Doogee Danger DG550 - Obecná diskuzeDoogee Dagger DG550: OctaCore 1.7 GHz, 1GB RAM, 16 GB ROM

Uživatelský avatar

fany1969
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: sob 02. úno 2013 15:47:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9

Re: Doogee Dagger DG550: OctaCore 1.7 GHz, 1GB RAM, 16 GB ROM

Příspěvek od fany1969 » pon 22. zář 2014 16:17:47

Pro Pajan.Přehrál jsem si Doogee DG550 na 4.4.2 KK a při ukončení hovoru a odlepení od ucha se foun rozsvítí.Ale máš pravdu,že u 4.2.9 zustal zhasnutý.Jediný problém,který jsem zaznamenal je,že mám velké problémy stáhnout Real racing 3 a po velmi dlouhé době,když se mi stáhne je prakticky nehratelný (neustále se seká).Přitom na všech videích na YouTube běží naprosto plynule.Zkoušel jsem i restarty,ale vše naprosto stejné.Dokonce i když jsem měl firm 4.2.9 a obě verze co jsou k mání 4.4.2





jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: Doogee Dagger DG550: OctaCore 1.7 GHz, 1GB RAM, 16 GB ROM

Příspěvek od jjur » stř 24. zář 2014 19:16:50

Máš v ňom pamäťovú kartu? Real Racing ide strašne pomaly z pamäťových kariet. Vyber ju a mal by ísť normálne :-D
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk

Uživatelský avatar

fany1969
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: sob 02. úno 2013 15:47:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9

Re: Doogee Dagger DG550: OctaCore 1.7 GHz, 1GB RAM, 16 GB ROM

Příspěvek od fany1969 » pon 29. zář 2014 18:31:07

Zdravím všechny.Mám dotaz.Dá se u DG 550 v tel.seznamu přehodit aby bylo první příjmení a pak jméno?Zatím mi to u všech mobilů s šlo,ale bohužel u tohoto se mi to nepodařilo.Nevím jestli to vůbec nabízí a pokud ne,nevíte někdo jestli by to šlo nějak udělat?Díky


koci23tekk
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 08. zář 2014 17:42:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DAGGER DG550 original.
Tablet: kobo arc HD

Re: Doogee Dagger DG550: OctaCore 1.7 GHz, 1GB RAM, 16 GB ROM

Příspěvek od koci23tekk » sob 11. říj 2014 13:45:51

zdravim chci se zeptat blbne nekomu facebook applikace v telefonu?? mne vsecko jelo normalne a zniceho nic mi nejde spustit jen se objevi logo facebook a pak hned spadne nevyte nekdo jak to opravit?? tel mi bezi na zakladnim androidu od vyrobce dekuju


POSIX
Robot
Příspěvky: 847
Registrován: stř 30. dub 2014 22:26:35
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Re: Doogee Dagger DG550: OctaCore 1.7 GHz, 1GB RAM, 16 GB ROM

Příspěvek od POSIX » sob 11. říj 2014 14:02:50

Smaž data aplikace ( nastavení- aplikace - Facebook - smazat data)

->Mobil<-


Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Doogee Dagger DG550: OctaCore 1.7 GHz, 1GB RAM, 16 GB ROM

Příspěvek od gersa » sob 11. říj 2014 14:09:27

Pripadne pouzij jinou aplikaci pro facebook


rebt
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 15. říj 2013 14:42:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xperia

Re: Doogee Dagger DG550: OctaCore 1.7 GHz, 1GB RAM, 16 GB ROM

Příspěvek od rebt » pon 13. říj 2014 21:49:00

fix na nefunkcni fejsbuk.

https://docs.google.com/file/d/0B_DUWef ... lGNG8/edit

stahnout tuto verzi. (starsi)
me to pomohlo. uz to jede krasne :)

Odpovědět

Zpět na „Doogee Danger DG550 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host