Archos g9

Odpovědět
petrx2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 26. úno 2012 23:48:07
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: htc clone
Tablet: Archos 80 g9 turbo

Re: Archos g9

Příspěvek od petrx2 » ned 26. úno 2012 23:55:35

Arch os 80 g9 turbo mám asi 14 dní. Display chráním fólií. Zatím jsem celkem spokojený. Navigaci Sygic mám také nainstalovanou, ještě jsem ji ale nezkoušel. Koukám se po nějakém pouzdru - typu kniha. Někdo psal, že jde použít z Galaxy tab 8.9.


petrx2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 26. úno 2012 23:48:07
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: htc clone
Tablet: Archos 80 g9 turbo

Re: Archos g9

Příspěvek od petrx2 » pon 27. úno 2012 22:39:47

Vyzkoušel jsem do zadního USB (3g stick) připojit flashku - to funguje. Připojená USB myš jenom blikla. Připojený přenosný 2,5 palcový HDD (bez napájení) také jenom svítil, ale nenačetl se.
Do micro USB jsem zatím nic nepřipojoval.

Pepa72
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 11. úno 2012 18:49:44
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: sony xperia L
Tablet: Samsung tab2 7.0 P-3110 2kusy

Re: Archos g9

Příspěvek od Pepa72 » úte 28. úno 2012 21:29:41

Ahoj,
já jsem koupil pouzdro přímo na náš tablet přes Ebay, sedí perfektně, jen co udělám fotky dám je sem. Do microUSB jsem zkoušel přes redukci připojit flasku, ale marně.
Ještě se chci zeptám, mám verzi turbo, jakou máte výdrž na baterku?
Předem díky za odpověd.

Uživatelský avatar
Edicz
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: ned 21. lis 2010 17:34:00
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 16GB
Twitter: Edicz007
Rom: MIUI 5.5.29
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos g9

Příspěvek od Edicz » stř 29. úno 2012 10:14:26

petrx2 píše:Vyzkoušel jsem do zadního USB (3g stick) připojit flashku - to funguje. Připojená USB myš jenom blikla. Připojený přenosný 2,5 palcový HDD (bez napájení) také jenom svítil, ale nenačetl se.
Do micro USB jsem zatím nic nepřipojoval.

To já jsem dal svůj kus do reklamace jelikož mi nefungoval usb host přes micro USB :cry:
Alcatel OneTouch Max-Philips Savvy-Nokia 3310-Nokia 3510i-Siemens CF62-Siemens c65-Sony Ericsson K750-iPhone 2g-iPhone 3gs-HTC Desire HD-Nokia N9-Samsung Galaxy Nexus-iPhone 5-Nokia Lumia 925-LG G3

Spika
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 01. srp 2011 8:25:56
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Touch Pro

Re: Archos g9

Příspěvek od Spika » čtv 08. bře 2012 0:48:14

Ahoj vsem,

mam dotaz na vsechny majitele Archosu G9 80 Turbo verze. Odstranili u Turbo verze problem s bublinkama na displeji nebo to porad pretrvava? A jeste bych mel jednu prosbu. Pokud nekdo mate moznost, muzete vyzkouset jestli se tablet pripoji na wifi se zabezpecenim WPA-PSK?

Diky moc.

petrx2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 26. úno 2012 23:48:07
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: htc clone
Tablet: Archos 80 g9 turbo

Re: Archos g9

Příspěvek od petrx2 » čtv 08. bře 2012 22:49:30

Ahoj, problém s displayem (tzv. ripple efect) u svého 80 g9 turbo nemám.
Wi-fi mám zabezpečenou jenom přes WEP (můj telefon měl s vyšším zabezpečením problém), takže na druhou otázku odpovéď nevím.

Jarous1
Droid
Příspěvky: 1528
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia SP v12.1.A.1.205 JB 4.3 stock
Tablet: ASUS Nexus 7 2013 3G/LTE, LP 5.0.2 stock

Re: Archos g9

Příspěvek od Jarous1 » čtv 08. bře 2012 23:31:57

Jenom tak pro zajímavost, ICS pro tento Archos je právě venku ;)

petrx2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 26. úno 2012 23:48:07
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: htc clone
Tablet: Archos 80 g9 turbo

Re: Archos g9

Příspěvek od petrx2 » sob 10. bře 2012 22:20:34

Ahoj, aktualizoval jsem systém na novou verzi a subjektivně musím říci, že se zlepšila plynulost internetového prohlížeče. Při rolování už nedochází k "doskakování" stránky jako u minulé verze androidu.

Pepa72
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 11. úno 2012 18:49:44
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: sony xperia L
Tablet: Samsung tab2 7.0 P-3110 2kusy

Re: Archos g9

Příspěvek od Pepa72 » ned 11. bře 2012 8:48:01

petrx2 píše:Ahoj, aktualizoval jsem systém na novou verzi a subjektivně musím říci, že se zlepšila plynulost internetového prohlížeče. Při rolování už nedochází k "doskakování" stránky jako u minulé verze androidu.



Ahoj,
to já ho zítra povezu do servisu, aktualizace na h... Musel jsem na síti vypnout ochranu, WPA2 ani WPA nezvládne a to koukám na router, přihlášení do androidmarketu - nejde, zakoupené navigace pryč. Takto si aktualizaci nepředstavuji, včera to skončilo bílou smrtí a natvrdo nahráním nového softu z jejich stránek, android 4.03 tam je, ale nemaká jak má.
Že jsem se na to včera nev.... :?

wonderka
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 14. črc 2011 12:28:44
Reputation: 0

Re: Archos g9

Příspěvek od wonderka » pon 12. bře 2012 12:39:57

Spika píše:Ahoj vsem,

mam dotaz na vsechny majitele Archosu G9 80 Turbo verze. Odstranili u Turbo verze problem s bublinkama na displeji nebo to porad pretrvava? A jeste bych mel jednu prosbu. Pokud nekdo mate moznost, muzete vyzkouset jestli se tablet pripoji na wifi se zabezpecenim WPA-PSK?

Diky moc.



ja pouzivam tusim WPA2-AES coz je rekneme "vyssi verze" toho WPA-PSK a bez problemu

wonderka
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 14. črc 2011 12:28:44
Reputation: 0

Re: Archos g9

Příspěvek od wonderka » pon 12. bře 2012 12:44:33

Tak ja jsem na 4.0.3 uspesne presel. Shadowgun jede ok. Tak snad tech 512MB RAM bude stačit

Spika
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 01. srp 2011 8:25:56
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Touch Pro

Re: Archos g9

Příspěvek od Spika » stř 14. bře 2012 0:17:05

Tak uz jsou na svete 1,5 Ghz a hlavne 1GB RAM verze G9 tabletu od Archosu - http://www.arctablet.com/blog/featured/ ... available/

Jsem zvedavy, kdy se tyhle kousky objevi u nas.

Pepa72
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 11. úno 2012 18:49:44
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: sony xperia L
Tablet: Samsung tab2 7.0 P-3110 2kusy

Re: Archos g9

Příspěvek od Pepa72 » sob 17. bře 2012 21:15:44

Pepa72 píše:
petrx2 píše:Ahoj, aktualizoval jsem systém na novou verzi a subjektivně musím říci, že se zlepšila plynulost internetového prohlížeče. Při rolování už nedochází k "doskakování" stránky jako u minulé verze androidu.



Ahoj,
to já ho zítra povezu do servisu, aktualizace na h... Musel jsem na síti vypnout ochranu, WPA2 ani WPA nezvládne a to koukám na router, přihlášení do androidmarketu - nejde, zakoupené navigace pryč. Takto si aktualizaci nepředstavuji, včera to skončilo bílou smrtí a natvrdo nahráním nového softu z jejich stránek, android 4.03 tam je, ale nemaká jak má.
Že jsem se na to včera nev.... :?



Jak jsem již psal v části ICS, vše odstraněno, problém sítě vadný router.
Neměl dnes okolo 9 hodiny ráno problém s gps? Nechtěla se cca 30 minut chytit, pořád jen čekám na signál...

Pepa72
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 11. úno 2012 18:49:44
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: sony xperia L
Tablet: Samsung tab2 7.0 P-3110 2kusy

Re: Archos g9

Příspěvek od Pepa72 » sob 17. bře 2012 21:17:07

Spika píše:Ahoj vsem,

mam dotaz na vsechny majitele Archosu G9 80 Turbo verze. Odstranili u Turbo verze problem s bublinkama na displeji nebo to porad pretrvava? A jeste bych mel jednu prosbu. Pokud nekdo mate moznost, muzete vyzkouset jestli se tablet pripoji na wifi se zabezpecenim WPA-PSK?

Diky moc.



Ahoj, mám Turbo verzi, bublinky nevidím a šifrování funguje oki.

petrx2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 26. úno 2012 23:48:07
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: htc clone
Tablet: Archos 80 g9 turbo

Re: Archos g9

Příspěvek od petrx2 » pon 19. bře 2012 23:13:46

petrx2 píše:Ahoj, problém s displayem (tzv. ripple efect) u svého 80 g9 turbo nemám.
Wi-fi mám zabezpečenou jenom přes WEP (můj telefon měl s vyšším zabezpečením problém), takže na druhou otázku odpovéď nevím.


Ahoj, tak oprava!!

Screen ripple není, ale když stačím tablet dvěmi prsty zhora a zespodu, v místě kolem loga výrobce, tak mi zbělá display a objeví se většinou světlé svislé pruhy. Co s tím???

:-(

Spika
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 01. srp 2011 8:25:56
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Touch Pro

Re: Archos g9

Příspěvek od Spika » ned 25. bře 2012 13:06:08

Tak mam doma Archos G9 80 1,5 Ghz s 1GB RAM s ICS 4.0.3.. Subjektivne je tablet rychlejsi nez G9 80 1,0 Ghz s 512 MB RAM, kterou jsem mel nejakou chvili u sebe. Taky se tablet zda byt trosku "pevnejsi" (jako by ho necim vyztuzili). Co se tyce volne RAM - behem chodu systemu se v zavislostu na poctu spustenych aplikaci pohybuje mezi 620 - 480 MB.

Nakonec jeste par testu:

Linpack Single-Thread: 51,4 / 52,56 / 53,533 MFLOPS
Linpack Multi-Thread: 84,46 / 93,289 / 88,865 MFLOPS
Antutu: 7396
Vellamo: 1454
Quadrant Standart: 2774
Multitouch Visible Test: 4 prsty
NenaMark1: 56,2 fps
NenaMark2: 25,7 fps
Neocore: 59,2 fps

Uživatelský avatar
Vlastik80
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: ned 18. bře 2012 0:30:09
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C [4.x]

Re: Archos g9

Příspěvek od Vlastik80 » pon 02. dub 2012 16:44:14

Předpokládám že inovovaná verze Archos G9 80 s 1GB RAM + CPU 1500MHz se u nás zatím sehnat nedá :?:
Všechno je pryč, všechno, pryč ... oudilli-doudilli...

demodemo
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 02. dub 2012 21:24:43
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: lg

Re: Archos g9

Příspěvek od demodemo » pon 02. dub 2012 21:38:57

zdar mě šlape vše. dnes dorazilo pouzdro. super. to samé držák do auta. objednal jsem i auto nabíječku přímo pro archos G9 vše z ebay. :D :D :D

demodemo
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 02. dub 2012 21:24:43
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: lg

Re: Archos g9

Příspěvek od demodemo » pon 02. dub 2012 21:46:57

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

wonderka
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 14. črc 2011 12:28:44
Reputation: 0

Re: Archos g9

Příspěvek od wonderka » úte 03. dub 2012 7:30:00

o tom drzaku taky premeslim. Vypada dobre? Ja jen esi se to udrzi na skle a tablet je v tom dobre zafixovanej?
diky

demodemo
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 02. dub 2012 21:24:43
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: lg

Re: Archos g9

Příspěvek od demodemo » úte 03. dub 2012 17:27:56

zafixovaný je super, přichycený na sklo ale opírá se o palubovku takže nemám strach že by odpadl. přeci jen tablet má svoji váhu. :D :D :D

Pepa72
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 11. úno 2012 18:49:44
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: sony xperia L
Tablet: Samsung tab2 7.0 P-3110 2kusy

Re: Archos g9

Příspěvek od Pepa72 » pon 16. dub 2012 18:29:49

Ahoj,
nevím jestli se jedná jen o problém mého tabletu, ale jak spolehlivě Vám funguje GPS ve spojitosti programy Be-on-road a Sygic. Občas musím aktivaci GPS modulu pomocí programu GPS test. Oba programy si myslí, že zapínají GPS modul, ale ono ne.
Předem díky za odpověď, nerad bych posílal tablet do servisu kdyby se jednalo o typický problém.

Pepa72
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 11. úno 2012 18:49:44
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: sony xperia L
Tablet: Samsung tab2 7.0 P-3110 2kusy

Re: Archos g9

Příspěvek od Pepa72 » pon 16. dub 2012 18:52:13

Ahoj,
koukal jsem na obrázky pouzdra a držáku, taky jsem pořídil, ale montáž jsem pak vyřešil v octávii jinak než na sklo.
A předem díky za odpověď na otázku duchařiny s GPS :))
Fotografie0141.jpg
Fotografie0141.jpg (205.33 KiB) Zobrazeno 2708 x
Fotografie0139.jpg
Fotografie0139.jpg (217.44 KiB) Zobrazeno 2708 x
Fotografie0139.jpg
Fotografie0139.jpg (217.44 KiB) Zobrazeno 2708 x
Přílohy
Fotografie0140.jpg
Fotografie0140.jpg (224.97 KiB) Zobrazeno 2708 x

martineams
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 29. pro 2011 19:28:01
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: 737617497
Tablet: Archos G9 80 16GB

Re: Archos g9

Příspěvek od martineams » úte 17. dub 2012 8:19:49

Pepo ty jsi prostě Pat :D . Moc hezké lože pro mazlíka (klokana) :yes: . S tou aktivací GPS by to chtělo poslat dotaz na výrobce Software.

Pepa72
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 11. úno 2012 18:49:44
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: sony xperia L
Tablet: Samsung tab2 7.0 P-3110 2kusy

Re: Archos g9

Příspěvek od Pepa72 » úte 17. dub 2012 21:15:56

Ahoj,
díky za pochvalu lóže pro mazlíka. Ptám se na zkušenosti ostatních, někdo tu psal, že Sygic i Be-on-road používá také. Třeba jsem jen já koupil trpaslíka a on neřád vyrostl ;) Ostatně pochybně se totiž občas chová i GPS status, ten pro změnu občas chce vypnout a zapnout v nastavení GPS modul...
A proto zkuste a dejte vědět, dotaz jsem odeslal i i do Archose k výrobci, třeba někdo od nich odpoví. Ale po mizerných zkušenostech s jejich aktualizací na Androida 4 tomu moc nevěřím.
Pat :D

doonio
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 18. lis 2011 23:34:42
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus Black
Tablet: Pipo T9 32GB
Rom: Zeus 7.06

Re: Archos g9

Příspěvek od doonio » stř 23. kvě 2012 16:20:48

Váhám nad tímto tabletem na běžné surfování nic víc na dovolených nepotřebuji (objednat si letenku, zjistit čas odjezdu autobusu, zavolat přes Skype domů) a jako fotobanku pro ukládání a prezentaci fotografií...žádné hry, žádné náročné aplikace, sporadicky přehrávání filmů... doporučili byste mě Archos vzhledem k mým požadavkům, nebo se mám porozhlédnout po něčem co má 1GB Ram.

Díky
Siemens A50 (?-2003) => Samsung SGH-E100 (2003-2007) => Nokia N82(2007-2012) => LG Optimus Black(2012- ?)

Pepa72
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 11. úno 2012 18:49:44
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: sony xperia L
Tablet: Samsung tab2 7.0 P-3110 2kusy

Re: Archos g9

Příspěvek od Pepa72 » sob 30. čer 2012 21:57:54

Ahoj,
pro inspiraci přikládám druhou montáž, tady vrtat ještě nesmím...
Jedna přísavka byla málo, přidal jsem tu co zbyla z prvního držáku.
Přílohy
DSCN0918.JPG
DSCN0918.JPG (255.59 KiB) Zobrazeno 2254 x
DSCN0917.JPG
DSCN0917.JPG (198.17 KiB) Zobrazeno 2254 x
DSCN0916.JPG
DSCN0916.JPG (263.47 KiB) Zobrazeno 2254 x

martineams
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 29. pro 2011 19:28:01
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: 737617497
Tablet: Archos G9 80 16GB

Re: Archos g9

Příspěvek od martineams » ned 01. črc 2012 12:44:05

Pepo, škoda že jsi prodal motorku. Docela by mě zajímalo jak bys řešil instalaci na Jawě 350. :lol: . Jinak pěkná práce. Tebe je ve státních službách škoda. :lol:

feyd
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 25. črc 2011 18:53:20
Reputation: 0

Re: Archos g9

Příspěvek od feyd » pon 02. črc 2012 6:39:39

Zdravim,

nedavno som si kupil archos 80 g9 turbo, a som zmateny z displeja, pri vypnutom tablete je tam vidno cierne tenucke ciary, tvoriace mriezku. Mate to aj vy?
inak ide celkom dobre, akurat pozorovacie uhly su dost slabe, a dost sa hreje zo zadnej strany v hronej casti...

wonderka
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 14. črc 2011 12:28:44
Reputation: 0

Re: Archos g9

Příspěvek od wonderka » pon 02. črc 2012 8:01:57

cau,
mrizka tam je u me videt taky, to je normalka.

Mno ty pozorovaci uhly mi prijdou celkem ok, LCD neni zadna spicka ale sunt to taky neni.

Kdyz si dva lidi sednou vedle sebe tak se klidne muzou divat na film. Aspon dle me...

Odpovědět

Zpět na „Archos G9 (80 i 101)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů