Navigace/GPSSygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 3786
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: HTC U11
Mobil 2 / ROM: HTC U Ultra

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od -Pavel- » sob 22. říj 2016 13:55:06

Takže můj problém opravdu nebyl jen můj problém. Nešla zadat ulice, padala navigace. Tady je to česky ze supportu:

Dobrý deň pán Baudiš,

Vďaka za kontaktovanie spoločnosti Sygic.

Ďakujeme za upozornenie na tento problém.
Už o ňom vieme a mal by byť opravený v najnovšej verzii 16.3.10 (ešte nie je vydaná, pracuje sa na nej a opravuje veľa chýb, ktoré sa v nových verziách vyskytli).
O aké mesto/mestá išlo keď Vám to padalo?

Ďakujem za porozumenie a ospravelňujeme sa za nepríjemnosti.

Prajem pekný deň.
Best regards,

Boris
Customer Support Specialist

­
.
HTC U 11 Brilliant Black - 1.27.401.12 - Nougate 7.1.1 - SanDisk MicroSDXC 128GB Class 10
HTC U Ultra Brilliant Black 64GB - 1.64.401.3 - Nougate 7.0.0 - SAMSUNG MicroSDXC 128GB Class 10


Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3748
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od radegast » pon 24. říj 2016 19:31:22

Takže ještě není odstraněn.
Anebo se jen přesunul: Zadám-li číslo, které Sygic nezná, aplikace spolehlivě spadne.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 3786
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: HTC U11
Mobil 2 / ROM: HTC U Ultra

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od -Pavel- » pon 24. říj 2016 19:40:50

Tady problém nemám, mohu napsat cokoliv, aplikace drží. :-)

­
.
HTC U 11 Brilliant Black - 1.27.401.12 - Nougate 7.1.1 - SanDisk MicroSDXC 128GB Class 10
HTC U Ultra Brilliant Black 64GB - 1.64.401.3 - Nougate 7.0.0 - SAMSUNG MicroSDXC 128GB Class 10

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 770
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: ulefone Power 2
Mobil 2 / ROM: iNew U3 [ROM-moje custom]

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od |Mio| » pon 24. říj 2016 22:00:20

Njn, tak to dopadá když se testování nedělá na čistý instalaci.

U každýho to dělá něco jinýho i na stejném zařízení :-)

Na mé nečisté instalaci se mi nepodařilo podobnou chybu vyvolat, poslední verze nespadne a nespadne, byt se snazim sebevic.


adrian.shephard
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: pon 15. čer 2015 14:15:46
Reputace: 0

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od adrian.shephard » pát 28. říj 2016 18:29:13

Zdravím,
při navigování se mi hrozně rychle vybije baterka, i když je neustále telefon na nabíječce. Verze je 16.2.15, setkal se s tím někdo?

@telefon    


Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10591
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 250
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Jumbo78 » pát 28. říj 2016 18:51:06

Ne. U oficiální verze z GP je u mne vše v pořádku...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)


adrian.shephard
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: pon 15. čer 2015 14:15:46
Reputace: 0

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od adrian.shephard » pát 28. říj 2016 19:07:08

Mám také oficiální verzi, placenou

@telefon    


cilci
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: ned 01. pro 2013 19:30:09
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: galaxy note 3

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od cilci » pát 28. říj 2016 20:09:52

Zdravím všechny. Vším jsem si že u nové verze zmizela na ploše nad informacemi o času příjezdu atd ta uzká lišta kde bylo vidět v jaké části trasy jsem. V menu jsem nikde nenašel aktivaci zobrazení. Máte stejný problém ?

      

Uživatelský avatar

pRo_lama
Moderátor
Příspěvky: 6394
Registrován: pon 06. pro 2010 7:41:23
Reputace: 323
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Twitter: pRo_lama
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od pRo_lama » sob 29. říj 2016 7:14:05

adrian.shephard píše:Zdravím,
při navigování se mi hrozně rychle vybije baterka, i když je neustále telefon na nabíječce. Verze je 16.2.15, setkal se s tím někdo?

­    
Máš zlý kábel. Skús iný.
MOBIL: Samsung Galaxy S8 (64 GB) | TABLET: Nexus 7 (2013)
GADGET: Samsung Gear S2 (SM-R720) + Samsung Gear Fit (SM-R350) + Sony SmartWatch 2


Speedbird842
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: sob 27. zář 2014 11:48:08
Reputace: 1

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Speedbird842 » sob 29. říj 2016 12:51:53

Anebo silnější nabíječku

­    


adrian.shephard
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: pon 15. čer 2015 14:15:46
Reputace: 0

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od adrian.shephard » sob 29. říj 2016 13:50:09

Nabíječka dává 2A, dioda na telefonu ukazuje, že se nabíjí.

@telefon    

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10591
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 250
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Jumbo78 » sob 29. říj 2016 14:40:00

Koukni do nastavení - baterie - jestli ti píše AC(nebo nabíječka připojena) nebo USB...
Nabíječka může dávat kolik chce, když je kabel na houby.
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)


Welchi
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: stř 27. lis 2013 20:18:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS
Tablet: Nexus 7 /2012
Rom: CyanogenMOD

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Welchi » sob 29. říj 2016 14:40:03

Je to kablom stalo sa mi to tiez.
Tel + navigacia na powerbanke na jednom kabli sa tel .ajked ukazoval nabijanie VYBIJAL
dal som druhy a uz nabijal.

­    


adrian.shephard
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: pon 15. čer 2015 14:15:46
Reputace: 0

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od adrian.shephard » sob 29. říj 2016 14:50:00

Díky za rady, zítra to prověřím, čeká mě 900 km cesta.

@telefon    


bandit707
Droid
Příspěvky: 1346
Registrován: pát 10. pro 2010 1:21:46
Reputace: 28
Typ mobilu / ROM: SGN4
Mobil 2 / ROM: SGS7
Tablet: SGN 10.1 (2014)

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od bandit707 » sob 29. říj 2016 15:48:21

A este poznámka: mne sa stava, ze hoci mam jas na automatiku, displej svieti jak vyhuleny, musim vypnut obraz a ked znova zapnem, uz svieti slabo a velmi to ovplyvnuje spotrebu.
all no root --> Samsung Galaxy Note 4 6.0.1, Samsung Galaxy S7 6.0.1, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014), Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S3 mini


laser
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 19. srp 2014 10:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od laser » pon 07. lis 2016 0:21:02

Je tady nějaká funkční verze po 16.2.11 ? Tu jsem po dlouhém sledování diskusí nainstaloval a chodí super, nepadá, funguje, verze map píše 9.01, jestli to chápu správně, na novější mapy potřebuji novější aplikaci, ale pokud to není stabilní ....nechce se mi instalovat novou. Ale čtu recenze a zatím jsem nenarazil na další stabilní verzi....

Uživatelský avatar

pRo_lama
Moderátor
Příspěvky: 6394
Registrován: pon 06. pro 2010 7:41:23
Reputace: 323
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Twitter: pRo_lama
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od pRo_lama » pon 07. lis 2016 8:40:02

Nemal som nikdy problém s tým, žeby mi originál verzia nefungovala.
MOBIL: Samsung Galaxy S8 (64 GB) | TABLET: Nexus 7 (2013)
GADGET: Samsung Gear S2 (SM-R720) + Samsung Gear Fit (SM-R350) + Sony SmartWatch 2


bandit707
Droid
Příspěvky: 1346
Registrován: pát 10. pro 2010 1:21:46
Reputace: 28
Typ mobilu / ROM: SGN4
Mobil 2 / ROM: SGS7
Tablet: SGN 10.1 (2014)

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od bandit707 » pon 07. lis 2016 8:51:13

Laser: tu nemame funkcne verzie, pouzivame tie z Google play, vsetky nám idu az na obcasne chybičky
Nepleties si to tu s warez forom? ;)
all no root --> Samsung Galaxy Note 4 6.0.1, Samsung Galaxy S7 6.0.1, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014), Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S3 mini


laser
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 19. srp 2014 10:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od laser » pon 07. lis 2016 22:46:02

Navigaci mám koupenou a to dokonce 2x a včetně trafficu.
Ale ta s novým layaoutem padala hodně dlouho, nemám automatické aktualizace, párkrát jsem to zkusil, bylo to tristní , tak jsem "downgradoval" a hodně dlouho jsem držel 14.3.4, až jsem v diskusích četl, že je to stabilní, až na to, že trochu pokazili barvy, tak jsem to nainstaloval a super, nespadlo to snad ani jednou. A teď čtu o různých disfunkcích, která ta moje verze nemá a někomu že to občas padá.

Uživatelský avatar

ocadlyo
Androiďák!
Příspěvky: 373
Registrován: ned 17. dub 2011 20:53:40
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2017
Bydliště: CZ

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od ocadlyo » úte 08. lis 2016 8:56:32

Prozatím padá i nová verze.
Magic Earth Navigation


laser
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 19. srp 2014 10:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od laser » úte 08. lis 2016 12:26:30

A proto jsem se ptal, jestli nejaka verze mezi , novejsi nez ta moje, chodí bez problemu. Protoze pokud se neda nastavit jak se chova na pozadi (obcas nekdo zavola) nebo tam chybi udaje na panelu, nejsou to kosmeticke chyby, o padani nemluvě.

@telefon    


laser
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 19. srp 2014 10:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od laser » úte 08. lis 2016 19:08:48

Maji oni nejaky systematicky pristup ke starsim verzim, aby se daly stáhnout? Nekdy kdysi mi ze supportu poslali link na starsi verzi

@telefon    

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3748
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od radegast » úte 08. lis 2016 19:37:02

Tak se JICH zeptej zas.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


houmi0680
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: stř 04. bře 2015 21:00:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Flex2

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od houmi0680 » pon 21. lis 2016 13:58:59

Ahoj, chtěl bych se zeptat vás zkušených. Po dlouhé době jsem vyzkoušel sygic - samozřejmě koupená verze GP, nyní ver. 16.3.14 mapy 9.01
Stal se mi uplně stejný problém, jaký jsem mýval i u starších verzí, a sice že mne navi na křižovatce pošle na opačnou stranu, než bych měl jet, následně při první příležitosti otočí o 180st a jedu zpět správným směrem - přes křižovatku, na které jsem špatně odbočil.. Konkrétně zadám trasu Kralupy nad vltavou - Sadská a chci jet po D11 a sjed exitem 25.. zkuste prosím vyhledat tuto trasu, jestli vás to při plánování také před Sadskou otočí a následně vrátí..
Několikrát se mi něco podobného stalo - např. jedu po dálnici, najednou mne navi svede ven z dálnice, na prvním kruháči otočí a stejným sjezdem navede zpět na dálnici.. Nevim jestli někde nemám něco špatně nastaveno či co..
Přílohy
Screenshot_2016-11-21-13-52-54.png
Screenshot_2016-11-21-13-52-54.png (403.69 KiB) Zobrazeno 1444 x

Uživatelský avatar

pRo_lama
Moderátor
Příspěvky: 6394
Registrován: pon 06. pro 2010 7:41:23
Reputace: 323
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Twitter: pRo_lama
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od pRo_lama » pon 21. lis 2016 14:12:11

Áno, robí to aj mne. Je to nejaká chyba. Ale iba ak sa ide po ceste 330. Všetky iné cesty prepočíta správne.
MOBIL: Samsung Galaxy S8 (64 GB) | TABLET: Nexus 7 (2013)
GADGET: Samsung Gear S2 (SM-R720) + Samsung Gear Fit (SM-R350) + Sony SmartWatch 2


houmi0680
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: stř 04. bře 2015 21:00:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Flex2

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od houmi0680 » pon 21. lis 2016 14:21:43

Vloni mě při cestě z Francie přes Německo třikrát bezdůvodně svedla a zpět navedla na dálnici. Měl jsem chuť telefon rozšlapat..
Proč mne na trase viz screen svádí o sjezd dříve a následně vleče přes vesnice nechápu..??


laser
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 19. srp 2014 10:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od laser » stř 23. lis 2016 17:17:08

Tohle mi parkrat udělala verze 14.x v minulosti, ted Sygic používám mene tak nevim(pouzivam dost Waze)

@telefon    


laser
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 19. srp 2014 10:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od laser » stř 23. lis 2016 17:25:34

Muzu se zeptat jake jsou posledni verze map, 9.01? Nevim jak jsou mapy napojeny na verzi.

@telefon    

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3748
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od radegast » stř 23. lis 2016 21:41:32

To číslo je pořád stejné.
Verze map se pozná podle názvu adresáře s mapami. Třeba: cze.ta.2016.06
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


ab021
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 22. srp 2014 9:22:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei u8650

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od ab021 » pon 05. pro 2016 12:04:00

Dobrý deň. Zakúpil som si Sygic Voucher, nainštaľoval do tlf. Android 2.3.3. Zistil som, že ver. Sygicu je 14.7.0. Mapové podklady si aplikácia stiahla TA 2015.03. Chcel by som však vymeniť mapové podklady za ver.TA 2016.06. Cez downloader som stiahol požadovanú verziu, vlc, content.info, ale Sygic nevie načítať tieto podklady. Stále si stiahne ver. TA 2015.03. Poraďte prosím, ako vymeniť mapy za novšie. Ďakujem

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host