MultimédiaJak do G1 instalovat témata

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
blade301
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 17. bře 2009 10:08:05

Jak do G1 instalovat témata

Příspěvek od blade301 » sob 21. bře 2009 12:26:08

jak do G+ instalovat témata?


Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Kontaktovat uživatele:

Re: jak do G+ instalovat témata

Příspěvek od ge0rge » sob 21. bře 2009 18:13:15

pokud mas na mysli motivy vzhledu (ikonnky, pozadi, barvy ovladacich prvku), tak cele prostredi androida se zatim skinovat neda, ale mas moznost pouzit nekterou z alternativnich domovskych aplikaci ktere uz skiny podporuji

Uživatelský avatar

moneytoo
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: sob 14. úno 2009 13:07:30
Kontaktovat uživatele:

Re: jak do G+ instalovat témata

Příspěvek od moneytoo » sob 21. bře 2009 18:15:28

Skinovat se dá, jen je to systémovější věc, takže je na to třeba root.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=450

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Jak do G1 instalovat témata

Příspěvek od d750 » pát 27. bře 2009 7:17:29

Theme moc nedoporučuju vracení na plochu trvá pak kolem 10s.

Uživatelský avatar

DeToX
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: pát 20. úno 2009 19:00:09

Re: Jak do G1 instalovat témata

Příspěvek od DeToX » stř 01. dub 2009 19:44:43

To me trva stejne dlouho :( zacina me to stvat a uz premyslim o Wipu :(


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Jak do G1 instalovat témata

Příspěvek od d750 » čtv 02. dub 2009 6:40:16

DeToX píše:To me trva stejne dlouho :( zacina me to stvat a uz premyslim o Wipu :(
Jestli pouzivas theme tak ho odinstaluj a jeste pomuze mit aspon 20 mb volne pameti.

Uživatelský avatar

DeToX
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: pát 20. úno 2009 19:00:09

Re: Jak do G1 instalovat témata

Příspěvek od DeToX » sob 04. dub 2009 21:46:36

Theme sem zadne nemel. Wipe samozrejme pomohl ale udelal sem ho kvuli nefunkcnosti accelerometru. A k te pameti, melo by se udelat nejake oznaceni co povazovat za pamet operacni, RAM, a co za pamet na data, FLASH, protoze pak je v tom bordel a nikdo nevi kdo se o cem bavi.

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Jak do G1 instalovat témata

Příspěvek od d750 » ned 05. dub 2009 7:03:35

Mluvit o paměti ram asi nemá smysl, když si ji systém přiřazuje automaticky. Přesto sem vypozoroval že jakmile vnitřní paměť klesne pod 12mb tak vracení na plochu se začíná prodlužovat.


Honza

Re: Jak do G1 instalovat témata

Příspěvek od Honza » pon 11. kvě 2009 19:04:52

Cau lidi, hele, potřebuju poradit, sem začátečník a vůbec nevim jak změnit theme na g1. dik za odpověd

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Jak do G1 instalovat témata

Příspěvek od d750 » pon 11. kvě 2009 19:09:10

Nejdřív si musíš sehnat nějakou domovskou app (dxtop, ahome) A pak do těchto aplikací si můžeš nainstalovat theme.http://www.cyrket.com/search?q=theme&o=10

Uživatelský avatar

mach4
Moderátor
Příspěvky: 614
Registrován: úte 18. lis 2008 13:37:32
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak do G1 instalovat témata

Příspěvek od mach4 » úte 12. kvě 2009 7:59:54

používám open home a můžu jen doporučit, je rychlý a bezproblemový
Frčíme na novinkách ze Světa Androida :palec: Přidejte se k nám na SvetAndroida.cz :palec: vše přehledně na jednom místě ----------> Aktualizováno každý den

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Jak do G1 instalovat témata

Příspěvek od rocky123 » úte 12. kvě 2009 9:55:29

ja tam ma pro jistotu placeny open home a posledni verzi ahome ktera je uz spravena...a funguji obe rychle.
jinak temata stahnes jednoduse z marketu a pak jen vyberes v nastaveni open home ci ahome..pres tlacitko HOME vyberes si tu aplikaci.

Odpovědět

Zpět na „Multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů