Ostatní telefony PrestigioPrestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Moderátor: IQLogic

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od negrbob » úte 01. říj 2013 23:39:15

Novinka v lowendu, dostupnost konec rijna.
Cena 2090,-kc

http://www.prestigio.com/catalogue/Mult ... e_3400_DUO

Display Size 4.00" WVGA (480x800)
DUAL CPU MediaTek MT6572, 1.20 GHz
Internal Memory Size 4 GB
Installed RAM Storage Capacity 512 MB
Supported Flash Card Micro SD, Micro SDHC
Android 4.2
Camera Resolution 3.0 Mpixel
Front Camera 0.3 Mpixel
Bluetooth
Wi-Fi
Data Interface Micro USB,Micro SDHC
Audio 3.5mm mini-jack
SIM Card Dual Sim
Battery Capacity 1500 mAh

ObrázekObrázek


Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od negrbob » ned 13. říj 2013 13:47:00

Tak v cerne barve uz je na trhu.

MTK6572 - dualcore 1,3GHz + singlecore GPU Mali 400MP
vydrz cca 2dny na baterku.
Nema notifikacni diodu.
Displej jasny a cisty i presto ze je to tft. Horsi pozorovaci uhel shora jinak v pohode a je videt az za roh.
Multitouch na dva dotyky.
Android 4.2.2
Fotak s prisvetlovaci diodou - mizerny jen jako nouzovka coz je v teto cenove kategorii uz takova samozrejmost.
DualSim
USB tethering + reverse usb tethering (BT+WIFI tethering samozrejmosti)
Volna pamet k instalaci aplikaci 1GB (celkove 1,3GB)
RAM 512MB - k dispozici v telefonu kolem 250MB
Telefon je celkove velmi rychly

!!! Nema GPS !!! zjistuji jestli to je zamer nebo chyba FW

Antutu 4 - 11000 bodu
Quadrant - 3334bodu
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


TomK
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: sob 22. říj 2011 10:57:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto E 2nd. gen 2015 LTE
Twitter: tomkan
Tablet: Kindle Fire
Rom: stock 6.0
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od TomK » stř 23. říj 2013 10:04:19

Dnes jsem jej zahlédl v Globusu, cena 2590 Kč včetně daně.
Pokud někdo chce tel. do 3000, tak proč ne..
Netušim jak to bude s úpravama firmware pro všechny telefony s CPU Mediatek MT6572,


zabelka
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 27. říj 2013 9:49:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od zabelka » ned 27. říj 2013 10:08:31

Telefon je doma,plná spokojnosť.Proti manželkinej Xperii J,je odosť rychlejší.Trocha ma štve GPS,ktorý telefon nema,...sice mal by mať podla všetkeho.Z telefonom zatial nejdu stiahnuť niektoré aplikácie z Google Play,napr.VIBER,INSTAGRAM.takže zatial len externe.A teraz k veci ROOT ako nan?ak má niekto skusenosť pomôžte,za každu radu budem vdačný. :help:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od negrbob » ned 27. říj 2013 14:42:45

ROOT funguje pres framaroot 1.6.1 uplne v pohode, osobne vyzkouseno.

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2130276
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:



zabelka
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 27. říj 2013 9:49:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od zabelka » ned 27. říj 2013 19:54:46

Funguje,super,velmi pekne dakujem. :potreseni:

Ešte by som ťa poprosil ako je to vlastne z tým GPS ,nemal by byť integrovaný v cpu.
MediaTek’s MT6572 is the world’s first dual-core SoC with integrated Wi-Fi, FM, GPS and Bluetooth functions


tarman23
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 12. lis 2013 14:26:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 3400 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od tarman23 » úte 12. lis 2013 14:57:38

Tak mám ho asi dva týdny, jako svůj první android telefon, takže nemůžu srovnávat, ale myslím, že za tu cenu, za jakou je dostupný, je to slušný, docela svižný telefon. Žádný zásadní nedostatek jsem neobjevil (nic, na co by nešlo si zvyknout). Přidávám klady a zápory:

+ rychlost
+ stabilita
+ vybavenost v této cenové kategorii
+ dílenské zpracování (nikde nic nevrže, vše krásně lícuje, vše je tak, jak má)
+ jemný displej
+ fotoaparát za dostatečného osvětlení (venku ve dne)


- kolísající hlasitost reprodukované hudby z externího reproduktoru, obzvláště markantní při tišších pasážích (telefon polyká tišší tóny)
- fotoaparát za nedostatečného osvětlení + nevěrohodné barvy, při focení uvnitř se žárovkou jsou barvy hodně mdlé i na nejvyšší sytost.
- přisvětlovací dioda - lepší než nic, ale velmi slabá, k focení naprosto zbytečná a jako baterka opravdu jen nouzově. Mohla být dvojitá.
- nevím, jestli má telefon proximity senzor, nicméně já při hovorech musím zamykat ručně, jinak jsem uchem schopen udělat kdeco...
- organizace SIM1 a SIM2 - při volbě "vždy se zeptat" se telefon pokaždé ptá, kterou sim pro hovor či sms použít, nicméně několikrát se mi stalo, že i přes tento dotaz telefon odeslal sms z druhé sim, ačkoliv vybrána byla první. Tady nevím, jestli jde o chybu přímo telefonu, či sms aplikace. Toto jsem vyřešil přiřazením sim konkrétním kontaktům, vzhledem k tomu, že moc kontaktů nepoužívám, je to elegantní řešení, ale nevím, co uživatel, který potřebuje komunikovat s větším počtem kontaktů...
- telefon mohl být celkově hlasitější (jak sluchátko, tak externí reproduktor)
- slyšitelné lupnutí v reproduktoru při skončení přehrání zvukové sekvence, či hudby (vypnutí reproduktoru)

a ještě něco ke sluchátkovému reproduktoru. Hlas volajícího je krásně čistý, ale často se mi stává, že při hovoru se dostávám do smyčky, tzn. kdykoliv něco řeknu, slyším zhruba s půlsekundovým zpožděním ve sluchátku jako zašustění, naštěstí už neslyším sám sebe, to bych to hodil do křa :-) A další věc, která nevím, jestli je dána funkcí telefonu, či přenosu hovoru u operátora, jsou úplně odseknuté ruchy a tiché zvuky, což je na jednu stranu fajn, že v telefonu nešustí, ale pořád to ve mě vyvolává dojem, že se spojení přerušilo, pokud na druhé straně nikdo nemluví, je to, jako bych držel u ucha vypnutý telefon.

Pokud mě cokoliv ještě napadne, doplním. Jinak co se týče kompatibility s aplikacemi na Google play, viděl bych to tak na 98%, moc často se nestane, že narazím na aplikaci, která není kompatibilní. Ale např. aplikace mapy.cz, kterou bych si chtěl stáhnout kvůli offline mapám, je nekompatibilní, nechápu proč...


zabelka
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 27. říj 2013 9:49:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od zabelka » čtv 14. lis 2013 10:50:52

Použi maket helper,tiež ho používam ked mi niečo nejde.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2146216
Samozrejme musíš mať root.

Tiež mi vadí ta hudba z reproduktora,raz tichšie a raz hlasnejšie.


Aitos
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pát 31. srp 2012 0:23:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Leon H340n Dooge X5 Oukitel K4000
Tablet: Lenovo A50
Tablet 2 / ROM: Ainol I, Asus Transformer, Levono A7

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od Aitos » čtv 21. lis 2013 12:52:14

GPS prý jde nějakým postupem odblokovat. Ale taky nevím podle čeho to hledat??
a pak, ještě volím mezí ním a Alcatel 5020 M.pop
http://mobilni-telefony.heureka.cz/alca ... ecifikace/
Jde mi o spolehlivost a výdrž, výkon je pro ženu druhořadý... :DD


zabelka
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 27. říj 2013 9:49:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od zabelka » pát 22. lis 2013 14:19:30

Zaujímalo by ma ako odblokovať GPS,ak to nieje nejaká blbosť.?
Ešte by som sa chcel spítať,prídu mi OTA aktualizácie ak spravím unroot,momentálne mám tel.rootnutý,čo je super.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od negrbob » pát 22. lis 2013 15:57:55

Jop aktualizace pres ota projdou. S tou GPS mi to prijde divne zkousel jsem googlit ale nic jsem nenasel :(
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


zabelka
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 27. říj 2013 9:49:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od zabelka » pát 22. lis 2013 17:32:16

Možno nejaký iný,kompatibilný firmware by gps odomkol, :prgam:


zabelka
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 27. říj 2013 9:49:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od zabelka » pon 25. lis 2013 14:33:06

Zaujmalo by ma kde má telefon tých 4 GB,.
Ked aj odpočítam rom +OS,tak na inštalovanie aplikácií je nejakých 1,2 GB.


Danny350
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 30. lis 2013 11:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od Danny350 » sob 30. lis 2013 12:07:08

"Trošku" mě sere záděr s GPS. Ani na stránkách výrobce není dostupná informace zda to GPS má nebo ne. Vzhledem k tomu že mezi aplikacemi je Navitel, předpokládal jsem že to poběží a ono ne :(
Tušíte někdo zda je HW přítomná a problém je pouze v SW a dal by se případně nějak vyřešit? Třeba instalací jiného firmwaru a jakého? Díky.


jozko
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 01. pro 2013 0:30:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Touch Diamond

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od jozko » ned 01. pro 2013 0:32:32

tento fon ma len A-GPS, takze navigacia jedine cez google maps s pripojenim na net

recenzia v reci cudzich bratov : http://mob.hr/prestigio-multiphone-3400-duo-recenzija/


zabelka
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 27. říj 2013 9:49:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od zabelka » ned 01. pro 2013 8:53:53

Prestigio pravdepodobne nevie čo im činania do mobilu daju,hamba im ,
V dnešnej dobe ked je boj o každého zákazníka a oni na krabicu dajú cpu 1.2 a dokonca aj na oficialnych stránkach to tak uvádzajú a pritom je takt na 1.3.
Navitel_? reklama dokonca aj pri bootovaní a GPS nikde.
Na zákazníckej podpore pár magorou ktorý :rtfm: nevedia o čom je reč.
Ak niekto vieťe o nejakej alternatívnej roomke ,rád ju testnem,..


jozko
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 01. pro 2013 0:30:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Touch Diamond

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od jozko » ned 01. pro 2013 14:53:45

este pripajam manual http://www.jmt.bg/productfiles/27819_3048.pdf

strana 47, ako pracovat s navigaciou :)


Danny350
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 30. lis 2013 11:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od Danny350 » ned 01. pro 2013 16:30:14

To je ovšem on-line navigace - což je k h....u. Ale tím spíš když to umí navigovat takhle, by to mělo jít i normálně. Jen vědět jak.


Danny350
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 30. lis 2013 11:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od Danny350 » pon 02. pro 2013 17:55:50

Zde komunikace se zákaznickou podporou Prestigia:

Dobrý den,
zklamala mě nemožnost spuštění GPS. Ani na stránkách výrobce není jasně uvedeno zda je GPS přítomna či ne. Vzhledem k navigační aplikaci v telefonu jsem předpokládal že poběží. Bohužel opak je pravdou. Rád bych se tedy dotázal jak to s GPS opravdu je, zda je HW zařízení GPS v telefonu přítomno a dal by se problém vyřešit nějakou instalací SW a případně jakého. Děkuji

Dobrý den,
děkujeme za kontaktování Prestigio
Toto zařízení nemá GPS modul.

Dobrý den,
pokud tedy zařízení nemá GPS modul, jak je možné, že funguje on-line navigace přes aplikaci google? Nebo tedy dle návodu strana 47-48 by měla fungovat. Děkuji

Dobrý den,
děkujeme za kontaktování Prestigio
Toto zařízení může určit polohu pomocí Wi-Fi připojení (pomocí IP adresy) nebo pomocí mobilní sitě (to je však velmi nepřesné).


zabelka
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 27. říj 2013 9:49:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od zabelka » pon 02. pro 2013 18:36:48

Za tu cenu aj napriek chybajucemu GPS je to slušný telefónik,.
Možno časom sa obujú Rusi do romky a vznikne niečo ,čo nás poteší.
:thumbup:


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16626
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 204
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od ludekbrno » pon 02. pro 2013 19:46:44

jozko píše:tento fon ma len A-GPS, takze navigacia jedine cez google maps s pripojenim na net...
Zjišťování polohy ze sítí nemá nic společného s A-GPS. Zařízení které nemá GPS nemůže mít ani A-GPS. A-GPS je totiž pouhé vylepšení GPS spočívající v tom, že si GPS stáhne z příslušného serveru aktuální databázi pozic satelitů, což urychlí zafixování GPS pozice. Pokud zařízení nemá GPS čip, tak by mu informace A-GPS k ničemu nebyly. To jen tak pro upřesnění terminologie, protože tento mýtus se objevuje poměrně často :-)

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


zabelka
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 27. říj 2013 9:49:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od zabelka » úte 03. pro 2013 11:39:59

Návitel ukazuje A-GPS


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16626
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 204
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od ludekbrno » úte 03. pro 2013 14:02:16

A to znamená co?

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Danny350
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 30. lis 2013 11:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od Danny350 » čtv 05. pro 2013 15:54:02

Tady jedna téměř nová 3400 k dispozici http://mobil.bazos.cz/inzerat/30102305/ ... 00-DUO.php


zabelka
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 27. říj 2013 9:49:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 3400

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od zabelka » sob 07. pro 2013 16:50:08

Urobí niekto pre mna zálohu komplet svojej ROM. :
Naposledy upravil(a) zabelka dne pon 16. pro 2013 11:54:13, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Morlok
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 21. lis 2013 21:06:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Meizu M2 Note

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od Morlok » sob 14. pro 2013 8:36:37

Je možné že mi nejde oficiane aktualizovat firmware, tím že sem odstranil nejake systémove app? slo o fakt nepotřebné appky jako live wallpaper ktere nepouzivam atd... děkuji za odpověd, popřípadně za návod jak to napravit :DD
Haipai I9389 2GB ram


sotka
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 18. pro 2013 23:11:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: K300i

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od sotka » stř 18. pro 2013 23:15:48

Chtěl bych se optat zda tento telefon (Prestigio MultiPhone 3400 DUO) umí sdílet internet přes WiFi (WIFI tethering) a zda už to má někdo odzkoušené.
Rád bych si ho pořídil a jde mi o to, aby uměl sdílet WiFi pro můj tablet)

Děkuju za odpověď

Uživatelský avatar

Morlok
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 21. lis 2013 21:06:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Meizu M2 Note

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od Morlok » sob 21. pro 2013 11:54:15

WIFI tether to má ale nezkoušel sem
Haipai I9389 2GB ram

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10382
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 271
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od Mirda86 » čtv 09. led 2014 15:01:38

Na Alze za 2090kc.Slusne.
Pouzdro asi v baleni neni,co?


Mr.Oizo
Stálý androiďák
Příspěvky: 80
Registrován: stř 11. pro 2013 16:09:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P9 Lite

Re: Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 4", DC 1,2GHz, 1500mAh

Příspěvek od Mr.Oizo » čtv 09. led 2014 21:52:23

Pouzdro tam není. Pouze nabíječka a sluchátka.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní telefony Prestigio“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů