Nové telefonyEvolveo StrongPhone Q8 LTE

Pravidla fóra
Hledáte vlákno o mobilu, které tu ještě nedávno bylo?
Pravděpodobně již bylo přesunuto do sekce "Tradiční značky" nebo "Asijské značky", v případě neúspěšného modelu (z hlediska AF) do sekce "Archiv telefonů"

Pokud si myslíte, že zde je vlákno o mobilu, které opravdu žije a zaslouží si vlastní subfórum, tak o tom napište Supovi. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
dracekvo
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: úte 05. říj 2010 13:09:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Motorola Droid 4 - CM11

Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od dracekvo » pon 14. zář 2015 8:18:29

Ahoj,

konečně sem našel odolnej telefon, co má taky slušnou HW výbavu. Máte ho někdo? Jak jste s ním spokojený.

----------------
Přidávám specifikaci od kolegy Cleric z paralelního vlákna, které vzniklo díky "laskavému" činu ze strany uživatele kytarák
don_alex
----------------


Obrázek

Něco o telefonu
Technické parametry
Operační systém: Google Android
Velikost displeje [palce]: 4,5
Rozlišení displeje [pixel]: 1280 x 720 (HD)
Počet jader: 8
Frekvence jádra [GHz]: 1,7
Operační paměť [MB]: 2 048
Interní paměť [MB]: 16 384
Základní údaje
Typ telefonu: Dotykový, Odolný
Operační systém: Google Android
Podporované frekvence [MHz]: 800, 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600
Počet SIM karet: 2
Typ SIM karty: micro SIM, mini SIM
Mobilní sítě
Standardy mobilních telefonů: GSM, LTE, UMTS
Displej
Typ displeje: TFT IPS
Velikost displeje [palce]: 4,5
Rozlišení displeje [pixel]: 1280 x 720 (HD)
Procesor
Počet jader: 8
Frekvence jádra [GHz]: 1,7
Paměť
Operační paměť [MB]: 2 048
Interní paměť [MB]: 16 384
Slot pro paměťové karty: Ano
Konektivita
Konektor: 3.5mm (TRRS), micro USB 2.0 OTG
Bluetooth: Ano
WLAN (WiFi): Ano
Velikost
Výška [mm]: 151
Šířka [mm]: 75
Hloubka [mm]: 15
Hmotnost [g]: 240
Multimédia
Radio: Ano
GPS: Ano
Podpora NFC: Ano
Rozlišení fotoaparátu [MP]: 13
Baterie
Kapacita baterie [mAh]: 3 700

cena cca 8500,-



mobiux77
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 21. zář 2015 19:02:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od mobiux77 » pon 21. zář 2015 19:12:29

Funguje ti zapinani aplikaci pri vyplim displeji pohybem prstu? ( Fotak " C " atd..) Q8 mam novou a proste mi to na nic nereaguje.. Jenom kdyz dvakrat klepnu na displej tak se odemkne jinak na zbytek nereaguje..... Nechapu...


Autor tohoto vlákna
dracekvo
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: úte 05. říj 2010 13:09:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Motorola Droid 4 - CM11

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od dracekvo » pon 21. zář 2015 19:19:20

Nevím. Já ho zatím nekupoval, čekám na ohlasy.


jenkalibor
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 12. říj 2015 8:11:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Strongphone Q8
Mobil 2 / ROM: Note 2, Note 3, Strongphone Q4, S5 Mini Duos

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od jenkalibor » pon 12. říj 2015 8:18:11

Ja jsem s nim vcelku spokojenej, a tohle odemykani dotykem nepouzivam, tak jsem ho ani nezkousel...

Co mi opravdu vadi je fotak, je to bida, pri slunecnym pocasi uplne fialovy nebe, rek bych ze za to muze ta antireflexni vrstva na coce fotaku (je taky fialova).

Na antutu dosahuje pre 40 000, coz je srovnatelny treba se SG Note 4, fakt je sviznej.

Chtel bych poprosit nekoho z majitelu, jestli by mi neposlal soubor build.prop ze systemove slozky, nejak jsem si ho zapomel zazalohovat :facepalm:

Diky


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

iDisplay nebo podobné, ale klon obrazovky.

Příspěvek od kytarák » ned 18. říj 2015 20:19:40

Ahoj, vyzkoušel jsem na telefonu iDisplay a celkem se mi aplikace zalíbila. Teď by se v práci hodilo, kdybych mohl telefon díky iDisplay použít jako třetí monitor (funguje), ale aby telefon byl klon druhého monitoru. Nevěděli byste prosím jak na to? Děkuju...



itbart
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: ned 02. led 2011 17:07:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P500 Optimus One CM7 2.3.7 x CM9 4.0.4

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od itbart » stř 21. říj 2015 11:34:12

Vážně přemýšlím, že po pěti letech vyměním starý android za tento. Tuší někdo, jak problematický bude root? Předchozí verze Q4 si prý rozumí s Framaroot a exploitem Barahir či Boromir. Máte někdo zkušenost?


yoggi
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 27. říj 2015 12:16:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE Stock ROM Android 4.4.4

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od yoggi » úte 27. říj 2015 12:52:27

Ahoj,

mam telefon cca mesic. Jsem s nim spokojeny moc.Uz ma za sebou i pady a bez problemu prezil. Vodu taky v pohode, zatim jen ve vane a docela prudke deste na motorce v drzaku. Vyborny je rukavicovy mod, kdy v moto rukavicich ho muzu ovladat bez problemu. Horsi je, kdyz uz nemam rukavice a zapomenu ho vypnout. Nejde totiz multitouch v takovem pripade. Na to je jednoduche reseni: vypnout rukavicovy mod.

Co se tyka gest pri vypnute obrazovce: ve zkratce funguji celkem dobre. Nekdy to ale chce vic pritlacit nebo zopakovat znova. Za me vyborna funkce. Pri rukavicovem modu funguji lip, ale bacha na kapsy. I v kapse se daji gesta pouzivat aniz by o tom clovek vedel.

Za me vyborne je SOS tlacitko s definovanim az tusim 5 osob jako prijemcu, kteri dostanou zpravu s popisem problemu (sami si definujete text zpravy) plus souradnice, kde se prave nachazite. A jako doplnek telefon vola na zvolene cisla. Volani lze zrusit v pripade nechteneho zmacknuti, SMS odejde vzdy.

Dalsi je programovatelne tlacitko nad SOS tlacitkem. Nechal jsem si tam volbu fotaku.

Power button je trochu maly a zpocatku tuhy na pouzivani, ale gesto dvoji poklepani omezi pouzivani tohoto tlacitka na minimum.

Prakticke je tvarovani bocnich tlacitek. Pri hrani her "na lezaka" se telefon dobre drzi. Mene prakticke je ale pouziti VOL UP a VOL DOWN, ktere jsou na prave strane telefonu (na výšku) a jedno je uplne nahore a druhe uplne dole. Da se na to ale zvyknout.

Co se tyka rootu tak si myslim, ze to problem nebude, stejne jako u vetsiny android telefonu. Zatim me k tomu nic nenuti, ale uz jsem zacal hledat nejake moznosti upgrade. Dopadne to asi stejne jako u Q4, kdy zadny novejsi android ofiko nebude.

A perlicka nakonec. primo na strankach Evolvea je dotaz na "podobny" telefon MyPhone Hammer Axe LTE, ktery je uplne stejny, jen prebrandovany. Ma stejne sasi, parametry. Prodava se hlavne v Polsku co jsem nasel. Takze teoreticky, pokud budou mit polaci novy android, dal by se pouzit i na Evolveo. To je ale pouze moje domnenka :lol: .


yoggi
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 27. říj 2015 12:16:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE Stock ROM Android 4.4.4

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od yoggi » úte 27. říj 2015 12:55:32

jenkalibor píše: Chtel bych poprosit nekoho z majitelu, jestli by mi neposlal soubor build.prop ze systemove slozky, nejak jsem si ho zapomel zazalohovat :facepalm:
Diky
poslu ti ho. V SZ vic info.


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od kytarák » úte 03. lis 2015 10:26:08

Taky nějakou dobu používám a jsem zatím velmi spokojen. Spíš: už jsem spokojen. Nejdřív jsem byl smutný, že je oproti Q4 potichý, ale v menu lze zaškrtnout políčko vyšší hlasitost. Když při tom vypnu prostorový zvuk, je zvuk příjemný. S foťákem, jak píšete, problémy nemám (nejsem žádný fotograf), ale musí být perfektní osvětlení. Stačí jen náznak západu slunce a kvalita je pryč - to je ale jasné, na focení se používá foťák. Gesta na vyplé obrazovce se chce trochu naučit, nebo získat grif. Pak už jde samo. Používám dvojitý poklep na odemknutí a přejetí doleva, doprava a dolů na funkce přehrávače. Ten dvojitý poklep mě zachránil, protože toho jsem se nejvíc bál při přechodu z Q4, že chybí červené tlačítko na odemykání (v autě apod.). Root nepoužívám, tak nic nepovím. A nepraktičnost bočních tlačítek? Neřekl bych. Je to o zvyku a navíc se mi líbí, že mám jiný telefon než ostatní a né "klasickou kostku" :D.
Naposledy upravil(a) kytarák dne pát 01. led 2016 20:14:34, celkem upraveno 1 x.


itbart
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: ned 02. led 2011 17:07:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P500 Optimus One CM7 2.3.7 x CM9 4.0.4

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od itbart » úte 03. lis 2015 11:20:08

Chlapi! Jsem nalomený fest :D Zkuste ještě někdo napsat něco pozitivního a jdu do něj :clap: Nedostatky žádné?


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od kytarák » úte 03. lis 2015 12:56:45

itbart píše:Chlapi! Jsem nalomený fest :D Zkuste ještě někdo napsat něco pozitivního a jdu do něj :clap: Nedostatky žádné?
Telefon bez nedostatků neexistuje :D Třeba napiš, co konkrétně budeš využívat a něco nás napadne. Předtím jsem se nezmínil o rychlosti telefonu. Šlape fakt perfektně. Né že by Q4 byla pomalá, ale je to znát. Když podržíš domeček, otevře se ti seznam zaplých aplikací, to je běžné. Ale co se mi líbí, že ti to ukazuje, kolik paměti ram zabírají a jedním tlačítkem jdou všechny zavřít. Taky rychlost nalezení družic když zapnu gps je fascinující. Předchozí telefony i předchozí Q4 kolikrát hledala pět minut. Telefon občas (když si zapomenu Oregona) použiju na kešky, nebo když naviguju v autě a signál mi najde hned. Ještě jsem neviděl, že by ten signál hledal :D S využitím LTE internetu bomba. Toho mám ve free tarifu 1,5 giga zdarma, takže ho vypínám jen když chci šetřit baterku. No a ta baterka, na to jaký je to kolos a výkon, tak jsem spokojený. Hlavně mi přijde, že se rychle nabíjí (zase oproti Q4).
Naposledy upravil(a) kytarák dne pát 01. led 2016 20:14:56, celkem upraveno 1 x.


itbart
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: ned 02. led 2011 17:07:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P500 Optimus One CM7 2.3.7 x CM9 4.0.4

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od itbart » úte 03. lis 2015 14:07:37

Jak je to s focením či pořizováním videa pod vodou? Je kvalita použitelná?


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od kytarák » úte 03. lis 2015 17:34:08

itbart píše:Jak je to s focením či pořizováním videa pod vodou? Je kvalita použitelná?
Nemám vanu, takže nevyzkouším :D. Ale velké naděje bych si nedělal...
Naposledy upravil(a) kytarák dne pát 01. led 2016 20:15:00, celkem upraveno 1 x.


yoggi
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 27. říj 2015 12:16:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE Stock ROM Android 4.4.4

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od yoggi » čtv 05. lis 2015 18:07:06

Tak samozrejmne nedostatky tu jsou, ale zatim prevazuji pozitiva. Baterka mi vydrzi den 100%, ale pouzivam na navigovani do prace a zpet, na internet, videa, poslech hudby a vecer hrani her. Cili dostane zabrat kazdy den. Kdyz ho pouzivam na telefonovani, obcasne hledani na netu a kratsi navigovani - cca 60 km za den tak vydrzi dva dny. Proste obecne zname info :-).

Foceni pod vodou jsem taky nezkousel i kdyz vanu mam. Nevim co bych v te vane fotil :-D.Az pujdeme s detmi na bazen, vyzkousim kvalitu fotek.

S GPS mam nekdy problem, stejne jako s nedostupnym internetem pri navigovani. Ale to bude spis problem navigace nez telefonu. V jinych aplikacich problem nemam. Pri kesovani ani pri brouzdani netem v tu samou chvili.

Uz se mi nekolikrat stalo, ze jsem omylem zmackl S.O.S tlacitko a vyplasil tak zenu. Ale je to fakt o zvyku.

Dalsi problem jsem mel s nabijecim kabelem, je k telefonu jen jeden a kdyz beham doma po stavbe, potrebuju nekolik kabelu. Vyresil jsem upravou tech mych stavajicich.

Sluchatka nehodnotim, protoze jsem je jeste nepouzil. Misto dostatecne. Nemam zatim zadne spatne zkusenosti :-)


cortes
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 04. srp 2010 14:34:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Tablet: Lenovo Yoga
Bydliště: Prágl

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od cortes » pon 16. lis 2015 20:27:48

Zdravím, můžete mě pls poradit jak zapnu, kde najdu kompas? Dík moc.
Lenovo P70,,
5.3.2016 mě byl ukraden odolný telefon Evolveo str. Q8 a to v Praze 6.
Tož pokud někdo najde...


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od kytarák » úte 17. lis 2015 9:19:42

Stáhni si aplikaci kompas v google obchodě, je jich spousta zadarmo. Musím se ale přiznat, že zrovna s kompasem bojuju, asi ho nemám pořádně vykalibrovaný a nedaří se mi to napravit.
Naposledy upravil(a) kytarák dne pát 01. led 2016 20:15:04, celkem upraveno 1 x.


cortes
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 04. srp 2010 14:34:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Tablet: Lenovo Yoga
Bydliště: Prágl

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od cortes » úte 17. lis 2015 14:06:38

kytarák, dík, v obchodě jich je--)) , myslel jsem že je nějaký lepší přímo v telefonu.
Akorát že ho nemůžu najít. :DD
Ale díky
Ps, Jak se vám pozdává ta navigace HERE?
Potřebuju nějakou spolehlivou offline navigaci na moto ,, pokud zapomenu garmin montana 600,,
Q8 vypadá parádně a vypadá to, že mě na staré kolena sedne--))
Jediné nad čím jsem přemýšlel je baterka o které jsem zjistil že nejde vyndat až jsem telefon koupil :D
Lenovo P70,,
5.3.2016 mě byl ukraden odolný telefon Evolveo str. Q8 a to v Praze 6.
Tož pokud někdo najde...


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od kytarák » úte 17. lis 2015 17:28:56

Normálně pro navigaci používám Garmin Oregon 600, ale když není zrovna po ruce, tak přichází na řadu taky telefon: Tu navigaci HERE jsem zkusil jednou a vůbec si už nepamatuji, mám pocit ale, že tam byli divné hlasy. Jelikož mám 1,5GB internetu ve free tarifu, tak používám klasickou navigaci, kterou obsahují google mapy (a 1,5GB snad nejde tímto vyčerpat). V telefonu sice už ikonu téhle navigace nenalezneš, ale když dáš vyhledat v mapách místo, objeví se ti pak tlačítko "navigovat". Což vítám, alespoň není telefon zahlcen ikonama. Na starší Q4 jsem zkusil pár jiných navigací, ale stejně jsem je vždy smazal a zůstal u této "google navigace". I HERE navigaci jsem už smazal. Aź prozkoumáš kompas, dej prosím vědět, jestli ti ukazuje stroprocentně správně...
Naposledy upravil(a) kytarák dne pát 01. led 2016 20:15:11, celkem upraveno 1 x.


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od kytarák » úte 17. lis 2015 17:30:47

cortes píše:Jediné nad čím jsem přemýšlel je baterka o které jsem zjistil že nejde vyndat až jsem telefon koupil :D
Toho jsem si sice všiml před koupí, ale ještě jsem nikdy novou baterku v telefonu nepotřeboval, tak mi to vrásky nedělalo :D
Naposledy upravil(a) kytarák dne pát 01. led 2016 20:15:16, celkem upraveno 1 x.


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od kytarák » úte 17. lis 2015 17:41:01

cortes píše: ...Potřebuju nějakou spolehlivou offline navigaci ...
Teď mi to nedalo a zkouším offline, tak i tyto mapy google jdou stáhnout: 1. Otevři mapy v menu telefonu. 2. Vlevo vedle vyhledávacího políčka je "trojlinka", na tu klikni a zobrazí se menu. 3. Nyní vyber "Offline oblasti" 4. Tady si už poradíš, můžeš dokonce i zoomovat odtažením (přiblížením) dvou prstů a pod. Jdu tedy stáhnout celou naší krásnou Republiku, vypadá to na 3GB :D
Naposledy upravil(a) kytarák dne pát 01. led 2016 20:15:21, celkem upraveno 1 x.


cortes
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 04. srp 2010 14:34:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Tablet: Lenovo Yoga
Bydliště: Prágl

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od cortes » úte 17. lis 2015 18:12:40

Jasné jako facka :D
Here mapy šlapou v OFF taky dobře, ČR ani moc dat nevzalo , a hlas nepotřebuju.
Na ten kompas se možná vypr... :D Jaký přesně máš, že se ti s ním nedaří?
Spokojenost, je :palec: a baterka nějaký roček snad vydrží--))
Dík za tip , stáhnu si zatím Prahu.
Ale je zajímavé, že po stažení mě to napsalo, že platnost offline oblasti vyprší za 29 dní.
Takže pak stáhnout znova.
Lenovo P70,,
5.3.2016 mě byl ukraden odolný telefon Evolveo str. Q8 a to v Praze 6.
Tož pokud někdo najde...


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od kytarák » úte 17. lis 2015 18:25:55

cortes píše:...Na ten kompas se možná vypr... :D Jaký přesně máš, že se ti s ním nedaří?...
Jmenuje se jednodušše Compass, ale i kompas v programu Geocaching (originální app) mi blbne stejně = Ukazuje na sever, ale když otočím telefonem, šipka se sice taky hýbe, ale dvakrát, možná třikrát rychleji, takže nakonec na sever neukazuje. Když přestanu telefonem hýbat, teprve se pomalu vrací do normálu. Ale né vždy se vrátí na sever :( Samozřejmě i po kalibraci. Tobě funguje kompas normálně?
cortes píše:...Ale je zajímavé, že po stažení mě to napsalo, že platnost offline oblasti vyprší za 29 dní. Takže pak stáhnout znova.
Taky jsem si všiml, řekl bych, že jde o to, aby byla mapa aktuální, tak doufám, že to pak samo nabídne aktualizaci a stáhne se jen změna. Uvidíme.
Naposledy upravil(a) kytarák dne pát 01. led 2016 20:15:26, celkem upraveno 1 x.


cortes
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 04. srp 2010 14:34:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Tablet: Lenovo Yoga
Bydliště: Prágl

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od cortes » úte 17. lis 2015 18:37:42

To bude tou kalibrací, pošlu ti odkaz.
Možná to znáš.
Lenovo P70,,
5.3.2016 mě byl ukraden odolný telefon Evolveo str. Q8 a to v Praze 6.
Tož pokud někdo najde...


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od kytarák » úte 17. lis 2015 19:13:18

Tuto kalibraci neznám, díky. Tak jsem to zkusil a teď se mi kompas pořád točí do kola, i když s telefonem nehýbu. :D Zkusím stáhnout jinou apku. Edit: Tak ta původní aplikace byla Kompas, nově stažená je Compass a ta nabízí kalibraci, kterou jsi mi poslal v odkazu. A zdá se, že funguje. Díky za motivaci s tím něco dělat :D
Naposledy upravil(a) kytarák dne pát 01. led 2016 20:15:31, celkem upraveno 1 x.


cortes
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 04. srp 2010 14:34:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Tablet: Lenovo Yoga
Bydliště: Prágl

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od cortes » úte 17. lis 2015 19:28:53

Ok, musíme si pomáhat :D
Lenovo P70,,
5.3.2016 mě byl ukraden odolný telefon Evolveo str. Q8 a to v Praze 6.
Tož pokud někdo najde...


cortes
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 04. srp 2010 14:34:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Tablet: Lenovo Yoga
Bydliště: Prágl

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od cortes » stř 18. lis 2015 16:01:40

Ahoj
Možná používáte, ale osvědčila se mě apka avast battery saver je u ní možnost vypnout běžící, nepotřebné aplikace.
+ AndroiTS GPS Test Free, je tam i kompas.
Lenovo P70,,
5.3.2016 mě byl ukraden odolný telefon Evolveo str. Q8 a to v Praze 6.
Tož pokud někdo najde...


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od kytarák » stř 18. lis 2015 16:04:46

Můžeš uvést příklad bežící nepotřebné aplikace?
Naposledy upravil(a) kytarák dne pát 01. led 2016 20:15:36, celkem upraveno 1 x.


cortes
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 04. srp 2010 14:34:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Tablet: Lenovo Yoga
Bydliště: Prágl

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od cortes » stř 18. lis 2015 16:29:42

Jsem těžký amatér :D , ale když se podívám na běžící : Příklad, používal jsem momentálně mapy, prohlížeč, AnndroiTS GPS
A tyto aplikace , i když je přestanu používat tak pořád ,,běží,, řádově to ukazuje 1% až 5% u každé už nepoužívané aplikace.
Jasně že je to zanedbatelné, možná to dělám zbytečně--)) Je to deformace ze starého telefonu.
Jak jsem už napsal, amatér no--))
Nechám si poradit
Lenovo P70,,
5.3.2016 mě byl ukraden odolný telefon Evolveo str. Q8 a to v Praze 6.
Tož pokud někdo najde...


cortes
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 04. srp 2010 14:34:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Tablet: Lenovo Yoga
Bydliště: Prágl

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od cortes » stř 18. lis 2015 16:31:55

kytarák píše:
cortes píše:Ahoj
Možná používáte, ale osvědčila se mě apka avast battery saver je u ní možnost vypnout běžící, nepotřebné aplikace.
+ AndroiTS GPS Test Free, je tam i kompas.
Můžeš uvést příklad bežící nepotřebné aplikace?
Myslel jsem ,,už nepoužívané,, ne nepotřebné.
Lenovo P70,,
5.3.2016 mě byl ukraden odolný telefon Evolveo str. Q8 a to v Praze 6.
Tož pokud někdo najde...


kytarák
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 07. říj 2015 7:24:14
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Evolveo Q8

Re: Evolveo StrongPhone Q8 LTE

Příspěvek od kytarák » stř 18. lis 2015 16:38:09

Jo tak....to jsem nikdy neřešil, protože když se podívám na Baterii, tak pokud od vytažení nabíječky z telefonu tu danou aplikaci nepoužívám (i když je v seznamu SPUŠTĚNÉ), tak baterie nehlásí, že by část kapicity spotřebovala. Ale také si rád nechám poradit. Najde se někdo, kdo se vyzná???? Mimochodem, kolik dní ti tedy vydrží telefon? Mě dva dny, pak přes noc nabíjím. (nehraju hry, jen služebně volám, občas brouzdám po netu, občas naviguju.)
Naposledy upravil(a) kytarák dne pát 01. led 2016 20:15:45, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Nové telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host