AMOI A862W - Obecná diskuzeAMOI A862W

Odpovědět

neskar
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: sob 24. lis 2012 18:24:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiayu g2s
Tablet: cube u30gt
Bydliště: Praha

Re: AMOI A862W

Příspěvek od neskar » sob 24. kvě 2014 11:32:48

ahoj,

muzete pls nekdo kdo ty ROMky stah a vyzkousel - je postnout na nejakej user friendly fileserver kterej jede vic nez tech 20kbps z originalnich linku? uz dva dni zkousim tahat, ale po x hodinach se mi to vzdycky zadrbne a musim zacit znova...

dikes!





nightkyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: úte 15. led 2013 15:32:38
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: AMOI A862W

Re: AMOI A862W

Příspěvek od nightkyn » sob 24. kvě 2014 11:39:18

Skus to sťahovať cez Internet Download Manager, v Chrome mi to ide max. na 50kB/s v IDM sa to drží okolo 500-700kB/s + možnosť pokračovať v sťahovaní po odpojení/chybe/zastavení..

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: AMOI A862W

Příspěvek od gersa » sob 24. kvě 2014 12:40:32

Neskar - Kdyz se podivas na 4pda.ru, najdes tam obe CMka, Lewu, nekolik MIUI, XperiaROM, NokiaX ROM a stock. Z ruskych serveru to jde stahovat i pres prohlizec bez padani


neskar
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: sob 24. lis 2012 18:24:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiayu g2s
Tablet: cube u30gt
Bydliště: Praha

Re: AMOI A862W

Příspěvek od neskar » sob 24. kvě 2014 15:08:07

diky, s IDM jak po másle! :thumbup:
nebylo potřeba projíždět ruský forum


miro146
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 05. lis 2011 13:16:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S9

Re: AMOI A862W

Příspěvek od miro146 » pát 30. kvě 2014 12:58:17

zdravim, nema niekto link na flash stock multilanguage rom cez recovery ?
myslim tuto rom, no navod je velmi strucny, je tam spominany nejaky adb, vdaka :oops:
http://www.needrom.com/mobile/amoi-a862w-3/


Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: AMOI A862W

Příspěvek od gersa » pát 30. kvě 2014 13:10:27

Na strane 9 tohoto vlakna mas navod jak na instalaci adb, pak staci spustit cmd soubor ve slozce
A pokud chces flashovat pres Recovery, pak je tady Light verze toho sameho z ruskeho fora

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9862
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: AMOI A862W

Příspěvek od don_alex » stř 09. črc 2014 11:11:39

Téma přesunuto do nové sekce
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2


BBova
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 10. pro 2013 22:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Amoi A862W
Bydliště: Pha

Re: AMOI A862W

Příspěvek od BBova » čtv 10. črc 2014 21:40:17

ahoj,kamarad si chce koupit smartphone.tenhle amoi stoji nyni +-115usd. doporucili byste v soucasnosti uz neco lepsiho za tuto cenu?podminkou je velikost displeje max 4,5 a dvousimkac. dekuji za radu.
mimochodem, osobne nejsem z tohoto telefonu ani zklamanej ani nadsenej. kazdopadne na bezny volani, pripadne sms, pouzivam radeji starou nokii. tenhle mam na internet a soukromou simku. nici me vsak prakticka nepouzitelnost mobilniho internetu v cr (mam O2, ale i kolegove s jinym operatorem si narikaj),nevim zda mate podobnou zkusenost?to jen tak na okraj,to neni samozrejme vina tohoto mobilu.


milan-macicek
Stálý androiďák
Příspěvky: 135
Registrován: čtv 12. čer 2014 8:36:32
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite

Re: AMOI A862W

Příspěvek od milan-macicek » pát 01. srp 2014 9:20:52

Telefon jsem si před měsícem koupil, nahrál jsem tam MIUI ROMku a celkem OK

Proti Faea F1 neskutečná podpora a komunita, i když subjektivně je F1, kterou má soused, lepší mobil za plus minus stejné peníze....

Umí někdo dát do jedné ROMky dialer z jiné MIUI (obě verze 4.1.2) respektive jde to? ROM u jiného portu MIUI - který se ale už nevyvíjí má dialer (šoupátko pro příjem/konec hovoru je v takovém kruhu) takový, že jakákoliv fotka bez vlivu rozlišení je ve fullscreenu....

Konkrétně vytáčeč odsud

http://yun.baidu.com/s/1iVYlz

do tohoto

http://pan.baidu.com/wap/link?uk=741748 ... 01&third=0


Ten první dialer mi připadne lepčejší, a taky po nahrání první ROMky se v MI Cloudu neobjeví přístroj a nefunguje synchronizace, respektive odesílíní SMS z webového rozhraní

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: AMOI A862W

Příspěvek od gersa » stř 22. říj 2014 10:33:00

Nainstaloval jsem zene Sony Z ROM a pri jejim velmi stridmem pouzivani ma vytecnou vydrz
Spoiler:
Screenshot_2014-10-22-10-23-15.png
Screenshot_2014-10-22-10-23-15.png (250 KiB) Zobrazeno 4001 x
Takze kdo ma chut zkouset, smele stahujte z ulozto

Uživatelský avatar

Hippik
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 11. led 2014 13:08:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Amoi a862w
Rom: Stock ROM 1.0.3
Bydliště: Hradec Králové

Re: AMOI A862W

Příspěvek od Hippik » čtv 20. lis 2014 16:07:36

Nevím jestli jsou ještě zájemci o tento model, ale vyskočila na mě zajímavá nabídka. Přes Singapore post za 81.19 USD, přes DHL 93.60 USD.


http://www.aliexpress.com/item/Original ... 12437.html


BBova
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 10. pro 2013 22:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Amoi A862W
Bydliště: Pha

Re: AMOI A862W

Příspěvek od BBova » sob 06. pro 2014 18:00:59

potreboval bych vysvetlit, pro vas jiste, zakladni vec. co prakticky znamena root telefonu? objasnim na mem priklade:

mam 10mesicu tenhle telefon, v podstate je to muj prvni smartphone.nijak jsem se s nim dosud nesblizit,stale me neco rozcilovalo, nevyhovovalo nebo nechodilo tak jak bych ocekaval (predevsim net),na telefonovani mam starou nokia klasiku.tohle dosud jen v nouzi na internet a par aplikaci ktere vyuzivam standardne a velmi casto-navigaci,foceni,knizky,muziku, ivysilani, jizdni rady.
ackoliv jsem pomerne pc zdatny,nechtelo se mi to poznavat hloubeji, natoz rootovat.celkove jsem nedostatky pricital cinske znacce bez servisniho zazemi a byl s tim smireny. prakticky jsem nemel vytvorene zalohy,nebylo proc a poradne cim-nechtelo se mi to zjistovat.
z niceho nic mi vsak telefon vypovedel sluzbu- totalne. zacal se restartovat,neustale naskakovala hlaska,ze se vypina neco co souvisi s google play. podezrival jsem baterku, ale chtel jsem udelat jeste reset. nejakym zazrakem jsem pozalohoval smsky a kontakty nejakou jednoduchou backup aplikaci, opsal si programy co jsem vyuzival a provedl factory reset. samozrejme naskocilla rejze,s tim jsem se vsak vyporadal a nahodil i More locale,coz mi umoznuje konecne mit treba navigaci v cestine. nastavil jsem znova internet a svete div se, beha zcela uspokojive na rozdil od predchozi temer nefunkce. mam O2 datovou kartu,mnohokrat jsem pomalost netu resit s O2, jako perlicku jsem se dozvedel, ze jelikoz byla dodavan primarne jako prislusenstvi tabletu, nemohou garantovat spolehlivou funkci v telefonu:). nicmene jsem nyni se vsim spokojen, zda se mi, ze i vydrz baterky je oproti stavu predtim mnohem lepsi.jeste jsem nezkousel poradne telefonovat, mel jsem take ve foru zminovany problem s mikrofonem,snad se to opravilo taky.

jde o to,ze momentalne je tam ta standardni ROM 1.0.3 bez ceske lokalizace, se kterou jsem spokojen.anglictina v systemu me neznervoznuje, rejze na me od nikud nevyskakuje, prostredi instalovanych programu je v cestine, ukazatel 2simky, ktere neustale vyuzivam ukazuje ok. nechci zkouset nic noveho a ztracet nadale cas hranim si s telefonem.
na zalohovani chci nyni pouzivat titanium backup, ten vsak pozaduje rootovaci prava, ktera nemam.

nerozumim, zda rootovanim se mysli nahrada cele ROMky za nejakou jinou nebo jde pouze o "odemceni" telefonu pro pristup do interniho prostredi. nikde jsem se to nedokazal jednoznacne dozvedet. jak pisu, jde mi jen o to, abych mohl vyuzivat napr. to titanium, nechci nikde nic v korenovych adresarich mazat atd.

dekuji za rady, snad to zde jeste neni mrtve.

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: AMOI A862W

Příspěvek od gersa » sob 06. pro 2014 18:18:00

Root je zpristupneni "Super" administratorskych prav. Muzes pak libovolne pristupovat do systemu a menit, prepisovat atd.
Myslim, ze postup je tu popsan. Pokud by jsi chtel, mohu uploadnout stejnou ROM, jakou tam mas, ma navic cestinu a root. Instaluje se pres bat soubor primo z Windows


BBova
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 10. pro 2013 22:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Amoi A862W
Bydliště: Pha

Re: AMOI A862W

Příspěvek od BBova » sob 06. pro 2014 18:54:11

v tech postupech jsem se ztratil,vim, ,tusim, na str. 9 je postup popsan, ale vetsinou je to zkratkovite a technicke pro znalce.
predpokladam, ze vsak vede k tomu, aby se puvodni rom nahradila jinou. me by stacilo to jen odemknout, jak jsem psal, predevsim, kvuli zalohovani.jak na to?

vsechny verze romek co se vyskytuji maji nejake mouchy, jak pisete,cili pro moje ucely je to z blata do louze.
presto, nebude-li te to zatezovat, nahraj tu rom, pro jistotu,budu rad.diky.

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: AMOI A862W

Příspěvek od gersa » sob 06. pro 2014 19:27:16

Pro Root neni potreba prehravat ROM


BBova
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 10. pro 2013 22:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Amoi A862W
Bydliště: Pha

Re: AMOI A862W

Příspěvek od BBova » sob 06. pro 2014 21:50:46

no, to jsem si myslel od zacatku,ale mohl bys mi poradit jak na to?at prolejzam net jak chci, reseni nenalezam.


fousatypansbriskem
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pon 24. úno 2014 14:38:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: moto x style
Bydliště: plzeň-jih

Re: AMOI A862W

Příspěvek od fousatypansbriskem » ned 25. led 2015 18:14:40

tak po jedenácti měsících je v pytli.. přestalo fungovat tlačítko na rozsvícení displaye/zapnutí telefonu.. takže telefon nepoužitelnej.
nevíte jestli to někdo opravuje v čr?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22360
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: AMOI A862W

Příspěvek od LivArt » ned 25. led 2015 18:18:36

lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


miro146
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 05. lis 2011 13:16:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S9

Re: AMOI A862W

Příspěvek od miro146 » ned 01. úno 2015 12:46:07

Zdravim, po dlhej dobe som sa vratil od miui k stock rom, ktoru som tu nasiel. Je to 1,03 verzia flasnuta cez recovery.
vid obr. https://www.dropbox.com/s/3jm27i0z8u3wh ... 2.png?dl=0
Celkom sa mi pozdava no nefunguju mi na nej datove sluzby. Pritom predtym na miui fungovali, otestoval som simku pre istotu v inom mobile a tam mi data idu, takze netusim v com moze byt problem. Nestretol sa stym niekto?
Pripadne mi vie niekto poradit inu stock rom? Dakujem za pomoc :)

Uživatelský avatar

VMach3
Androiďák!
Příspěvky: 491
Registrován: pon 08. srp 2011 6:28:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi5 64GB black
Rom: MIUI 8 by xiaomi.eu
Bydliště: Červený Kostelec, okr. Náchod

Re: AMOI A862W

Příspěvek od VMach3 » ned 01. úno 2015 13:00:47

Musíš si sám vytvořit přístupový bod (APN) v Nastavení, Bezdrátové připojení a sítě - Další, Mobilní sítě. Co a jak vyplnit najdeš na webu svého operátora. Případně si nech operátorem zaslat konfigurační zprávu.


miro146
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 05. lis 2011 13:16:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S9

Re: AMOI A862W

Příspěvek od miro146 » ned 01. úno 2015 14:13:17

Vdaka uz to funguje, stacilo vytvorit novy apn bod a pomenovat ho "internet", naposledy som taketo nieco nastavoval za cias wapu :DD


fousatypansbriskem
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pon 24. úno 2014 14:38:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: moto x style
Bydliště: plzeň-jih

Re: AMOI A862W

Příspěvek od fousatypansbriskem » čtv 11. čer 2015 17:16:26

tak mi odešel i druhej amoi, stejná závada, nefunkční zapínací tlačítko..
nenapadá vás jak to zapnout? potřeboval bych z toho dostat nějaký data


prasil
Robot
Příspěvky: 917
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: AMOI A862W

Příspěvek od prasil » čtv 11. čer 2015 22:12:20

Pošli je mrnusovi, mělo by to jít vyměnit :yes:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
trposlik
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: čtv 05. kvě 2011 21:30:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3 [stock]
Mobil 2 / ROM: Lenove Vibe Shot [stock]
Tablet: Nexus 10 [stock]
Bydliště: Ostrava

Re: AMOI A862W

Příspěvek od trposlik » pát 31. črc 2015 9:32:58

Omlouvam se za offtopic.
Ale prijde mi to tu nejvhodnejsi.

Synovi na tomto jinak skvelem telefonu odeslo nabijeni baterie (bohuzel overeno nakopen nove baterie). Telefon je jinak pomerne zachovaly a pokud ma nekdo zajem tak na nahradni dily se urcite hodi ....

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: AMOI A862W

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát 31. črc 2015 10:04:00

Měl by stačit vyměnit USB konektor.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
trposlik
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: čtv 05. kvě 2011 21:30:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3 [stock]
Mobil 2 / ROM: Lenove Vibe Shot [stock]
Tablet: Nexus 10 [stock]
Bydliště: Ostrava

Re: AMOI A862W

Příspěvek od trposlik » ned 02. srp 2015 10:06:14

Mohl bych poprosit o odkaz na pripadnou soucastku? Klidne se pokusim tuto cinnost, pro mne desne slozitou , provest ;) Ale stejne jsme uz poridili dalsi telefon´, tak je pro nekoho kdo by mel zajem o napr displey a tak k mani. Jen nerad neco posilam postou :(

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: AMOI A862W

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 02. srp 2015 11:06:07

Bez diagnostikyí telefonu ti neřeknu o jaký USB konektor jde, je jich mnoho druhů. Díl + práce cca 600 Kč bez DPH.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Hofi_
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 19. bře 2014 10:14:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic

Re: AMOI A862W

Příspěvek od Hofi_ » čtv 22. říj 2015 12:13:51

Zdravím,
chtěl bych požádat o radu - poslední dobou mě trápí nejspíše mikrofon telefonu. Většina lidí, kterým volám, si stěžují, že mě slyší špatně nebo vůbec.
Měl někdo podobný problém a případně jak to řešit?
díky

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1491
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: AMOI A862W

Příspěvek od aldav » pát 23. říj 2015 19:49:30

Mam ten problém od prvního dne. Telefon leží v šuplíku, téměř nepoužitý. Nijak jsem to neřešil.

Nabíjení mám taky v hajzlu..
Note8 - Gear Fit 2

Odpovědět

Zpět na „AMOI A862W - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host