Ostatní telefony GigabyteGSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3685
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 156
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od negrbob » úte 12. srp 2014 9:31:43

Novinka na trhu, cena 3290,-

http://www.gigabytecm.com/en/goodscontent.php?id=256

- 5.0" IPS multi-dotykový displej (480 x 854 pixels)
- Android 4.4 (Kit Kat)
- MediaTek MT6582, Quad-Core 1.3GHz / Mali-400 MP2 Dual-core
- Dual SIM
- ROM 4GB / RAM 1GB
- Možnost paměťové karty microSD až do 32GB
- 8 Mpx fotoaparát s automatickým ostřením a bleskem / Prední: 2,0 MP
- Rozměry : 145mm x 73,2mm x 9,4 mm
- Hmotnost 165 g
- Baterie 2000 mAh

Soucasti baleni je headset, zadni kryt v bile barve, folie na displej.

Obrázek


Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:



loony
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pát 13. pro 2013 19:31:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G510

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od loony » stř 20. srp 2014 20:05:06

Ahoj dnes jsem koupil je dobrej jen z chci root spousta nepotřebných app pokud mate nějaké rady jak se jich zbavit budu rad díky moc

Uživatelský avatar

droid1221
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 26. dub 2014 16:54:08
Reputace: -19
Typ mobilu / ROM: Mi4c Mokee 6.0.1

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od droid1221 » pon 01. zář 2014 12:57:37

Castecnej root umí vroot

Na odinstalaci tech systemovejch blbosti použij tohle https://play.google.com/store/apps/deta ... mapp&hl=cs ale prvně napiš co tam máš aby jsi neodinstaloval něco a pak si třeba nezapl telefon
Naposledy upravil(a) droid1221 dne pon 22. zář 2014 17:00:13, celkem upraveno 1 x.
Pokud jsem ti pomohl dej mi palec nahoru. :) :palec:
Život je svině ale vepřový mám rád :D

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3685
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 156
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od negrbob » pon 01. zář 2014 15:30:52

O kilo ze to framarootem nejde :hehe:

@Grace
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Zdunaa
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 08. říj 2014 12:04:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte Gsmart Arty A3
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Tipo

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od Zdunaa » stř 08. říj 2014 12:30:41

Taky by mě zajímalo jak tento mobil ROOTnout. Vůbec nikde jsem to nenašel. Máte někdo prosím zkušenosti s ROOTováním tohoto mobilu? Dík



loony
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pát 13. pro 2013 19:31:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G510

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od loony » stř 08. říj 2014 14:45:46

Taky jsem hledal marně chtěl bych CM ale nemám už žádné informace

Uživatelský avatar

droid1221
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 26. dub 2014 16:54:08
Reputace: -19
Typ mobilu / ROM: Mi4c Mokee 6.0.1

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od droid1221 » stř 08. říj 2014 17:54:29

CyanogenMod pro Gsmart a většinu telefonů s mediatekem nebude
Pokud jsem ti pomohl dej mi palec nahoru. :) :palec:
Život je svině ale vepřový mám rád :D


tcladin
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 11. pro 2012 18:37:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg510e
Tablet: wm8650

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od tcladin » ned 12. říj 2014 21:12:27

Ahoj,
zkoušeli jste rootnout pomocí towelroot nebo geniusroot podle
http://hexamob.com/devices/devices-devi ... -4-kitkat/
?

sháním telefon na dvě SIM (ne micro), jedna pracovní druhá osobní, tento se mi líbí, chci clockwokmode, půjde to na rootnutem GIGABYTE GSmart Arty A3 ?
dík


loony
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pát 13. pro 2013 19:31:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G510

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od loony » úte 11. lis 2014 21:49:53

Už ma někdo root?


Wesly
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 02. úno 2014 15:24:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lg G Flex 2

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od Wesly » ned 16. lis 2014 14:27:41

Vyuzil jsem KingRoot a zatím funguje, nainstaloval Xposed a GravityBox a vse slape jak ma, pouze SuperSu chce porad aktualizovat, i když aktualizuji a restartuji, vyžaduje to znovu, ale v nicem to nevadi. Problém je, ze jsem se chtěl zbavit tech cinskych aplikaci a ty odinstalovat nelze, nebo nevim jakym zpusobem, přes Cmaster bezuspesne...
Další problém s aplikaci MONZO - spusti se, ale nejde pretocit obraz a ještě se ukazuje zrcadlove, grafika není, jen ten prstik coby tutorial... NFS:MW pokazde zahlasi spadnuti app. Antutu nejakych 18430b..
Někdo nejake další zkusenosti ci rady? :)


tcladin
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 11. pro 2012 18:37:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg510e
Tablet: wm8650

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od tcladin » sob 22. lis 2014 13:24:41

loony píše:Už ma někdo root?
Ahoj , rootnuto, funkční
http://tcladin.cz/joomla-blog/18-pc-sof ... rt-arty-a3


dized
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: stř 21. bře 2012 22:05:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire
Twitter: Václav Hajšman
Rom: Android 2.3.7 CM 7.2

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od dized » sob 23. kvě 2015 13:50:32

Ahoj všem,dostal jsem tento telefon. Muj problem spociva v tom,ze je rootnuty a neda se dostat do recovery. Nejde to ani po unrootu telefonu. Poradí mi prosim nekdo. At hledam kdekoli,nikde nic. Tento telefon neni moc rozsireny a tak se toho o nem moc nenajde. Predem diky vsem.


dized
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: stř 21. bře 2012 22:05:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire
Twitter: Václav Hajšman
Rom: Android 2.3.7 CM 7.2

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od dized » sob 23. kvě 2015 13:50:32

Ahoj všem,dostal jsem tento telefon. Muj problem spociva v tom,ze je rootnuty a neda se dostat do recovery. Nejde to ani po unrootu telefonu. Poradí mi prosim nekdo. At hledam kdekoli,nikde nic. Tento telefon neni moc rozsireny a tak se toho o nem moc nenajde. Predem diky vsem.

Uživatelský avatar

droid1221
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 26. dub 2014 16:54:08
Reputace: -19
Typ mobilu / ROM: Mi4c Mokee 6.0.1

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od droid1221 » ned 24. kvě 2015 20:40:57

Rootni to znova a stáhni tuhle app https://play.google.com/store/apps/deta ... holoreboot a klikni na ni pak ji povol root práva a muzeš vesele resetovat do recovery.
Pokud jsem ti pomohl dej mi palec nahoru. :) :palec:
Život je svině ale vepřový mám rád :D


prasil
Robot
Příspěvky: 882
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od prasil » ned 24. kvě 2015 21:03:54

Nebo třeba mobileuncle tool :yes:


dized
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: stř 21. bře 2012 22:05:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire
Twitter: Václav Hajšman
Rom: Android 2.3.7 CM 7.2

Re: GSmart ARTY A3 - 5"IPS, MTK6582,1GB/4GB, Kitkat, DualSIM

Příspěvek od dized » úte 09. čer 2015 17:33:04

Čau,děkuju za rady,ale bohužel nic nefunguje. Tel se vždy jen restartuje. Jako když tam žádná recovery vůbec není. Ještě nějaká rad ?
Prosím....!??

Odpovědět

Zpět na „Ostatní telefony Gigabyte“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů