LG G3 - Obecná diskuzeLG G3 - všeobecná diskusia

Moderátoři: IQLogic, maxfli

Odpovědět

djpiecka1
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pát 19. čer 2015 11:31:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G6

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od djpiecka1 » ned 30. říj 2016 17:19:39

zdravim. chcel by som do g3 32gb cyanogenmod. chcel by som jednoduchy navod ako to krok po kroku spravit. jedine co mam je tento odkaz:https://download.cyanogenmod.org/?device=d855. ako mam postupovat?? mam momentalne oficialny android 6.





Dalikm
Stálý androiďák
Příspěvky: 80
Registrován: ned 21. zář 2014 4:38:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Dalikm » úte 01. lis 2016 23:06:41

Ahoj řeší se tady někde případný root a nahraní Nugátu? Děkuji a jinak sry za OT pokud se to tady někde řeší ale nenašel jsem....


TUNER
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 16. čer 2016 16:42:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB Android 6

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od TUNER » čtv 03. lis 2016 12:36:08

Čekal jsem na novější ROM,protože jsem s prvním 6 androidem měl problémy s baterkou kdy přes noc nebyl problém aby ubylo bez jakékoliv činnosti 30% :(. Po přeinstalaci na 5ku vše OK. Proto jsem doufal ve spásu nové verze 30N....což bohužel nepomohlo. :/ Je nějaký fígl jak se tohoto problému zbavit ? Nechce se mi znova zpátky přeinstalovávat na 5.....ale pokud mam mít telefon se 6 s půldenní výdrží,tak raději opravdu půjdu zase zpátky. Stejné i s novou baterií....
Díky za rady


Jathro
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: ned 15. dub 2012 8:04:24
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Jathro » úte 08. lis 2016 9:18:00

Asi jsi jediný s tímhle problémem :-( Zkoušel jsi tovární nastavení? Nebo zkusit pohledat, který proces ti zůstává trvale viset. Při aktualizaci na MM se mi samo zapnulo určování polohy pomoci GPS a ta dost žere.


SirAnthony
Stálý androiďák
Příspěvky: 189
Registrován: ned 12. srp 2012 11:51:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G3
Rom: stock
Bydliště: Náchod

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od SirAnthony » úte 08. lis 2016 9:32:54

Jak ale co nejpřesněji zjistit jaký proces?
Já osobně mám podobný problém, baterie nová a stejně od 5 ráno do 12 baterka že 100 na 30 procent A při tom ve spotřebě nic extra nevidím. :-\

@telefon    



sinco
Droid
Příspěvky: 2089
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: LG G3-32GB EU Titan- android V30j
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9 , ofic. rom
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od sinco » úte 08. lis 2016 12:04:54

Mam verzi 30j bump rom-instalace pres TWRP ale jinak je to "ofic" rom a na spotrebu nemuzu rict nic spatneho. 5 jsem vynachal, prechazl jsem z KK. Sice mam novou baterku ale tu jsem nejaky cas mel i na 4.4 a s verzi 30j je na pohodu. Pres noc ,cca 8 hodin, v flight rezimu, spadnou tak 2 procenta, max. Proste spokojenost.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9


djpiecka1
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pát 19. čer 2015 11:31:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G6

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od djpiecka1 » úte 08. lis 2016 14:53:44

Zdravim. Prosim Vas pekne nema niekto z vas na predaj tento obal na G3? https://www.google.sk/search?q=PIERRE+C ... 0Q_AUIBigB

DAKUJEM

Uživatelský avatar

egee
Robot
Příspěvky: 1083
Registrován: sob 12. kvě 2012 10:53:02
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 2 64 GB
Tablet: Tab S 10.5 LTE Titanium Bronze (SM-T805)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od egee » úte 08. lis 2016 21:47:27

A proč si ho nekoupíš sám?
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... w&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;


djpiecka1
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pát 19. čer 2015 11:31:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G6

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od djpiecka1 » stř 09. lis 2016 7:13:08

Pretoze som z ebay este v zivote nekupoval a som ochotny na neho cakat tyzden, nie do vianoc. A cakat, ze mi ho zhabu na colnici sa mi tiez nechce.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11011
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 269
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Jumbo78 » stř 09. lis 2016 10:21:23

V tom případě si založ poptávku v sekci bazar...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

egee
Robot
Příspěvky: 1083
Registrován: sob 12. kvě 2012 10:53:02
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 2 64 GB
Tablet: Tab S 10.5 LTE Titanium Bronze (SM-T805)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od egee » čtv 10. lis 2016 10:27:45

djpiecka1 píše:Pretoze som z ebay este v zivote nekupoval a som ochotny na neho cakat tyzden, nie do vianoc. A cakat, ze mi ho zhabu na colnici sa mi tiez nechce.
..... tím že ti to někdo koupí/ prodá se nekupovat nenaučíš -
poslal jsem ti SZ
Pak máš možnost si to koupit někde v obchodě ale ty peníze budou jiné než při nákupu v Číně.


venaberys
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: sob 14. dub 2012 14:03:06
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G3

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od venaberys » pát 16. pro 2016 11:58:41

Dnes jsem otevřel Quick Remote a veškeré nastavené dálkové ovladače vymazány. Bylo jich asi 10 ale naštěstí jsem měl zálohu v Titanium Backup. Stalo se to už někomu?

Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od maslo2 » sob 17. pro 2016 16:41:13

ahoj tie G3 sa stale kaza? alebo ze umieraju ako vela ludi pise o nom,lebo by som ho chcel na virtualnu realitu,lebo v tom je dobry ma 1444 p displej ze? moze mi nekdo poradit ako mu ide cardboard na nom? a ma pekny obraz?
p.s_alebo radcej lg g4? ale ten je asi drahy ze?
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3958
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od verny94 » sob 17. pro 2016 17:10:31

Displej je dobrý. Kup k tomu ještě pořádné brýle.

Pleteš si to. Umírají G4ky. Je na tobě jaký máš rozpočet atd...
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


bicista
Robot
Příspěvky: 995
Registrován: pát 21. čer 2013 19:08:35
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Samsung S Advance

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od bicista » čtv 29. pro 2016 20:56:10

Vaneberys: me se to stalo u G4. Najednou remote control prazdny. Jestli se tak stalo mozna po nejakym upgrade aplikace uz netusim.
LG-G6 Platinum ; LG-G4 Gold CZ ; LG-G2 - 32GB White; Samsung SII i9100 White ; Samsung S Advance. .


TripleSeven
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: stř 08. črc 2015 8:58:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od TripleSeven » čtv 16. úno 2017 16:48:33

Zdravím, mám takový problém s mojí G3. Zdá se mi, že nefunguje MTP a OTG. Snažil jsem se to sprovoznit, ale nejde mi to.Když připojím do počítače přes usb, tak se jen nabíjí a připojení flasky přes OTG kabel taky nepozná. Poradí někdo?


rob456
Androiďák!
Příspěvky: 279
Registrován: pát 14. pro 2012 11:50:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 10 Lite

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od rob456 » ned 19. úno 2017 0:13:14

Musič zapnout Možnosti vývojáře, najdeš to na Google, měl jsem stejný problám a už OK.


colinn
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 10. kvě 2016 18:12:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od colinn » pon 06. bře 2017 21:59:51

Zdravim,
můj G3 ztratil signál tak jsem ho restartoval. Ale po restartu se začal načítat, ale nakonec zase spadl a zůstal zhasnuty. Po vyjmutí baterie a opakovaném zapínání to stejné a nikdy nenajel. Nevíte co to může být, popřípadě co s tím? Prosím

Uživatelský avatar

wolwZz
Stálý androiďák
Příspěvky: 225
Registrován: stř 28. zář 2011 20:31:26
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: LG G3

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od wolwZz » pon 06. bře 2017 22:12:05

Asi budes muset udelat hard reset pres tlacitka. Taky se mi to stalo jednou

@telefon    
LG G3 32GB


Traged
Účet zrušen
Příspěvky: 3856
Registrován: sob 21. srp 2010 21:57:02
Reputace: 41

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Traged » pon 06. bře 2017 22:13:05

hard reset udělej, pokud nepomůže,tak se může řešit dál.

Uživatelský avatar

egee
Robot
Příspěvky: 1083
Registrován: sob 12. kvě 2012 10:53:02
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 2 64 GB
Tablet: Tab S 10.5 LTE Titanium Bronze (SM-T805)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od egee » pon 06. bře 2017 22:26:55

Loučím se ve vlákně LG G3, vrátil jsem se k Samsungu - moje nová hračka : Samsung s6 edge plus 32 GB

Kdyby měl někdo zájem o LG3 - napište ...


Marty86
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: pon 30. led 2012 18:09:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Marty86 » sob 29. dub 2017 16:33:19

Zdarec lidi,

koupil jsem pár dní zpátky použitý LG G3. Telefon byl v továrním nastavení, nastavil jsem si tedy vše potřebné a dal instalovat aplikace, které jsem používal na svém předchozím tel. (Samsung Galaxy S4). Verze androidu je 6.0 a používám Nova Launcher.

Mám problém s notifikační LED diodou, vůbec nereaguje na žádné zmeškané události, zkoušel jsem i aplikaci Light Manager, ale ani s tou to nefunguje.

Další problém mám ten, že v nastavení videa vůbec nemám Slow Motion řežim. Pouze HD, FullHD a UHD.

Setkal se s tímto někdo z uživatelů?

Za každou radu budu vděčný.

Uživatelský avatar

wolwZz
Stálý androiďák
Příspěvky: 225
Registrován: stř 28. zář 2011 20:31:26
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: LG G3

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od wolwZz » stř 10. kvě 2017 16:15:56

Marty: zkusil bych tovarni nastaveni.

Povedlo se nekomu donutit dual window aby skryl tlacitka a notifikacni listu? Zbytecne zabiraji mista kdyz chci mit pustene video a u toho psat.

@telefon    

LG G3 32GB


Phoenicurus
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 07. říj 2014 12:04:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei ascend G300

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Phoenicurus » stř 07. čer 2017 13:55:32

Ahoj, před pár dny jsem koupil použitý LGG3, funguje skvěle, je na něm android šestka, ale mám obrovský problém s tím, že mi OS Android žere mobilní data. Za den a půl mi sežral 33MB, což je vyhlídka na 600MB za měsíc. Omezil jsem data na pozadí u všech možných aplikací, ale přímo u OS Android to omezit nejde. Nevíte někdo, jak to vypnout nebo omezit? Mám 1,5GB balíček a nechce se mi se dobrovolně vzdát 600MB protože pravidelně jsem na LG G2ce vyplácal (díky hrám) celý balíček. S G3 bych si musel data přikoupit a to se mi fakt nechce. Netušíte někdo?

A druhý dotaz, nevíte někdo, jak vypnout McAfee antivirus? Leze mi na nervy (root nechci a jinak to asi nejde, což?)


Traged
Účet zrušen
Příspěvky: 3856
Registrován: sob 21. srp 2010 21:57:02
Reputace: 41

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Traged » stř 07. čer 2017 17:53:02

Udělej hard reset, pak nastav telefon znovu.


Phoenicurus
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 07. říj 2014 12:04:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei ascend G300

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Phoenicurus » čtv 08. čer 2017 7:58:03

To nepomohlo...

Ukusil jsem odinstalovat aktualizace MCAfee a pak ho vypnout - ten mi za pár dní sežral 165MB. Ten asi žral nejvíc OS dat, ale musí v tom bejt i další žrouti.... A nevím jaký...


Traged
Účet zrušen
Příspěvky: 3856
Registrován: sob 21. srp 2010 21:57:02
Reputace: 41

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Traged » čtv 08. čer 2017 10:11:47

tak asi nějaká hra, budeš muset hledat. https://play.google.com/store/apps/deta ... .mdm&hl=cs


petrre
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: sob 11. črc 2015 14:20:42
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: LG G3 Fulmic + Xceed
Mobil 2 / ROM: Xperia L RR na odpočinku

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od petrre » čtv 08. čer 2017 10:16:22

root a firewall
možná opera max


Phoenicurus
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 07. říj 2014 12:04:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei ascend G300

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Phoenicurus » pát 09. čer 2017 7:08:47

Root nepřichází v úvahu kvůli jedné hře, která pak neběhá.

My data manager taky nepomohl - zobrazi mi jen to, co spravce aplikaci, tedy, že mi data žerou "Služby operačního systému", Správce účtu Google a McAfee Security. Tož ale jak jim to na datech zakazat?


fan-ny
Androiďák!
Příspěvky: 477
Registrován: pát 26. lis 2010 9:40:21
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: TP-25
Bydliště: O-va!!!

Re: LG G3 - všeobecná diskusia

Příspěvek od fan-ny » pát 09. čer 2017 8:41:30

Nebyt online...
:help: - :potreseni: - :thumbup: - Tak ho pouzij... - :palec:

Odpovědět

Zpět na „LG G3 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host