jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Moderátoři: Jacho, mArtinko5MB

Odpovědět
dade_marfi
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pát 18. led 2013 17:43:45
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: nemam

jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od dade_marfi » sob 19. led 2013 22:27:14

Prosim znate nekdo moznost jak stahnout apk balicek do pc ?
Myslim tim, ze bych s gogle play natahal apk aplikaci zdarma do pc a pak si udelal update.zip

diky


Stano36
Androiďák!
Příspěvky: 356
Registrován: pát 24. úno 2012 13:44:09
Reputation: 12
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Tablet: Lenovo YT3-PRO
Kontaktovat uživatele:

Re: jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od Stano36 » sob 19. led 2013 22:42:47

Ahoj, neskúšal som tento návod tak to ostáva na tebe
http://www.mojandroid.sk/2012/02/25/sti ... e-pluginu/
HTC 10

dade_marfi
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pát 18. led 2013 17:43:45
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: nemam

Re: jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od dade_marfi » ned 20. led 2013 10:04:58

to jsem vcera uz nasel, ale bohuzel to nefunguje

ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 15549
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputation: 171
Typ mobilu / ROM: LG L9 II stock Android 4.1.2 + root

Re: jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od ludekbrno » ned 20. led 2013 10:11:44

Oficiálně to nejde nijak. Odporuje to logice play google, takže se tomu google brání a různé neoficiální metody nemusí fungovat. Jinak podle mě to je k ničemu. Spousta aplikací je poměrně často aktualizovaných, takže bys ten balíček měl velmi brzy zastaralý s neaktuálními verzemi.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

dade_marfi
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pát 18. led 2013 17:43:45
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: nemam

Re: jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od dade_marfi » ned 20. led 2013 10:16:57

vsak aktualizuje se to pak uz samo ;)

ale jak chces instalovat mraky set-top-boxu najednou ? delat vse rucne je blazinec, tak proto delam balik co flashnu :)

takze jaka je dalsi moznost vydolovat apk ?

diky

Uživatelský avatar
LivArt
Terminátor
Příspěvky: 21407
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputation: 228
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: GSmart Guru GX
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Kontaktovat uživatele:

Re: jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od LivArt » ned 20. led 2013 10:17:48

Vytáhnout si je z /data/app ručně.
Hell ain't a bad place to be, even in 2017.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar
maxfli
Moderátor
Příspěvky: 1614
Registrován: sob 17. pro 2011 21:31:48
Reputation: 57
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB - Fulmics ROM 6.1 - Xceed kernel 2.2g

Re: jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od maxfli » ned 20. led 2013 10:19:43

Všechno jde, když se chce:
Stáhnete Real APK Leecher, nastavíte Váš gmail, heslo a ID Vašeho telefonu, poté jen spustíte v PC GooglePlay, najdete si aplikaci, zkopírujete název aplikace do Real APK Leecheru, nalezne všechny tyto aplikace s tímto jménem a pak už jen kliknete na download APK to PC a to je celé to kouzlo. ;)
http://www.androidauthority.com/how-to- ... ter-62153/
NA PODĚKOVÁNÍ SLOUŽÍ TLAČÍTKA (PALCŮ) VPRAVO DOLE U PŘÍSPĚVKU

ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 15549
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputation: 171
Typ mobilu / ROM: LG L9 II stock Android 4.1.2 + root

Re: Re: jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od ludekbrno » ned 20. led 2013 10:35:53

dade_marfi píše:vsak aktualizuje se to pak uz samo ;)

ale jak chces instalovat mraky set-top-boxu najednou ? delat vse rucne je blazinec, tak proto delam balik co flashnu :)

takze jaka je dalsi moznost vydolovat apk ?

diky
A jaký to má smysl? Za pár týdnů to bude tak, že nainstaluješ balíček a pak všechny aplikace jednu po druhé postupně aktualizuješ a celý ten balíček byl k ničemu. Zbytečná práce :)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

dade_marfi
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pát 18. led 2013 17:43:45
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: nemam

Re: jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od dade_marfi » ned 20. led 2013 10:55:31

to maxfli - ten mam, hazi to chybu na jakou koli apk

to ludekbrno - apk se snad aktualizuji samy ne ? jinak smysl to ma pokud delas balicek pro desitky set-top-boxu a nechces aby technik vsechno stahoval rucne stokrat :) takhle jen nahraje hotovy balik pomoci recovery

dade_marfi
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pát 18. led 2013 17:43:45
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: nemam

Re: jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od dade_marfi » ned 20. led 2013 13:53:27

to LivArt diky, nakonec to tak dopadlo a vypada to ok :)

ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 15549
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputation: 171
Typ mobilu / ROM: LG L9 II stock Android 4.1.2 + root

Re: Re: jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od ludekbrno » ned 20. led 2013 15:40:12

dade_marfi píše:to maxfli - ten mam, hazi to chybu na jakou koli apk

to ludekbrno - apk se snad aktualizuji samy ne ? jinak smysl to ma pokud delas balicek pro desitky set-top-boxu a nechces aby technik vsechno stahoval rucne stokrat :) takhle jen nahraje hotovy balik pomoci recovery
Normálně se samo nic neaktualizuje, ale je fakt, že se to nastavit dá. Ale autimatické aktualizace nepovažuju za šťastné řešení.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

dade_marfi
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pát 18. led 2013 17:43:45
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: nemam

Re: jak stahnout apk z gogle play primo do pc ?

Příspěvek od dade_marfi » ned 20. led 2013 16:00:38

hm, spis nastal problem jak tam nacpat kodek ... kdyz dam jen apk do app .. tak to po nahrani update.zip tvrdi ze je kodek spatne nainstalovany

Odpovědět

Zpět na „Návody pro ROM/ROOT“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů