
Stálý androiďák
Příspěvky: 108
Registrován: úte 19. říj 2010 19:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Omnia 7
Twitter: IRQL
Tablet: Archos 70IT *temp ROOT

Re: Archos 101

Příspěvek od Hans225 » sob 03. pro 2011 23:37:32

Ty fotky myslíš jako fotky tabletu nebo chceš vědět, jak fotí přední kamerka?
Sice mám A70, která má jen microUSB, ale 101 by to měla s velkým USB zvládat v pohodě, stačí se kouknout na YouTube :)


jra
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 23. lis 2011 9:02:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Mini
Tablet: Archos 101

Re: Archos 101

Příspěvek od jra » pon 05. pro 2011 8:32:27

Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat - večer nabiju tablet na 100%, vypnu do Standby režimu a ráno mi ukazatel stavu baterie ukazuje 94%. je to normální ? Nic tam není naistalováno a všechny programy vypnuty (vím že tam stále něco běží na pozadí). Tablet je nový. Také vám to takto dělá ? Děkuji


SAJFA
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 15. říj 2011 14:44:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: archos

Re: Archos 101

Příspěvek od SAJFA » pon 05. pro 2011 13:45:17

Jj, taky. Osobne mam dojem, ze to dela od nejake aktualizace. Nevite nekto od kktere verze to tak žere šťávu? dik


trilob
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: sob 07. kvě 2011 11:21:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GoClever Fone 570Q Dual SIM Android 4.2
Tablet: Archos 101 16GB

Re: Archos 101

Příspěvek od trilob » pon 05. pro 2011 15:03:10

Stejna zkusenost, vybijeni je u meho A101 patrne od fw 2.4.65 a pretrvava u 2.4.80. Rychle se vybiji jak zapnuty tablet - odhaduji vydrz max na 2-3hod, tak i vypnuty - za noc ubyde asi 5-10% baterie (predtim nic). Stoprocentne vim, ze fw 2.4.19 byl jeste v pohode, ale zatim jsem nemel cas to preinstalovat zpet.
Je tady nekdo, komu s novym fw 2.4.65-2.4.80 vydrzi tablet stejne dlouho, jako predtim, tj. 6-8h? Treba staci jen reformat a instalace na cisty tablet...?
Mobil: GoClever Fone 570Q, dual SIM, 5.7", Android 4.2
Tablet: Archos 101 16GB, 10", Android 2.2


jra
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 23. lis 2011 9:02:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Mini
Tablet: Archos 101

Re: Archos 101

Příspěvek od jra » úte 06. pro 2011 8:27:20

Děkuji za odpovědi a částečné uklidnění. Podle mého názoru plná reinicializace nepomůže, protože ja když ho poprvé zapnul, tak se mi firmware automaticky nabídl a nainstalovat. Potom jsem provedl 2x plnou reinstalaci a firmware je stále ten nejnovější. Při prohledávání různých diskuzí jsem někde četl, že instalace staršího firmware není možná. To jsem ale četl, netvrdím to. Takže asi nezbývá než čekat, udělají-li s tím něco v Archos. Nicméně ještě jednou děkuji za info.


joejoecs
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: úte 04. led 2011 13:59:22
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Bydliště: Povazska Bystrica - Udiča, SR

Re: Archos 101

Příspěvek od joejoecs » úte 06. pro 2011 18:22:40

ten isty problem, verz 2.4.80. Vecer na nabijacku a rano 94%. Okrem toho tablet je strasne pomaly, web browser sa seka, narocnejsie stranky nezobrazi cele ... Dufam, ze Archos rychlo pripravi upgrade systemu.


Michal23
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 07. pro 2011 7:54:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wildfire

Re: Archos 101

Příspěvek od Michal23 » stř 07. pro 2011 8:06:58

Ahoj všichni. Mám novej Archos 101 se 16 GB a chtěl bych vás požádat o několik rad.
1) můžete mi někdo sem hodit odkaz na funkční apk Marketu. Stahnul jsem jich několik, ale stále mně market nejde spustit.
2) kterou aplikaci používáte na videohovory ? Fungují vůbec plnohodnotně. Když si z marektu stahnu Skype, funguje?
3) Jak odolný je diplsej? Určitě doporučujete pořídit se folii na displej, nebo to není tolik potřeba ? Doporučíte mi nějakou folii?
4) Mohli byste mi doporučit aplikaci která bude fungovat jako widget (tak jak to znám z telefonů) a zobrazí mi na celou jednu obrazovku záložky internetových odkazů. Hledal jsem, ale nenašel.
5) chystám se koupit si k netbooku externí DVD. Tak mě napadlo, když to připojím přes USB k Archosu, bude to fungovat ?
6) nemohu z flashky zkopírovat větší soubor než 2 GB. Dá se to nějak obejít, nebo se stím musím smířit ?
7) Používáte nějakou lepší aplikaci než byl defaultní "Files" ?
8) když jsem k Archosu připojil pamětovou kartu, ked bylo asi 300 písniček, tak se mi kompletně názvy a informace písnička přetáhli do Archosu (nic jsem nekopíroval), takže mi udělali bordel ve všech knihovnách ? Je to normální, nebo je to tou defaultní aplikací?

Moc díky za pomoc :-)


joejoecs
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: úte 04. led 2011 13:59:22
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Bydliště: Povazska Bystrica - Udiča, SR

Re: Archos 101

Příspěvek od joejoecs » stř 07. pro 2011 19:52:08

Michal23 píše:Ahoj všichni. Mám novej Archos 101 se 16 GB a chtěl bych vás požádat o několik rad.
1) můžete mi někdo sem hodit odkaz na funkční apk Marketu. Stahnul jsem jich několik, ale stále mně market nejde spustit.

Nainstaluj si apl. gApps4arch alebo Arctools na inst funkcneho Marketu

2) kterou aplikaci používáte na videohovory ? Fungují vůbec plnohodnotně. Když si z marektu stahnu Skype, funguje?
3) Jak odolný je diplsej? Určitě doporučujete pořídit se folii na displej, nebo to není tolik potřeba ? Doporučíte mi nějakou folii?

Nepouzivam ziadnu foliu a za cca rok nevidno ziadne stopy po pouzivani, okrem neustale zapatlaneho displ. :)

4) Mohli byste mi doporučit aplikaci která bude fungovat jako widget (tak jak to znám z telefonů) a zobrazí mi na celou jednu obrazovku záložky internetových odkazů. Hledal jsem, ale nenašel.

Widgety na tablete vacsinou funguju, najdes ich na markete

5) chystám se koupit si k netbooku externí DVD. Tak mě napadlo, když to připojím přes USB k Archosu, bude to fungovat ?

Niektore ext hdd pripojene cez usb funguju. DVD som neskusal

6) nemohu z flashky zkopírovat větší soubor než 2 GB. Dá se to nějak obejít, nebo se stím musím smířit ?
7) Používáte nějakou lepší aplikaci než byl defaultní "Files" ?

Astro file manager. alebo kopa dalsich, najdes na Markete

8) když jsem k Archosu připojil pamětovou kartu, ked bylo asi 300 písniček, tak se mi kompletně názvy a informace písnička přetáhli do Archosu (nic jsem nekopíroval), takže mi udělali bordel ve všech knihovnách ? Je to normální, nebo je to tou defaultní aplikací?

Moc díky za pomoc :-)


Hans225
Stálý androiďák
Příspěvky: 108
Registrován: úte 19. říj 2010 19:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Omnia 7
Twitter: IRQL
Tablet: Archos 70IT *temp ROOT

Re: Archos 101

Příspěvek od Hans225 » čtv 08. pro 2011 14:54:02

joejoecs píše:
Michal23 píše:Ahoj všichni. Mám novej Archos 101 se 16 GB a chtěl bych vás požádat o několik rad.

...

8) když jsem k Archosu připojil pamětovou kartu, ked bylo asi 300 písniček, tak se mi kompletně názvy a informace písnička přetáhli do Archosu (nic jsem nekopíroval), takže mi udělali bordel ve všech knihovnách ? Je to normální, nebo je to tou defaultní aplikací?

Moc díky za pomoc :-)
Automaticky si vyhledá obrázky, mp3, videa a hodí je do knihoven, takže to je normální. (Pokud se mýlím, tak mě opravte)

Uživatelský avatar

mclama
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: čtv 07. říj 2010 16:19:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Htc tattoo
Tablet: Archos g8 101
Rom: CM7 gingerbread

Re: Archos 101

Příspěvek od mclama » čtv 08. pro 2011 22:06:32

No šlo mi o fotku z kamerky :) ale je to už jedno, je objednanej.. teď jen čekat než dojde a doufat že to bude do vánoc
Htc Tattoo 2.3 Gingerbread custom ROM, archos 101 8gb
http://androidforum.cz/gingerbread-pro- ... 43-90.html
Návod na root + flash ROM htc tattoo - scroll down


doonio
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 18. lis 2011 23:34:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus Black
Tablet: Pipo T9 32GB
Rom: Zeus 7.06

Re: Archos 101

Příspěvek od doonio » čtv 22. pro 2011 16:52:31

našla by se dobrá duše, která by mi vyfotila tu neduhu na tabletu v podobě - bubliny? jak moc to vadí při sledování filmu, browseru,atd...
Je to na reklamaci, nebo je to tak malý že to jde vidět jen když se na to zaměříte?
Díky
Siemens A50 (?-2003) => Samsung SGH-E100 (2003-2007) => Nokia N82(2007-2012) => LG Optimus Black(2012- ?)


Velvetek
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 25. pro 2011 9:36:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S

Re: Archos 101

Příspěvek od Velvetek » ned 25. pro 2011 9:44:09

Pánové, mám problém. Vzhledem k tomu, že mám Android v HTC, nebál jsem se ho objednat i bráchovi v tabletu - vybrali jsme archos 101 16GB.
Problém je, že nejde do tabletu nic nainstalovat/stáhnout. Pokud vyberu Apps., který je v archosu již připravený, tak na jakoukoliv aplikaci mi to napíše, že byla neúspěšná a mám zkontrolovat místo na disku a opakovat. V tom ale nic není, protože je nový. Zkoušel jsem to i s vloženou micro kartou, ale nic. Po připojení tabletu na pc a zvolení "uložiště" mi počítač hlásí, že daný disk musí nejprve naformátovat. Takže se do něho nedostanu ani přes pc (naformátování přes pc jsem zatím nezkoušel). Obnovení systému přímo z tabletu a vymazání všeho jsem zkoušel, ale stále stejný problém.

Umí někdo nějaký trik? Nebo je to jenom moje chyba? Předem moc díky


Dominicokrs
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 25. pro 2011 10:25:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Archos 101
Tablet: Archos 101

Re: Archos 101

Příspěvek od Dominicokrs » pon 26. pro 2011 2:32:17

Prosím Vás, vedel by mi niekto poradiť, respektíve pomôcť ? Dostal som na Vianoce tablet Archos 101 a nedá sa mi doň z appslibs stiahnuť ziadna aplikácia. Vzdy mi vypíše : download unsuccesfull, podivejte se jestli mate dost pameti. NEvietie náhodou, čo s tým môže byť ? S androidom nemám absolúzne žiadne skúsenosti takže veľmi rád privítam akúkoľvek dobrú radu. Vopred ďakujem.

Uživatelský avatar

Trast
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: pon 19. pro 2011 16:08:54
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G2 D802
Rom: CloudyG3 2.1

Re: Archos 101

Příspěvek od Trast » úte 27. pro 2011 22:54:27

mohli by jste mi poradit? mám tento table Prestigio multipad pmp7100c a v nastavení v Repair & formattinig jsem dal Full reinitializing a po restartování se mi odinstalovali původní aplikace jako adobe flash player, adobe reader, officesuite, android market apod.. nevíte jak to dát do původního stavu tak, aby tam ty aplikace znovu byli? děkuji všem za radu
LG G2 D802 32GB - CloudyG3 2.1

Odpovědět

Zpět na „Archos 101“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů