Huawei Ascend G300 - obecná diskuzeHuawei Ascend G300

Odpovědět
Uživatelský avatar

Rhox
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 21. kvě 2012 16:31:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 3310

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od Rhox » pon 23. črc 2012 14:47:28

Ahoj, telefon mám teprve třetí den a protože se chystám pod stan tak si beru starej a v tohle jsem ještě neměl ani simku. Vše fungovalo parádně a stáhnul jsem si pár aplikací. Teď jsem zkoušel dát tam paměťovku ze starší nokie a od té chvíle se mi telefon ne a ne rozjet když ho zapnu tak stále svítí logo huawei a ani po půl hodině se nic neděje, zkoušel jsem i vyndávat baterii, ale nepomohlo a když ho připojim přes kabel k pc tak se taky nic neděje. Nevíte co s tím, poraďte prosím budu vděčný za každou radu




Uživatelský avatar

CostOnerOne
Stálý androiďák
Příspěvky: 132
Registrován: úte 05. čer 2012 9:52:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2 - i9100
Rom: Stock 4.1.2
Bydliště: Mariánské Lázně
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od CostOnerOne » pon 23. črc 2012 14:49:41

A zkoušel jsi zase vyndat tu paměťovku? A zapnout znova?

Uživatelský avatar

Rhox
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 21. kvě 2012 16:31:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 3310

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od Rhox » pon 23. črc 2012 15:00:36

jj zkoušel a paměťovku jsem už vyndal


James
Robot
Příspěvky: 947
Registrován: ned 29. dub 2012 18:58:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG Optimus L9 II
Tablet: ACER Iconia One 8 (B1-810)
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od James » úte 24. črc 2012 20:58:22

chci se zeptat, je součástí oficiálního gmail klientu pro náš telefon widget, který by se dal dát na plochu? doteď jsem si myslel, že oficiální widget pro gmail není, a že je dostupný jen ten widget od Huaweie, ale dle Google Play by měl klient od Google i obsahovat widget, tak nevím kde je peoblém...

Uživatelský avatar

pan smajl
Stálý androiďák
Příspěvky: 181
Registrován: čtv 07. čer 2012 23:13:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG Note II
Rom: up-to-date STOCK

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od pan smajl » stř 25. črc 2012 0:46:00

Poprosil bych všechny, ať se v tomto tématu drží diskuse hlavně o samotném telefonu (hardware, vlastnosti, zkušenosti).

:idea: Veškeré nové příspěvky o přechodu z ROM X na ROM Y, aplikacích, widgetech a podobné je třeba směrovat do odpovídajích témat. Představte si, že si toto dnes již extrémně nabobtnalé 78 stránkové téma bude chtít přečíst zájemce o koupi G300 - budou ho zajímat praktické poznatky o telefonu a ne detaily, jak flashnout ROM Z rozfrcané na desítkách stránek. Navíc se tu cyklicky začíná řešit znovu jedno a to samé.

:!: Nové příspěvky odchylující se od stěžejního tématu budou nyní moderovány! Tzn. ve většině případů přesouvány do odpovídajících vláken.



jarek.hricko
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 27. čer 2012 21:18:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od jarek.hricko » ned 29. črc 2012 6:55:04

Zjistil jsem že když hraju hry nebo jsem dlouho na internetu, tak se mi vrchní zadní strana mobilu (okolo fotoaparátu)velmi zahřívá, řekl bych že je až horký.Máte to taky tak?

Uživatelský avatar

MartasZLA
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: sob 28. dub 2012 21:30:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Rom: stock

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od MartasZLA » ned 29. črc 2012 7:38:09

Ano taky to tak mám.
Alcatel OT Easy db>Nokia 3310>Nokia 3510i>Sony Ericsson K700i>Sony Ericsson K750i>Sony Ericsson K800i>Motorola C115>Sony Ericsson C901 Green Heart>Huawei U8650 Sonic>Huawei Ascend G300>Gigabyte Mika M3>THL 5000>Samsung Galaxy S7

Uživatelský avatar

Vagabond
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: stř 27. říj 2010 17:42:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5z

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od Vagabond » ned 29. črc 2012 7:50:52

jarek.hricko píše:Zjistil jsem že když hraju hry nebo jsem dlouho na internetu, tak se mi vrchní zadní strana mobilu (okolo fotoaparátu)velmi zahřívá, řekl bych že je až horký.Máte to taky tak?
to je preve normalni, je v tech mistech procesor.... :DD :DD :DD
ASUS Zenfone 5z


jarek.hricko
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 27. čer 2012 21:18:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od jarek.hricko » ned 29. črc 2012 7:59:40

Myslel jsme jestli tam není nějaký zkrat nebo tak něco, aby mi nebouchl v rukách :)

Uživatelský avatar

Iceman27
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: sob 30. čer 2012 13:37:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Ascend G300

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od Iceman27 » ned 29. črc 2012 8:28:36

Také se mě tam zahřívá ;)
Ericsson 1810i - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 6230 - Nokia 6050 - Nokia 6300 - Nokia 5230 - Huawei Ascend G300 - Samsung Galaxy S III - Honor 3C - LG G3 + tablet Asus MEMo Pad ME301T 16GB


James
Robot
Příspěvky: 947
Registrován: ned 29. dub 2012 18:58:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG Optimus L9 II
Tablet: ACER Iconia One 8 (B1-810)
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od James » ned 29. črc 2012 8:33:40

No já si všiml zahřívání jen v případě, že se mobil nabíjí ze zásuvky, zvláštní je, že jsem si toho nevšiml, když se nabíjí pomocí USB a PC. Hry moc nehraju, tak to nemůžu potvrdit.

Uživatelský avatar

RadeS
Stálý androiďák
Příspěvky: 129
Registrován: sob 07. črc 2012 19:03:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G300

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od RadeS » ned 29. črc 2012 9:10:39

Jj,je tam procesor,ale zahriva se to jen na cca 38C ,takze nejake vybuchy bych necekal.Kdo hraje games tak jeste tomu pomaha,ze se to vic drzi v ruce.
Jinak skoda ze nevysla G330 ale s 1Gb ram,sel bych do ni........... :D

Uživatelský avatar

MirosPikos
Robot
Příspěvky: 899
Registrován: úte 15. úno 2011 17:12:37
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: ZTE Nubia Z7 Mini
Rom: Cuoco92 Lollipop

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od MirosPikos » ned 29. črc 2012 9:38:10

James píše:No já si všiml zahřívání jen v případě, že se mobil nabíjí ze zásuvky, zvláštní je, že jsem si toho nevšiml, když se nabíjí pomocí USB a PC. Hry moc nehraju, tak to nemůžu potvrdit.
To není až tak zvláštní, ze zásuvky se nabíjí větším proudem než z USB, proto ty teplotní rozdíly.


jarek.hricko
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 27. čer 2012 21:18:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od jarek.hricko » ned 29. črc 2012 9:42:51

RadeS píše:Jj,je tam procesor,ale zahriva se to jen na cca 38C ,takze nejake vybuchy bych necekal.Kdo hraje games tak jeste tomu pomaha,ze se to vic drzi v ruce.
Jinak skoda ze nevysla G330 ale s 1Gb ram,sel bych do ni........... :D

Jen 38?To bych řekl že to topí víc.

Uživatelský avatar

BluPix
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: pát 01. kvě 2009 10:37:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od BluPix » pon 30. črc 2012 7:56:27

Spíš to chce stránku/téma na XDA, než na fb. Neví někdo jak to zařídit?

Uživatelský avatar

Vagabond
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: stř 27. říj 2010 17:42:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5z

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od Vagabond » pon 30. črc 2012 8:56:13

BluPix píše:Spíš to chce stránku/téma na XDA, než na fb. Neví někdo jak to zařídit?
tomuhle mobilu se XDA moc nevenuje, vetsina veci je na http://www.modaco.com/forum/650-huawei- ... modacocom/
ASUS Zenfone 5z


misisska
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: úte 29. kvě 2012 9:05:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One S
Twitter: @misisska
Rom: 4.1.2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od misisska » pon 30. črc 2012 16:52:36

Vím, že je to trochu z cesty, viděla jsem konečně - měla jsem čas koukat a brouzdat po netu- Huawei v té bílé barvě. jsem holka, bílé telefony zbožňuji, ale tenhleten se výrobcům moc nepovedl. Je takový zvláštní a jsem ráda, že jsem se ho nepokoušela sehnat v zahraničí,protože ten obyč. černý od VF je naprosto ok. Co bych řekla k nedostatkům, je pravda že se aktualizací sfw tlačítka zlepšila, na můj vkus pracují až příliš dobře (když klepnu ve zprávě na mezerník, několikrát se dostanu až na hlavní obrazovku. Co se týče hlasitosti, budík mě vždy bezpečně vzbudí. Hovory slyším. Asi jsem ta šťastnější, ale naprostá spokojenost... :yes: :P
Za svůj dosavadní život jsem měla 54 Android telefonů. Mám to vypisovat?


James
Robot
Příspěvky: 947
Registrován: ned 29. dub 2012 18:58:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG Optimus L9 II
Tablet: ACER Iconia One 8 (B1-810)
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od James » pon 30. črc 2012 19:13:54

misisska píše:Co bych řekla k nedostatkům, je pravda že se aktualizací sfw tlačítka zlepšila, na můj vkus pracují až příliš dobře (když klepnu ve zprávě na mezerník, několikrát se dostanu až na hlavní obrazovku.
Tohle se stává i mně.
misisska píše: Co se týče hlasitosti, budík mě vždy bezpečně vzbudí. Hovory slyším. Asi jsem ta šťastnější, ale naprostá spokojenost... :yes: :P
jj, taky mě budík vždy vzbudil (jako každý jiný), problém byl jen s tou hlasitostí vyzvánění, ale to se díky firmwaru 885 zlepšilo. Ještě aby šlo vyzvánění změnit na klasický typ a ne vzrůstající. Co bych současnému firmwaru 892 vyčetl je, že v některých situacích se zasekává, což v daných situacích před aplikací firmwaru nedělal.


edguy
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: úte 29. kvě 2012 15:10:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: huawei ascend g300

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od edguy » čtv 02. srp 2012 19:36:58

zdravim

ako dostať do mobilu cestinu alebo slovencinu do klávesnice touchpal od firmy cootek lebo na Google play tieto jazyky chybaju.
po resete to odstranilo jazyk.

diky

p.s.
smart screen off používam na vypínanie displeja keď stahujem, hore napravo na proximity sensor,,,,androidsensor - info


James
Robot
Příspěvky: 947
Registrován: ned 29. dub 2012 18:58:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG Optimus L9 II
Tablet: ACER Iconia One 8 (B1-810)
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od James » čtv 02. srp 2012 19:39:25

Nastavení -> Jazyk a klávesnice -> Vstup TouchPad -> Jazyk -> Čeština

pomocí tohoto se nainstaluje česká verze. Akorát se to myslím nestahuje z Google Play, ale odjinud.

Uživatelský avatar

ekim
Androiďák!
Příspěvky: 254
Registrován: pon 09. črc 2012 22:43:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend G300
Tablet: Vodafone Tab Prime 6
Tablet 2 / ROM: Vodafone Smart Tab7 a dalsi

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od ekim » čtv 02. srp 2012 21:51:18

Vagabond píše:
BluPix píše:Spíš to chce stránku/téma na XDA, než na fb. Neví někdo jak to zařídit?
tomuhle mobilu se XDA moc nevenuje, vetsina veci je na http://www.modaco.com/forum/650-huawei- ... modacocom/
No snad se zadari a g300 bude takovym lakadlem ze se na XDA rozhodnou ji pridat... nic proti modaco.com preci jen se mi vic libi ta prehlednost tematek na XDA...
Spousta hracek, telefonu a tabletu, ze bych si mohl otevrit elektro :) divim se ze vsechny pouzivam


monicka24
Stálý androiďák
Příspěvky: 194
Registrován: úte 03. črc 2012 10:37:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od monicka24 » sob 04. srp 2012 11:37:24

mám takový problém, ze starého telefonu mám 1GB kartu zatím nechci kupovat novou. Když ji mám ale v telefonu všechno se stahuje na kartu, MP3, fotky a atd a ta vnitřní paměť 2GB zůstává prázdná. Když jsem fotky z karty přesunula do vnitřní paměti tak zmizeli z galerie.To samé když jsem zkusila přesunout stažené mapy na Sigic.
Jde to nějak nastavit aby to bylo funkční?

Uživatelský avatar

Mailen1
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: pon 09. črc 2012 19:34:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Rom: 886, ICS 4.0.3 B927

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od Mailen1 » sob 04. srp 2012 11:47:53

monicka24 píše:mám takový problém, ze starého telefonu mám 1GB kartu zatím nechci kupovat novou. Když ji mám ale v telefonu všechno se stahuje na kartu, MP3, fotky a atd a ta vnitřní paměť 2GB zůstává prázdná. Když jsem fotky z karty přesunula do vnitřní paměti tak zmizeli z galerie.To samé když jsem zkusila přesunout stažené mapy na Sigic.
Jde to nějak nastavit aby to bylo funkční?

Zkus restart, mě se fotky zobrazuji i když dělám čachry mezi paměťovkama, taky mám 1GB, někdy to ale trvá delší dobu než si je zaktualizuje. Co se týče Sygicu, měla by tam být složka se jménem AURA a ta musí zůstat tam kde jsi ji měla, jak jsi nainstalovala Sygic, jinak se ti bude pokoušet stahovat mapy znova. Já mám mapy instalované do vnitřní paměti, tažke jediná nevýhoda, že když chci navigovat, musím přepnout úložiště. Nevím jestli máš origo nebo crack.


monicka24
Stálý androiďák
Příspěvky: 194
Registrován: úte 03. črc 2012 10:37:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od monicka24 » sob 04. srp 2012 13:08:17

zkusil jsem restart a asi hodinu čekat a stále nic. Tak nevim co dělám špatně...at přesunu s SD karty do vnítřní paměti co koli tak to pak v telefonu nevidím. Kartu mám plnou a ve vnitní paměti 2GB volné.
Už fakt nevím co stím...


jarek.hricko
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 27. čer 2012 21:18:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od jarek.hricko » sob 04. srp 2012 19:03:38

Chci se zeptat jestli jde nejak nastavit v prehravaci hudby aby mi skladby hrali podle poradi a ne podle abecedy.Jeste jsem na to neprisel.Podotykam ze mam prehravac co byl v telefonu.

Uživatelský avatar

Mailen1
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: pon 09. črc 2012 19:34:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Rom: 886, ICS 4.0.3 B927

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od Mailen1 » sob 04. srp 2012 21:41:25

monicka24 píše:zkusil jsem restart a asi hodinu čekat a stále nic. Tak nevim co dělám špatně...at přesunu s SD karty do vnítřní paměti co koli tak to pak v telefonu nevidím. Kartu mám plnou a ve vnitní paměti 2GB volné.
Už fakt nevím co stím...
No já mám ROM ICS a v nastavení úložiště jednoduše přepnu to které chci jako hlavní, aspoň myslím že to tak funguje a instalované aplikace mi jdou do té, která je jako hlavní, pokud si to system neudělá po svém. Telefon mi načítá obrázky,videa,cokoli z obou pamětí zároveň,alespoň v galerii vidím vše z obou pamětí. Zkus si pohrát z nastavením úložiště pokud to jde, mělo by to být někde v nastavení.


SirRichard
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: ned 05. srp 2012 19:59:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: huawei g300

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od SirRichard » ned 05. srp 2012 20:21:58

Ahoj, koupil sem si ascend g300 , a chtel bych se zeptat kde bych mohl najít novější verzi androidu poku dpro tento telefon už je. a zaroven me zajima pokud po případné instalaci novyho androidu budu muset znovu isntalovat aplikace, adresář a pod...?


stehla
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: pon 08. lis 2010 21:31:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 6X Grey

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od stehla » ned 05. srp 2012 21:19:14

Richarde, to je ale hodně provokativní dotaz... co čekáš že dostneš za odpověď :-)
Honor 6X Grey

Uživatelský avatar

Vagabond
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: stř 27. říj 2010 17:42:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5z

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od Vagabond » ned 05. srp 2012 21:36:47

klasicka odpoved, kdyz si to ani tady na foru neumis najit tak radeji zadnou jinou romku neinstaluj :DD :DD :DD
ASUS Zenfone 5z

Uživatelský avatar

Ante
Droid
Příspěvky: 2356
Registrován: ned 17. črc 2011 6:51:46
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: ASUS ZB602KL
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei Ascend G300

Příspěvek od Ante » ned 05. srp 2012 21:39:53

SirRichard píše:Ahoj, koupil sem si ascend g300 , a chtel bych se zeptat kde bych mohl najít novější verzi androidu poku dpro tento telefon už je. a zaroven me zajima pokud po případné instalaci novyho androidu budu muset znovu isntalovat aplikace, adresář a pod...?
Jak pise "stehla" - mels zacit : "Hned jak jsem si koupil Ascenda jsem prohledal tohleto forum jak jen se dalo, ale nikde jsem nenasel odpoved na otazky ktere pokladam nize..."

Jakou mas Ty nainstalovanou verzi ? Pri kliknuti na Update firmware ( Menu/Nastaveni/Online aktualizace/Aktualizace firmwaru ) Ti to nabidne nejakou aktualizaci ? Pokud ne - mas oficialni nejnovejsi...

Vagabonde uz pochop, ze je to zacatecnik. Ja treba do toho vrtam fest a taky se musim porad ptat. Zbytecne ho nestras ;)
ASUS ZB602KL + Sams.Gal.NOTE3 = 5,7" + Sams.Gal.Mega 6,3 = 6,3" + Lenovo PHAB PB1-750M = 7,0" + Lenovo Yoga tablet 2-1051L = 10.1" + Asus aio p1801-t-b003m = 18,4" ;)

Odpovědět

Zpět na „Huawei Ascend G300 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů