Obecná diskuze o vývojiPráce s polem

Moderátor: mArtinko5MB

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
lukaslp
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 07. zář 2016 14:01:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung

Práce s polem

Příspěvek od lukaslp » pon 10. říj 2016 9:42:27

Ahoj potřeboval bych poradit .

Přijde mi určitá nastavovací zpráva řetez o x znacích rozdělený "čárkou", Potřeboval bych tuto zprávu vložit do pole a následně vyčíst předem určenou pozici . A tu vložit do textového pole. Díky za radu


Uživatelský avatar

Crusty
Robot
Příspěvky: 858
Registrován: ned 19. črc 2009 17:30:40
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Práce s polem

Příspěvek od Crusty » pon 10. říj 2016 9:51:03

zkus String.split()


Autor tohoto vlákna
lukaslp
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 07. zář 2016 14:01:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung

Re: Práce s polem

Příspěvek od lukaslp » pon 10. říj 2016 10:04:03

Zkoušel jsem, ale mé znalosti jsou začátečnické takže mi to nefungovalo . Ale spíš to bylo špatně z mé strany

Uživatelský avatar

Crusty
Robot
Příspěvky: 858
Registrován: ned 19. črc 2009 17:30:40
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Práce s polem

Příspěvek od Crusty » pon 10. říj 2016 10:07:42

tak kdyztak posli konkretni kod jak jsi to zkousel, treba z toho neco vykoukame


Autor tohoto vlákna
lukaslp
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 07. zář 2016 14:01:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung

Re: Práce s polem

Příspěvek od lukaslp » pon 10. říj 2016 12:10:04

String[] zprava = zprava .split("[,]");
String pole = zprava.substring(3,5);
String pole2 = zprava.substring(6,7);


Uživatelský avatar

Crusty
Robot
Příspěvky: 858
Registrován: ned 19. črc 2009 17:30:40
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Práce s polem

Příspěvek od Crusty » pon 10. říj 2016 12:12:46

funguje to nejak takto

Kód: Vybrat vše

String retezec = "1, 2, 3, 4"
String splits[] = String.split(",");
zkus, popripade posli i retezec ktery chces rozlozit


Tomickck
Stálý androiďák
Příspěvky: 104
Registrován: úte 27. led 2015 15:38:07
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Samsung GALAXY S4

Re: Práce s polem

Příspěvek od Tomickck » pon 10. říj 2016 14:58:01

Ahoj, Crusty, celkem mě to zmátlo, tak to radši trochu opravím :)

Zamenit v 2. radku String.split() za String, ve kterém je zpráva -> rezezec.split() :)

Kód: Vybrat vše

        String retezec = "1, 2, 3, 4";
        String splits[] = retezec.split(",");
Jinak vysvětlení je taky tady, kdyby jsi to nepochopil od Crustyho :)
http://stackoverflow.com/questions/3732 ... lit-string

Odpovědět

Zpět na „Obecná diskuze o vývoji“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů