DOOGEE DG700

Pravidla fóra
Hledáte vlákno o mobilu, které tu ještě nedávno bylo?
Pravděpodobně již bylo přesunuto do sekce "Tradiční značky" nebo "Asijské značky", v případě neúspěšného modelu (z hlediska AF) do sekce "Archiv telefonů"

Pokud si myslíte, že zde je vlákno o mobilu, které opravdu žije a zaslouží si vlastní subfórum, tak o tom napište Supovi. :)
Sugest
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: ned 18. kvě 2014 15:37:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG-P500

DOOGEE DG700

Příspěvek od Sugest » úte 02. pro 2014 22:18:33

DOOGEE DG700

superbaterka a měl by být velice odolný, to vypadá nadějně ! :)

http://www.coolicool.com/doogee-dg700-m ... tp-g-34755

Obrázek


burianp
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: úte 07. srp 2012 16:06:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 2 4GB RAM 32GB storage
Tablet: Chuwi vi8
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od burianp » sob 10. led 2015 23:43:00

Mám ho doma, nevypadá zle....je tedy velmi těžký, ale holt ocel je ocel :)

dzumi157
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 22. říj 2013 7:17:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony ericsson

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od dzumi157 » pon 12. led 2015 18:39:02

Napíšeš nejaké prvé dojmy, postrehy? Akú má v skutočnosti hmotnosť?

burianp
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: úte 07. srp 2012 16:06:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 2 4GB RAM 32GB storage
Tablet: Chuwi vi8
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od burianp » sob 17. led 2015 21:59:22

Ahoj,

mobil jsem měl u sebe jen chvilku, protože jsem ho kupoval jako dárek.
Mobil působil celkem příjemně, váha odhadem tak kolem 400g. Displej holt s menším rozlišením, kdo je zvyklý na FHD bude zklamán. Jinak ale pěknej.
Telefon nemá kompas a NFC. GPS jsem zkusil jen v rychlosti u okna. Se zaplou wifi se gps fixla asi za minutu, bez dat ani ránu. Ale pořádně jsem GPS nezkoušel.
Na telefonu mě asi nejvíce mrzí ty záda z imitace krokodýlí kůže, nepůsobí to moc přirozeně a myslím si, že se to velmi rychle ošoupe, především to obšití nití. Co se týče chodu, tak telefon je velmi svižný, systém vypadá odladěně, avšak gesta pro bezdotykové ovládání téměř nefungují, což se dalo čekat.
Co mě zarazilo, tak v systému není klasická volba na zapnutí GPS, ale je tam jen volba nastavení polohy vzhledem k optimalizaci spotřeby. Tzn. že uživatel může buď lokalizaci zakázat, či povolit lokalizaci přes gsm+wifi, nebo vše dohromady s GPS. Možná je to v 4.4.2 běžné, já jsem se s tím ještě nesetkal. Nepůsobí to nejpřehledněji.

Dvidin1
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 08. črc 2013 22:05:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S
Bydliště: Brno

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od Dvidin1 » sob 24. led 2015 0:09:33

Hoj mám ho cca od 29.12.2014 co se týká systému valí vše OK hladce a bez sekání. Senzory jsem ještě nezkoušel a asi ani nebudu nejsem na to zvyklí :roll:
Telefon je celkem těžký, ale jak řekl švára aspoň vím, že ho mám v kapse. BT v autě na HF bez problémů. Display v pohodě jasnej čistej a i ostrej. Příjemné je že umí OTG Flashdisc jede ok. Baterka se mi ještě nepovedla vyždímat, nejhuře cca 30% a to 24 hodinách volání, net, FB, hry a sms to je velké pozitivum u THL W100S jsem žvejknul baterku za cca 12 hodin když jsem byl opatrný když jsem měl hodně vyřizování tak i za 8 hod. Nepříjemné, že nemá kompas u outdor fonu bych toto nečekal a další nepříjemnost je, že potřebujete veškerou kabeláž s prodlouženým microUSB. nabíječka od samsungu a sony a usb různých výrobců jsou většinou krátká a ze zařízení vypadávají. GPS test z googleplay ukázal 3D fix do 10 sekund a to jen na GPS bez sítí a wifi. Na SYGICu cca 20 vteřin. Na navi v pohodě. Příjde mi troch slabší wifi. Z her jedu WOT. Foto žádná extra sláva spíše průměr, jako u všech těchto zařízení záleži na světelných podmínkách. Zatím se mi nepodařilo zjistit jak donutit, fon zůstalo uložené nastavení na foto jako ostrost, jas, kontrast.... takové to univerzální nastavení. Přímé nastavení na foto a kameře jako rozlišení a blesk a režim zůstává. Pokud někdo máte dotaz napište snad se sem zase dostanu a zjistím a odpovím. Pořizoval jsem hlavně kvůli IP 67 a odolnému tělu. THL W100s mi prý (vyjádření od prodejce) odešel na oxidaci a přitom jsem jej nikdy neutopil a ani nezmokl. Proto tel s IP 67. Zatím spokojenost :palec: D.


JozefSK
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 11. lis 2014 15:12:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: JiaYu G4S

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od JozefSK » pát 30. led 2015 21:25:51

Nazdar, odkiaľ by som mohol objednať tento mobil ? nikde nevidím SK jazyk.. odkiaľ ho máte ? vďaka

Okikust
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 07. úno 2015 13:13:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DG700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od Okikust » sob 07. úno 2015 13:16:28

Objednával někdo toto zařízení přímo z Číny? Mě totiž nalézá lokaci pouze pomocí wifi sítí, ale GPSka nechce spolupracovat s evropskými satelity. Vidí americké, ale z těch polohu neurčí. Mám asi něco špatně v nastavení.

Nevíte jak to spravit nebo kde sehnat firmware dodávaný v zařízeních pro český nebo evropský trh?

Uživatelský avatar
gersa
Droid
Příspěvky: 1285
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od gersa » sob 07. úno 2015 13:41:27

Jake Evropske satelity mas na mysli? GPS je totiz cele Americke, Rusove maji Glonass, Cinani maji Beidou a Evropa ma Galileo

Okikust
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 07. úno 2015 13:13:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DG700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od Okikust » sob 07. úno 2015 14:00:00

No odvozuji to z toho, že když spustím nějaký program GPS test a AndroiTS GPS, objeví se mi satelity s americkou vlajkou (ok, to nemusí být problém), a satelity které to zařízení vidí nejsou nijak blízko. Všechny jsou na východě... moje okno je na východ. :D to by mohl být důvod. V noci, když jsme odlaďovali nějakou aplikaci která používá pouze GPS k určení polohy, mi GPS nefungovala ale kolegovi s jiným telefonem který koupil v česku fungovala bez problému. Tak jsme začali řešit čím to je a návody na netu nás přivedly k této hypotéze. Že má telefon špatné nastavení, protože je z Číny. Možná je to celé způsobeno jen tím, že má nekvalitní GPS chip, nevím. Setkal se s tím někdo?

Vasektala
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 02. úno 2015 20:23:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee dg 700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od Vasektala » ned 08. úno 2015 9:47:56

Telefon mám něco přes měsíc a tedy mohu přispět krátkým hodnocením i zkušenostmi.Tento telefon jsem kupoval především proto, že splňoval nejlépe mé požadavky na výdrž a odolnost.Cena v tom nehrála roli ale ty necelé čtyři tisíce byl příjemný bonus.Úvodem potřebuji zdůraznit ,že telefon potřebuji hlavně na volání a internet.Fotografování,video,navigace a hry jsou pro mne nepodstatné, využívám je v mobilu jen jako nouzovku.Na fotografování používám kvalitní zrcadlovku,navigaci mám od Garmina a na hry nemám čas a kdybych náhodou měl,tak radši využiji své PC s pořádným monitorem. Dnešní,podle mne nesmyslný trend nacpat do mobilu všechno možné,udělat ho co nejtenčí a podle nejnovějšího trendu ještě třeba prohnutý a pokud možno s displayem nad 5.5 palce mne tedy vůbec nebere a ani ho nechápu.Nevím k čemu by mělo být supertenké pádlo které je víc na nabíječce než v provozu,nevejde se ani do kapsy a na které se pomalu člověk bojí šáhnout aby něco nerozbil nebo neodřel.Ale to jsem trochu odbočil ale vysvětluji proč jsem se dostal k tomuto telefonu.Konečně si nějaký výrobce uvědomil,že mobily používají i jiní uživatelé než teenageři kteří na něm celý den mastí hry. Takže teď ten TITANS2.Nejdříve ty věci které mně na něm vadí a chybí.Už při rozbalení si všimnete,že k telefonu není prakticky žádná dokumentace a návod.Přiložený sešitek v anglickém a čínském jazyce je doslova hanebný a k ničemu,tři čtvrtiny obsahu jsou bezpečnostní pokyny o vlastnostech nebo použití se nedozvíte prakticky nic.A nesežene nic ani na webu,stránky výrobce jsou stále nedostupné a nikde nic jiného není.Bohužel,protože je to novinka nejsou také skoro žádné recenze a k dostání není ani žádné příslušenství.To se snad ale časem změní.Jediné pouzdro které je k němu k mání se prodává v Číně za 8 dolarů.U nás jsem ho na jednom e-shopu našel a chtějí za něj 750 Kč-nestydatost.Porty Jack a Usb jsou hodně zapuštěné a je nutno použít speciální kabely aby šli vůbec zastrčit.Mimo můj vkus je ten syntetický krokodýl n a zádech,radši bych tam viděl třeba nějakou syntetickou krávu nebo něco podobného,decentnějšího.Jsem také zvědavý také na to jak dlouho vydrží to efektní obšití nití.Telefon má jeden SlM slot standartní a jeden MICRO,mne by vyhovovaly oba ve standartní velikosti ale vím,že tak to není většině dualsimů. Prostředí telefonu by mohlo být také o trochu přehlednější,některá nastavení až tak moc nevyhovují(třeba nastavení GSM).Český překlad některých položek v menu je kostrbatý a dá práci pochopit jejich význam.Fotoaparát není nic moc,takový slabší průměr ale pro dokumentační případy naprosto stačí.Zvuk je spíše průměrný,trochu drnčivý ale v intencích telefonu střední třídy.Co vás po uchopení telefonu překvapí je váha,zvláště jestli jste předtím používali jako já plastová chrastítka od Samsungu. Já ji ovšem nepovažuju za vadu ale spíše za přednost.Telefon má v ruce pevný a stabilní úchop a aby jste ho shodili náhodou ze stolu to také nehrozí .Váha je tak trochu daň za bytelnou konstrukci a použité materiály.Velikost displaye 4,5 palce je podle mne dobrý kompromis mezi tím aby se mobil vešel do kapsy a tím aby na něm bylo něco pořádně vidět.
Tím by ale ty negativa z mé strany skončily.Co vás hned po uchopení telefonu do ruky zaujme je jeho pevnost a bytelnost.Na první pohled je vidět že je vyrobený z kvalitního materiálu a že je jeho konstrukce opravdu pevná.Nic nevrže,neprohýbá se,žádné otisky prstů a nepříjemná hladkost.Veliké plus a to je hlavní důvod proč jsem tento telefon kupoval je skvělá baterie a tím i výdrž.Při střídmém používání mně vydrží i týden bez nabíječky,pokud využívám telefon naplno tak 3 dny.A to je proti mému předešlému mobilu obrovský skok.Měl jsem obavu že díky osazení procesoru MTK budou potíže s fixací GPS ale není tomu tak.Fixace GPS prakticky okamžitě s A-GPS tak do 20 vteřin.Výborná vlastnost je přímé ukládání souborů na SD kartu,to mnohé jiné značky neumí.Velmi využívám funkci OTG,perfektně funguje,Bluetooth jsem ještě nezkoušel.Rovněž ovládání gesty kvituji,je spolehlivé a přesné a to vím ,že někdy jsou s nimi na jiných telefonech problémy.Chod je vcelku svižný nic se nezadrhává a nezpomaluje ale je nutno si uvědomit třídu procesoru a velikost RAM takže u náročných her to může být problém.Podpora se zdá být také v pořádku, za necelý měsíc už přišly dvě aktualizace systému.Display od LG ač není FULL je dobře čitelný,jasný nemám k němu žádné výhrady.Šikovné je i programovatelné tlačítko v kombinací s ovládáním gesty umožnuje velmi pohotové ovládání.
Tedy suma sumárum vzhledem k ceně přístroje je to pro mne perfektní koupě, tedy pokud se časem neobjeví nějaké dobře utajené vady.Doufám ,že i další výrobci se chytnou podobného trendu a přijdou s telefony podobné koncepce místo vymýšlení ohnutých žiletek a podobných nesmyslů.

koumes74
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. úno 2015 9:00:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee Titans 2

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od koumes74 » pon 16. úno 2015 9:17:14

Mám tento telefon někdy od druhé poloviny ledna.
Kromě fakt mizerného foťáku - naprostá spokojenost, nemá cenu se opakovat, předchozí příspěvek vystihuje vše.
Objednáno v Číně v předprodeji začátkem prosince shodou okolností na serveru uvedeném v prvním postu.
Pojištění proti proclení se vyplatilo, samozřejmě to na celnici odchytili...

+ bytelnost
+ rozumně velký display
+ odolnost proti vlhosti a snad i vodě
+ intuitivní a domyšlené ovládání
+ vynikající výdrž na baterie
+ dostatečný výkon - všechno, co jsem zkoušel, mi na něm plynule funguje
+ možnost přímo instalovat aplikace na kartu
+ po pár dnech přišel první upgrade firmware - opravuje některé chyby a přidal aplikace
+ od výroby integrovaný Office ToDo
+ bez problémů příjem GPS
+ rychlost nabíjení baterie

- designově příšerný zadní kryt - čekám, až se někde objeví nějaká náhrada a půjde pryč...
- mizerný foťák - 8 MB rozlišení dosažené skoro určitě interpolací, fyzicky tam bude něco menšího; špatně doostřuje
- nikde jsem zatím nesehnal rozumný obal, který by mi vyhovolal. Zatím nosím v zapínací kapsičce na opasku.

? - zatím jsem nebyl schopen najít postup na ROOT - prosím o radu

koumes74
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. úno 2015 9:00:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee Titans 2

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od koumes74 » pon 16. úno 2015 9:23:44

K problémům s GPS - asi bych zkusil vypnout AGPS a nechal telefon, aby si družice našel sám a načetl si almanachy z družic.
Z principu je naprostý nesmysl tvrzení, že pokud koupím telefon z číny, uvidím jen čínské a americké družice.
Polohu družic určuje právě almanach, který průběžně vysílají družice GPS. Podle toho se určuje jejich poloha na nebi a spousta dalších parametrů důležitých pro výpočet telemetrie.
Takže problém bude ve špatně načteném almanachu, případně jiném softwarovém nastavení telefonu.
Načtení almanachu může trvat dost dlouho, i patnáct minut, je nutná dobrá viditelnost na nebe.

V případě nouze bych doporučil hard reset a zkusit načíst almanach. Opravdu netuším, kde je v telefonu uložen.

Vasektala
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 02. úno 2015 20:23:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee dg 700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od Vasektala » pon 16. úno 2015 16:13:52

V poslední aktualizaci se instaluje Camera Box.Dosahuji s ním teď daleko lepší kvalitu fotografií.Doporučuji vyzkoušet.

Uživatelský avatar
666evil
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 22. úno 2015 19:16:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DG700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od 666evil » pát 27. úno 2015 11:47:52

Už se někomu podařilo nainstalovat ROOT?

Uživatelský avatar
gersa
Droid
Příspěvky: 1285
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od gersa » pát 27. úno 2015 11:56:40


Uživatelský avatar
666evil
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 22. úno 2015 19:16:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DG700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od 666evil » sob 28. úno 2015 12:44:34

gersa moc děkuji za odkaz. Vyzkouším a pak dám vědět.

Vasektala
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 02. úno 2015 20:23:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee dg 700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od Vasektala » ned 01. bře 2015 12:38:09

Slušný výběr pouzder na DG700 je na Aliexpressu a nejsou drahá.Ale doba dodání je dlouhá i když zdarma(doprava z Číny), cca 20-40 dní.

tomix2
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 03. bře 2015 9:50:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DG700 titans2

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od tomix2 » úte 03. bře 2015 10:02:07

JozefSK píše:Nazdar, odkiaľ by som mohol objednať tento mobil ? nikde nevidím SK jazyk.. odkiaľ ho máte ? vďaka
Ja obednal tady za 3100kc+ 230dph

https://addictedtoandroid.com/customer/account/login/

tomix2
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 03. bře 2015 9:50:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DG700 titans2

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od tomix2 » stř 04. bře 2015 9:58:46

Ahoj zkousel nekdo uz tohle android 5,0

http://www.doogee.cc/products_detail/&p ... d=100.html

Uživatelský avatar
666evil
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 22. úno 2015 19:16:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DG700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od 666evil » ned 08. bře 2015 19:47:05

tomix2 píše:Ahoj zkousel nekdo uz tohle android 5,0
http://www.doogee.cc/products_detail/&p ... d=100.html
Tak tohle by mě taky dost zajímalo zda to už někdo prubnul a případně sem nahodil i postup.

koumes74
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. úno 2015 9:00:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee Titans 2

Nový Android; pořád špatný foťák

Příspěvek od koumes74 » pon 09. bře 2015 12:34:28

Také řeším, jestli s novým systémem ještě nepočkat... Pro mě je důležitější mobil jako stabilní a funkční nástroj (zároveň funkčnost oblíbených aplikací pod novým systémem) než potřeba machrovat před svým okolím "hele, mám novýho Androida...".

Asi nejprve zkusím ROOTnout starý systém.

Nicméně je mi sympatické, že DooGee naopak do jiných "číňanů" tomuto modelu věnuje pozornost. Za poslední 3 měsíce je to už druhá větší aktualizace, doufám, že to bude pokračovat.
--------------
Co se týká nekvalitního foťáku - zkoušel jsem všechny možné aplikace, ale problém vidím v hardware. Prostě fotí bídně. Mohu srovnat s manželčiným obstarožním LG Prada 3.
Máte-li někdo tipy na nějaké řešení - budu rád.

koumes74
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. úno 2015 9:00:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee Titans 2

Navigace Garmin

Příspěvek od koumes74 » pon 09. bře 2015 12:59:26

Jsem zvyklý na navigace Garmin (používal jsem už kdysi na moblu s WM 6.0). Nerad bych ji opouštěl (hodnotím dostupnost map včetně topografických), ale nepodařilo se mi zatím najít aplikaci, která by chodila spolehlivě pod Androidem.
Garmin uvolnil Viago, nicméně na mém mobilu mi to nefunguje: http://sites.garmin.com/en-US/viago/

Některé chytré hlavy portovaly jinak povedený StreetPilot z mobilu ASUSu:
http://www.gpspower.net/garmin-phones-t ... 4-4-x.html

To jsem rozchodil z karty, mapy jedou, ale sype se grafika, něco je špatně.

Nemáte někdo konkrétní zkušenost?

Pozor: do fóru http://www.gpspower.net je hodně komplikovaná registrace, je třeba znát anglicky a pečlivě číst, co po vás chtějí. Je to záměr, aby odradili ty, co jsou jen zvědaví...

koumes74
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. úno 2015 9:00:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee Titans 2

Fórum, kde se řeší alternativní ROM pro telefony

Příspěvek od koumes74 » pon 09. bře 2015 13:10:42


jech
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: čtv 24. zář 2009 0:00:49
Reputace: 0

Re: Navigace Garmin

Příspěvek od jech » stř 18. bře 2015 8:23:40

koumes74 píše:Jsem zvyklý na navigace Garmin (používal jsem už kdysi na moblu s WM 6.0). Nerad bych ji opouštěl (hodnotím dostupnost map včetně topografických), ale nepodařilo se mi zatím najít aplikaci, která by chodila spolehlivě pod Androidem.
Garmin uvolnil Viago, nicméně na mém mobilu mi to nefunguje: http://sites.garmin.com/en-US/viago/
Já jsem Viago na jinym mobilu rozběhal, ale stejně v něm nejdou topografický mapy. Pokud chceš turistickou navigaci, tak výborný jsou mapy od Seznamu (mapy.cz), který se dají stáhnout offline. Další možnost je navigace OsmAnd a dodat plugin pro vrstevnice a stáhnout si pro daný region mapu, vrstevnice a stínování kopců. Třetí možností jsou pak programy Locus nebo OruxMaps a k nim mapy například z http://www.openandromaps.org/. Bohužel jsem nenašel zatím způsob, jak na Androidu použít topo mapy od Garminu.

Co se týká Androidu 5.0 Lollipop, tak jsem ho včera zkusil nainstalovat. Ale je to pro mě nepoužitelný. Za prvé nejde root a za druhé má interní paměť pouze 1,5GB, takže se tam nedá skoro nic nainstalovat. Starší metody a EBR soubory pro změnu velikostí z KitKatu se mi nepodařilo použít. Zhavaruje flashovací program už před vůbec pokusem nahrát něco do telefonu. Takže zatím doporučuju zůstat na KitKatu a použít modifikovaný EBR pro větší interní paměť.

K dřívějším recenzím bych dodal, že telefon je fajn až na jeden nepochopitelný průser. Nemá kompas. Tím pádem je značně ztížený jeho používání jako turistický navigace a například pro geocaching je pak téměř nepoužitelný. Nechápu, jak můžou do telefonu, zvlášť outdoorovýho, nedat kompas.

Vasektala
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 02. úno 2015 20:23:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee dg 700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od Vasektala » sob 21. bře 2015 10:22:37

Na telefonu se mně za 3 měsíce objevil pouze jediný problém a to podivné chování baterie nebo spíše měříče úrovně nabití baterie.
Procenta vybití baterie nejdříve standartně klesají zhruba ke 60% od této hranice pak velice pomalu klesají zhruba ke 35 % a pak najednou se bez varování telefon vypne.Po připojení na nabíječku ukazuje měřič 1% nabití,Výdrž baterie je ale v pořádku(alespoň podle mého dojmu-vydrží opravdu dlouho).Přepnutí telefonu do úsporného režimu mám nastaveno na maximum(tj.30%) ale nedojde nikdy k jeho aktivaci ale vždy telefon rovnou vypne.Řešila by nějaká kalibrace
( jak se dá provést?)nebo je špatná baterka(podle výdrže je ale OK)

Uživatelský avatar
666evil
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 22. úno 2015 19:16:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DG700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od 666evil » pon 23. bře 2015 22:49:24

Může mi někdo doporučit nějakou konkrétní micro SD (značku, velikost, rychlost zápisu, rychlost čtení)? Chci si pořídit 32GB a rád si nechám poradit. Nejlépe od někoho kdo sám micro SD používá na DOOGEE DG700. Děkuji...

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4543
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon 23. bře 2015 23:10:03

Kingston, Sandisk - rychlost 10 class
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play

jech
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: čtv 24. zář 2009 0:00:49
Reputace: 0

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od jech » úte 24. bře 2015 8:02:48

666evil> Je to úplně šumák. Fungovat bude každá a každá se může pokazit. Osobně jsem musel třeba reklamovat kartu Sandisk. Jestli potřebuješ vyšší rychlost, musíš vědět sám, podle toho, jestli hodláš na kartu a z karty tahat větší objemy dat (řádově gigabajty). Pokud ne, tak vysokou rychlost na nic jinýho nepotřebuješ.

koumes74> Tak jsem s tím Garminem kecal. Od doby, co jsem to naposled kontroloval, se situace změnila. Víago je k nišemu, ale dá se (bohužel ne oficiálně) sehnat Garmin Street Pilot, patchnout knihovnu pro správnou cestu ke kartě, podepsat APK odemknout mapu a po cca dvou dnech pokusů mám na DG700 funkčního Garmina s TOPO mapama. Akorát škoda toho kompasu, jak jsem psal.

Uživatelský avatar
VMach3
Androiďák!
Příspěvky: 491
Registrován: pon 08. srp 2011 6:28:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi5 64GB black
Rom: MIUI 8 by xiaomi.eu
Bydliště: Červený Kostelec, okr. Náchod

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od VMach3 » čtv 30. dub 2015 3:08:59

Včera mi přišel DG700. Bohužel vadnej kousek. Telefon se samovolně vypíná, poté nejde ani zapnout. Až po nějakým čase a pouze s připojenou nebíječkou, baterie je plně nabitá a jakmile se telefon zapne mohu nabíječku odpojit. Někdy jede minutu, ale klidně i hodinu. V telefonu je Lollipop.
Asi s tím nikdo nemáte zkušenost?
Edit: prehrál jsem telefon na KitKat, a jak jsem předpokládal, žádná změma.

mikpalec
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 01. kvě 2015 21:10:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG700 Android 5.0

Re: DOOGEE DG700

Příspěvek od mikpalec » pát 01. kvě 2015 21:13:35

Podařilo se někomu telefon rootnout? zkouším to porgramem mtk-root ze stránky http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=11, jak jste se o ní zmínili v této diskuzi již dříve... bohužel stále bez úspěchu, při 84% se to přeruší a při přeložení google překladačem hláška "váš telefon je nezničitelný, root byl neúspěšný"...

Odpovědět

Zpět na „Nové telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů