HTC G1 - ROOT[NÁVOD][G1]Root, upd. Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Unroot

Odpovědět
Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od d750 » úte 15. čer 2010 13:32:12

Nepopletl sis recovery je tam i verze pro Rogers s R na konci tu nebrat.



Cenayus
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: stř 19. kvě 2010 13:47:07
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Cenayus » úte 15. čer 2010 13:50:49

nie tu prvu som stiahol...

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od d750 » úte 15. čer 2010 13:56:49

To může bít trochu problém jediný co můžeš udělat připojit to ke kompu rebootnout do fastbootu a zadat z sdk přes cmd:

Kód: Vybrat vše

fastboot devices
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery recovery.img


Cenayus
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: stř 19. kvě 2010 13:47:07
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Cenayus » úte 15. čer 2010 13:59:01

d750 píše:To může bít trochu problém jediný co můžeš udělat připojit to ke kompu rebootnout do fastbootu a zadat z sdk přes cmd:

Kód: Vybrat vše

fastboot devices
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery recovery.img
skusim to ale mozes trosku po slovensky?
ako to rebootnem do fastbottu a zadam z SKD(co to je?) cez cmd?(prikazovy riadok v PC?)

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od d750 » úte 15. čer 2010 14:02:36

To je hračka zmačkni camera + power na telefonu naběhne ti fastboot připoj to ke kompu pokud nemáš nainstaluj ovladače. Pak zapni cmd a pokud máš sdk na céčku v příslušných složkách zadej:

Kód: Vybrat vše

cd c:\android\tools
a pak pokračuj s předchozím kodem.



Cenayus
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: stř 19. kvě 2010 13:47:07
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Cenayus » úte 15. čer 2010 14:14:53

moment dam camera+turn off
a toto vidim...
nemam nahodu uz danger spl?(lebo aj ten chcem aktualizovat...

btw. sdk mam tak mam ist do tools a tam je emulator a tam to pisaat?
chcem totiz nove recovery amon ra 1.7.0
Přílohy
g1.jpg
g1.jpg (35.39 KiB) Zobrazeno 3858 x

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od d750 » úte 15. čer 2010 14:21:29

Jo speciál spl máš teď tam jen hod to recovery.


Cenayus
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: stř 19. kvě 2010 13:47:07
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Cenayus » úte 15. čer 2010 14:37:28

sorry ale ja neviem co mam robit...pise mi na display FASTBOOT USB...ovladace naslo v pohode SDK mam v pc v zlozke D:\ANDROID\android-sdk_r06-windows\android-sdk-windows\tools

dam prikazovy riadok v pc a pisem co si kazal a nic...

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od d750 » úte 15. čer 2010 14:46:50

Musíš jen změt cestu v cmd do složky tools pak už ti fastboot pojede.

Kód: Vybrat vše

cd d:\ANDROID\android-sdk_r06-windows\android-sdk-windows\tools


Cenayus
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: stř 19. kvě 2010 13:47:07
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Cenayus » úte 15. čer 2010 14:59:34

spustim prikazovy riadok napisem cd D:\ANDROID\android-sdk_r06-windows\android-sdk-windows\tools a nic...umiestnenie ostava stale to iste...(dal som otvorit prikazovy riadok aj ako sprava a nic...

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od d750 » úte 15. čer 2010 15:27:04

Nic se stát nemá jen tím nastavíš cestu k aplikaci fastboot.


Cenayus
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: stř 19. kvě 2010 13:47:07
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Cenayus » úte 15. čer 2010 19:25:56

d750 píše:Nic se stát nemá jen tím nastavíš cestu k aplikaci fastboot.
tak sa pozri nato co robim pls zle?
dam telefon do fasboot..pripojim ho do usb stlacim back a vypise to co je na display(obr.)
do cmd zadam to co vidis...
v spravcovy suborov mam pripojeni telefon takto ako vvidis...

co teda robim zle? daukujem ti
Přílohy
problem.jpg
problem.jpg (88.03 KiB) Zobrazeno 3830 x

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od d750 » úte 15. čer 2010 19:55:44

Jo tohle musíš se přepnou nejdřív na disk d a pak teprve zadat cestu k sdk.

Kód: Vybrat vše

d:


Cenayus
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: stř 19. kvě 2010 13:47:07
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Cenayus » úte 15. čer 2010 20:19:43

cannot load recovery
co teraz?

edit:
som si iste ze som premenoval na recovery
Přílohy
samproblem.jpg
samproblem.jpg (56.62 KiB) Zobrazeno 3822 x

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od d750 » stř 16. čer 2010 7:23:47

Tu recovery musíš nakopírovat do složky tools jinak ji fastboot nenajde.


Cenayus
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: stř 19. kvě 2010 13:47:07
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Cenayus » stř 16. čer 2010 15:02:18

d750 píše:Tu recovery musíš nakopírovat do složky tools jinak ji fastboot nenajde.
tak dik moc koncne mi to nacitalo v pohode...mal som tam problem este ze mi stiahlo nejaku 47KB amon ra recovery..musel som to stiahnut este raz a ta uz mala nieco okolo 4,5MB

dakujm ti velmi si mi pomohol :-)


Pinhole
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 18. čer 2010 20:35:38
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Pinhole » sob 19. čer 2010 12:51:34

Dovolim si sem dát jednu lamackou otázku, jakou ROM musim mít abych měl originální Android 2.1?

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od d750 » sob 19. čer 2010 14:04:39

Jak to myslíš originální na g1 google ještě neuvolnil oficiální eclair.


Jelly
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: pát 17. črc 2009 9:06:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Jelly » sob 19. čer 2010 17:37:24

@d750 proto pise lamackou otazku.

@Pinhole oficialni mit urcite nebudes. Pokud mas root, tak si muzes upravenou rom s Eclair nahodit.


Pinhole
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 18. čer 2010 20:35:38
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Pinhole » sob 19. čer 2010 21:19:41

Tak jsem to mysle, po rooto, já jenom že je těch romek hodně ale já chci prostě A2.1


Vojtas117
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 08. čer 2010 21:06:25
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Vojtas117 » stř 07. črc 2010 16:44:27

čau, tak jsem zdárně před několika týdny provedl root G1ky na hero rom... můj dotaz však zní: jakou znáte nejlepší rom? u většiny jsem se setkal se zásadníma chybama nejhorší byla asi absence sms... našel jste tedy někdo nějakou která by vyhovovala? předem díky

Uživatelský avatar

Moral3z
Stálý androiďák
Příspěvky: 182
Registrován: pon 07. čer 2010 12:16:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 edge
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Moral3z » stř 07. črc 2010 20:20:06

Mě vyhovuje SuperD v poslední verzi... nahraješ si třeba ahome, icony a vyladis podle svého... je rychlá a stabilní.... ;)
Samsung Galaxy S6 edge 32gb
Historie: od G1 přes všechny galaxy S

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od sheegy » stř 07. črc 2010 20:47:49

vyborna je taky CM 4.2.15.1 ;) rychla, stabilni


Vojtas117
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 08. čer 2010 21:06:25
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Vojtas117 » stř 07. črc 2010 21:33:40

mohl bych vás teda ještě poprosit o nějaký odkazy? :) byl bych vám moc vděčnej :)

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od sheegy » čtv 08. črc 2010 22:14:16

vse je tady na foru...staci hledat.. ;)

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od d750 » pát 09. črc 2010 4:49:17



Vojtas117
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 08. čer 2010 21:06:25
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Vojtas117 » ned 18. črc 2010 12:09:12

nevím proč ale když naflashuju SuperD tak se mi potom telefon nezapne... pořád jen úvodní obrazovka G1 a nenajede, ostatní mi to nedělají :( neví někdo co s tím prosím?

Uživatelský avatar

Dominik556
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: sob 19. pro 2009 20:12:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Bydliště: Brno

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Dominik556 » ned 18. črc 2010 12:19:36

nahrál jsi první BASE?před samotným nahráním ROM...
G1 white+root
Super E 1.0.3
8GB class 6 SD
RADIO:2.22.23.02
SPL:1.33.2005
RA_1.7.0


Vojtas117
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 08. čer 2010 21:06:25
Reputace: 0

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Vojtas117 » ned 18. črc 2010 12:36:10

base? o tom jsem se nikde nedočetl :oops: měl bys nějaký návod? vůbec nevím co ten base je, to se nahrává stejně jako rom?
edit: tak 1.9.3 se mi podařilo nahodit ale s tou poslední verzí 1.11 mám problémy

Uživatelský avatar

Dominik556
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: sob 19. pro 2009 20:12:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Bydliště: Brno

Re: NÁVOD: RootG1, update Radio/SPL, RC, nahrání Hero/CM, Un

Příspěvek od Dominik556 » ned 18. črc 2010 13:05:23

nahrává se to stejně jako rom..nahraješ base a hned potom samotnou ROM..na XDA(ae i tady to určo najdeš) je odkaz ke stažení ;)
G1 white+root
Super E 1.0.3
8GB class 6 SD
RADIO:2.22.23.02
SPL:1.33.2005
RA_1.7.0

Odpovědět

Zpět na „HTC G1 - ROOT“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů