Navigace/GPSNavigon

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

prcko
Androiďák!
Příspěvky: 348
Registrován: ned 07. bře 2010 17:06:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 2 nexus s

Re: Navigon

Příspěvek od prcko » stř 07. zář 2011 20:01:16

No ak si kupis navigaciu na iphone urcite ju nebudes moct pouzit na androide. Budme radi ze system dovoluje jednu aplikaciu pouzivat na viacerych zariadeniach s rovnakym OS. Bolo by to dost blbe keby sme museli aplikacie kupovat do kazdeho zariadenia zvlast.



undy
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: čtv 19. srp 2010 7:58:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S8 exynos
Bydliště: Horné Saliby, SR

Re: Navigon

Příspěvek od undy » pát 09. zář 2011 14:31:43

Navigon som kúpil, v Navigon fresh mi to nevie nájsť mobil. A keď ho náhodou nájde a dám sťahovať označené mapy, zasa to vypíše, že zariadenie nenájdené..teď bábo raď
Nevadí, že idem pomaly, možno idem aj zlým smerom...

Uživatelský avatar

htcjirka
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: ned 13. úno 2011 18:09:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N9 N950 Lumia 800

Re: Navigon

Příspěvek od htcjirka » pát 09. zář 2011 18:43:13

Mas telefon pripojen v rezimu Mass Storage?
Nokia N9,N950 - MeeGo / Harmattan
- prý "mrtvý" OS, co je pořád podporován.."mrtvý" OS, kterým člověk aspoň není omezován..

Nokia Lumia 800 - Windows Phone 7.5
- zatím nejhloupější OS na trhu

Uživatelský avatar

hruskal
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 9 PRO LON-L29
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: ASUS Zenpad 9.7 LTE
Bydliště:
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon

Příspěvek od hruskal » sob 10. zář 2011 12:07:00

ve chvíli kdy ho připojíš jako mass storage bude to makat.. mě to také nešlo a po této změnoje vše ok
Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
Huawei Mate 8 L29
Vodafone Tab prime 6


undy
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: čtv 19. srp 2010 7:58:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S8 exynos
Bydliště: Horné Saliby, SR

Re: Navigon

Příspěvek od undy » pon 12. zář 2011 6:15:28

Ďakujem, skúsim
Nevadí, že idem pomaly, možno idem aj zlým smerom...



Durri
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: úte 01. úno 2011 13:51:51
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon

Příspěvek od Durri » stř 14. zář 2011 18:34:00

Zdravim vas!
Zakupil som si Navigon pre Europu, a momentalne to stahujem do mobilu (Nexus S) cez Wifi. Chcem sa opytat, ci pri zmene telefonu (neskor, casom) si mozem licenciu preniest na iny fon.
Mal som vo fone Sigyc (trial) a na trase zo Šale do Radejova pri Strazniciach mi parkrat ciastocne mrzol, pri stupani na Bielu Horu pred Senicou (serpentiny - stromy z oboch stran) som stratil spojenie s druzicami, na krizovatke v ktorej blizkosti bola vedlajsia cesta sa vyznacena trasa zacala "krutit" kol do kola pritom ja som uz bol davno zanou... Mal som zadane suradnice, do ciela ma priviedla presne.
Mal som dojem, ze ak som siel rychlejsie (120Km/hod.) akoby Sigyc nestihal zo zobrazovanim, a vtedy ciastocne skreslil moju polohu.
Skoda ze Navigon nema trial, hadam nebudem sklamany.(Prehryzol som sa cez rozne fora, a malo by to byt lepsie)

Uživatelský avatar

htcjirka
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: ned 13. úno 2011 18:09:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N9 N950 Lumia 800

Re: Navigon

Příspěvek od htcjirka » stř 14. zář 2011 20:26:13

Navigon trial ma a stahnout ho lze primo z jejich stranek.Jinak s Navigonem jsem projel hodne zahranicnich cest a slape primo ukazkove.Samozrejme pokud ho jednou zakoupis pro Android pod svym ucterm lze ho pak pouzit na dalsim Android zarizeni pokud to soucasne prodas a zakoupis nove.
Nokia N9,N950 - MeeGo / Harmattan
- prý "mrtvý" OS, co je pořád podporován.."mrtvý" OS, kterým člověk aspoň není omezován..

Nokia Lumia 800 - Windows Phone 7.5
- zatím nejhloupější OS na trhu


undy
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: čtv 19. srp 2010 7:58:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S8 exynos
Bydliště: Horné Saliby, SR

Re: Navigon

Příspěvek od undy » pát 16. zář 2011 6:32:31

Po zakúpení Navigonu som, debil, zistil, že minulý rok som to kúpil na predošlú Xperiu X10 mini. Je nejaká možnosť, aby mi vrátili peniaze? Len nechápem, prečo to vôbec znova zobralo peniaze, prečo to neukázalo, že to mám už kúpené? Gmail adresu mám tú istú už niekoľko rokov.
Nevadí, že idem pomaly, možno idem aj zlým smerom...


Krustak
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pát 16. zář 2011 14:35:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI2

Re: Navigon

Příspěvek od Krustak » pát 16. zář 2011 14:38:08

petr28 píše:Potřeboval bych jednoznačnější odpověď na otázku z předešlé stránky:

"Pánové, kdo máte Navigon legálně koupený, mohli byste zkusit, jestli se spustí i když budete bez datových přenosů? .........."

Myslím MobileNavigator Europe

dík.
ano funguje, projel jsem 2500 KM mimo ČR bez dat a v pohodě


Krustak
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pát 16. zář 2011 14:35:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI2

Re: Navigon

Příspěvek od Krustak » pát 16. zář 2011 14:40:15

btw: Poradí někdo jak do legálně koupeného navigonu dostat novější mapy ? Pořád mi to nabízí jen Q3/2010 i když na webu už jsou novější :/


prcko
Androiďák!
Příspěvky: 348
Registrován: ned 07. bře 2010 17:06:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 2 nexus s

Re: Navigon

Příspěvek od prcko » pát 16. zář 2011 23:31:12

Ako si prisiel na to ze tiem mapy su stare?


Krustak
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pát 16. zář 2011 14:35:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI2

Re: Navigon

Příspěvek od Krustak » sob 17. zář 2011 10:42:38

Na webu http://www.navigon.com/portal/cz/shop/index.html se nachází ke koupi mapy NAVIGON Release Q3/2011 ...

Q3/2010 je rok starý relese
Naposledy upravil(a) michpo dne pát 06. led 2012 19:20:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Poslední příspěvky se necitují, přečti si pravidla fóra!


prcko
Androiďák!
Příspěvky: 348
Registrován: ned 07. bře 2010 17:06:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 2 nexus s

Re: Navigon

Příspěvek od prcko » sob 17. zář 2011 20:38:06

Nieco som cital o tom ze mapy by mali byt starsie ale az rok to sa mi nezda. Chapem navigon v tom preco by vsetky jeho produkty mali mat rovnake podklady ved nikto by si nekupoval novu navigaciu ked by v tej starej mal aktualne mapy.


Krustak
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pát 16. zář 2011 14:35:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI2

Re: Navigon

Příspěvek od Krustak » ned 18. zář 2011 12:31:28

ale tohle se přece řeší placením aktualizaci, jako například u TomToma. Jenže NAVIGON ani tohle nenabízí ... :/
Naposledy upravil(a) michpo dne pát 06. led 2012 19:21:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Poslední příspěvky se necitují, přečti si pravidla fóra!


Krustak
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pát 16. zář 2011 14:35:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI2

Re: Navigon

Příspěvek od Krustak » stř 21. zář 2011 9:41:52

Good news everyone..

dovolal jsem se na technickou podporu Navigonu a bylo mi sděleno, že někdy v příštím týdnu má vyjít navigon 4, zdarma (pro ty co jej mají koupený) stažitelný z marketu a skrze Navigon Fresh už bude možné mapy aktualizovat zdarma po dobu 2 let, tak jak je to u ostatních přístrojů...

takže jsem v očekávání :)


undy
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: čtv 19. srp 2010 7:58:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S8 exynos
Bydliště: Horné Saliby, SR

Re: Navigon

Příspěvek od undy » stř 21. zář 2011 12:59:41

Krustak:dobrá práca :yes:
Nevadí, že idem pomaly, možno idem aj zlým smerom...


ma-jkl
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: úte 03. kvě 2011 10:16:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvek od ma-jkl » čtv 22. zář 2011 13:57:22

tak to by bylo výborné...já už byl unaven z toho, jak jsem stále psal na podporu a vždy mi bylo sděleno, že mapy budou aktuální po aktualizaci...proběhly dvě a mapy zůstaly staré.


undy
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: čtv 19. srp 2010 7:58:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S8 exynos
Bydliště: Horné Saliby, SR

Re: Navigon

Příspěvek od undy » pát 23. zář 2011 8:03:31

A kde vlastne zistím, že sú už nové mapy k dispozícií?
Nevadí, že idem pomaly, možno idem aj zlým smerom...


Krustak
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pát 16. zář 2011 14:35:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI2

Re: Navigon

Příspěvek od Krustak » pát 23. zář 2011 9:08:48

Nejlépe přes Navigon Fresh viz http://www.navigon.cz, jinak nové mapy jsou každé 3 měsíce, vždy po kvartálech. Nejaktuálnější jsou momentálně Q3/2011.
Naposledy upravil(a) michpo dne pát 06. led 2012 19:21:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Poslední příspěvky se necitují, přečti si pravidla fóra!


undy
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: čtv 19. srp 2010 7:58:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S8 exynos
Bydliště: Horné Saliby, SR

Re: Navigon

Příspěvek od undy » pát 23. zář 2011 9:28:20

Vďaka, mne to stále ukazuje Q3/2010...Navigon som kupolal asi pred 2 týždňami...
Nevadí, že idem pomaly, možno idem aj zlým smerom...

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvek od Pistolník » pát 23. zář 2011 15:58:19

Je mi trapné se o tom zmiňovat, ale mapy Q3-2011 se dají v poho sehnat na warezu. Nechápu však, proč nejsou ofiko ve freshi.


PepiS
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 26. zář 2011 10:23:17
Reputace: 0

Re: Navigon

Příspěvek od PepiS » pon 26. zář 2011 10:37:47

Zajimalo by me jestli jde nainstalovat jen nektere mapy - treba jen ceskou republiku nemam velkou kartu a cela evropa se mi tam nevleze.
Popripade mi doporucte nejakou navigaci kde muzu stahnout jen urcite mapy skousel sem Sygnic trial ale ten spadne v moment kdyz dam preskocit ze chcu zadavat ten klic.
Mam Wildifire Cyanogen mod 7.1

Uživatelský avatar

aLuGaRd
Androiďák!
Příspěvky: 288
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z1 C
Mobil 2 / ROM: Xiaomi RN 3 SE
Tablet: ASUS Pad Transformer 10
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad 10
Bydliště: Europe
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon

Příspěvek od aLuGaRd » pon 26. zář 2011 14:24:52

Ve slozce maps muzes mit map kolik chces,nebo treba jen jednu. Zalezi jen na tobe kolik si jich tam ulozis.
http://AUTOPRODUKT.eu kvalitní autodíly za příznivé ceny


PepiS
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 26. zář 2011 10:23:17
Reputace: 0

Re: Navigon

Příspěvek od PepiS » pon 26. zář 2011 17:34:28

Ja slysel ze do navigonu mi to dovoli stahnout jen celou evropu ne jednotlive staty.


prcko
Androiďák!
Příspěvky: 348
Registrován: ned 07. bře 2010 17:06:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 2 nexus s

Re: Navigon

Příspěvek od prcko » pon 26. zář 2011 18:59:36

Ono pokial bude stahovat mapy priamo do telefonu cez wifi tak ti to stiahne celu europu a potom ju musis na karte premazat cez navigon fresh je to lepsie


Krustak
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pát 16. zář 2011 14:35:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI2

Re: Navigon

Příspěvek od Krustak » pon 26. zář 2011 19:01:04

PepiS píše:Zajimalo by me jestli jde nainstalovat jen nektere mapy - treba jen ceskou republiku nemam velkou kartu a cela evropa se mi tam nevleze.
Popripade mi doporucte nejakou navigaci kde muzu stahnout jen urcite mapy skousel sem Sygnic trial ale ten spadne v moment kdyz dam preskocit ze chcu zadavat ten klic.
Mam Wildifire Cyanogen mod 7.1
ano jde, při instalaci skrze navigon fresh (jejich app) si vybereš, které mapy chceš nainstalovat

undy píše:Vďaka, mne to stále ukazuje Q3/2010...Navigon som kupolal asi pred 2 týždňami...
na tohle je odpověď o pár postů výše :)
http://androidforum.cz/navigon-t2781-360.html#p247906
Naposledy upravil(a) michpo dne pát 06. led 2012 19:23:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny příspěvky pod sebou. Dva a více příspěvků pod sebou v krátkém časovém úseku jsou v rozporu s pravidly. Pro doplnění slouží tlačítko Upravit.


ma-jkl
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: úte 03. kvě 2011 10:16:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvek od ma-jkl » úte 11. říj 2011 14:36:15

jak psal někdo výše, že bude aktualizace, tak zatím vůbec nic a je to už minimálně měsíc. Takže klasika, něco mi potvrdí a skutečnost je jiná. grr


Robertodipuccio
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: pon 04. říj 2010 19:40:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P970 Optimus Black
Rom: CM Nightlies

Re: Navigon

Příspěvek od Robertodipuccio » stř 12. říj 2011 19:17:01

navigace mi hází error když se jí snažím pustit offline...online funguje...

Uživatelský avatar

htcjirka
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: ned 13. úno 2011 18:09:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N9 N950 Lumia 800

Re: Navigon

Příspěvek od htcjirka » stř 12. říj 2011 19:30:38

Offline pada vetsinou crackla varianta,mam navigona zakoupeneho,v cizine jej pouzivam offline a funguje bez problemu.
Nokia N9,N950 - MeeGo / Harmattan
- prý "mrtvý" OS, co je pořád podporován.."mrtvý" OS, kterým člověk aspoň není omezován..

Nokia Lumia 800 - Windows Phone 7.5
- zatím nejhloupější OS na trhu


x46x
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: pát 19. lis 2010 13:35:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation+HTC Kaiser [TyTN II]

Re: Navigon

Příspěvek od x46x » čtv 13. říj 2011 7:21:29

Tak jsem si vymazal přebytečné mapy a když zapnu navigaci tak chce zase stahovat celou evropu :-( Takže to asi možné neni jak někdo tvrdil výš.
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů