Navigace/GPSSygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Odpovědět
Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3719
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 7-1-1
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od radegast » pon 05. pro 2016 17:00:16

Koupit si normální verzi (zde platí: "Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci") a stáhnout a nainstalovat do zařízení s Androidem 4 a vyšší.
Na 2.x nic novějšího než 14.x a tím pádem ani novější mapy nepojede.
Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI



ab021
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pát 22. srp 2014 9:22:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei u8650

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od ab021 » stř 07. pro 2016 20:38:29

Prosím poraďte. Na ver.14.3.4 som nainštaľoval mapy TA 2016.06. Všetko funguje, ale pri spustení GPS najde družice, ale keď už má začať navigovať, tak sa družice stratia a stále hľadá. Kde môže byť chyba? Ďakujem

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 3540
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Mobil 2 / ROM: Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od -Pavel- » stř 07. pro 2016 21:06:41

Proč si nestáhneš poslední verzi Sygic, co je na Google Play ? Máš starou verzi a divím se, že ti to Google Play nehlásí. Pokud máš licenci, tady jsou .apk: http://www.apkmirror.com/apk/sygic/" onclick="window.open(this.href);return false;
HTC 10 Glacier Silver - 2.41.401.4 - Samsung SDXC 128GB (Class 10 UHS-I)
Samsung Galaxy S7 White Pearl - G930FXXU1DQB3 - Samsung SDXC 64GB (Class 10 UHS-I)


ab021
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pát 22. srp 2014 9:22:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei u8650

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od ab021 » stř 07. pro 2016 21:14:38

Nehlási mi to preto, lebo mám Android 2.3.3 a chcem ho ešte použiť len na navigáciu.


laser
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 19. srp 2014 10:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od laser » čtv 08. pro 2016 8:21:21

Mit sygic na v2 andr.To je asi jako kdyz nalejes benzin do trabanta, cena stoupne 3x.

@telefon    



Dassman
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 03. lis 2011 15:53:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Dassman » čtv 08. pro 2016 12:48:13

Borci funguje vám login? Mě se od včera nejde přihlásit ani v aplikaci na telefonu ani v pc na stránkách

Uživatelský avatar

ocadlyo
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: ned 17. dub 2011 20:53:40
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S5

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od ocadlyo » čtv 08. pro 2016 15:51:42

Jo, všude je to s přihlášením v pohodě (navigace i na stránkách Sygic)
Samsung Galaxy A5 2017


denzel80
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 31. srp 2011 13:14:15
Reputace: 0

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od denzel80 » úte 20. pro 2016 19:05:09

Nevíte někdo jak zadat číslo popisné u obcí, které nemají ulice? Zdá se mi, že to kdysi normálně fungovalo, ale teď na to nemohu přijít. Už jsem sygic dlouho nepoužíval, protože mi vyhovují google mapy, a asi to tak i zůstane, protože mi přijdou mnohem intuitivnější. Chci ale sygicu dát šanci

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10015
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 209
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Jumbo78 » úte 20. pro 2016 22:03:38

Normálně zadáš název obce, místo ulice číslo popisné.
Umí vyhledávat velmi dobře
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 3540
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Mobil 2 / ROM: Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od -Pavel- » sob 31. pro 2016 12:32:12

Nenašel by se u někoho nějaký slevový kupónek pro Sygic GPS Navigation Offline for Android (Premium + Traffic Európa) ? Když mi chodí nabídky, tak to mažu a teď, když chci koupit, tak mám prd. :)
HTC 10 Glacier Silver - 2.41.401.4 - Samsung SDXC 128GB (Class 10 UHS-I)
Samsung Galaxy S7 White Pearl - G930FXXU1DQB3 - Samsung SDXC 64GB (Class 10 UHS-I)


optimas
Robot
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv 20. říj 2011 11:35:37
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od optimas » ned 22. led 2017 8:33:25

Zdarec jde už plánovat trasu v pc a pak ji převést do sygicu?


bandit707
Droid
Příspěvky: 1272
Registrován: pát 10. pro 2010 1:21:46
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: SGN4 6.0.1.
Mobil 2 / ROM: SGS7,SGS3
Tablet: SGN 10.1 (2014)

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od bandit707 » pon 27. úno 2017 15:45:06

Chcem sa spytat vas, co mate aj traffic
Stoji za to si ho kúpiť, v orovnani napriklad s waze, bude tam aspon zopar hlásení nehod od vodicov a napriklad radarov? Vie to niekto porovnat?
Existuje nejaka moznost to skusit aspon jeden den?
all no root --> Samsung Galaxy Note 4 6.0.1, Samsung Galaxy S7 6.0.1, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014), Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S3 mini

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2202
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: sony xperia z3
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi2s 32 gb
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od dufko » pon 27. úno 2017 16:30:35

Niečo tam je, skúšal som to...ale kvalitu Waze to nemá.

Uživatelský avatar

miland
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: stř 02. led 2013 19:37:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M7 - silver
Rom: ofic. 5.0.2 + Sense

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od miland » pon 27. úno 2017 17:15:31

To rozhodně nemá. Waze je lepší na tyto informace.
Sagem MC920, Alcatel OT312, LG C3300, Nokia 3410, Nokia 6300,
HTC: Touch Cruise 09, HD2, One S, ONE M7,
ONE M8s


WildfireS
Androiďák!
Příspěvky: 561
Registrován: úte 01. lis 2011 16:38:34
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Samsung S7 edge 32GB Black
Mobil 2 / ROM: Samsung S6 edge 64GB Gold

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od WildfireS » pon 27. úno 2017 19:02:38

Aj ja som to skúšal, no informácie nič moc...
Zbytočne predplatné, waze je b tom jednicka,...
Btw: Bandit musíš sa rozhodnúť či chceš počúvať Adku vo waze alebo prísť o info :)

   

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3719
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 7-1-1
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od radegast » sob 04. bře 2017 15:16:29

Tak tu máme první verzi s číslem 17 a nové mapy 2016/12. Odkud však berou pro ně podklady netuším. Můj už více jak tři roky zkolaudovaný barák v mapách stále není.
Vyhledávání/zadávání cíle prošlo změnou.
Myslím, že přidávání průjezdního bodu nevymysleli špatně. Při naplánované trase pod třítečkovým menu vpravo nahoře je položka Přidat průjezdní bod.


Edit:
Barák v mapě sice není, ale adresu zná.
Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


roy100
Robot
Příspěvky: 1060
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: JiaYu G4S 2GB RAM
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od roy100 » sob 04. bře 2017 17:55:39

A jak je na tom s placenými a neplacenými úseky dálnic? Třeba Turnov - Liberec?

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3719
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 7-1-1
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od radegast » sob 04. bře 2017 18:39:52

Se podívej, ne?
Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Jerry7650
Androiďák!
Příspěvky: 281
Registrován: čtv 27. led 2011 1:57:26
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Jerry7650 » sob 04. bře 2017 19:28:12

Ještě jsem nestihl pořádně vyzkoušet, ale min v mapách to vypadá na slušný pokrok. Poté co se už pěkně dlouho ČR pohybovala okolo 70MB se mi dnes stáhnulo 93MB jako update. Co vypadá že je navíc určitě je navigace na čísla popisna i v malých vesnicích. Ještě v prosinci urcite nešlo, teď ano...

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10015
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 209
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Jumbo78 » sob 04. bře 2017 19:30:21

Na čísla šlo navigovat už dávno (nevím, jestli čp nebo čo). Testoval jsem to na těch našich zapadákovech...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)


Jerry7650
Androiďák!
Příspěvky: 281
Registrován: čtv 27. led 2011 1:57:26
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Jerry7650 » sob 04. bře 2017 19:50:08

To mě právě ne a zkoušel sem to opakovaně. Dřív když jsem napsal vesnici a číslo popisné (ulice nejsou), tak buď nenalezeno a nebo to skocilo na střed obce, teď to ukáže barák.

EDIT: Teď na to ještě koukám a konečně mi došlo, co je jinak a je to teda posun konečně k tomu, co mělo být dávno - funguje normální zadání adresy. Už žádné zadání země, pak města, pak ulice, pak čísla.... Teď již jde psát třeba Praha Václ... a začne to nabízet Václavské náměstí v Praze a nebo i obráceně, přechroustá si to samo...

To je to co nějak nefungovalo... Když jsem zadal ČR a pak vesnice, nebyla možnost napsat čp, jen vybrat křížení hlavních ulic. A napsat přímo adresu se rovnalo "nenalezeno"...

Tak slušný pokrok, pochvala tvůrcům.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10015
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 209
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Jumbo78 » sob 04. bře 2017 20:28:08

Stačilo napsat zemi, jméno vesnice a pak hned číslo popisné...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3719
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 7-1-1
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od radegast » sob 04. bře 2017 21:22:42

jj, Jumbo78 má pravdu.
Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Jerry7650
Androiďák!
Příspěvky: 281
Registrován: čtv 27. led 2011 1:57:26
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Jerry7650 » sob 04. bře 2017 21:46:08

To mi prostě nefungovalo, přičemž mě to samozřejmě taky napadlo vyzkoušet (nic mi to nenašlo).
Dokonce jsem to zkoušel po každé nové verzi, po každém novém stažení mapy, psal jim to do supportu....
Až dnes poprvé ano...

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3719
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 7-1-1
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od radegast » ned 05. bře 2017 17:59:18

Nějak neumím přidat položku z Oblíbených mezi widgety.
Kdysi to šlo. Teď volba + (Přidat widget) možnost přidat položku z Oblíbených nenabízí.
Ani cestou z Oblíbených jsem se ke kýženému výsledku nedobral :(
Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

vodopadek
Androiďák!
Příspěvky: 315
Registrován: čtv 11. bře 2010 17:57:43
Reputace: 13
Bydliště: České Budějovice

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od vodopadek » úte 14. bře 2017 9:17:12

odkud mate verzi 17? oficialne na store ke stazeni neni.. to je zatim nejaka testovaci verze?
THL T100S :: HONOR 6 WHITE :: HONOR 7 Silver/white :: Umi Touch vše prodáno..
jedu na tom: tablet Google NEXUS 7 2013 32GB (white edition) :: ONEPLUS 3 white/gold + Black apricot cover ::

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 3540
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Mobil 2 / ROM: Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od -Pavel- » úte 14. bře 2017 12:29:19

Zde můžeš stáhnout veškeré verze Sygic: http://www.apkmirror.com/apk/sygic/" onclick="window.open(this.href);return false;

POZOR, verze 17 je betou a mohou se objevovat anomálie. :) Pokud cheš stabilní verzi, zůstaň u verze, která je na GP.
HTC 10 Glacier Silver - 2.41.401.4 - Samsung SDXC 128GB (Class 10 UHS-I)
Samsung Galaxy S7 White Pearl - G930FXXU1DQB3 - Samsung SDXC 64GB (Class 10 UHS-I)


laser
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 19. srp 2014 10:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od laser » čtv 16. bře 2017 8:26:47

dufko píše:Niečo tam je, skúšal som to...ale kvalitu Waze to nemá.
Neni to tak špatné, i kdyz to nema kvalitu waze. Ale ted uz ta platba neni rocni, ale lefitime, takze te to stat moc nebude. Ja jsem zainvestoval. Pri planovani delsi trasy neni offlinbe navigace spatna vec. Taky nekde ve vesnicich je spatny signal a daza jsou pomala, na traffic to staci, na mapy sem tam ne.

@telefon    


laser
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 19. srp 2014 10:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od laser » čtv 16. bře 2017 13:09:21

A jsou v te posledni verzi videt nastavení, ktera zmizela? Treba nastaveni cp chci videt na hlavnim panelu, jestli nadm vysku nebo dojezd apod. Take kolik m predem mne varuje pred tmenpu rychlosti apod.

@telefon    


kulik128
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 25. čer 2013 15:42:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3s D722
Rom: LineageOs 14.1

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od kulik128 » stř 22. bře 2017 18:02:36

Nenasli ste niekto rozumny sposob ako sa vyhnut useku v strede trasy bez toho aby som to hladal v pokynoch? Nechapem preco to nemozu spravit ako pridanie prejazdneho bodu, len podrzat a vyhnut sa useku..

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů