ProduktivitaTasker

Odpovědět

sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 366
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pon 27. čer 2016 19:27:36

Vytvoř si ještě jeden profil s proximity, který vytvoří variable PROXIMITY na 1 pokud zakryješ sensor. Jako exit nastav variable proximity na 0
Potom do tvého tasku dej wait 5 sekund(nebo kolik chceš) a za wait dej STOP task pokud variable proximity = 0.


Uživatelský avatar

geraltdi
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: úte 28. srp 2012 6:52:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 [GRA-L09C432B321]

Re: Tasker

Příspěvek od geraltdi » úte 28. čer 2016 7:18:04

U sebe to mám nastavené přes tasky a to tak, že senzor musí být zakrytý 3 vteřiny, aby se displej vypnul, již jsem to tu psal někde dříve ... zde to je:

Profile: Auto Screen Off On
State: Proximity Sensor + Not Call [Type:Any Number:*] + Applictaion: Not Fotoaparát, Mx Player Pro
Task: Auto_Screen_Off
1: Wait [ Ms:0 Seconds:3 Minutes:0 ]
2: Systém Lock If [ %PACTIVE ~ *,Auto Screen Off On,* ]

Exit: Auto_Screen_On
1: Secure Settings [ Configuration:Screen & Keyboard Lights On 1 Second ]

Uživatelský avatar

Franz Ferdinand II.
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: pon 24. pro 2012 13:45:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia CM11 KitKat 4.4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Franz Ferdinand II. » pon 04. črc 2016 8:46:33

Zdar
Je nějaká možnost jak kontrolovat specifický nastavení MIUI pomocí taskeru?

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » úte 05. črc 2016 14:49:21

S pluginem Secure Settings jde toho sledovat i měnit spoustu :)
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (in use) / Honor 5X (closet)


Lun
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 12. úno 2016 14:09:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4

Re: Tasker

Příspěvek od Lun » čtv 21. črc 2016 8:35:10

Dobry den, rad by som vas poprosil o pomoc s profilom sleep ktory som si vytvoril. Tasker mam len zopar dni, takze zatial sa ucim. Kedze pracujem na zmeny, profil som si vytvoril tak, ze v noci mi vypne wifi alebo data v zavislosti od toho ci sa nachadzam doma alebo napr. som v praci. K tomu som si nastavil pravidlo ze pokial v noci zapnem displej, tak mi zapne wifi alebo data a po zhasnuti displeja wifi/data vypne. Problem je, ze rano vzdy najdem mobil vypnuty s uplne vybitou bateriou aj napriek tomu, ze mobil mal vecer napr. 90%. Takze profil som asi dobre neurobil. A to som si myslel ze tymto profilom usetrim cez noc nejake to percento. Za kazdu radu dakujem. Prikladam .xml mojho profilu.
Sleep_Mode.prj.zip
(1.42 KiB) Staženo 24 x



sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 366
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » čtv 21. črc 2016 14:56:50

A nevybíjí ti mobil něco?


Lun
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 12. úno 2016 14:09:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4

Re: Tasker

Příspěvek od Lun » pát 22. črc 2016 9:21:44

Nie, vcera som vypol ten profil a dnes rano bolo vsetko ok. Problem bude v taskeri alebo v profile.


Marek.P
Androiďák!
Příspěvky: 677
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » pát 22. črc 2016 9:34:58

Podle čeho zjišťuje, že jsi doma a nebo v práci?
Navigace Aponie a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka http://www.clarasys.cz
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz


Lun
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 12. úno 2016 14:09:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4

Re: Tasker

Příspěvek od Lun » pát 22. črc 2016 10:23:57

Podla cell near.

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2202
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: sony xperia z3
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi2s 32 gb
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Tasker

Příspěvek od dufko » pát 22. črc 2016 10:35:04

Zapnuté wifi a dáta berú veľmi málo batérie pokiaľ sa nepoužívajú, takže by som sa na taký profil vykašľal.

Zatiaľ si si urobil viac škody ako úžitku...


Marek.P
Androiďák!
Příspěvky: 677
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » pát 22. črc 2016 10:37:08

Zkus změnit v profilu doma místo skenování cell na skenování Wi-Fi.
Navigace Aponie a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka http://www.clarasys.cz
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz


qitecko1
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: pon 21. zář 2015 13:40:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 STOCK ROM 6.0 - ROOT

Re: Tasker

Příspěvek od qitecko1 » pát 22. črc 2016 10:59:53

Zapni si v Taskeru vypis logu kde druhej den najdes kolikrat se ti v noci spustil jakej profil. Treba z toho taky neco vyctes.

@telefon


Lun
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 12. úno 2016 14:09:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4

Re: Tasker

Příspěvek od Lun » pát 22. črc 2016 11:20:53

Vdaka chlapi, zmenil som skenovanie doma na wifi near a upravil som cely profil sleep. Tak uvidim ako sa to bude spravat cez noc. Vypis logu som zapol, rano skontrolujem.


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 366
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pát 22. črc 2016 17:52:04

Cell near používám běžně a nikdy jsem takový problém nezaznamenal.

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » pát 29. črc 2016 20:20:01

Když už se mluví o Sleep profilech, včera jsem si konečně jeden fungující udělal :)
Pro správné fungování je potřeba plugin AutoNotification nebo předělat notifikace na ty built-in.

Nezáleží na poloze, kdybych spal někde jinde.
Zobrazí se upozornění a zapne se sleep detecting(každých 10 minut se zkontroluje, jestli byl v posledních 9 minutách zapnutý display), když ne, zapne se "Sleeping".
Download
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (in use) / Honor 5X (closet)


lokomot1
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 08. srp 2013 13:24:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lg G4 stock + root

Re: Tasker

Příspěvek od lokomot1 » pon 08. srp 2016 7:25:36

Ahoj,
měl bych prosím jeden dotaz. Umí tasker(třeba s pluginem) přidat zástupce nějaké aplikace na plochu?


DAWSON7777777
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 16. úno 2014 11:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII Neo
Rom: Stock

Re: Tasker

Příspěvek od DAWSON7777777 » stř 10. srp 2016 20:50:20

Ahoj , potřeboval bych poradit :D
Chtěl bych profil aby kazdou hodinu se zapla wifi když budu doma , zapla se synchronizace (aby aspoň 5 minut běžela ) a potom se zase vypla wifi :) ... šlo by to nějak? Díky za rady :)


lokomot1
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 08. srp 2013 13:24:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lg G4 stock + root

Re: Tasker

Příspěvek od lokomot1 » stř 10. srp 2016 21:52:22

Nejsem v taskeru žádný profik, ale to by mělo jít udělat jednoduše ne?

Profil, ktery pozna ze si doma (vyuzitim wifi, gsm nebo gps) a pak proste. Tasks:
Net>wifi >set on
Net>autosync >set on
Task>wait x min
Net>autosync >set off
Net>wifi >set off
Task>wait 1 hour
Task goto 1

??


DAWSON7777777
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 16. úno 2014 11:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII Neo
Rom: Stock

Re: Tasker

Příspěvek od DAWSON7777777 » čtv 11. srp 2016 11:22:14

Aha ... díky moc :D jsem v tom hledal jenom složitosti :D


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » pon 19. pro 2016 20:33:18

Mám Tasker v telefonu huawey p8lite. Mám ho povolený ve správci zařízení.
Je nějak možno zabezpečit, aby z tohoto správce nešel odstranit či vypnout? Např po zadání hesla, nebo tak nějak?
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » stř 28. pro 2016 4:11:34

Přítelkyně má v Huawei něco jako "Nechat běžet na pozadí", ale Tasker protože má persistentní upozornění, neměl by ho ten správce vypnout.
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (in use) / Honor 5X (closet)


Karlossantana01
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 01. led 2017 20:14:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus zenphone 6

Re: Tasker

Příspěvek od Karlossantana01 » ned 01. led 2017 20:45:16

Zdravim.
Jsem začínající uživatel Taskeru a mám takový problém.
Vytvořil jsem si task že při pripojení náhlavní sady handsfree spustí aplikaci FM rádio když mi někdo zavolá tak se samozřejmě
rádio vypne ale potřeboval bych aby se po skončení hovoru znovu zaplo.
Udělal jsem nový task že když skončí hovor tak se spustí FM rádio ale tento task se nespustí jelikož je aktivní task kde je připojeno to handsfree.
Poradí někdo jak na to? Předem díky.

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2202
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: sony xperia z3
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi2s 32 gb
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Tasker

Příspěvek od dufko » ned 01. led 2017 21:15:40

Ako vypadá ten druhý profil? Budeš tam mať chybu


Karlossantana01
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 01. led 2017 20:14:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus zenphone 6

Re: Tasker

Příspěvek od Karlossantana01 » ned 01. led 2017 21:25:34

Ten už jsem smazal a dělá to pořád.

EDIT by jumbo78: smazaná zbytečná citace


Tad
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: úte 14. pro 2010 21:06:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s7 edge

Re: Tasker

Příspěvek od Tad » sob 28. led 2017 11:24:51

Zdravím, potřeboval bych poradit od zkušenějších, jsem připojen na handsfree a potřebuji, aby po nalezení a připojení k určite WiFi, odpojil do té doby připojené BT handsfree...
S7 Edge, Moto 360 1.gen


Calvagh
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 25. črc 2015 11:27:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8

Re: Tasker

Příspěvek od Calvagh » pon 06. úno 2017 20:40:47

Ahoj . Potřeboval bych z několika proměných , různě pojmenovaných např a,b,c,d...náhodně vybrat jednu . Může mi někdo dát tip , jak toho docílit ? Dík


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » pát 10. úno 2017 18:41:56

Nevíte někdo jak bych mohl v taskeru zrušit zobrazování oznámení v android6? Děsně mě to prudi. Odemknu zařízení a tlustý bílý pruh který mi oznamuje kolik profilů v taskeru právě běží. Nezajímá mě to!
Jde to zrušit?

Jinak ještě otázka.
Nemám root, jde nějak nastavit aby Tasker zapinal GPS, měnil čas podsviceni a zakazoval /povoloval rotaci displeje?
V 4.1.2 s root vše šlo. Tady 6 bez root ne.
Je nějaká cesta? Že nejde ani rotace mě docela udivuje, třeba je chyba v nějakém nastavení. Task mám ok....
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 366
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pát 10. úno 2017 19:10:03

První část otázky - Preferences - monitor - Run in Foregroud

pokud to vypneš, tak možná nebude korektně fungovat

Druhá část o otázky - vše musí fungovat, GPS musíš použít plugin autotools


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » sob 11. úno 2017 9:42:49

Diky, oznámení už neotravuje.

Ale rozjet autotools zatím nedávám..
Když překládám manuál, tak je tam psáno, že musím otevřít vývojářské menu (nějak tak se to jmenuje) to jsem udelal a povolil usb ladeni.
Toto samo ale asi nestaci, ze? Je tam pak psáno o tom, že se musí telefon propojit s pc a něco povolit.
Je tento krok nutný? Zatím mám i problém totiž propojení s pc..

Zkouším zatím nejak udělat aby telefon mel defaultně zakázáno otáčení displeje a jen u mapy.cz aby se tocil.....
Zatím neuspesne.

To stejné zapnutí GPS. Ten autotools bude chtit nejak nadefinovat urcite..
Ale jak? Anglictina je pro me konec
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 366
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » sob 11. úno 2017 11:04:29

Návod jak zprovoznit autotools.
https://www.youtube.com/watch?v=TZYRkXuQI3w" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů