ProduktivitaPhoneProfilesPlus-profilovník

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » stř 30. lis 2016 23:35:09

Vibrovanie notifikácií si riešia aplikácie vo vlastnej réžii. Čiže je nutné ich vypnúť v nastaveniach aplikácie. Cez PPP to nepôjde.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;



tomatti
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 26. kvě 2011 11:45:18
Reputace: 0

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od tomatti » čtv 01. pro 2016 0:46:17

toho jsem se bál :-(

EDIT by jumbo78: smazaná zbytečná citace
PALM III -> PALM Thungsten C -> PALM TREO 650 (RIP) -> Oukitel K4000 -> Xiaomi Redmi 3S

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » sob 03. pro 2016 18:32:42

Tak sa trápim s tou použiteľnosťou PPP. Zatiaľ som toho veľa nespravil. Dopĺňam nejaké vysvetľujúce texty do nastavení udalosti, premenovávam nejaké parametre. "Zdrojový profil" som dal preč zo spodného panelu, presunul som ho do nastavení profilu. N obrazovke nastavení udalosti som popísal všeobecne ako fungujú senzory. Doplním aj popis, konkrétne čo ktorý senzor znamená, ako funguje.

Mám spravené také vyskakovacie okienko, keď sa klikne na semafór a ikonu stavu udalosti. Majú v sebe aj checkbox na zmenu príslušného parametra. Podobné ešte budem dopĺňať pre ďalšie funkcie. Tie Budú fungovať ako pomocný text s možnosťou ho vypnúť, aby sa viac nezobrazovali.

Potom ešte spravím takého vizárda, takého ukazovateľa na gui komponenty s popisom, na čo slúžia. Mám na to super knižnicu, ktorá vychádza z Google I/O. Ale toto bude len pre gui komponenty v hlavnej obrazovke Aktivátora a Editora, ako napr. bočný panel, ikony na hornom a dolnom paneli a podobne. Toto sa spustí len raz, po prvej inštalácii PPP. Potom uz nie. Ciže nieco ako zoznámenie sa s PPP pre nových užívateľov.

Hádam to pomôže.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » pát 09. pro 2016 15:28:34

Podarilo sa mi vyriešiť detekciu, či má mobil spojenú hlasitosť zvonenia a notifikácií. Výsledok je, že ak to má oddelené, tak PPP schová nastavenie simulácie z nastavení aplikácie.
A spravil som, že hlasitosť zvonenia = 0 nastaví mobil do tichého režimu. Ak má mobil spojené hlasitosti, tak simulácia oddelenia naďalej funguje. Hlasitosť zvonenia = 0 aj v tomto prípade dáva mobil do tichého režimu. Tu ale je problém, keď dáte zvonenie > 0 a notifikácie = 0. PPP nastaví hlasitosť na 1. Čiže je nutné dať notifikáciam tón notifikácie na "PhoneProfiles Silent".

­    
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

Gutenfeld
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: stř 02. zář 2009 20:36:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Gutenfeld » pon 19. pro 2016 15:33:14

Už jsem tento problém zkoušel na jiné části fóra, ale neúspěšně.
Na minulých mobilech jsem používal k naprosté spokojenosti Llamu. V noci ticho, ráno změna a jiné nastavení po příchodu do práce, jiné doma. Po nainstalování na Honor 8 Llama nefungovala automaticky a profily jsem musel přepínat ručně. Proto jsem ji odinstaloval a zkusil PhoneProfilesPlus. Jenže situace je stejná. Nevím, kde je problém. Podařilo se to někomu na Honor 8 rozchodit?
Ještě k počtu instalací a uživatelů aplikace. Sám, za několik instalací mohu. Možná, že by jich nebylo tolik, kdyby bylo možné v nastavení aplikace odebrat všechny změny a dostat se do výchozího stavu.


Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2276
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: sony xperia z3
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi2s 32 gb
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od dufko » pon 19. pro 2016 16:14:20

Nemá honor niekde v nastavení chránené aplikácie, alebo voľbu zamknúť danú aplikáciu v pamäti?

Uživatelský avatar

Gutenfeld
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: stř 02. zář 2009 20:36:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Gutenfeld » pon 19. pro 2016 17:18:38

Mám ji v chráněných aplikacích.

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » pon 19. pro 2016 18:56:53

Ja som PPP používal na Honor 7 a šlapalo to.
1. PPP musí byť v chranených aplikáciách.
2. V nastaveniach PPP povoľte odporúčané nastavenia notifikácie. V novej verzii bude notifikácia povinná. Ak je notifikácia zobrazená, Android nezabije PhoneProfilesService, ktorý musí stále bežať.
3. Musíte si vytvoriť udalosti na každú situáciu.
4. Udalosti musia mať povolený beh. Ak majú, v Editore sa pre ne zobrazuje modrá kruhová ikona pauzy (neběží) alebo behu.
5. Udalosti sa nespustia, ak máte manuálne aktivovaný profil (oranžový semafór) alebo ak máte globálne zakázané spúšťanie udalostí (červený semafór).
6. Ak používate parameter udalosti Priorita, udalosť sa nespustí, ak beží udalosť s vyššou prioritou.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

Gutenfeld
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: stř 02. zář 2009 20:36:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Gutenfeld » úte 20. pro 2016 8:50:18

Všechno jsem měl nastavené tak, jak píšete. Byl jsem v práci, když jsem to psal. Mátlo mě, že se sama nezapínala WiFi. Proto jsem psal.
Po příchodu domů vše fungovalo automaticky. Ale...
V noci byla WiFi neustále zapnutá, přestože ji v nastavení mám, aby byla vypnutá. Pak se to správně přepnulo do režimu Doma.
Po dnešním příchodu do práce se správně změnil profil, ale WiFi se opět nezapnula, přestože je nastavena na zapnutí a připojení k firemní síti. V editoru není připojení jako pozastavená událost.
Vůbec si s tím nevím rady.

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » úte 20. pro 2016 9:13:52

Podla mna mate zle nakonfigurovane. Lebo na vsetkych mobiloch mi vsetko krasne funguje. S aktivaciou profilu sa zapne/vypne aj wifi. Pouzivam to denno denne od prvej verzie aplikacie. Manualna aktivacia aj aktivacia udalostou.

Poslite mi na mail (henrich.gron@gmail.com) Vase data.
1. V Editore v menu je Import/Export.
2. Exportnite.
3. Posilte mi vsetko co bude na sd karte v adresari /PhoneProfilesPlus,

EDIT: Na Honor 7 mi to robilo to, ze sa udalost spustila az po zapnuti displeja. Proste, aj ked bol PPP v chranenych aplikaciach, bol "pozastaveny" alebo co. Podla mna za to moze EMUI, mozno je na to dake nastavenie zasa ako pri chranenych aplikaciach. Len som nevedel nic v Honore najst.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 400
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC 10 - Viper10
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Lobo1978 » pát 23. pro 2016 23:05:48

Ahoj, bylo by možné přidat mezi zástupce (shortcut) Undo profil? Teď jde vybrat jako shortcut buď nějaký mnou vytvořený profil nebo restart události. Undo profil by aktivoval předchozí profil. Využíval bych to hlavně v situaci, když aktivuji Mute profil a chci se z něho ručně vrátit na předchozí profil.

Díky.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Marek.P
Robot
Příspěvky: 726
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Marek.P » pát 23. pro 2016 23:41:06

Pokud Mute profil je aktivován nějakou událostí, tak stačí dát na konec události "vrať zpět profil". Pokud není aktivován žádnou událostí, tak stačí kliknout na restart událostí a předchozí profil se spustí.
Navigace Dynavix a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka.
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 400
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC 10 - Viper10
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Lobo1978 » sob 24. pro 2016 11:34:07

Události vůbec nepoužívám. Vše jen ruční přepínání. Ale už to není potřeba, už jsem to pořešil jinak.

Za vše může to, že u mě na HTC 10 špatně fungují zástupci profilů, které jsem pouštěl v Taskeru pomocí pluginu Autoshorcut. Neobnovil se mi vůbec Statusbar. Asi to souvisí i s tím problémem, který jsem tu už psal, že po restartu mobilu nevidím ikonu aktivního profilu, dokud neotevřu Aktivator.
Místo pluginu Autoshorcut přepínám profily v Taskeru pomocí Send intent a to funguje.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Marek.P
Robot
Příspěvky: 726
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Marek.P » sob 24. pro 2016 11:48:11

A proč to přepínáš pomocí taskeru, když tato apka má widget na přepínání profilů?
Navigace Dynavix a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka.
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » sob 24. pro 2016 11:50:29

Kuknite, či máte v PPP v nastaveniach v sekcii "Štart aplikácie" zaškrtnuté obe voľby. A v "Notifikácie" povolenú notifikáciu v status bare.

­    
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 400
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC 10 - Viper10
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Lobo1978 » sob 24. pro 2016 12:32:06

To vše nám zatržený, aplikace má veškeré povolení. Nevím proč to dělá. Když jsem v Taskeru spustil profil přes zástupce, tak se status bar vůbec neaktualizoval. Přes send intent vše funguje, takže v pohodě.

Proč nepoužívám jen widget? Když umíš využívat Tasker nebo podobné aplikace, tak jsou možnosti neomezené. Mám v Taskeru úkol, který spouštím pomocí LMT, a ten úkol hlídá proměnou, která určí, jestli spustí Mute profil nebo vrátí zpět předchozí profil, jehož jméno mám taky v proměnné. Kdykoliv, kdekoliv během chvilky ztlumím všechny zvuky a až není ztlumení potřeba, tak stejným tlačítkem u LMT vrátím zpět předchozí profil. Nemusím na plochu, spouštět widget a vybírat profil.

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » sob 24. pro 2016 13:18:55

Nemá HTC 10 dáke nastavenie, kde sa povoľuje/zakazuje spustenie aplikácií po štarte mobilu?
Ako ste dávali do Taskeru spustenie zástupcu PPP? PPP má zastupcu na profil, ale je ho treba dokonfigurovať. Ak pridáte zástupcu na plochu, otvorí sa dialóg na výber profilu alebo reštart udalostí. Preto som spravil špeciálnu aktivitu, ktorej dáte ako parameter profil. To asi používate, keďže sa profil aktivuje.
Skúste si pozrieť udalosti v PPP. Možno všetko, čo robíte Taskerom spraví aj udalosť v PPP.

­    
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 400
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC 10 - Viper10
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Lobo1978 » sob 24. pro 2016 13:31:01

To všechno mám. On ten profil je po restartu aktivovaný, jen se to nezobrazí ve status baru. Úplně stejně se to chová, když aktivuji profil přes zástupce v Taskeru. I když je nový profil aktivní, tak ve status baru zůstane ikona předchozího profilu a nezobrazí se např. ani ikona DND (Do Not Disturb), když to profil změní.

Až když otevřu aplikaci nebo aktivátor, tak se status bar změní. Ale přes send intent to funguje, tak to nemá cenu řešit, jestli to zlobí jen u mě.

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » sob 24. pro 2016 13:35:21

Toto je úplne divné. To máte v mobile Stock rom? Akú verziu Androida?
Asi ho budem musieť kúpiť.

­    
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 400
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC 10 - Viper10
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Lobo1978 » sob 24. pro 2016 13:42:53

Mám custom rom Viper 10, takže to může být i tím. Fakt to asi neřeš, jestli s tím nemají ostatní problém. Nejsem si jistý, jak mě to fungovalo na Nexus 5. Ale i tam jsem měl custom rom.

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » stř 28. pro 2016 18:57:38

Zmazane, zopakovane nizsie.
Naposledy upravil(a) henrichg dne pát 30. pro 2016 14:22:28, celkem upraveno 1 x.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » čtv 29. pro 2016 19:45:58

Mate niekto LG G4 s Android 6.0? Ak ano, mate problem so startom PPP po boote mobilu? Mam jedneho uzivatela a stale mu PPP po boote nenastartuje. Dokonca ani v logu nie je, ze PPP prijal BOOT_COMPLETED.
Ja sam som to testoval na mojich 9 zariadeniach a ziaden problem. Po boote nastartuju jak malina.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;


rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 134
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od rose263 » čtv 29. pro 2016 22:38:42

Mám sice jen LGG3 ale taky mi to již nějakou dobu nejde.

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » čtv 29. pro 2016 22:40:57

Neštartuje po boote? Verzia PPP 3.4.4?
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;


rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 134
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od rose263 » čtv 29. pro 2016 23:44:35

Přesně tak. PPP verze 3.4.4. Po restartu mobilu app sama nenaběhne. Musím ji najít v aplikacích a spustit. Dříve to šlo, ale nepamatuji od kdy se to nedaří.

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » čtv 29. pro 2016 23:50:23

To je zlé. Prečo vám to nejde a mne ide. Skúšam rôzne zmeny, hádam to rozbehám. Čo máte za Android verziu? Mne na LG G2, Android 5.0.2 ide.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;


rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 134
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od rose263 » pát 30. pro 2016 0:02:09

Android mám ve verzi 6.0

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » pát 30. pro 2016 0:05:10

HM, to vypadá na rovnaký problém. Počkám, čo napíše užívateľ, čo to s ním skúmam už 2 dni.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » pát 30. pro 2016 10:52:36

@rose236 prosim skuste tuto test verziu: https://drive.google.com/uc?id=0B5RwcWv ... t=download" onclick="window.open(this.href);return false;

Mozno pojde. Uzivatel, co mi to ma testnut na LG G4 sa zatial neozval.
Inac, som pred chvilou zistil, ze HTC maju tzv. "Fast start". A podarilo sa mi zistit, ako ten tiez podporovat, tak to som tiez spravil. ;-)
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;


rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 134
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od rose263 » pát 30. pro 2016 14:13:01

Tak u mě OK, zkoušeno 2x. Díky za opravu.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů