HTC G1 - ROOT[NÁVOD][G1 kontinentálni] ROOT (nutnost mit WM tel)

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 896
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od tomtomas » čtv 25. čer 2009 20:12:07

no uz se to nejak rozjelo sorry
Osobní stránky : http://www.tomtomas.cz
Můj Twitter : Tomtomas99911
Nejlevnější online drogerie http://www.xedo.cz


Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 896
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od tomtomas » pát 26. čer 2009 5:09:46

Tak vam vsem moc dekuju vcera kolem 10h sem udelal root
PS: ano ano tomtomas si udelal root :DD
Osobní stránky : http://www.tomtomas.cz
Můj Twitter : Tomtomas99911
Nejlevnější online drogerie http://www.xedo.cz

Uživatelský avatar

lukowicz
Stálý androiďák
Příspěvky: 233
Registrován: ned 25. led 2009 11:58:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Z2 Pro 13CM
Tablet: Nvidia Shield Tablet K1
Bydliště: Bohumín

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od lukowicz » ned 28. čer 2009 7:26:05

Děkuji za návody,taky už mám root :)
Ale trvalo to než jsem se rozhoupal.
Lenovo Vibe Z2 Pro


Papaboot
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. črc 2009 9:48:02
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od Papaboot » pát 10. črc 2009 9:59:24

Zdravím, můžete někdo někam upnout ten update RC33? Bez něj asi root nedokončím, na netu jsem sice nějaké našel, ale nejsem si úplně jistý jestli jsou identické a nechci nic pokazit. Zatím jsem tedy ve verzi kdy jsem nahrál první update.zip a mám fw 1.0. Díky

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od d750 » pát 10. črc 2009 10:13:25

Nezvoral si to úplně první se smaží fastbootem DREAIMG.nbh. http://koushikdutta.blurryfox.com/G1/DREAMIMG-RC7.zip



Papaboot
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. črc 2009 9:48:02
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od Papaboot » pát 10. črc 2009 10:25:26

To jsem nahrával už předtím, tedy ještě před telnet konzolí. Tudíž by to mělo být ok.

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od d750 » pát 10. črc 2009 10:28:15

No tak to už máš root nahraj si tam v klidu co chceš třeba CyanogenMod.


Papaboot
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. črc 2009 9:48:02
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od Papaboot » pát 10. črc 2009 10:32:20

Áha díky já myslel, že musím nahrát přesně tu JF. :roll:

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od d750 » pát 10. črc 2009 10:37:45

Nemusíš to čteš pul roku starý návod. Před tím nic jiného nebylo. Ted už je vývoj android os o hodně dal.


Papaboot
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. črc 2009 9:48:02
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od Papaboot » pát 10. črc 2009 10:40:32

A root práva mi zůstanou i po flashi? A měl by se před každým flashem nahrát znovu hardspl stejně jako u ostatních htc?

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od d750 » pát 10. črc 2009 10:44:13

Spl, rádio a recovery se nikam neztratí. Maximálně to můžeš updatovat na speciál spl. Jinak dal se smaží už jen Romky případně theme přes update.zip.


Papaboot
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. črc 2009 9:48:02
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od Papaboot » pát 10. črc 2009 10:45:54

A poslední dotaz flashovat radio je nutnost?

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od d750 » pát 10. črc 2009 10:50:24

Důležitý aby si měl alespoň tohle Radio: 2.22.19.26I


Papaboot
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. črc 2009 9:48:02
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od Papaboot » pát 10. črc 2009 11:12:49

to zjistím jak?

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od d750 » pát 10. črc 2009 11:18:11

Nastavení – info o telefonu – Verze základního pásma


Papaboot
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. črc 2009 9:48:02
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od Papaboot » pát 10. črc 2009 13:10:58

Tak to pravděpodobně nemám a tady na foru jsem nenašel jak na to. Poradíš prosím? :D (mám verzi 62.33.20.08H_1.22.12.29)

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od d750 » pát 10. črc 2009 13:13:45

Hmm to je opravdu nějaká stařenka hod tam http://android-roms.googlecode.com/file ... 19_26I.zip


Papaboot
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. črc 2009 9:48:02
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od Papaboot » pát 10. črc 2009 13:21:56

postup flashe stejný jako u rom? tzn. přejmenovat na update zip a přes recovery nahrát?

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od d750 » pát 10. črc 2009 13:22:50

Jo přesně tak


coltcha
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: pon 22. čer 2009 20:20:23
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od coltcha » pát 10. črc 2009 13:48:52

nemate nejaky postup na root pro HTC magic?


pokypepa
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 28. dub 2009 10:20:07
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od pokypepa » sob 18. črc 2009 20:31:29

čau lidi mam problém,dělám si root podle návodu od Detoxe a zasek sem se při fleši HardSPL když dám Alt+L a Alt+S tak mi to píše "No such file or directory.Soubor mam na kartě,pomuže někdo.

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od skooopa » sob 18. črc 2009 20:35:29

Mas ho nazvan jako update (update.zip) ???
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


pokypepa
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 28. dub 2009 10:20:07
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od pokypepa » sob 18. črc 2009 20:51:00

jo přejmenoval sem to na update.zip a pořád nic.mám tam FWRC7

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12499
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815 - stock AOS 6 M
Tablet: LG Gpad 8.3 (V500) - stock
Bydliště: Plzeň

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 23. črc 2009 18:15:41

Když mám při non-root firmwaru radio 2.22.19.26I, přijdu o něj při downgradu? Tipuju že asi jo
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

MevriK
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: čtv 07. kvě 2009 1:18:41
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od MevriK » úte 19. led 2010 8:56:37

Zdravím, nevím kam bych tento dotaz napsal jinam,vím že se budu ptát asi na hroznou blbost tak mi stačí odpověď Ano/Ne.
No prostě švagr má HTC touch pro, a já když jsem jen tak namátkou prolítl návod jak na jeho telefon nahrát novou ROM. Všiml jsem si že tam mají podobný postup jako u nás na G1 ROOT, musí tam flashnou nějaký soubor s příponou NBH. A tady jsme u mého dotazu šel by tento soubor hodít do G1 když to má stejnou příponu a výrobce je taky stejný?
Děkuji za odpověď.

Uživatelský avatar

Jerzabek
Androiďák!
Příspěvky: 285
Registrován: pát 17. črc 2009 10:30:56
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od Jerzabek » úte 19. led 2010 10:12:53

MevriK: Jestli jsem tomu správně porozumněl, chceš flashnout Win ROM do G1? Pokud je tomu tak, odpověď zní: Ne :)
http://android.own.cz
G1 white - CM 6.1
Twitter: @Jerzabek

Uživatelský avatar

MevriK
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: čtv 07. kvě 2009 1:18:41
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od MevriK » úte 19. led 2010 11:04:05

Nechtěl jsem jí flashnou jen mě napadlo jestli je to možné. Děkuji ti za odpověď


Sonic632
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 20. úno 2010 13:13:40
Reputace: 0

Re: NÁVOD: na root kontinentálni G1 (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od Sonic632 » úte 09. bře 2010 12:41:52

nemuzu sehnat ten QMAT muze mi ho nekdo poslat? dik


jirk4
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 03. čer 2011 0:04:46
Reputace: 0

Re: [NÁVOD][G1 kontinentálni] ROOT (nutnost mit WM tel)

Příspěvek od jirk4 » pát 03. čer 2011 0:07:14

Zdravim.
Jak presne ma byt postup?
Formatuju kartu na fat32
nahraju image
upravim zacatek karty
---
chyba - image not found
ve windowsech samozrejme tuto kartu pak nevidim.
pokud znovu naformatuju na fat32, abych tam ten soubor zapsal, prepise se boot...
ten zacatek (goldcard) se ma vlozit, nebo prepsat? (prepsal sem)

Odpovědět

Zpět na „HTC G1 - ROOT“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů