Cube U30GT2 - ROM/ROOT/FWNávod na Flash + Root Cube U30FT2


Autor tohoto vlákna
Nevyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: pát 13. kvě 2011 20:40:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III
Tablet: Cube U30GT2

Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Nevyn » ned 12. kvě 2013 17:54:12

Tady je velice podrobný návod na flash (+root) přeložený z Aj od jedné uživatelky, co se tu na fóru občas objevuje a mnou zlehka poupravený... Není to 100% přesné, ale většina věcí se z toho dá dobře pochopit, či vyřešit...

A ještě před tím, dám dvě rady, po dojití z obchodu nic neinstalujte a rovnou udělejte přehrání fw. Může se tím předejít pár problémům, ač ničemu výraznému. A za druhé v bodu č.6 máte zapnout download mód, přes tlačítka pwr a + mě osobně to nešlo, takže pokud vám to též nepůjde zkuste postupovat takto, zmáčknout switch v programu neboli bod č.12/13 (při zapnutém tabletu a zandaném kablíku) a pak postupovat nainstalováním ovladačů dle bodu č.8. a jet normálně dál dle návodu.

Zdravim,
Potrebujete custom rom, k vybrání a stažení na http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/ (musíte být zaregistrováni)

a este potrebujete Rockchip Batch Tool v1.6
http://tabletrepublic.com/forum/downloa ... ile&id=214


:!: Upozornujem, ze za spravne alebo nespravne pouzitie tohto navodu si rucite sami. :!:

Predtym ako zacnete s prepisanim existujuceho systemu novym, berte na vedomie, ze stratite vsetky data, ktore su na internom disku a to i na sd karte. Odporucam vsetko dolezite zalohovat na externi sd kartu.
Flash by měl rovnou zařízení rootnout, ale někdy se to nestane... doporučuji před flashem resetovat tablet do továrního nastavení.

POSTUP (win7):
1. stiahneme obidva subory a kazdy rozbalime do vlastnej zlozky niekam na disk (GEEKBUYING_Rockchip_Batch_Tool_v1.6 ; kasty-cube_u30gt2-411-104-rooted )
2. vyberieme externu microsd kartu, ak je zasunuta vo vnutri
3. Skontrolujeme, ci je nastavena v "Settings - Developer Options" moznost "USB Debugging"
4. pripravime si usb kabel, ktory je pribaleny k tabletu (usb-microusb)
5. zapojime kabel do tabletu
6. stlacime a drzime sucasne na tablete tlacidla vol+ a power (nemusí jít, viz výše)
7. pocas drzania tychto tlacidiel vlozime druhu stranu kabla do pc alebo notebooku az kym nam nenajde novy hardver a zacne instalovat, potom tlacidla pustime
8. vacsinou sa najviac casu stravi instalovanim ovladacov (a vacsinou je najviac problemov prave tu) - mne nainstalovalo vo win7 vsetko okrem zariadenia u30gt2 (mozeme si pozriet aj v Device Manageri)
9. ak aj vam nenainstalovalo spravne - v Device Manageri (Spravci zarizeni) vyberieme riadok rockchip u30gt2
10. chybajuci ovladac skusime aktualizovat - Prave tlacidlo mysi / Aktualizovat softver ovladaca / Vyhladat v tomto PC / Vybrat v zozname ovladacov v tomto zariadeni (dolu) / Z disku / Prehladavat - a vyberieme priecinok z rozbaleneho raru "Rockchip Batch Tool", ktory sa vola "RockUsbDriver" (pripadne skusame vybrat podpriecinky tohto priecinku podla nasej verzie windowsu (32bit alebo 64bit)
11. Windows by mal ovladac uz teraz nainstalovat spravne - ak nahodou nie treba sa s tym trosku potrapit a vyskusat co vas napadne
12. Ak sa vam stale nepodarilo spravne nainstalovat ovladac - spustite si ten program Rockchip Batch Tool 1.6 - RKBatchTool.exe
12a otvori sa vam taketo okno: http://tabletrepublic.com/forum/downloa ... .1_Rh6.jpg
12b aj ked sa ovladac nenainstaloval spravne, skuste stlacit Switch - malo by sa vam v jednom okienku "Connected Devices" objavit ZELENE, ak nie, skusajte to znovu, alebo poskumajte na nete, nainstalovat ovladac vam musi, nech uz je to akymkolvek sposobom..
13. ak vam svieti (vacsinou 1ka) na zeleno - mate vyhrate
14. teraz uz len v hornej casti FW Patch cez tri bodky vyberieme rozbaleny update.img
15. teraz by to malo vyzerat takto: http://liliputing.wpengine.netdna-cdn.c ... kbatch.jpg
16. ak nam svieti okienko na zeleno a mame vybrany hore update.img, mozeme kliknut na UPGRADE
17. Uspesne nainstalovane prebehne, ak nam Rockchip Batch Tool napise hlasku: **********Upgrade Done Success<1> Fail<0> Timems**********
18. Hotovo - pockame kym to vsetko skonci a zariadenie sa nam uz samo nainstaluje az po normalne spustenie systemu
19. nakoniec odpojime kabel z pc alebo notebooku a mozeme sa vytesovat z noveho firmveru




zdroj: mam z viacerych zahranicnych stranok - uvadzam niektore:
http://liliputing.com/2013/03/cube-u30g ... tment.html
http://www.flashmyandroid.com/forum/con ... rmware-ROM
http://www.arctablet.com/blog/forum/cub ... -20130410/
http://www.cheapnycnotebooks.net/WordPr ... lay-store/
Naposledy upravil(a) Nevyn dne pon 13. kvě 2013 13:34:35, celkem upraveno 4 x.



Autor tohoto vlákna
Nevyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: pát 13. kvě 2011 20:40:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III
Tablet: Cube U30GT2

Re: Návod na Root Cuce U30FT2

Příspěvek od Nevyn » ned 12. kvě 2013 17:56:04

supperka1 píše:Jen doplním že podle uživatelů na XDA je lepší místo UPGRADE je lepší dát restore !
Uprage jen naistaluje ROM ,ale restore smaže původní a naistaluje novou! Cože je lepší a odstraní se tím dání tabletu do továrního nastavení jak se píše v horní části návodu.


Autor tohoto vlákna
Nevyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: pát 13. kvě 2011 20:40:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III
Tablet: Cube U30GT2

Re: Návod na Root Cuce U30FT2

Příspěvek od Nevyn » ned 12. kvě 2013 17:57:08

Nové FW a další informace najdete na fóru http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/


CZBOB
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 20. črc 2011 21:27:41
Reputace: 0

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od CZBOB » úte 14. kvě 2013 15:59:07

Zkousel jsem ten posledni update z 10.5., ktery je na verzi 4.2.2 ale vratil jsem se na 4.1.1 s fw 1.04. Nejak jsem si nedokazal zvyknout na tl. uprostred.Jinak s timto fw jsem zadne bugy nezaznamenal. Signal wifi ok, rychlost systemu taky v pohode. V nove 4.2.2 v nastaveni-pro vyvojare-kresba pridana moznost zapnuti antialiasingu.


Autor tohoto vlákna
Nevyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: pát 13. kvě 2011 20:40:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III
Tablet: Cube U30GT2

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Nevyn » úte 28. kvě 2013 12:29:38




Brnky78
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: stř 26. led 2011 21:02:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus ONE

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Brnky78 » čtv 30. kvě 2013 11:22:29

Ahoj, lidi.
Nainstaloval jsem poslední Firmware Custom Rom )CUBE U30GT2_V2.01_Android4.2.2_20130526) z stránek ARCTABLET.COM ale firmware je totálně nepoužitelný. Vše mi padalo, samá hláška "nefunkční lancher a jiné". Trochu pomohlo, když jsem změnil časové pásmo a odškrtl políčko automatické nastavení časového pásma a datumu a času a vše dal ručně. Zkoušel jsem i naistalovat Nova Lancher a výsledek stejný. Další věc je prohlížeč. Je zde jak čínská Opera a Chrome a nějaký odnoš Chromu standartní pro android. Operu se mi povedlo zastavit, ale nešla odinstalovat. Já jsem zvyklý na Dolphin Browser ale ten mi padal, že se na tom nedalo nic dělat. Myslím, že je špatný Obchod Play nebo špatná podpora. Pro mě je to zatím velké zklamání. Před tím jsme měl naistalováno verzi 4.1.1 v.1.5, který mě tolik sice nepadal ale videa mi pouštěl na prd. (i s přehrávačem MX Playerem PRO) Zatím jsem nenašel firmware pro tento pěkný tablet, který by správně běžel. Vracím se k verzi 4.1.1 v.1.5, která je menší zlo. Máte jiné zkušenosti?


pedrosadc
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: sob 02. črc 2011 13:49:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: NEXUS S

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od pedrosadc » čtv 30. kvě 2013 11:25:04

V tom mx playeru zkus nastavit pouze SW akceleraci.


Eledar
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: úte 15. lis 2011 13:42:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Archos 101
Tablet: U30GT2

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Eledar » čtv 30. kvě 2013 12:05:25

Brnky78 píše:Ahoj, lidi.
Nainstaloval jsem poslední Firmware Custom Rom )CUBE U30GT2_V2.01_Android4.2.2_20130526) z stránek ARCTABLET.COM ale firmware je totálně nepoužitelný. Vše mi padalo, samá hláška "nefunkční lancher a jiné". Trochu pomohlo, když jsem změnil časové pásmo a odškrtl políčko automatické nastavení časového pásma a datumu a času a vše dal ručně. Zkoušel jsem i naistalovat Nova Lancher a výsledek stejný. Další věc je prohlížeč. Je zde jak čínská Opera a Chrome a nějaký odnoš Chromu standartní pro android. Operu se mi povedlo zastavit, ale nešla odinstalovat. Já jsem zvyklý na Dolphin Browser ale ten mi padal, že se na tom nedalo nic dělat. Myslím, že je špatný Obchod Play nebo špatná podpora. Pro mě je to zatím velké zklamání. Před tím jsme měl naistalováno verzi 4.1.1 v.1.5, který mě tolik sice nepadal ale videa mi pouštěl na prd. (i s přehrávačem MX Playerem PRO) Zatím jsem nenašel firmware pro tento pěkný tablet, který by správně běžel. Vracím se k verzi 4.1.1 v.1.5, která je menší zlo. Máte jiné zkušenosti?
Ahoj prave ho mam doma a jedu na tomto 4.1 custom root firmware v 1.04!!!A jsem maximalne spokojeny.Wifi vsude po byte,aplikace nepadaji,pouzivam taktez dolphin browser a jede bezvadne jen jsem si poridil starsi verzi ktera podporuje flash,hry jedou taky bez zaseku a google play bez zavad.Jsem docela nadseny jeste jsem nenasel nic co by se dalo vytknout.Tak snad ti 1.04 pomuze.


Brnky78
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: stř 26. led 2011 21:02:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus ONE

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Brnky78 » čtv 30. kvě 2013 13:07:05

Jeste se zeptam. Je nejaky rozdil v 1, 4 verzi a 1, 5? Dik


CZBOB
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 20. črc 2011 21:27:41
Reputace: 0

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od CZBOB » čtv 30. kvě 2013 21:01:53

Měl jsem jak verzi 1.04 tak teď používám aktuálně verzi 1.05 na JB 4.1.1. Nějakých rozdílů jsem si tedy nevšiml. Obě verze mi šlapaly bez problémů. Žádné záseky a podobně se nekonají. Wi-Fi po celém bytě i na balkóně. (router Linksys E3000) Takže spokojenost.


Autor tohoto vlákna
Nevyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: pát 13. kvě 2011 20:40:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III
Tablet: Cube U30GT2

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Nevyn » pát 31. kvě 2013 12:43:00

Eledar píše: Ahoj prave ho mam doma a jedu na tomto 4.1 custom root firmware v 1.04!!!A jsem maximalne spokojeny.Wifi vsude po byte,aplikace nepadaji,pouzivam taktez dolphin browser a jede bezvadne jen jsem si poridil starsi verzi ktera podporuje flash,hry jedou taky bez zaseku a google play bez zavad.Jsem docela nadseny jeste jsem nenasel nic co by se dalo vytknout.Tak snad ti 1.04 pomuze.
Nehodil bys sem odkaz na tu starší verzi dolphina? Díky...


Brnky78
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: stř 26. led 2011 21:02:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus ONE

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Brnky78 » pát 31. kvě 2013 16:04:57

Zajímalo by mě, zda vývojáří od 900 Superspor mají stejné Custom Rom, jako Arctablet. Flashování Romky provádí jinak. Nemáte někod zkušenosti s Romkami od 900 Supersport?
http://www.freaktab.com/forumdisplay.ph ... -Downloads


Brnky78
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: stř 26. led 2011 21:02:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus ONE

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Brnky78 » pát 31. kvě 2013 16:23:07

Dolphin Browser můžeš používat nejnovější. Aby ti hrá v něm Flash player stačí udělat menší zásah v kořeni Browseru. Návod přikládám zde. /data/data/mobi.mgeek.TunnyBrowser/share_prefs/mobi.mgeek.TunnyBrowser-preferences.xml a poslední soubor - mobi.mgeek.TunnyBrowser-preferences.xml 
smaž. Hotovo
Naposledy upravil(a) Brnky78 dne pát 31. kvě 2013 23:27:18, celkem upraveno 1 x.


Eledar
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: úte 15. lis 2011 13:42:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Archos 101
Tablet: U30GT2

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Eledar » pát 31. kvě 2013 21:23:57

Nevyn píše:
Eledar píše: Ahoj prave ho mam doma a jedu na tomto 4.1 custom root firmware v 1.04!!!A jsem maximalne spokojeny.Wifi vsude po byte,aplikace nepadaji,pouzivam taktez dolphin browser a jede bezvadne jen jsem si poridil starsi verzi ktera podporuje flash,hry jedou taky bez zaseku a google play bez zavad.Jsem docela nadseny jeste jsem nenasel nic co by se dalo vytknout.Tak snad ti 1.04 pomuze.
Nehodil bys sem odkaz na tu starší verzi dolphina? Díky...
Je to tato staci nainstalovat a jede to a pak by jsi mohl i nahodit novejsi a melo by to podporovat flash.
http://www.androiddrawer.com/2012/downl ... akGlz7YE3w


Autor tohoto vlákna
Nevyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: pát 13. kvě 2011 20:40:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III
Tablet: Cube U30GT2

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Nevyn » sob 01. čer 2013 9:38:47

Brnky78 píše:Zajímalo by mě, zda vývojáří od 900 Superspor mají stejné Custom Rom, jako Arctablet. Flashování Romky provádí jinak. Nemáte někod zkušenosti s Romkami od 900 Supersport?
http://www.freaktab.com/forumdisplay.ph ... -Downloads
Čekal bych, že to bude obdobné, ale nevím, nezkoušel jsem... možná až bude kapku času tak se do toho pustím a nebo pokud by se našel někdo jinej... ;)


CZBOB
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 20. črc 2011 21:27:41
Reputace: 0

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od CZBOB » sob 01. čer 2013 13:25:03

Hoďtě sem někdo CZ překlad návodu na instalaci romek od 900 supersport, díky!
Naposledy upravil(a) Jacho dne sob 22. čer 2013 3:03:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: posledne prispevky sa necituju!


CZBOB
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 20. črc 2011 21:27:41
Reputace: 0

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od CZBOB » čtv 13. čer 2013 11:20:13

Potřebuji poradit...Kubu jsem rootnutého měl. Zhruba před měsícem jsem si to ověřoval přes app. Root checker. Teď jsem si nainstaloval Titanium backup a napsalo mi to, že nelze získat práva root. Načež jsem tedy spustil Root Checker a zjistil že Kubu rootnutého nemám... JAk to, když jsem jej už jednou rootnutého měl a teď zase ne? Nechápu. Jak jej tedy mám opět rootnout? Předpokládám, že se tenkrát Root provedl když jsem přehrával nový firmware přes RK Batch Tool. Ale přehrát nový firmware teď nehodlám, nechci ztratit data, nejdřív je musím komplet zazálohovat a toto mi právě přes Titanium nejde.. Sakra... Poradíte?? Díky moc.


Brnky78
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: stř 26. led 2011 21:02:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus ONE

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Brnky78 » pon 17. čer 2013 16:29:24

TAk zatím jsem našel Romku která fachá a nemá žádný vážný problém. Je rozhodně lepší než 4.1.1 (1.05) a jiné stabilní.
http://www.arctablet.com/blog/forum/cub ... aosp-look/
Pište, pokud na něco příjdete. Pic ;)


CZBOB
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 20. črc 2011 21:27:41
Reputace: 0

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od CZBOB » sob 22. čer 2013 2:25:46

A v cem je lepsi?
Naposledy upravil(a) Jacho dne sob 22. čer 2013 3:04:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: posledne prispevky sa necituju, precitaj si pravidla fora!


Brnky78
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: stř 26. led 2011 21:02:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus ONE

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Brnky78 » sob 22. čer 2013 11:35:25

Ve verzi Android 4.2.2 (2.03) od Satssen je více uživatelů, vše je stabilní. Přehrává lépe videa a zdá se vše rychlejší. Vše si můžete přečíst zde : http://www.arctablet.com/blog/forum/cub ... aosp-look/


norok86
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: ned 27. led 2013 0:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S3
Tablet: U30GT2

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od norok86 » pon 24. čer 2013 23:36:03

Ahoj, udělal jsem recovery přes ten rkdevice manager a cube jede na 4.2.2 ale co s tím "U30GT2_CWM_6.0.3.1" ?
Má angličtina si s tím neporadí...
Díky
Naposledy upravil(a) Jacho dne úte 25. čer 2013 4:53:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: necituj posledne prispevky!


Brnky78
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: stř 26. led 2011 21:02:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus ONE

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Brnky78 » úte 25. čer 2013 21:11:40

S tím CWM jsem taky neuspěl. Zkoušel jsem vše možné ale CWM se mi nepovedlo nahrat.


netmarty
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 26. pro 2013 11:32:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2
Tablet: U30GT2

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od netmarty » čtv 26. pro 2013 11:41:05

Chci tady místním nadšencům moc poděkovat za hodně podrobný návod. Musím sice zmínit, že doslova natlačit ovladače do Win7 byl i u mě oříšek, ale mně tady pomohlo, když jsem "Rockchip Batch Tool" spustil přes volbu "spustit jako správce", pak už se konečně následná aktualizace ovladače skutečně rozjela.
Aktuálně jedu na "kasty-cube_u30gt2-422-206_20131029-rooted4" a naprostá spokojenost (zatím) ;)

+ sem tam fláknul CWM přesně dle návodu na http://www.youtube.com/watch?v=nWOPFg81 ... r_embedded a zatím naprostá spokojenost.
Hned jsem si udělal čistou zálohu a vše frčí pěkně stabilně :yes:


Roman_CZ
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 01. led 2014 10:28:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia lumia 520

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Roman_CZ » stř 01. led 2014 20:19:06

Brnky78 píše:Ve verzi Android 4.2.2 (2.03) od Satssen je více uživatelů, vše je stabilní. Přehrává lépe videa a zdá se vše rychlejší. Vše si můžete přečíst zde : http://www.arctablet.com/blog/forum/cub ... aosp-look/
Prosím nevíte zda ten image soubor obsahuje i firmware 1.5 ? Chapu že to je pouze aktualizace na vyši verzi androidu 4.2.2 ? Děkuji

Uživatelský avatar

Jesse007
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 19. srp 2013 21:29:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo Vibe Z2

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Jesse007 » úte 14. led 2014 11:23:24

Zdravím, chci se zeptat. ... podporují ROM z arctablet češtinu? Díky
Bosch 607 -> Motorola M3888 -> Siemens MT50 -> SonyEricsson D750i -> Nokia N73 black -> Nokia 5230 black -> Nokia N9 black 16Gb -> JiaYu G3T -> lenovo Vibe Z2 Titanium Grey


Connor
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: čtv 13. pro 2012 13:30:49
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HP iPAQ

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Connor » úte 14. led 2014 16:48:40

Jesse: ano, to je vlastnost androidu, prostě si po instalaci změníš v nastavení angličtinu za češtinu.

Uživatelský avatar

Jesse007
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 19. srp 2013 21:29:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo Vibe Z2

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Jesse007 » pon 20. led 2014 10:05:57

Díky za odpověď. Jestě se chci zeptat, čtu všechny možná návody a potřebuju poradit. Na tabletu nemám root. Je pravda, že mi pujde přes "Rockchip Batch Tool" ROMka přehrát a bude i s rootem? Nebo musim nejdřív udělat root a potom nahrat novou ROM? Díky moc
Bosch 607 -> Motorola M3888 -> Siemens MT50 -> SonyEricsson D750i -> Nokia N73 black -> Nokia 5230 black -> Nokia N9 black 16Gb -> JiaYu G3T -> lenovo Vibe Z2 Titanium Grey

Uživatelský avatar

Wintermute
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: úte 21. čer 2011 8:50:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Tablet: Cube U30GT2, Lenovo Miix 2 10"

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Wintermute » úte 21. led 2014 21:10:53

Všechny upravené ROMky (kasty apod.) mají root. Takovou pak stačí nahrát do tabletu a je vyřešeno. Některé originální ROMky root neměly a musel se udělat dodatečně pomocí utility. Není v tom problém a nehrozí uvedení tabletu do stavu, že by už root nešel provést.

EDIT: Jiné téma: čerstvě je vystavena ke stažení první oficiální test ROM s Androidem 4.4. Zatím je minimum informací.
Forum Link
http://bbs.51cube.com/thread-88028-1-1.html

Download Link
http://share.weiyun.com/bcbf94e04c5cbc4 ... bf435ef4c5

EDIT2: Kasty Android 4.4.2
http://www.arctablet.com/blog/forum/cub ... 21/#p37485
Naposledy upravil(a) Wintermute dne úte 21. led 2014 22:28:29, celkem upraveno 3 x.


Connor
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: čtv 13. pro 2012 13:30:49
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HP iPAQ

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Connor » úte 21. led 2014 21:12:00

Jesse007: Ne, nahraj rovnou tu novou neofiko ROMku podle návodu, který to je.


Roman_CZ
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 01. led 2014 10:28:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia lumia 520

Re: Návod na Flash + Root Cube U30FT2

Příspěvek od Roman_CZ » sob 01. úno 2014 15:24:17

Tak testuji 4.4.2 verzi 20140121 . Brouzdaní po inetu je na tabletu teď mnohem svižnější , ale pozoruji při rolování textu deformace písmenek. Snad to ještě doladí.

Odpovědět

Zpět na „Cube U30GT2 - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů