Stránka 2 z 2

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: sob 13. zář 2014 14:20:12
od koci23tekk
no ja jim psal 3x email ale neodpovedeli mi ani na jeden.ale nasel jsem tady tu stranku http://www.inewmobile.com/inew-v8-4g-5- ... e-nfc.html ale bojim se ze to bude nejakej fake proto ze nema logo inew na zadech. a v popisku je 2gb ram ale kdyz se kouknes do screen shotu od antutu tak tam pisou 1gb ram tak nevym mrknu naten alixpress. na ebay je za 145£ coz neni moc ale da se sehnat i levneji.
:D

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: sob 13. zář 2014 18:17:01
od jjur
To nie je officalna stránka, iba sa za ňu vydáva.
Kvôli 2 gb by nerobili nové screenshoty.
iNew v8 má nádherne upravený kitkat :-)

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: sob 13. zář 2014 18:52:46
od Dassman
Trošku si pletete sekci a forum chlapci... zde jste u DOOGEE!

K tématu dnes proveden factory reset, znovu nahrání KitKat upgradu (poslední verze dané na Dooogee FB)... Po znovu nainstalování a nastavení aplikací jsem položil telefon s myšlenkou že už se restartů teda snad zbavím. Sotva jsem telefon položil, restart... :D

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: sob 13. zář 2014 19:22:01
od don_alex
Prosím, netahejme sem jiné přístroje. Děkuji.

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: ned 14. zář 2014 7:30:38
od koci23tekk
omlouvamse. jen jsem nevedel kde ho koupit. ja sem u doogee udelal hard restart,a zatim se mi od vcera nerestartoval.

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: stř 17. zář 2014 17:31:57
od Janko25
Ahojte. Nahral som si do mojho doogee 550 kitkat podla toho navodu na youtube ale mam jeden problem: nefunguje mi datove pripojenie od orange. Skusal som uz vsetky nastavenia apn co som nasiel ale bezuspesne. Kamarat mi pozical o2 kartu vypisali sme apn pre o2 a internet tiez nefungoval. Ostatne ide ako ma....
Dakujem za kazdu radu.

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: stř 17. zář 2014 18:05:14
od eryk
problem s mobilnym internetom som mal tiez rovnaky no u mna stacilo nahodit nazvy pristupovych bodov .. ak ti to tak nejde tak potom mozes skusit rovno v nejakej predajni orange ci by ti vedeli poradit

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: ned 12. říj 2014 21:37:24
od rico89
Zdravím, prosím o pomoc... Zkoušel jsem aktualizovat na kitkat a dělal vše podle návodu na youtube, ale nejde mi to :( když jsem ve flash tool a dám download, napíše mi to PMT changed for the ROM, it must be downloaded... Nevíte jak dál? Díky

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: čtv 16. říj 2014 8:17:03
od uplord
Postněte někdo prosím rozdělení paměti po ofiko aktualizaci na Kitkat.

Děkuji.

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: pát 17. říj 2014 16:01:13
od jjur
Rob podľa tohto návodu, ale flashuj všetko aj preloader a daj firmware update alebo format all + download (najskôr skús firmware update ak to nepôjde, tak až potom format all +d.): http://androidforum.cz/flash-tool-podro ... 53761.html

!!!! Ale najskôr urob kompletnú zálohu v mtk droid tool (systém + nvram.bin)

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: úte 28. říj 2014 20:58:33
od uplord
Ale já myslel jen printscreen rozdělení (kolik na app a tak) paměti telefonu nejlépe už koupeného s 4.4 a ne návod. ALe i tak děkuji :-)

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: čtv 20. lis 2014 22:25:33
od jjur
Neviete, či nám aspoň ako náhradu za ten nedokončený KK dajú lollipop?

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: sob 22. lis 2014 11:31:40
od moramiki
Klucii proc mi porad sviti 3G u signalu i kdysh mam vypla data?Kdysh je zapnu objevi se H+ a jeste tam sviti to 3G nechapu a stve mne to.Jinak mam 4.4.2

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: sob 22. lis 2014 11:59:12
od Dassman
Jenom tě to informuje na jaký síti seš

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: sob 22. lis 2014 19:19:01
od moramiki
A jested mam jeden problem.Nejde mi udelat root ani prez RootGenius :(

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: sob 22. lis 2014 20:51:37
od Dassman
S rootem ti neporadím nikdy jsem jej nedělal, takže nevim... jestli to jde vymazat nějak to nevim :) Mě by se např hodilo vymazaní ikony druhý simkarty, když jí nepoužívám :)

Re: DG 550 - Kit Kat

Napsal: úte 06. led 2015 19:51:48
od afi22
gemarc píše:Ja mam KK z needrom je u nej uvedeno official. EBR zmeneny. Zaroven jsem flashnul CWM. A nepozoruji zadne problemy. EBR mam z odkazu u toho youtube navodu. Vse probehlo rychle a bez problemu.
A co jsi zvolil: download only nebo firmware upgrade. Zaškrtnutý preloader? A přišel jsi o Imei? Download only bez preoladeru mi nejde.
Díky

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: čtv 29. led 2015 13:07:13
od darken1
Mám Pimp my Android a funguje zatím dobře, jen nevím, jak změnit pozadí zamčeného displeje. Nevíte někdo?

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: pát 06. bře 2015 19:27:58
od Dalik2
Jakou app používáte pro upozornění na sms, nebo Messenger? Je třeba Root?

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: čtv 26. bře 2015 7:18:16
od Maor5
Tak jsem nahrál kitk4ataosp v2 z needrom a celkem povedená romka. Foťák oproti oficiálnímu kitkatu mi ostří. gravitybox+xposed funguje dobře. Stabilní bez lagů, jen GPS se občas chytí a ukazuje mimo, ale do minuty se srovná.

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: pon 18. kvě 2015 22:20:23
od eryk
chcel by som sa opytat ci niekto nezazil nieco podobne .. na prednom fotaku sa mi objavili akesi skrabance .. vyzera to ako skrabance a ked zapnem predny fotak tak fotka kvoli tomu je miestami rozmazana ..no tie skrabance vobec niesu z vonkajska telefonu tak mohol sa fotak nejak poskriabat z vnutra respektiva dostat sa tam nejaky prach alebo take nieco ?

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: pon 01. čer 2015 20:12:00
od Maor5
asi se ti dostalo smetí do foťáku. Budeš muset mobil rozebrat a vyjmout čelní foťák. Pokud máš štěstí bude něco zevnitř na kdycím skle nebo na čočce. Každopádně to otři nějakým hadříkem na brýle (ať z toho nepadá prach a neupatláš si to). Kdyby to nepomohlo, tak ještě můžeš zkusit vysavačem profouknout vnitřnosti kamerky, ale bacha, ať to nevcucneš. Některým lidem vysavač pomohl dostat prach zevnitř, jiným ne. V nejhorším si můžeš koupit náhradní foťák. Myslím, že na Bazoš.cz se ještě válí nějaký DG550 na ND

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: úte 24. lis 2015 18:32:14
od Gazzarra
Ahoj, chtela bych s zeptaz, zda jesze nekdo vlastni tento mobil a zda by mi mohl poradit? Dcerka mi v internetu cosi otevrela a ted mi telefon nefunguje. Dostanu se do revovery, ale to je v cinstine a problikava mi tam, ze je treba obnovit servis telefonu. Nevi nekdi, zda flashnutim original ROM ptes SPflash tel pojede? Dekuji

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: pát 22. led 2016 16:58:13
od petan2184
Do anglického recovery se dostanete kombinaci tlačítek power+volume up samozřejmě když je telefon vypnutej, potom se Vám objeví zelený panacek a znovu zmáčkněte power tlačítko a jste v menu. Hodně štěstí

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: pát 22. dub 2016 9:24:10
od piski
Ahoj, mobil se zasekne při nabíhání na logu Doogee. Když zmáčknu volume up + powe, zobrazí se mi panáček s textem "žádný příkaz". Když zmáčknu volume down a power, dostanu se do čínského menu (viz. foto), kde se obávám co mám stisknout :D nějaká rada?

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: pát 22. dub 2016 10:16:50
od gersa
Tady mas preklad recovery...... pokud ti telefon ani nenabehne, bude asi nejjednodussi rovnou naflashovat En recovery a udelat factory reset, pripadne klidne i jinou ROM
http://www.needrom.com/category/doogee/dg550/

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: pát 29. dub 2016 10:06:42
od piski
Děkuji. A jak ji tam flashnu, když v menu tady není žádná možnost?

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: pát 29. dub 2016 11:53:55
od gersa
V podstate mas 2 moznosti:
1) FlashTool - asi nejjednodussi program na instalaci "cehokoliv" do telefonu......
2) ADB - to je neco jako prikazovy radek pro telefon. Do telefonu se pak nahravaji soubory pres prikazy v tomto rozhrani

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: sob 30. dub 2016 9:36:57
od piski
Díky za info. Můžeš prosím hodit link na návod pro instalaci té Recovery přes Flashtool? Něco jsem našel ale nevím jestli to je zaručené. Mobil není můj, tak bych z něho nerad udělal cihlu. Díky

Re: DG550 - Kit Kat

Napsal: pát 06. kvě 2016 11:13:35
od Pajan
Ahoj. Flashnul jsem oficial kitkat z 26.1.2015. Vše vynikající ale nezaostřuje zadní kamera. Existuje nějaké řešení? Všiml jsem si že zadní kamery se prodávají ve verzi v1 a v2. Takže asi kitkat nepodporuje jednu z nich . Poradte prosím.