Magic ROM/FirmwareHTC Magic - zmena ROM bez rootu ?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
coltcha
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: pon 22. čer 2009 20:20:23
Reputace: 0

HTC Magic - zmena ROM bez rootu ?

Příspěvek od coltcha » ned 02. srp 2009 21:16:41

Zdravím, zacal jsem premyslet o rootu na mem magicu a narazil jsem na tenhle thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=543316 , kde (jestli to dobre chapu) popisuji ze lze flashnout romku i bez root opravneni... Myslel jsem ze to nejde...

zde je postup flashnuti toho manika na Hero romku
http://www.karrderized.com/romguide/




Uživatelský avatar

DeToX
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: pát 20. úno 2009 19:00:09
Reputace: 1

Re: HTC Magic - zmena ROM bez rootu ?

Příspěvek od DeToX » ned 02. srp 2009 21:23:31

Tam se jedna pokud se nepletu o magic z Google I/O ktery je neco jako Android Dev Phone 2 (Google ION) = muzes s nim delat temer vsechno.


Autor tohoto vlákna
coltcha
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: pon 22. čer 2009 20:20:23
Reputace: 0

Re: HTC Magic - zmena ROM bez rootu ?

Příspěvek od coltcha » ned 02. srp 2009 21:27:11

aha tak to je skoda :(

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1243
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: HTC Magic - zmena ROM bez rootu ?

Příspěvek od MrPedro » ned 02. srp 2009 21:43:09

Nevim jak Magic, ale na G1 jde bez ROOT opravneni zmenit ROM 100%ně.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

Uživatelský avatar

DeToX
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: pát 20. úno 2009 19:00:09
Reputace: 1

Re: HTC Magic - zmena ROM bez rootu ?

Příspěvek od DeToX » ned 02. srp 2009 22:50:59

:D :D :D Sorry, nemohl jsem si pomoct. Bez root opravneni to neudelas! Nemas jak prehrat recovery. To se prehraje jedine s ROOTem. Telnet daemon v RC29/RC7 mel prave ROOT opraveni a proto se pri root-ovani downgraduje prave na tuto verzi ktera jeste obsahuje jak telnetd tak tzv console bug ktery automaticky pise do konzole to co se pise na HW klavesce. Kazdopadne, bez ROOTa to proste nejde. Sice muzes nahrat rom ktera ROOT-a NEMA! ale k tomu ROOT potrebujes.


Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Magic - zmena ROM bez rootu ?

Příspěvek od skooopa » ned 02. srp 2009 22:59:24

Tak tak jedine co lze bez roota je update rom (stavajici zakladni)
Coz tu par lidi delalo (i ja ) jelikoz se jim nechtelo cekat az se t-mobile/google uraci jim aktualizaci na FW 1.5 (cupcake) zasle :-)
Naposledy upravil(a) skooopa dne ned 02. srp 2009 23:35:18, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

DeToX
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: pát 20. úno 2009 19:00:09
Reputace: 1

Re: HTC Magic - zmena ROM bez rootu ?

Příspěvek od DeToX » ned 02. srp 2009 23:03:58

Radio nahodis. Ty jsou oficialni a podepsane OTA. Stejne tak oficialni update.zip je podepsany OTA. Ale ty tzv "custom"-ROMky jsou podepsane jen pres test-keys a ten normalni recovery (to oficialni) ignoruje.

Odpovědět

Zpět na „Magic ROM/Firmware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host