HledámNějaký oddechový tycoon

Moderátor: Moderátoři Her

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Bartyx
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG G3
Tablet: Asus MemoPad HD 7

Nějaký oddechový tycoon

Příspěvek od Bartyx » pon 10. říj 2016 15:06:58

Ahoj.

Hledám nějakou oddechovou hru, kde prostě jen vylepšuju a tím postupuju dál. Nechci žádné boje, prostě jednoduchý tycoon. Naposledy jsem docela dlouho vydržel u Pot Farm - Grass Roots, kde pěstujete trávu. To mě bavilo, protože jsem si jen plnil úkoly, mohl jsem to kdykoli vypnout, běží to na pozadí a nemusím tam bojovat nebo tak.

Máte někdo něco podobného, kde bych se prostě zlepšoval? Může to být klidně nějaká farma, nebo něco podobného, ale ne moc komplikované principy.

Díky

Faraon23
Nové Androidě

Re: Nějaký oddechový tycoon

Příspěvek od Faraon23 » úte 31. led 2023 11:01:59

Si votre sèche-linge a atteint une durée de vie moyenne, il peut commencer à vous poser des problèmes. Si vous pensez que votre sèche-linge est tombé en panne beaucoup plus tôt qu'il ne le devrait, vous avez besoin d'un professionnel pour le réparer. Vous pouvez trouver le meilleur des meilleurs sur ce site https://serviceservotech.com/fr/2023/01 ... ave-linge/ . Ayant moi-même beaucoup d'appareils dans la maison, j'utilise leurs services en permanence.

norman34
Nové Androidě

Re: Nějaký oddechový tycoon

Příspěvek od norman34 » úte 30. kvě 2023 8:41:49

Forget about the long hours spent writing essays! Our AI service essaywriters.ai essay writer ai makes the process quick and easy. It provides powerful ideas, automatically organises your content and offers a structure that meets the requirements of your assignment. Get unique essays in record time with AI

Odpovědět

Zpět na „Hledám“