HTC One - Obecná diskuzeHTC ONE Update

Odpovědět
Uživatelský avatar

jarazitt
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: úte 10. dub 2012 9:59:49
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 G920F 64GB
Rom: Stock rom 5.1.1

Re: HTC ONE

Příspěvek od jarazitt » pát 05. črc 2013 19:03:22

Tak,pánové
Akorát jsem aktualizoval můj HTC One na Android 4.2.2 čislo software 2.24.401.1

Obrázek
Naposledy upravil(a) pRo_lama dne sob 06. črc 2013 7:31:13, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Upravený obrázok!


Uživatelský avatar

Plavii
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: čtv 01. dub 2010 13:23:50
Typ mobilu / ROM: HTC One
Bydliště: Kladno

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Plavii » pát 05. črc 2013 19:23:04

Husty! Mam brandovanej H1 od T-Mobile a prave mi prislo oznameni o aktualizaci. Update na Android 4.2.2, ma to 416 MB a jsem nadrzenej, az se dostanu k nejaky wifi, abych mohl stahnout. Neskutecny, tohle v pripade TMCZ vubec neni zvykem, aby chodili updaty ve stejnem casovem rozmezi jako u verzi "open-market" :DD
Spoiler:
Screenshot_2013-07-05-20-21-30.png
Screenshot_2013-07-05-20-21-30.png (426.95 KiB) Zobrazeno 4239 x
HTC One M8

MT50 - M55 - 3220 - CX75 - BenQ M7 - N82 - Desire - Galaxy SII - Xperia S - One - One M8


RychJ
Robot
Příspěvky: 901
Registrován: čtv 30. pro 2010 16:10:12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ 128Gb black
Tablet: Samsung Galaxy Tab S3
Rom: Stock

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od RychJ » pát 05. črc 2013 19:38:59

Hoďte někdo odkaz na Stock Rom 4.2.2 použitelnou při S-off.

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 370
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Logistik » pát 05. črc 2013 20:06:20

Neviete kde sa v 4.2.2 nachádza polozka z menu nstavenia "pre expertov"? Neviem ju po aktualizacii naist, taktiez sa mala zmenit funkcia pri podrzani tl. Domou z vyhlsdavaca na ponuku nastavenia v spustenom programe ale nestalo sa


MildaC
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: čtv 15. pro 2011 13:31:33
Typ mobilu / ROM: HTC U11
Rom: 8.0

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od MildaC » pát 05. črc 2013 20:12:14

Super. Mám T-Mobile a aktualizace už mi přišla také.


Uživatelský avatar

radarcz1
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: stř 09. úno 2011 19:37:43
Typ mobilu / ROM: n80

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od radarcz1 » pát 05. črc 2013 20:37:14

Mám koupeno od KASA a už mám taky update.Muže te mi říci kde najdu nastavení toho prostředního tlačítka HTC ?
Zaboha nic nevidím v nastavení děkuji moc.
Snad bude ještě lepší výdrž baterie,ale to neříkám že by byla špatná.Já sním vydržím dva dny.To je superrrr...

Uživatelský avatar

jarazitt
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: úte 10. dub 2012 9:59:49
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 G920F 64GB
Rom: Stock rom 5.1.1

Re: HTC ONE

Příspěvek od jarazitt » pát 05. črc 2013 21:14:57

Ještě také netuším,jak zprovoznit logo HTC!!!
Jak zjistím dám vědět!
Nebo někdo napište!!!
Funguje ale na gustom rom.Upraveném Kernelu.
Odkaz zde:

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2244620

Uživatelský avatar

kujulu
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: úte 11. zář 2012 20:36:56
Typ mobilu / ROM: HTC one Silver
Rom: Stock

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od kujulu » pát 05. črc 2013 21:46:41

Prostredniho tlacitka? Pokud vim, tak tic takoveho v novinkach neni. Jen je moznost nastavit si dlohe podrzeni home jako menu a zatahnuti za home nahoru jako google now.


LucieS
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 30. čer 2013 12:57:00
Typ mobilu / ROM: HTC ONE

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od LucieS » pát 05. črc 2013 22:05:32

Třetí tlačítko: podržením tlačítka domů.


RychJ
Robot
Příspěvky: 901
Registrován: čtv 30. pro 2010 16:10:12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ 128Gb black
Tablet: Samsung Galaxy Tab S3
Rom: Stock

Re: HTC ONE

Příspěvek od RychJ » sob 06. črc 2013 4:58:30

Na Stock rom logo HTC jako tlačítko nefunguje a nikdy fungovat nebude.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Jacho » sob 06. črc 2013 6:36:50

Rychj:
Nainstaluj toto: http://ulozto.sk/x4fiyJ2G/rom-zip
Potom original recovery: http://www.androidrevolution.nl/downloa ... .401.1.rar

A po nainstalovani aktualizuj, daj potom vediet, ale je to plne funkcne
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 370
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Logistik » sob 06. črc 2013 12:13:14

Logistik píše:Neviete kde sa v 4.2.2 nachádza polozka z menu nstavenia "pre expertov"? Neviem ju po aktualizacii naist, taktiez sa mala zmenit funkcia pri podrzani tl. Domou z vyhladavaca na ponuku nastavenia v spustenom programe ale nestalo sa
Nasiel niekto kam sa po aktualizacii podela polozka menu "pre expertov" (pre vyvojarov) ja ju v menu nemam

Uživatelský avatar

Lynx
Androiďák!
Příspěvky: 296
Registrován: čtv 15. zář 2011 7:00:30
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 Pro 8/256GB
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Lynx » sob 06. črc 2013 12:18:54

Nastavení->O produktu->Informace o software->Více->Číslo sestavení->pětkrát ťapnout
pak se nabidka Pro vyvojare objevi

Jake mate cislo sestaveni po oficialni aktualizaci?
Když mám problém, koukám nejdřív mezi židli a klávesnici.
Huawei P30 Pro 8/256GB


Sepp
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 21. kvě 2011 17:04:24
Typ mobilu / ROM: HTC One S
Twitter: Yerycho

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Sepp » sob 06. črc 2013 17:13:33

Zdravím, borci

Koukám že se rozjela aktualizace i na brandech pro ČR. Kruciální dotaz - brand Vodafone (zřejmě německý, koupeno v maxmobil) jí dostane později, nebo ví někdo bližší info?

Sepp

Uživatelský avatar

Lynx
Androiďák!
Příspěvky: 296
Registrován: čtv 15. zář 2011 7:00:30
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 Pro 8/256GB
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Lynx » sob 06. črc 2013 17:27:41

Logistik píše:Neviete kde sa v 4.2.2 nachádza polozka z menu nstavenia "pre expertov"? Neviem ju po aktualizacii naist, taktiez sa mala zmenit funkcia pri podrzani tl. Domou z vyhlsdavaca na ponuku nastavenia v spustenom programe ale nestalo sa
Menu na dlouhý stisk Home je v Nastavení>Displej, gesta, tlačítka
Když mám problém, koukám nejdřív mezi židli a klávesnici.
Huawei P30 Pro 8/256GB

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 370
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Logistik » sob 06. črc 2013 17:57:33

Dik uz som nasiel

Uživatelský avatar

skvorfi
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: stř 24. dub 2013 10:04:26
Typ mobilu / ROM: LG G3 D855
Rom: Original

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od skvorfi » sob 06. črc 2013 22:36:33

Tak jsem nandal nový oficiální update ROM na Android 4.2.2, který mi to nabídlo. Před tím jsem však musel nahrát origo RECOVERY, nicméně jsem hned po upgradu nandal zpět Clockwork Recocovery.
Teď jsem chtěl zkusit Titanium Backup a udělat nějakou zálohu a píše mi to, že nemám ROOT práva. Při tom v recovery jsem viděl status Unlock. Když se snažím v Total Commanderu nastavit Root práva všude, napíše mi to, že nemám ROOT oprávnění.
Poradí někdo, co s tím? Znovu celé ROOTnout???

Děkuji.
OnePlus 3 64GB

Uživatelský avatar

Lynx
Androiďák!
Příspěvky: 296
Registrován: čtv 15. zář 2011 7:00:30
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 Pro 8/256GB
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Lynx » ned 07. črc 2013 7:37:23

Superusera mas nainstalovaneho?
Když mám problém, koukám nejdřív mezi židli a klávesnici.
Huawei P30 Pro 8/256GB

Uživatelský avatar

skvorfi
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: stř 24. dub 2013 10:04:26
Typ mobilu / ROM: LG G3 D855
Rom: Original

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od skvorfi » ned 07. črc 2013 7:59:27

Ano, SuperUser je nainstalovaný. Koukal jsem se, co v něm je za výjímky a byl v něm Titanium Backup a Total Commander. Když jsem Total Commandera odinstaloval a znovu nainstaloval, už se do SuperUsera nezapsal:-(.
OnePlus 3 64GB


jumbo747
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 07. črc 2013 7:47:19
Typ mobilu / ROM: HTC One
Rom: Stock

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od jumbo747 » ned 07. črc 2013 8:01:24

Tak mne přijde, že s novou Rom klesla životnost baterie. No a ještě se i sem tam zakousne při psaní. Tak zatím nevím zda to je krok kupředu, ale je pravda že jsem telefon neresnul do továrního nastavení, tak možná to dělají aplikace
Naposledy upravil(a) jumbo747 dne ned 07. črc 2013 8:53:11, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

skvorfi
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: stř 24. dub 2013 10:04:26
Typ mobilu / ROM: LG G3 D855
Rom: Original

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od skvorfi » ned 07. črc 2013 8:05:55

Tak jsem ještě přeinstaloval SuperUsera a už to jede, jak má.
Díky.
OnePlus 3 64GB


Veronss
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 07. črc 2013 11:48:44
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Veronss » ned 07. črc 2013 11:50:11

Sepp píše:Zdravím, borci

Koukám že se rozjela aktualizace i na brandech pro ČR. Kruciální dotaz - brand Vodafone (zřejmě německý, koupeno v maxmobil) jí dostane později, nebo ví někdo bližší info?

Sepp

Taktez mam brand Vodafone z rise a aktualizace stale nikde..

Uživatelský avatar

jarazitt
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: úte 10. dub 2012 9:59:49
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 G920F 64GB
Rom: Stock rom 5.1.1

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od jarazitt » ned 07. črc 2013 18:52:18

Udělej S-OFF a změň CID na HTC__032
Pak nahoď RUU_M7_UL_JB_50_HTC_Europe_1.28.401.7_Radio_4A.13.3231.27_10.31.1131.05_release_310878_signed
Pak budeš dostávat jako první aktualizace!!!


Kubajs
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 07. črc 2013 19:40:18
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Kubajs » ned 07. črc 2013 19:43:11

Ahoj panove,mam maly problem.Telefon mi zahlasil aktualizaci,tak sem ji stahl a zacal instalovat.Pote co telefon nabehl do CWM mi to vypsalo:
E : invalid command argument
finding update package...
E: Unkown volume for path (DATA:data/com.android.providers.downloads/cache/OTA_M7_UL_JB_50_S_HTC_Europe_2.24.401.1-1.29.401.13_P2_release_3244938_sgned..................
E: cant mount DATA:(DATA:data/com.android.providers.downloads/cache/OTA_M7_UL_JB_50_S_HTC_Europe_2.24.401.1-1.29.401.13_P2_release_3244938_sgned..................
Installation aborted

Nevite nekdo co s tim ? Predem dekuju

Uživatelský avatar

jarazitt
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: úte 10. dub 2012 9:59:49
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 G920F 64GB
Rom: Stock rom 5.1.1

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od jarazitt » ned 07. črc 2013 21:24:31

Máš ROOT?
Nebo odemčený bootloader?
Jaké máš CID?
Origoš Recovery máš?


Kubajs
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 07. črc 2013 19:40:18
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Kubajs » ned 07. črc 2013 21:28:59

ano root mam podle navodu zde.jeden clovek mi poradil ze je potreba origos CWM,ale nevim kde ho mam sehnat :(

Uživatelský avatar

jarazitt
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: úte 10. dub 2012 9:59:49
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 G920F 64GB
Rom: Stock rom 5.1.1

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od jarazitt » ned 07. črc 2013 21:31:40

Brandovaný telefon máš?
Jaký operátor?


Kubajs
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 07. črc 2013 19:40:18
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Kubajs » ned 07. črc 2013 21:32:51

brandovany tel nemam :) operator o2

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Jacho » ned 07. črc 2013 21:40:26

Musis mat original recovery

Tento príspevok bol odoslaný z H1
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

jarazitt
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: úte 10. dub 2012 9:59:49
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 G920F 64GB
Rom: Stock rom 5.1.1

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od jarazitt » ned 07. črc 2013 21:42:02

Tady máš návod na vše,co potřebuješ!
Můžeš si udělat S-OFF,což je dobré k instalaci jakekoliv RUU
A nebo nahoď jen recovery. Odkazy níže!!!
Pak dej vědět,jak jsi dopadl!

http://www.hubfr.com/tutoriels/tuto-htc ... m-debrand/


http://android-revolution-hd.blogspot.c ... e-var.html

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2182823

Odpovědět

Zpět na „HTC One - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů