ProduktivitaPhoneProfilesPlus-profilovník

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » pát 30. pro 2016 14:19:29

Supeeer!!!
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;


Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » pát 30. pro 2016 14:21:44

Ludia moji zlati.

Mam k vam velku prosbu.
Potrebujem nieco otestovat. Ide mi o zariadenia, ktore maju Android 6+. Vo verzii 3.4.4 som pridal moznost si nastavit farebnu ikonu a ked to Android podporuje (napr. Samsung Note 4), tak bude ikona farebna, nie biela.

Teraz robim rozsirenie tejto funkcie. Pre Android 6+ Google implementoval novu API funkciu, ktorou mozem ako ikonu dat aj externy obrazok. Toto chcem vyuzit.
1. Ak ma profil internu ikonu, ale ma zmenenu farbu, tak zobrazi ikonu v zmenenej farbe. V 3.4.4, 3.4.5.x to nie je mozne, je v prednastavenej farbe.
2. Ak ma profil externu ikonu (cize uzivatelsku), zobrazi ju aj v statovom riadku. V 3.4.4, 3.4.5.x to nejde, zobrazi ikonu default profilu (prva interna ikona).

V com je ale problem. Na Note 4 mi PPP na toto pada. Ak notifikacia este nie je zobrazena (napr. prvy start PPP), tak notifikacia zbehne, interna ikona je ofarbena / uzivatelska je korektne zobrazena. Ak sa notifikacia prekresluje (napr. po aktivacii uz aktivovaneho profilu), tak PPP spadne.
Nechapem ale, ze preco to na Note 4 pada, na ostatnych mojich mobiloch s Andridom 6 a 7 mi toto nerobi. A podla dokumentacie ta nova API f. je pre API 23 (Android 6+).

Ja teda potrebujem toto testnut na roznych zariadeniach, romkach, pre Android 6+.

Ako postupovat:
1. Spravte si export dat PPP. Export je v Editore v menu, polozka "Import/Export".
2. Stiahnite si testovaciu betu (link dole) a nainstalujte.
3. Importnite si PPP data. Zasa cez Editor menu.
4. Povolte farebne ikony v PPP nastaveniach "Notifikacie"-"Styl notifikacnej ikony"="Farebne".
5. Aktivujte manualne profil, ktory ma internu ikonu so zmenenou farbou alebo profil s uzivatelskou ikonou. Kuknite, ci je ikona v stavovaom riadku spravna.
6. Ak PPP nespadne, aktivujte manualne znova ten isty profil. Tuto to na Note 4 spadne.
7. Poslite mi vysledok: spadlo/nespadlo, aky mobil, ROM, Android verzia.
8. Ak spadlo, posilte mi z sd karty /PhoneProfilesPlus/crash.txt

Ako sa vratit do GPlay verzie PPP:
7. Odinstalujte PPP
8. Nainstalujte PPP z Obchodu Play
9. Importnite PPP data.

Diiik moc za pomoc pri testovani.

https://drive.google.com/uc?id=0B5RwcWv ... t=download" onclick="window.open(this.href);return false;
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;


7lk
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: pon 17. zář 2012 17:32:04
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: AZUS Z2 - HONOR 8
Tablet: 7" AINOL FIRE / Lenovo YOGA 10"

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od 7lk » sob 31. pro 2016 12:31:25

Zkusil jsem podle návodu na zařízení Honor 8, Android 6.0. Vše zřejmě funguje, vyměnil jsem profilu barevnou fotografii z galerie. Na ploše zobrazuje widget jako ikonu toto fot, ve stavové liště je stále původní, obecná ikona PPP. K pádu aplikace nedojde, mohu nějak pomoct při ladění a hledání "opravy"? Osobně mi původní ikona ve stavové liště nevadí.

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 400
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC 10 - Viper10
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Lobo1978 » pon 02. led 2017 11:30:40

henrichg píše:@rose236 prosim skuste tuto test verziu: https://drive.google.com/uc?id=0B5RwcWv ... t=download" onclick="window.open(this.href);return false;

Mozno pojde. Uzivatel, co mi to ma testnut na LG G4 sa zatial neozval.
Inac, som pred chvilou zistil, ze HTC maju tzv. "Fast start". A podarilo sa mi zistit, ako ten tiez podporovat, tak to som tiez spravil. ;-)
Tak potvrzuji, že u této verze se ikona aktivního profilu po restartu zobrazí ve status baru automaticky. Díky, super práce!

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » pon 02. led 2017 12:47:33

Super, diik.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;


Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » pon 02. led 2017 12:49:59

7lk píše:Zkusil jsem podle návodu na zařízení Honor 8, Android 6.0. Vše zřejmě funguje, vyměnil jsem profilu barevnou fotografii z galerie. Na ploše zobrazuje widget jako ikonu toto fot, ve stavové liště je stále původní, obecná ikona PPP. K pádu aplikace nedojde, mohu nějak pomoct při ladění a hledání "opravy"? Osobně mi původní ikona ve stavové liště nevadí.
Honor ma EMUI. Mne na Honor 7 zobrazuje pri vsetkych aplikaciach ikonu aplikacie. :-/ Takze na EMUI sa nikdy nezobrazi ikona profilu. Ale samozrejme dakujem za test.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;


7lk
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: pon 17. zář 2012 17:32:04
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: AZUS Z2 - HONOR 8
Tablet: 7" AINOL FIRE / Lenovo YOGA 10"

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od 7lk » pon 02. led 2017 12:52:10

Ok, s tím se dá žít

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od fejfarz » úte 24. led 2017 6:34:51

Mám otázku na Samsung S7 se mě poslední dobou sám nezavírá aktivátor po manuálně zvoleném profilu. Když dám restart událostí v aktivátoru tak se aktivátor sám zavře jinak musím ručně. Mám poslední verzi Android 6 ETL pro CZ.

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od fejfarz » stř 25. led 2017 8:14:07

Tak vyřešeno odinstaloval jsem aplikaci znovu nainstaloval resetoval jsem telefon a ještě pročistil telefon aplikací SDmaid a aktivátor už se zavírá jak má.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10234
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 218
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Jumbo78 » stř 25. led 2017 10:02:31

Resetoval telefon? Myslíš factory reset nebo pouhý restart? Předpokládám restart...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od fejfarz » stř 25. led 2017 11:52:58

Jumbo78 píše:Resetoval telefon? Myslíš factory reset nebo pouhý restart? Předpokládám restart...
JJ Restart vypnout zapnout.


andpet
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: sob 19. bře 2016 17:42:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 7

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od andpet » stř 01. úno 2017 7:28:15

Ahoj Henrichu,

na mé P9 lite s A6 funguje PPP výborně až na jednu věc. Mám pro PPP povolené usnadnění, které se ale vždy po několika dnech vypne/zakáže. Nevypozoroval jsem žádné závislosti. Přitom jiné aplikace (nova) si povolené nastavení udrží. Z toho usuzuji, že problém je někde v PPP.

Byl bys tak laskav a prověřil to?

Předem díky.
Petr

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » stř 01. úno 2017 14:15:48

Ja to osobne nepouzivam. Som si to teraz nastavil na Nexus 5x, budem to sledovat. Tie P9 Lite a A6 su co za mobili? Huawei? Ak ano, skusim si to nastavit na Honor 7.
PPP sam o sebe tuto volbu nevie nastavovat/rusit. Uzivatel to musi sam. Zrusit by sa to mohlo odinstalovanim aplikacie alebo jej upgradom na novsiu verziu. Testnem ten upgrade.

Este by mohol byt problem, ze mobil killne PPP. Pri EMUI romkach to treba pre PPP zakazat v nastaveniach mobilu. Alebo pouzivas daku aplikaciu, co killuje aplikacie, kvoli setreniu baterie.
A nie ze odporucam, priam vyzadujem, aby PPP notifikacia bola povolena. Potom Android nebude killovat PPP.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;


andpet
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: sob 19. bře 2016 17:42:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 7

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od andpet » čtv 02. úno 2017 14:19:21

Díky za tipy. PPP běží bez killnutí, notifikace mám zapnuté. Budu to sledovat po upgrade, to by mohlo být ono.


andpet
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: sob 19. bře 2016 17:42:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 7

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od andpet » stř 08. úno 2017 7:19:14

Tak včera se mi oprávnění bez mého zásahu, bez restartu nebo reinstalu vypnulo :(

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » stř 08. úno 2017 15:30:07

Tak neviem. Skontroloval som kod PPP, vsetko je ako ma byt.
Cital som, ze to robi taketo veci aj inym aplikaciam, napr. Tasker.
Jedine, co mi vychadza je, ze Honor PPP proste zhodi a tym sa zrusi povolenie.

Na Samsungoch to vraj robi optimalizacia baterie. Da sa nastavit pre konkretne aplikacie. Ked je zapnuta, dostupnost sa zrusi. Asi preto. lebo optimalizacia zhadzuje aplikaciu.

PPP odporucam dat v "Optimalizacia baterie" do skupiny "Neoptimalizovane"
Pisem o tom aj v "Dolezite informacie", v sekcii "System".
Pisem tam aj o konkretncyh typoch mobilov, co kde nastavit (Samsung, Sony, Huawei, Xiaomi).

Neviem, ci vo vasom mobile je este dake ine nastavenie, co by suviselo so spotrebou baterky/RAM.

Este: Nova laucher. Tam zostane dostupnost zapnuta, laucher musi stale zit. To je iny typ aplikacie ako PPP.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;


andpet
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: sob 19. bře 2016 17:42:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 7

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od andpet » pát 10. úno 2017 8:01:49

Díky za prověření, asi to opravdu bude věc huawei. Optimalizaci mám nastavenou již od začátku. No nic, odejdu se holt bez toho :)

­    


Martuška
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: ned 13. dub 2014 14:30:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S4 mini a S4

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Martuška » ned 30. dub 2017 14:02:19

Móóóc děkuji programátorovi za vydařenou aplikaci :palec: ... léta jsem používala Sound Profile a před tím jsem na Nokii měla Best Profile nebo Handy Profile, už přesně nevím jaký :D . Dokonce už jsem se nějak prokousala k nastavení, ale mám ještě pár dotazů. Po přečtení tohoto vlákna, jsem pochopila, že na přepínání podle polohy není potřeba mít zapnutou GPS, ale stačí jen data, je to tak? Bohužel mám v práci dali různou pracovní dobu, takže podle času jak doposud, to už nejde :( . Zatím zkouším ,,provozní verzi" na jiném telefonu, než si ji stáhnu na svůj a taky mám jestě měsíc na vychytání než mě začne nepravidelná směna.
Tak nejříve líbí se mi že mi telefon pípne při změně profilu, mám nastavené Ostatní parametry - zvuk oznámení, ale pípne jen někdy, nevíte kde nastavit, aby pípnul pokaždý, to mě na Soud Profile chybělo, na Nokii jsem to měla.
A druhá věc, docela si zahrávám, že bych to nechala přepínat podle mobilní buňky nemusela bych míta zapnutá ani data, takže by se mi nevybíjela tak baterka :D. jak ale zjistím jaké buňky máme v práci? Myslí si, že si dám registraci buňek, nastavím si čas po celou pracovní dobu a kde je potom najdu, abych si je označila?
Moc děkuji za pomoc s nastavením...

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » ned 30. dub 2017 16:39:08

1. "Po přečtení tohoto vlákna, jsem pochopila, že na přepínání podle polohy není potřeba mít zapnutou GPS, ale stačí jen data, je to tak? "
Android zistuje polohu z tychto zdrojov:
1. Wi-fi - podla mac adresy
2. mobilne data - podla ID mobilnej bunky
3. bluetooth - podla hw adresy bluetooth
4. GPS

Google na zistenie polohy vyuziva svoju databazu, kde ku vsetkemu vyssie popisanemu ma ulozene, kde sa co nachadza.

V systemovych nastaveniach Poloha si mozete urcit, ako presne ma mobil polohu zistovat. To pouziva na slyzby beziace v mobile na pozadi. A samotne aplikacie si mozu urcit tiez presnost zistovania polohy. Napr. Google Mapy si nastavia maximalnu presnost (pouzivanie GPS) aj ked v systeme je nastavena nizsia presnost.
Aj PPP si vie nastavit maximalnu presnost. Robi to v dialogu "Editor polohy". Vtedy sa zapne aj GPS. A uzivatel si este moze v nastaveniach aplikacie v "Poloha" zaskrtnut "Pouzit GPS, ak nie je Rezim setrenia baterie".

Samozrejme, pouzitie GPS zerie baterku, takze ja to osobne nedoporucujem. Odporucam to len v pripade, ak v okoli nie je mobilny signal ani wifi.

2. "Bohužel mám v práci dali různou pracovní dobu, takže podle času jak doposud, to už nejde :( ."
Ja tiez nepouzivam na udalost "Praca" cas. Byvam v nej v rozny cas, dokonca uz pol roka robim z domu. Len obcas pridem do prace.
Lepsie je pouzit niektory senzor polohy. Ja osobne pouzivam "Parametre Wi-fi" s "Typ pripojenia"="V okoli". Vo firme je wifi, takze vyuzivam toto.
Ak nie je wifi, da sa pouzit senzor "Parametre polohy". Ten som tiez chvilu pouzival, hlavne kvoli testovaniu.
Dalsi "polohovy" senzor je "Parametre mobilnych buniek". Aj tento som chvilu pouzival, tiez kvoli testovaniu.
Pre zistenie, ci som v aute sa hodi senzor "Parametre Bluetooth", ak bluetooth auto ma.

3. "ak ale zjistím jaké buňky máme v práci? Myslí si, že si dám registraci buňek, nastavím si čas po celou pracovní dobu a kde je potom najdu, abych si je označila?"
Ano registracia buniek zaregistruje bunky v okoli. Staci ju spustit na urcity cas, nechat mobil na mieste. V dialogu "Registaracia buniek" sa zadava aj nazov, ktory bude zaregistrovanym bunkam prideleny.
Zaregistrovane bunky potom pouzite v udalosti v senzore "Parametre mobilnych buniek". V dialogu "Bunky" sa zobrazuju vsetky zaregistrovane bunky aj s ich pridelenmymi menami. Staci potom napisat meno do edit. riadka dole a stlacit ikonku kvacky (stredna ikonka dole v pravo).
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Marek.P
Robot
Příspěvky: 726
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Marek.P » sob 06. kvě 2017 13:58:29

Prosím o přidání vypnutí gesta (pinu) při zvoleném profilu.
Navigace Dynavix a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka.
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz


Martuška
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: ned 13. dub 2014 14:30:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S4 mini a S4

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Martuška » ned 07. kvě 2017 13:14:44

Tak moc děkuji za odpověď, mobilní buňka už funguje jak má :D a mám ještě jeden dotaz, ptala jsem se už předtím... Dala jsem si i zvuk při změně profilu, ale někdy mi pípne a někdy ne, někdy před změnou a někdy po vracení. zkoušela jsem se v tom babrat, ale nenašla jsem to, u každého profilu mám nastavené Ostatní parametry - zvuk oznámení... moc děkuji...

Uživatelský avatar

henrichg
Androiďák!
Příspěvky: 641
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - Android 7.0 stock - root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Android 6.01 stock - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » pon 08. kvě 2017 9:47:20

Myslite v udalosti. Tam je to, nie v profile.
Zvuk oznamenia sa prehrava hlasitostou oznamenia. Cize zalezi, aku hlasitost mate zrovna nastavenu.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com, web: http://phoneprofilesplus.proweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;


andpet
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: sob 19. bře 2016 17:42:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 7

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od andpet » stř 24. kvě 2017 7:14:17

Ahoj, poslední dobou mi chodí aktualizace PPP jednou až dvakrát týdně. To je záměr? Nebo je nějaký problém jen u mě?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Marek.P
Robot
Příspěvky: 726
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od Marek.P » sob 17. čer 2017 8:59:29

To není chyba u tebe, ale záměr. Autor jen opravuje chyby a přidává nové funkce.
Navigace Dynavix a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka.
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů