Archos G9 (80 i 101)Archos g9

Odpovědět

feyd
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 25. črc 2011 18:53:20
Reputace: 0

Re: Archos g9

Příspěvek od feyd » pon 02. črc 2012 10:39:52

vdaka,

a tiez sa aj vam tak hreje na v zozadu na vo vrchnej casti?
no mne sa zdaju tie pozorovacie uhly slabe, ked holen trosku pootocim uz sa menia farby...



Lubošák
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 26. zář 2012 17:02:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG 710
Tablet: Archos 80 G9

Re: Archos g9

Příspěvek od Lubošák » pon 15. říj 2012 11:30:20

Dobrý den. Můžete laikovi s minimálníma zkušenostma s Androidem vysvětlit jak na GPS navigaci v tomto tabletu? Musím si něco dokoupit, nebo stačí stáhnout z Android Marketu? Mám Archos 80 G9 turbo, upgrade na ICS. Popřípadě stručný návod na zprovoznění GPS navigace. Děkuji předem.


Pepa72
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 11. úno 2012 18:49:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony xperia L
Tablet: Samsung tab2 7.0 P-3110 2kusy

Re: Archos g9

Příspěvek od Pepa72 » ned 21. říj 2012 8:44:40

Ahoj,
pro používání tableta jako navigaci mas dvě mozosti, bud dokoupit 3g modul a používat navigaci od Google nebo dokoupit software. Já používám Sygic a Be on road.
Ale chtěl bych se zeptat jaké mate zkusenosti s 3g modulem, ten můj je poměrně rozmazleny ohledně signálu, tam kde telefon v pohodě funguje tam modul padá, oba stejný operátor.
Jaké jsou Vase zkusenosti?


Alfons
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 23. pro 2012 10:20:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: K750
Tablet: Archos 80G

Re: Archos g9

Příspěvek od Alfons » stř 26. pro 2012 8:55:49

Pepa72 píše:Ahoj,
pro používání tableta jako navigaci mas dvě mozosti, bud dokoupit 3g modul a používat navigaci od Google nebo dokoupit software. Já používám Sygic a Be on road.
Ale chtěl bych se zeptat jaké mate zkusenosti s 3g modulem, ten můj je poměrně rozmazleny ohledně signálu, tam kde telefon v pohodě funguje tam modul padá, oba stejný operátor.
Jaké jsou Vase zkusenosti?
3G modem je málo citlivý oproti mobilům.
Kromě toho na FW 4.0.4 nejde připojit, takže surf přes mobilního operátora nejde.
ARCHOS 80G je takový zmeteček chodící do doby než udělá upgrade FW na 4.0.4-pak některé funcke nejdou.


Pepa72
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 11. úno 2012 18:49:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony xperia L
Tablet: Samsung tab2 7.0 P-3110 2kusy

Re: Archos g9

Příspěvek od Pepa72 » čtv 27. pro 2012 0:05:28

Ahoj,
tak mam asi štěstí. Verzi 4.0.4 mam, ale 3g modul funguje. No jako předtim, kde je signál tam jde, kde je horší tak padá.
Ale zato mam v Poslední době problém opět s GPS, na to je snad prokletej. Občas zvazuji, ze ho zdedi dcera a půjdu do jinyho. Inu příště už snad radši žádný Archos:-)



reljica
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 25. led 2013 23:47:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: blackberry
Tablet: archos

Re: Archos g9

Příspěvek od reljica » pát 25. led 2013 23:59:52

Alfons píše:
Pepa72 píše:Ahoj,
pro používání tableta jako navigaci mas dvě mozosti, bud dokoupit 3g modul a používat navigaci od Google nebo dokoupit software. Já používám Sygic a Be on road.
Ale chtěl bych se zeptat jaké mate zkusenosti s 3g modulem, ten můj je poměrně rozmazleny ohledně signálu, tam kde telefon v pohodě funguje tam modul padá, oba stejný operátor.
Jaké jsou Vase zkusenosti?
3G modem je málo citlivý oproti mobilům.
Kromě toho na FW 4.0.4 nejde připojit, takže surf přes mobilního operátora nejde.
ARCHOS 80G je takový zmeteček chodící do doby než udělá upgrade FW na 4.0.4-pak některé funcke nejdou.
Jak je to s funkcnosti 3G a posledni aktualizaci FW? Par dnu po aktualizaci me vubec neslo se pripojit na Internet. Na forumu jsem nasel ze Archos 80 g9 ma problem s USB kabelem - po castem vysuvani USB sticku se poskodi. Tak jsem nevahal, otevrel tablet a poskodil flat LCD kabel. Ted se dozvidam ze asi zbytecne - 3G nefunguje diky novemu FW!!?? Muzete to nekdo potvrdit?

BTW mate nekdo rozbiti Archos 80 G9 na soucastky a nebo poradite kde sehnat LCD kabel?


jirbar
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 04. říj 2011 11:32:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Android ne
Tablet: NEXUS 7 2012, Lenovo Yoga 2 10"
Tablet 2 / ROM: Lenovo A3500-H 7", Smart TV Box CS918

Re: Archos g9

Příspěvek od jirbar » stř 30. led 2013 17:52:13

Mám 2 kusy Archos 101 G9. Pochopitelně s posledním FW. S bídou jsem sehnal jeden kus (bral bych další) modul 3g určený pro Archos. Připojil jsem se na první pokus. Jen jsem před tím na SIM v mobilu vypnul PIN a SIM aktivoval. Moc to nepoužívám, jedu přes Wifi takže s nějakými delšími zkušenostmi nemohu sloužit.


Zipik
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 09. úno 2013 11:31:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 4X HD
Tablet: Archos 101 G9

Re: Archos g9

Příspěvek od Zipik » sob 09. úno 2013 11:36:47

reljica píše: Tak jsem nevahal, otevrel tablet a poskodil flat LCD kabel. Ted se dozvidam ze asi zbytecne - 3G nefunguje diky novemu FW!!?? Muzete to nekdo potvrdit?
Ahoj jak jsi ho rozebral?Našel jsi na netu návod?Jsou pod gumovími packami šrouby nebo je jen spodní kryt nacvaknutý?Díky za info....
http://www.pocasi.breclav.cz
LG Optimus 4X HD
Archos 101 G9


reljica
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 25. led 2013 23:47:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: blackberry
Tablet: archos

Re: Archos g9

Příspěvek od reljica » ned 24. úno 2013 13:20:11

Zipik píše:
reljica píše: Tak jsem nevahal, otevrel tablet a poskodil flat LCD kabel. Ted se dozvidam ze asi zbytecne - 3G nefunguje diky novemu FW!!?? Muzete to nekdo potvrdit?
Ahoj jak jsi ho rozebral?Našel jsi na netu návod?Jsou pod gumovími packami šrouby nebo je jen spodní kryt nacvaknutý?Díky za info....
Ano našel jsem návod na netu, je tam jen jeden šroub pod nožičkou a kryt je jen nacvakly - musíš na to opatrně. Našel jsem na eBay náhradní LCD, použil plochý LCD kablík a stejně po pár týdnu mě to přestalo fungovat.

Pokud někdo máte zájem o použití ARCHOS G9 Turbo, s náhradním LCD a 3G USB stickem a nebo i zvlášť za přijatelnou cenu. Zavolejte na 606 776 133, Praha.

Odpovědět

Zpět na „Archos G9 (80 i 101)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů