Navigace/GPSNavigon

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

johnyram
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: pon 07. lis 2011 17:45:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG II
Rom: stock rom 2.3.3 cz

Re: Navigon

Příspěvek od johnyram » čtv 26. led 2012 10:15:43

Instaloval jsem je přes navigon fresh, normálně zde, kouknul jsem na nabídku ke stažení a něco mi to nabídlo, tak jsem to stáhl, a až pak koukám, že to byli 1Q 2012, víc jsem se nepídil, a ani to neřešil.

http://www.navigon.com/portal/cz/kunden ... fresh.html


Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon

Příspěvek od Krokodyl » čtv 26. led 2012 10:27:02

No tak to jsi měl štěstí, všichni to takto dělají a mají staré mapy. V čem tkví podstata ... bůh suď.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Uživatelský avatar

zaja64
Stálý androiďák
Příspěvky: 104
Registrován: pon 09. úno 2009 20:08:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Y 6 II Xiaomi redmi note 4 3-32 Gb Global
Mobil 2 / ROM: OSF ZTE Blade, G1 ,G1310, lark cirrus 4,5,prestigi
Tablet: lark ultimate 7 i
Bydliště: Morava,Prostějov

Re: Navigon

Příspěvek od zaja64 » čtv 26. led 2012 10:38:32

Mě to také nabídne staré mapy 2010
1.Orange San Francisko ZTE Blade root GEN 2 2.ZTE Blade czech distrGEN2 Swedish Snow 6,root
3.G1 root p.e.m.l.i.k. 7.00 16GB class6 4.Gsmart G1310 rom V050.1.Pl CE 2 simm,root
5.Lark ciruss 4,5 root 6.Prestigio 5455 duo,
7.Huawei Y6,8.Huawei Y 6 II 9.Xiaomi redmi note 3 Pro 32 GB SE


mattovic
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: čtv 13. říj 2011 20:04:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC a Samsung

Re: Navigon

Příspěvek od mattovic » pát 27. led 2012 0:17:41

Krokodyl píše:Chlape jsi na stránkách o Androidu !!
A navíc zde se netoleruje warez. Takže ode mne jediná rada kup si ho, a pokud nakoupíš pro svůj operační program, tak budeš mít oficiální podporu a bude fungovat.
Sorry ale ty aj čítaš než niečo napíšeš? Celý čas tu píšem že ho mám kúpený a nefunguje podpora a ty mi napíšeš nech si ho kúpim. Alebo to snáď partilo niekomu inému? Ak áno tak sa ospavedlňujem.


johnyram píše:Já teda nevím, nezkoušel jsem všechno, ale tato navigace mi přijde docela ucházející. Když jsem zkoušel Sygic, tak sice fungoval, ale rozhodně mě nijak nenadchl, ale třeba na tom fest pracují a jednou to bude dobrá navigace ale do té doby zlatý Navigon ;)

Jinak nevím, jak jste hledali ale na svých stránkách mají Q1 2012 natuty už 2-3 měsíce. Tak tu šíříte negaci, ale je potřeba se předtím rozhlédnout, jestli to tak opravdu je ;)
A tebe to funguje normálne cez navigon fresh? Idú ti stiahnuť nové mapy do tvojho android zariadenia? Lebo ja mám kúpený Navigon a zaplatené Fresh maps no keď dám cez navigon fresh stiahnuť mapy tak mi ponúka iba Q3 2011.
Naposledy upravil(a) michpo dne pát 27. led 2012 21:14:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva příspěvky po sobě. Přečti si pravidla fóra.
HTC Desire HD (ROM:Revolution HD 7.3)
Samsung Galaxy Note II N7100

Uživatelský avatar

johnyram
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: pon 07. lis 2011 17:45:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG II
Rom: stock rom 2.3.3 cz

Re: Navigon

Příspěvek od johnyram » pát 27. led 2012 8:04:47

Já jsem nainstaloval Fresh, dal aktualizovat, vybral jsem mapy a stáhnul a až pak koukám Q1 2012. Mezitím jsem přeinstaloval systém v pc, takže se mi to nechce jen na zkoušku co by mi to nabídlo teď, instalovat znova. Asi jsem měl štěstí nebo co, jak na to tak koukám

Jinak bych dodal, že se mi 3x hryznul pc, 2x bylo přerušeno stahování, 10x jsem to dával znovu a znovu, takže mě osobně jejich soft neoslovil :?


Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvek od Pistolník » sob 28. led 2012 8:39:25

Jak poznáte v Navigonu, které jsou to mapy?

Uživatelský avatar

johnyram
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: pon 07. lis 2011 17:45:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG II
Rom: stock rom 2.3.3 cz

Re: Navigon

Příspěvek od johnyram » sob 28. led 2012 12:57:11

V Navigonu jsem koukal jenom na info v liště dole, a ukazuje mi to maps 2011, ale když jsem to stahoval, tak mi to vytvořilo složku Q1 2012, tak nevím no. Aby to nebyli nakonec mapy Q3 2011 a všichni mě tu sežerou :lol:

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvek od Pistolník » sob 28. led 2012 13:17:19

No právě. Na warezu samozřejmě jsou mapy Q1 2012, ale ofiko bych o tom dost pochyboval. Aspoň v minulosti to ofiko bylo vždy tak rok za warezem.

Uživatelský avatar

johnyram
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: pon 07. lis 2011 17:45:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG II
Rom: stock rom 2.3.3 cz

Re: Navigon

Příspěvek od johnyram » sob 28. led 2012 13:33:57

Podívej se na první příspěvek nahoře, jakej warez?? :lol:

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvek od Pistolník » ned 29. led 2012 9:00:13

Já mluvím o sobě, ne o tobě. Tak všichni nebuďte tak vztahovační. Je zvláštní, ze Ti to udělalo samostatnou složku Q1 2012. Mě to vždy mapy stáhne do složky maps. A nemám kde zjistit, co to je za mapy. Když stáhnu mapy z warezu, tak tam vim (možná), co stahuju. V mobilu v info u Navigonu mám furt napsáno mapy Navteq 2011 - což není pravda.

Uživatelský avatar

htcjirka
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: ned 13. úno 2011 18:09:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N9 N950 Lumia 800

Re: Navigon

Příspěvek od htcjirka » úte 31. led 2012 19:21:41

Poznas to tak,ze danou mapu,nejakou mensi otevres v poznamkovem bloku(bude to chvili trvat nez se to otevre).U navigonu je to tak ze vydaji mapy Q1-2012 ,ale datum vydani a datum vyroby se neshoduje..
Q1/2012 odpovida : 2011-Q3(Map.ProductionDate=20111023-223552,Map.Region=EU,Map.Release=Q311)
To jsou posledni mapy dostupne oficialnim kanalem..Ja jsem nyni na Windows Phone,tam je tez Navigon 4.1..a mapy aktualni Q1.2012 neboli 2011.Q3
Mam jeste pevny Tomtom,tez oficialne aktualizovany a v poslednich mapach Navigonu nic nechybi a jsou opravdu stejne aktualni.
Nokia N9,N950 - MeeGo / Harmattan
- prý "mrtvý" OS, co je pořád podporován.."mrtvý" OS, kterým člověk aspoň není omezován..

Nokia Lumia 800 - Windows Phone 7.5
- zatím nejhloupější OS na trhu


mattovic
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: čtv 13. říj 2011 20:04:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC a Samsung

Re: Navigon

Příspěvek od mattovic » úte 31. led 2012 21:39:04

Prepáč ale nemáš pravdu. Mapy ktoré som mal z oficiálneho predplateného FreshMaps boli Q3 2011 (teraz už sú dostupné Q4 2011) a skutočne sú staršie ako tie z warezu Q1 2012. Keď som išiel z Bratislavy do Banskej Bystrice tak ma oficialne mapy chceli viesť cez celé mesto Nitra pritom od novembra je otvorený nový dialničný obchvat mesta a warez verzia Q1 2012 ho pozná. Tak prosím ťa netrvrď niečo čo nevieš garantovať. Ja garantujem že sú staršie a neaktuálne.
HTC Desire HD (ROM:Revolution HD 7.3)
Samsung Galaxy Note II N7100

Uživatelský avatar

sotrava
Androiďák!
Příspěvky: 650
Registrován: ned 17. říj 2010 12:06:48
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ZTE Axon 7
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Mystic Champagne
Bydliště: Benešov u Prahy
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon

Příspěvek od sotrava » stř 14. bře 2012 5:39:23

Pánové, po dnešní aktualizaci mi nejde spustit navigon, chce to stáhnout aktualizaci, povolit přes wlan a takhle je to stále dokola. Děje se ti ještě někomu?

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvek od Pistolník » čtv 15. bře 2012 18:10:29

Jo mně. Okamžitá odinstalace a nainstalování starší verze že zálohy. Ještě, že ty zálohy mám.


romuald
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: úte 22. lis 2011 18:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 16GB

Re: Navigon

Příspěvek od romuald » čtv 15. bře 2012 18:59:29

Dělalo mi to taky.Stačilo vymazat ze složky mapy mapu Gibraltaru a potom v pohodě nastartoval.

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvek od Pistolník » pát 16. bře 2012 6:32:51

A jak jsi přišel na to, že to dělá zrovna mapa Gibraltaru?

Uživatelský avatar

hruskal
Androiďák!
Příspěvky: 635
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 L29
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: Vodafone Tab prime 6
Bydliště:
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon

Příspěvek od hruskal » pát 16. bře 2012 10:06:46

Ahoj, tak se musím zeptat, nejde mi to do hlavy. Mám HTC EVO 3D a oficiálně koupený navigon, je aktualizovaný a když ho spustím tak mu trvá ca 2-3minuty než naběhne hlavní obrazovka.... pak už maká svižně. Netušíte čím by to mohlo být? Všiml jsem si ještě jedné drobnosti, když zreastartuji phone tak naběhne téměř okamžitě, ale ve chvíli kdy ho ukončím a zapnu znovu tak už mu to trvá.... zkoušel jsem různé romky a pořád stejné.
Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
Huawei Mate 8 L29
Vodafone Tab prime 6

Uživatelský avatar

sotrava
Androiďák!
Příspěvky: 650
Registrován: ned 17. říj 2010 12:06:48
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ZTE Axon 7
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Mystic Champagne
Bydliště: Benešov u Prahy
Kontaktovat uživatele:

Re: Re: Navigon

Příspěvek od sotrava » ned 18. bře 2012 7:31:25

romuald píše:Dělalo mi to taky.Stačilo vymazat ze složky mapy mapu Gibraltaru a potom v pohodě nastartoval.
Tak to by mně taky zajímalo jak si na to přišel, ja jsem ji ted vymazal zrestartoval mobil a stále nic!


romuald
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: úte 22. lis 2011 18:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 16GB

Re: Navigon

Příspěvek od romuald » pon 19. bře 2012 15:49:56

Nainstaloval jsem novou verzi,nechal jsem stáhnout vše co chtělo,něco přes 500 mega,a potom to neustále chtělo něco stahovat.Na jednom fóru psali že stačí vymazat Gibraltar.Udělal jsem a hned mi naskočil.Ještě se tam píše,že je možné zazálohovat složku s mapami,vymazat z ní vše,stáhnout znovu přes wifi nějakou mapu a vše co bude chtít stahovat.Potom by měl naběhnout,a nasledně ze zálohy po vymazání.dat přesunout mapy ktere tam máte.Mam tam jen Čr a Německo.

@telefon    


Donuts
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 05. úno 2012 15:40:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy SII

Re: Navigon

Příspěvek od Donuts » pon 19. bře 2012 16:38:03

Navigon je momentalne na marketu s docela slusnou slevou.


zpev
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 11. bře 2012 15:56:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE 64GB Samsung S3
Tablet: Thinkpad Tablet Lenovo 32GB Wifi

Re: Navigon

Příspěvek od zpev » úte 20. bře 2012 20:41:04

Zdravíčko,
díky za tip dnes zakoupeno ;)


romuald
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: úte 22. lis 2011 18:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 16GB

Re: Navigon

Příspěvek od romuald » pát 23. bře 2012 17:13:56

Nova verze,co je na Play by měla řešit ten problém s neustálou aktualizací.

@telefon    

Uživatelský avatar

sotrava
Androiďák!
Příspěvky: 650
Registrován: ned 17. říj 2010 12:06:48
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ZTE Axon 7
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Mystic Champagne
Bydliště: Benešov u Prahy
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon

Příspěvek od sotrava » pát 23. bře 2012 21:03:00

Tak jsem nainstaloval aktualizaci a stáhnul vše co navigon chtěl. Zapnul a dal navigovat a cca po deseti minutach se mi mobil restartoval

Uživatelský avatar

htcjirka
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: ned 13. úno 2011 18:09:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N9 N950 Lumia 800

Re: Navigon

Příspěvek od htcjirka » sob 26. kvě 2012 21:08:31

mattovic píše:Prepáč ale nemáš pravdu. Mapy ktoré som mal z oficiálneho predplateného FreshMaps boli Q3 2011 (teraz už sú dostupné Q4 2011) a skutočne sú staršie ako tie z warezu Q1 2012. Keď som išiel z Bratislavy do Banskej Bystrice tak ma oficialne mapy chceli viesť cez celé mesto Nitra pritom od novembra je otvorený nový dialničný obchvat mesta a warez verzia Q1 2012 ho pozná. Tak prosím ťa netrvrď niečo čo nevieš garantovať. Ja garantujem že sú staršie a neaktuálne.
Mam pravdu,zrejme jsi to nepochopil.Nynejsi nove mapy Q1/2012 jsou vyrobeny nekdy v Q3/2011,proto uvnitr mapy nejdete oznaceni Q3/2011.Oznaceni Q1/2012 je jen datum vydani nikoliv datum vyroby,je tam vzdy prodleva.
Nokia N9,N950 - MeeGo / Harmattan
- prý "mrtvý" OS, co je pořád podporován.."mrtvý" OS, kterým člověk aspoň není omezován..

Nokia Lumia 800 - Windows Phone 7.5
- zatím nejhloupější OS na trhu


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon

Příspěvek od shotik » pon 09. črc 2012 13:18:02

resil jste nekdo zapnuti navigonu bez netu ? Cetl jsem na zacatku ze s tim jsou problemy u trial ale vyresil to nekdo u plny verze ? Diky za info
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar

hruskal
Androiďák!
Příspěvky: 635
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 L29
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: Vodafone Tab prime 6
Bydliště:
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon

Příspěvek od hruskal » pát 13. črc 2012 11:54:48

já teda s tím problém neměl, jel jsem o víkendu přes celé německo a bez netu a vše ok.
Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
Huawei Mate 8 L29
Vodafone Tab prime 6

Uživatelský avatar

aLuGaRd
Androiďák!
Příspěvky: 288
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z1 C
Mobil 2 / ROM: Xiaomi RN 3 SE
Tablet: ASUS Pad Transformer 10
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad 10
Bydliště: Europe
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon4.1.3

Příspěvek od aLuGaRd » ned 22. črc 2012 12:23:51

Mám dotaz :D

Funguje Navigon verze 4.1.3 na androidu 4... :?:
Na jejich dom. stránkách se píše,že soft je do verze 3.0
Jelikož chci koupit HTC one X,tak by mne docela nasr.,kdybych to tam pak nerozchodil.

Předem dík za věcné info.

Uživatelský avatar

hruskal
Androiďák!
Příspěvky: 635
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 L29
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: Vodafone Tab prime 6
Bydliště:
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon

Příspěvek od hruskal » ned 22. črc 2012 13:47:03

Ja mam evo 3d s ics a navigon maka v pohode
Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
Huawei Mate 8 L29
Vodafone Tab prime 6

Uživatelský avatar

Lukap22
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: úte 30. srp 2011 6:17:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S2
Bydliště: Třinec

Re: Navigon

Příspěvek od Lukap22 » úte 24. črc 2012 5:44:55

Mě na SGS2 frčí v pohodě ;)


otass
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 09. srp 2012 16:40:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2s

Re: Navigon

Příspěvek od otass » čtv 09. srp 2012 16:48:08

jak nastavit průjezd jednotlivými zeměmi přes spoplatněné úseky jako to má klasický navigon přístroj? v některých chci jet po dálnici, jinde zase ne...

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů