Obecně o Android hodinkáchSmartwatch DZ09 - Problém !!!!

Moderátor: Libb


hafca
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: stř 20. dub 2011 18:08:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X Global

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od hafca » čtv 28. črc 2016 13:46:32

Ahoj,
dnes mi přišly a nedokážu se připojit přes USB a nefunguje mi kamera, jen to dělá fotky. Chtěl jsem zjistit přes *#8375# co tam uvnitře vlastně mám, jestli mtk6261 nebo mtk6260, ale napsaly mi Unfinisched. Podle obrázku to spíš vypadá na 6260, ale mám prohozené ikony na volání.
Tak nevím jestli je to chyba a mám to vrátit, nebo je to zrovna u tohohle typu normální.




Uživatelský avatar

sagitarius
Stálý androiďák
Příspěvky: 204
Registrován: stř 27. dub 2016 19:23:50
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 3
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi Max 2
Tablet: Lenovo tab2 A10-70 LTE
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od sagitarius » sob 30. črc 2016 16:02:33

Tak mě to funguje jak má. Vypnul jsem v BT profilu ten zvuk telefonu do HF a zvuk jde do telefonu a notifikace chodí do hodinek přesně jak mají. Vrzi nemám ani jednu z těch uvedených- ten nápis na displeji tam nemám vůbec, mám je z Alfa compu.
Gatesovi a Jobsovi jsem dal sbohem. Linux a zelenej robot je to pravý.


tomthai
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: čtv 07. čer 2012 13:35:34
Reputace: 0

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od tomthai » úte 23. srp 2016 16:49:30

Neví někdo kde prosím do těch hodinek se dá stahnou čestina? nemám ji tam .. :-( díky


kada2112
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 23. zář 2016 9:34:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung s5

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od kada2112 » pát 23. zář 2016 9:44:33

Martine mam hodinky DZ09 telefon samsung s5 když mi někdo vola tak se mi neukazuje jmeno ani čislo neviš co mam udělat aby to ukazovalo?


ivancapka@volny.cz
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 12. srp 2016 8:41:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Medion

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od ivancapka@volny.cz » čtv 29. zář 2016 8:16:55

Zdravím
Jsem v tom naprostý laik
hodinky chci koupit klukovi k vánocům (pořád ztrácí telefony) a na webu nemohu najít odpověď na 5 otázek
1. jaký je rozdíl mezi DZ09 a DZ09+ ?
2. dají se prakticky používat jako telefon? (jen hodinky úplně bez telefonu) (třeba - mají moc tichý zvuk a venku nejsou prakticky slyšet?)
3. dá se tam dohrát čeština? (na některých webech jsou uváděny s češtinou)
4. dají se nějak připojit sluchátka (třeba aspoň BT)
5. kupoval je někdo z Číny ? – nějaký problém? (a z kterého obchodu)
Díky za odpověď
Ivan



roy100
Droid
Příspěvky: 1585
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od roy100 » čtv 29. zář 2016 8:37:49

Podívej, ty hodinky stojí jako deset litrů benziu, fakt si myslíš že budou ve všem ok? Ani náhodou.
Teď k tvým dotazům, předesílám že je nemám, ale mimo jiné mám GW 18 A-plus, což je skoro to samé jen dle mého názoru v hezčím a praktičtějším dizajnu, zejména ciferníku.
Ad1 nevím, nejspíš zadny
Ad 2, slyšet jsou, ale slyší i všichni okolo, že, takže výborná věc do třídy, hlavně když maminka bude svému miláčkovi posílat spoooustu pusinek..... Dá se z nich i psát sms, pro děcko s menšími prsty to i půjde.
Ad 3, normálně jdou flashovat pres flashtool
ad4 BT sluchátka jedou dokonce jde poslouchat hudbu z karty v přijatelné kvalitě, teoreticky by mely fungovat i sluchátka s micro USB konektorem, nemám odzkoušeno
ad5 takové věci kupuj jen v Číně cena cca 300,- nemá smysl kupovat tady řádově několikrát dražší.


Jirabach
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 07. říj 2016 8:16:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Jirabach » pát 07. říj 2016 8:25:18

Dobrý den.
Přečetl jsem celé vlíkno a myslím, že všemu rozumím a jsem smířený s vlastnostmi přístroje za 300,-
Nejsem schopný objevit notifikace zmeškaných hovorů a sms.
Funguje to bez SIM, tedy zmeškané hovory přes BT?
Na telefonu (S3) mám nastaveno "Zvuk hovoru" i "Zvuk media". Zkoušel jsem kombinaci (jednotlivě vypínat, zapínat), ale notifikace se nikdy neobjevily. Jinak zatím vše ostatní funguje.
Děkuji za radu či vysvětlení.


roy100
Droid
Příspěvky: 1585
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od roy100 » pát 07. říj 2016 8:59:54

A apku v mobilu nainstalovanou máš? Jestli ano jakou? A máš v ní ty Sms zatrzeny ke sdílení notifikaci?


Jirabach
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 07. říj 2016 8:16:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Jirabach » pát 07. říj 2016 9:07:45

roy100 píše:A apku v mobilu nainstalovanou máš? Jestli ano jakou? A máš v ní ty Sms zatrzeny ke sdílení notifikaci?
Aha, apku nemám žádnou, co jsem četl recenze (snad všechny české), tak jsem potřebnost apky pro notifikaci nezaznamenal. A můžeš mi prosím doporučit. abych neinstaloval kdeco zbytečně? A tu druhou odpověď :"A máš v ní ty Sms zatrzeny ke sdílení notifikaci?" nechápu. To nastavuju v telefonu? V hodinkách jsem tyk prolezl nastavení a nic takového nenašel. Děkuju!


roy100
Droid
Příspěvky: 1585
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od roy100 » pát 07. říj 2016 9:16:49

Samozřejmě v apce v telefonu, kde jinde, notifikace posílá telefon .
Odkaz na apku máš v hodinkách a určitě i v papírovém návodu nebo na krabici, je to QR kód, jehož pomocí apku stáhneš.
Ps děkovat nemusíš, na to tady je palec nahoru u příspěvku za nějž chceš poděkovat.


Jirabach
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 07. říj 2016 8:16:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Jirabach » pát 07. říj 2016 10:47:44

Tak jsem z toho jelen.
Telefon jsem dostal bez krabičky, resp bez té, co je na všech recenzích vidět.
Pouze v pytlíčku v obecné krabičcce.
V QR kodu který je v apkách na hodinkách jsem si stáhnul z GooglePlay apk BTNotification. Všechno jsem zaškrtnul, všecho povolil.
BT mám spárované (telefon zvoní i mluví i telefonuje v pořádku).
V nastavení telefonu je BTNotification zapnuté také.
Když si nechám poslat sms, nebo zavolám z jiného mobilu a hovor nepřijmu, tak v telefonu nepřijatý hovor mám, v hodinkách ne.
Kde to může být ještě zakopáno?


roy100
Droid
Příspěvky: 1585
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od roy100 » pát 07. říj 2016 12:27:31

Erase
Naposledy upravil(a) roy100 dne pát 07. říj 2016 13:08:51, celkem upraveno 1 x.


roy100
Droid
Příspěvky: 1585
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od roy100 » pát 07. říj 2016 12:28:08

Tak hovor neukazuje, bo ti zvoní i na hodinkách sms ukazuje, že ty si ji nepovoli v nastavení _usnadnění?


Jirabach
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 07. říj 2016 8:16:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Jirabach » pát 07. říj 2016 14:08:13

roy100 píše:Tak hovor neukazuje, bo ti zvoní i na hodinkách sms ukazuje, že ty si ji nepovoli v nastavení _usnadnění?
Tak já si přijdu jako úplný blb. Nastavení_usnadnění nemůžu najít. Jinak se beru jako zdatný uživatel, ale tohle zařízení nechápu.
Možná pro doplnění. Když se vzdálí hodinky od mobilu, tak se BT rozpojí, ale když se přiblížím, už se to samo nepřipojí.
Proboha to snad doufám není normální.
Co mám HF s BT, tak se rozpojí a jak přijdu do místnosti s telefonem, tak zase naskočí.
Nemůže toto "nenaskočení" něco znamemat pro chod hodinek (notifikací)?


roy100
Droid
Příspěvky: 1585
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od roy100 » pát 07. říj 2016 15:11:19

To nespojení nesouvisí s notifikacemi, ale nejspíš s cenou 300, můžeš ale vyvolat připojení z hodinek manuálně. V ideálním případě se ale zase samy připojí, souvislost bych viděl v nedovolené službě BT notification.
Jinak znovu a poooomalu menu nastavení telefonu, v části systém volba usnadnění a v sekci služby povolit BT notification.
Jinak nejlépe hodinky připojíš když obě zařízení se zaplym BT vypneš, zapneš telefon a až úplně naběhne zapneš hodinky ty se za chvíli samy připojí a po té telefon spustí BT notification, že si byl úspěšný poznáš podle toho, že ti přijde hláška do hodinek o připojení.
Vypadá to složité, ale v praxi to běží samo v klídku a celkem slušně. Hodinek mám odzkoušeno praktickým používáním několik a všude to funguje víceméně stejně, jediné v čem jsou rozdíly, asi v závislosti na použitém HW, je stabilita spojení a znovupřipojení po jeho ztrátě.


Jirabach
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 07. říj 2016 8:16:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Jirabach » pát 07. říj 2016 16:20:40

BTScreenshot_2016-10-07-16-44-03.png
BTScreenshot_2016-10-07-16-44-03.png (152.96 KiB) Zobrazeno 8519 x
BTScreenshot_2016-10-07-16-44-03.png
BTScreenshot_2016-10-07-16-44-03.png (152.96 KiB) Zobrazeno 8519 x
Velmi děkuji za trpělivost.
BT a znovupřipojení bych chápal (300,-) a neřeším.
Pošlu obrázky a řekni mi, kde mám něco špatně. Já si myslím, že spárováno mám dobře a všude, kde je BTNotofication mám zatrženo.
Přílohy
BTScreenshot_2016-10-07-16-57-59.png
Předpokládám, že se bavíme o této volbě
BTScreenshot_2016-10-07-16-57-59.png (69.73 KiB) Zobrazeno 8518 x


Jirabach
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 07. říj 2016 8:16:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Jirabach » pát 07. říj 2016 16:25:52

Těch screenů mám ěkolik, nejde mi sem vložit hromadně :-(
Nicméně pokud je toto volba, o které je řeč, tak to je povolené. Pošlu si sms z jiného mobilu a na hodinkách stále nic.
Přílohy
BT_NotificationScreenshot_2016-10-07-17-28-11.png
A tady mám taky všechno povolené.
BT_NotificationScreenshot_2016-10-07-17-28-11.png (162.46 KiB) Zobrazeno 8510 x

Uživatelský avatar

sagitarius
Stálý androiďák
Příspěvky: 204
Registrován: stř 27. dub 2016 19:23:50
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 3
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi Max 2
Tablet: Lenovo tab2 A10-70 LTE
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od sagitarius » pát 07. říj 2016 17:33:24

Koukej ty "zdatný uživateli", dokud si v menu usnadnění nezaškrtneš povolení BT notifikací, tak jsou ti ty nastavení v samotný appce k ničemu a do hodinek ti nic nepřijde. Už ti to zde psali třikrát.
V příloze máš CZ manuál- sice jinej název, ale jsou to DZ-9.
CZ MANUÁL - Erenbach Smartwatch.pdf
(1.62 MiB) Staženo 942 x
Gatesovi a Jobsovi jsem dal sbohem. Linux a zelenej robot je to pravý.


Jirabach
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 07. říj 2016 8:16:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Jirabach » pát 07. říj 2016 17:42:34

No a já to snad nemám zapnutý?
Vždyť na to obrázku je to zapnutý.
Jdu číst návod.

Návod jsem přečetl, myslím, odpověď jak se dalo čekat nikde.

Vše jsem odinstaloval, DZ09 restart do továrního nastavení, restart mobilu.
Zapnout a spárovat - to se tu popisu skutečně několikrát a já několikrát píšu, že to mi funguje.
Zaškrtnutí (Nastavení-Usnadnění-BTNotification) jsem dával screen, že ZAŠKRTNUTÉ MÁM!!!
Nyní po restartu volba (Nastavení-Usnadnění-BTNotification) není k dispozici, dříve byla pod tím TalkBack - nyní tam není.

Prosím neraďte mi, jak spárovat telefon s hodinkami. To mi funguje.
Budu zkoušet dál.
Přílohy
BTScreenshot_2016-10-07-19-04-58.png
BTScreenshot_2016-10-07-19-04-58.png (145.86 KiB) Zobrazeno 8469 x


Jirabach
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 07. říj 2016 8:16:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Jirabach » pát 07. říj 2016 18:43:45

Dovolil bych si ještě jeden postřeh. Když jsem resetoval hodinky, mám tak čas 00:00 jsem si jistý, že když jsem byl dnes venku a připojoval jsem se na BT, zaptalo se mě to, jestli chci nastavit čas podle hodinek. Nyní i když vypnu BT, dám hledat, spáruju to, tak ten čas mi to nenastaví.


roy100
Droid
Příspěvky: 1585
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od roy100 » pát 07. říj 2016 21:33:38

Nastavit čas podle hodinek? Něco mi říká, že to tam určitě nebylo, hodinky se ptají jestli mají synchronizovat podle founu. Zlaté IT pravidlo říká, pokud něco nefunguje, restartuj, proto jsem ti popsal postup který je odzkoušený a funguje.

Uživatelský avatar

sagitarius
Stálý androiďák
Příspěvky: 204
Registrován: stř 27. dub 2016 19:23:50
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 3
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi Max 2
Tablet: Lenovo tab2 A10-70 LTE
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od sagitarius » sob 08. říj 2016 20:21:52

Pokud to máš spárovaný, a vše správně nastavený, otevři v hodinkách Zprávy, přejdi na Inbox, otevři kartu BT. Pokud je vše v pořádku, najedou ti všechny SMS z mobilu, pokud ne, oznámí že není připojeno BT a nabídne připojit. Klikneš a hodinky se spojí s mobilem. Až se ti tam objeví zprávy, máš to spojený.
Gatesovi a Jobsovi jsem dal sbohem. Linux a zelenej robot je to pravý.


Pavko
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 13. říj 2016 5:56:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lg609

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Pavko » čtv 13. říj 2016 7:00:43

Nelze mi odeslat sms z hodinek dz09?nemate nejakou radu


roy100
Droid
Příspěvky: 1585
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od roy100 » čtv 13. říj 2016 11:12:03

Přes SIM v hodinkách, nebo přes telefon? Bo přes telefon to moc dobře nefunguje, jeden ze tří až pěti pokusů.


Andrewh
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 05. pro 2016 10:41:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo 2gb

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Andrewh » pon 05. pro 2016 10:54:54

Tiež som si kúpil smartwatch DZ09, všetko funguje len internet nefunguje a ani neviem ako sa dá nastaviť. Sim kartu s netom som inštaloval, telefonovanie funguje ale internet nie. Poraďte prosím...


fester1703
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 26. pro 2016 6:21:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 6

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od fester1703 » pon 26. pro 2016 6:28:20

Prosim vas potrebujem pomoct krtstnemu synovi som kupil Smartky Dz 09 ma mobil Samsung A 3 hodinky cez bluetooh mobil najdu ale sparovanie pise failed poradte


roy100
Droid
Příspěvky: 1585
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od roy100 » pon 26. pro 2016 14:50:19

A aplikaci v telefonu nainstalovanou máš?


Kiosk123
Androiďák!
Příspěvky: 327
Registrován: pát 04. led 2013 7:56:09
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z3+
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Rom: Stock ROM

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Kiosk123 » úte 14. úno 2017 17:15:56

Týchto hodiniek je viac variant...napr. s androidom https://www.youtube.com/watch?v=bl12vnrxo-4" onclick="window.open(this.href);return false;


jirifno
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 09. čer 2012 13:22:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od jirifno » čtv 27. črc 2017 9:42:15

Ahoj.
Zakoupil jsem na test tyto hodinky. Vše jsem zpároval a nastavil a vše funguje. Použil jsem appku Mediatek Smart Device jelikož asi jako jediná mi spolehlivě notifikuje vše ze seznamu aplikací. Jedině co nevím jestli jde zrušit notifikovat je když volám ze svého telefonu na jiný, tak mně hodinky stále pípají nebo vibrují podle nastavení po dobu celého hovoru. To pípání ještě nějak zkousnu, ale vibrování mně štve. Jde odchozí notifikace telefonu nějak nastavit na vypnuto?
Ještě dotaz na výměnu ciferníku. Není někde český návod. V angličtině jsem to našel, ale v nejhorším případě to zkusím podle něj. Jdou ciferníky vytvořit nebo najít jiné typy než ty co jsou na netu v tom balíčku? Rád bych na nich měl datum i den v týdnu a ty to nenabízí.
Děkuji za odpovědi.

Uživatelský avatar

Androidě
Robot
Příspěvky: 818
Registrován: čtv 19. srp 2010 6:30:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Moto X 2nd. 2014
Tablet: Lenovo TAB3-710F
Bydliště: Praha

Re: Smartwatch DZ09 - Problém !!!!

Příspěvek od Androidě » čtv 14. pro 2017 22:46:33

Tyto hodinky mám ode dneška za 550kc od viernamcu.
České eshopy za ne chteji 1-1.5k jsou to DZ09 to mám ověřené i po vytočení jinde zmíneneho kodu.
Zatím se s nima seznamuji ale hned mam problém.
Pametovou kartu SanDisk32GBmi normalne prijaly, jde ukládat a skrze správce souboru otevírat cokoliv tedy obrazky ci hudbu v mp3 a tady je trichu problém.
V systemu jsou vestavene aplikace Galerie hudebni prehravac a ja je nemohu přinutit, aby mi do seznamu ulozene fotky a hudbu nacetly.
Patrne pozaduji specifickou adr strukturu, dal jsem soubory do adresaru, bez cestiny i primo do ROOT pametove karty ale proste je nevidi, spravce souboru problém nemá, poradite prosim jak na to?

EDIT:
Tak vyřešeno, pomohl tento návod, třeba se to někomu bude hodit.

Nicmene s fotkami jsem zatím nepohnul ale to tak nepotrebuji a porizene snímky/momentky v max 320x240 galerie bez potizi zvlada.

Kazdopadne bych uvital nejakou radu, jak do nich dostat jiné ciferníky a hlavne DIGI cislice.
Na odkazy z XDA a alternativni FW/ROMky, mrknu později.
skeblo píše:
pon 20. čer 2016 18:07:54
Problem, ktory tu riesime moze byt v tom ze tieto hodinky su v dvoch roznych vyhotoveniach. Rovnako vyzeraju, rovnako sa volaju, ale problem nastava vo vnutri hodin. jeden druh ma procesor mtk 6260 a druhy mtk6261. tak isto sa lisia aj firmwareom. Je rozny. Ja mam tie s mtk 6261 a spavaju sa tak ako je tu popisany problem ze ked mam v mobile zaskrtnutu moznost zvukov do HF, tak musim pri volani z mobilu prepinat vystup zvuku. ked tuto moznost nezasrktnem, tak mi notifikacie do DZ09 nechodia. kto aky ma typ, podla procesoru a firmwaru pomoze toto:
https://www.myawesomegadgets.com/dz09-setup" onclick="window.open(this.href);return false;
cast prva About The DZ09 Smart Watch. podla toho viete zisti aky typ mate. /ak sa neda menit tema v aplikaciach mate mtk6261/.

a este jedna pomocka. Vsimnite si kde je na dysplai napis Company mode. Ja som vlastnikom 6261 a mam ho vpravo hore.
Company mam také vpravo a po zadani *#8375# se zobrazí toto:
Patrne mam MTK6261
https://photos.app.goo.gl/ahOR9iILoNrz0NAA2
EDIT2:
Tak změna ciferniku mozna asi je.
Nemam potrebu nahravat jiny custom FW/ROM nic mi neschazi
http://www.gizmoadvices.com/change-clock-face-dz09/

Chci pouze když se na to výrobce vykaslal mimo toho fajn analogového klasika s červenou vterinovkou, mit i digi cislice
PRIM
Xperia XA1 White Android 8.0.0 Oreo Official

SEC
Motorola Moto X 2nd. Gen 2014
Custom ROM Victara 6.0.1 Team OctOS Oct-M

Odpovědět

Zpět na „Obecně o Android hodinkách“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host