Stránka 1 z 1

Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 7:03:27
od mattys
Ahoj prosím o radu,nějak se mě přestal otáčet display,nenapadá někoho čím by to mohlo být? Jak vyzkouším funčnost senzoru? Dík za radu

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 7:22:10
od ludekbrno
Zkus třeba appku "Senzor box for android". Ta umí zobrazovat výstupy všech senzorů. Ale takových aplikací je spousty. Spíš ale myslím, že to bude vada senzoru. Ověříš to spolehlivě továrním nastavením.

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 8:11:12
od mattys
Tak orientation v te appce se ani nehne :-( V tom továrním nastavení přijdu asi o root atd. že ?

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 8:24:17
od xanthor
Pravděpodobně ne - AFAIK tovární nastavení pouze maže uživatelská data (oddíl), systémových dat (oddílu) se ani nedotkne.

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 8:38:52
od ludekbrno
mattys:
O root nepřijdeš, ale mám silný pocit, že to stejně nepomůže, že je to spíš hardwarový problém senzoru.

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 9:01:59
od mattys
No právě taky si myslím,že to asi nepomůže :-( A vše nainstalovat a nastavovat znovu se mě moc nechce :-( Tittanium backup mě zálohy nějak odmíta vytvořit :-)

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 9:19:09
od ludekbrno
Titanium backup funguje spolehlivě. Co to znamená "odmítá vytvořit zálohy"? :-) Mimochodem, máš zapnuté ladění USB? Bez toho to nejde.

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 10:37:51
od mattys
Když vyberu jakokoliv oddíl sd kartu,exsd,mam links2 tak mě napíše nedostatek místa

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 11:44:02
od ludekbrno
A máš tam opravdu volné místo? :-) Zkus tam nechat defaultní umístění, i kdyby to bylo do interní SD, potom bys to zkopíroval na externí. Nevzpomínám si, že by někdy měl někdo nějaký problém se zálohou T.B.

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 14:34:06
od mattys
Zkoušel jsem všechny tři umístění co to nabízí a stejná hláška.
Hele v tom programu na tu zkoušku senzoru to vypadá že ten vlevo ukazatel reaguje,ten je asi na vodorovnou polohu když leží tel.na stole,ten se hýbe od čárky k čarce,ale ten vrchní a prostřední ten je neustále na konci ukazatele v pravo,oba dva.Není něco na kalibraci třeba?
Dík za tvůj čas ;-)

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 15:18:33
od ludekbrno
Není. Senzor buď funguje nebo nefunguje. Každopádně zkus ještě to tovární nastavení a pak reklamaci, pokud máš záruku.

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: sob 11. črc 2015 18:40:32
od mattys
No on jak jsem psal,částečně asi funguje.
Právě jsem konečně rozchodil ten titanium po půl roce,právě se mě vytváří záloha.Hádalo se to se superSU,něco se jmenným souborovým cosi,už ani nevím ,-)
Tak zítra bych se do toho pustil,mám si na něco dávat pozor s těma zálohama atd.?
Mám u toho továrního nastavení třeba vyjmout SD,nebo co po tom továrním nastavení bude s Links2?Asi budu muset jako první nainstalovat Links2,pak Titanium a pak až udělat tu obnovu,že?

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: ned 12. črc 2015 4:30:22
od mattys
Tak ted jsem vstal,a najednou po třech dnech senzor funguje jak má,nechápu

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: ned 12. črc 2015 6:08:20
od ludekbrno
Obávám se, že to jen dočasný stav. Myslím, že je HW nabořený a bude se to opakovat. Ale uvidíš, třeba to nakonec byl jen nějaký SW zásek (předpokládám, že obyčejný restart zkoušels?)

Re: Nefunguje otočení displaye

Napsal: ned 12. črc 2015 7:11:58
od mattys
Jo zkoušel,ale vypnutí telefonu ne,a dnes jsem ho po delší době na noc vypnul a pak to ráno běželo,snad to bude ok
A jsem rád,že jsem aspoň díky tomu vyřešil ten Titanium konečně