Milestone 1 / DROID 1 - ROM/FirmwareLight Milestone 2.1 ROM + JIT


Autor tohoto vlákna
tomas_em
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 02. bře 2010 20:08:40
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od tomas_em » pon 23. srp 2010 20:36:13

magma píše:Ja som zazil restart vcera po 6 dnoch bez a zistil som, ze to sposobuje tento link
http://www.airsoftportal.sk/news.php?extend.22355
Vzdy ked ho otvorim v defaultnom browseri, tak sa telefon rebootne. V Opere je vsetko OK. Viete to vyskusat?

A este otazka, da sa nejako odinstalovat (vymazat) dialer one? Nepouzivam ho a obcas mi orbi rozne nechcene veci :)
Ahoj,

není problém cokoli odstranit z ROM, stačí na to ADB :D

Z PC je potřeba spustit adb (jak nainstalovat ADB není součástí tohoto návodu,ale už to na fóru několikrát bylo):
>adb shell
Na konzoli telefonu zadáš:
# mount -o remount,rw /dev/block/mtdblock6 /system
# cd /system/app
# ls

Taky je kompletní seznam aplikací v ROM, stačí pak pro kteroukoli zadat:

# rm JakakoliAplikace.apk

A to je vše ;)

Zkus původní motolite.zip ROM z prvního příspěvku, obsahuje originální Launcher. A všechny aplikace se dají nainstalovat z Marketu nebo jiných zdrojů.
Naposledy upravil(a) tomas_em dne stř 25. srp 2010 9:26:32, celkem upraveno 1 x.





Autor tohoto vlákna
tomas_em
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 02. bře 2010 20:08:40
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od tomas_em » pon 23. srp 2010 20:39:01

FRV píše:Ahoj,
Zkouším tvoji ROM verzi 2. Jsem s ní docela spokojenej, až na pár problémů s restartama dobry. Teď mě ale trápí že mi neběhá YouTube klient. Video začne hrát, zvuk jede v pohodě ale obraz se zasekne. Jakmile se dotknu obrazovky tak se telefon restartuje. Nenapadá tě náhodou co s tím?
Díky
Ahoj,

už jsem to psal v předchozím příspěvku - zkus původní verzi s originálním Launcherem - motolite.zip z prvního příspěvku.
Naposledy upravil(a) tomas_em dne stř 25. srp 2010 9:27:08, celkem upraveno 1 x.


martan1981
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 15. čer 2009 21:58:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od martan1981 » pon 23. srp 2010 21:16:36

Tak ja naopak pouzivam verziu 2. k plnej spokojnosti. LauncherPro mi vobec nepada a je super rychly. Najviac sa mi vsak paci to pretaktovanie. Vydrz mobilu isla rapidne hore. Ked to porovnam s originalom, tak asi aj 1,5krat lepsia. Skvele vyladenie :)


magma
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: sob 24. říj 2009 10:36:41
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od magma » úte 24. srp 2010 15:04:54

Tiez pouzivam Launcher PRO a max spokojnost. Jediny restart zatial aj to iba v pripade toho konkretneho linku :)
Co sa tyka odstranenia aplikacie, tak to zvladnem v poho. Len som nevedel ci je to naozaj az take jednoduche :D
HTC Diamond > HTC Hero > Motorola Milestone > Acer E130 > HTC Desire HD > LG optimus 2X > HTC Sensation > Samsung Galaxy Note > Samsung Galaxy S3 > Samsung ATIV S a Acer A500 > Nexus 7


Autor tohoto vlákna
tomas_em
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 02. bře 2010 20:08:40
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od tomas_em » stř 25. srp 2010 9:30:14

@martan1981 @magma

Díky moc, nevěděl jsem zda nejsou problémy popsané několika uživateli způsobené použitím LauncherPro míto originálního Launcheru (což je jediný podstatný rozdíl mez oběma verzemi ;) ), jsem moc rád že tomu tak není a že vám chodí v pohodě.



Autor tohoto vlákna
tomas_em
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 02. bře 2010 20:08:40
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od tomas_em » stř 25. srp 2010 9:37:30

magma píše:Tiez pouzivam Launcher PRO a max spokojnost. Jediny restart zatial aj to iba v pripade toho konkretneho linku :)
Co sa tyka odstranenia aplikacie, tak to zvladnem v poho. Len som nevedel ci je to naozaj az take jednoduche :D
Skvěle, díky za info :)
K tomu odstranění aplikace ještě malé doplnění - u některých aplikací je též vhodné vymazat odpovídající adresář v /data/app, ale není to většinou nutné. Jen by mohly být problémy kdybys je pak chtěl zase vrátit zpátky, například MotoNav pak nejde nainstalovat pokud se mu nesmaže i adresář v /data/app. Problém je, že se ty adresáře v /data/app jmenují trochu jinak. Například pro Dialer One je to /data/app/kz.mek.DialerOne.apk


GameEs
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: stř 04. bře 2009 14:56:26
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od GameEs » pon 30. srp 2010 8:26:39

Zkouším rom nainstalovat, ale nedaří se mi. Mám Open Recovery 1.37 a po restore jsem zaseklej na logu Motoroly.

edit. Milestone mám ode dneška, byla tam rom 2.1 s ROOTem, Open Recovery 1.05. Nahrál jsem na kartu nejnovější recovery, udělal wipe. Po restore přes nandroid se 3x ukázalo na chvilku logo motoroly a telefon se restartoval, pak tam zůstane logo Motoroly pořád. Čekal jsem asi 15 minut. Nevíte někdo čím to je? :)

Uživatelský avatar

lasted
Androiďák!
Příspěvky: 692
Registrován: stř 28. dub 2010 12:46:35
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 32GB
Bydliště: jižní Morava

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od lasted » pon 30. srp 2010 9:43:26

nevim proc ale po par dnech pouzivani mi z niceho nic klesla vydrz baterie.. snad o 50%, moc to nechápu nebo nemám na plochách velice nic. jen jeden widget na pocasi, ale ten tam mám od začátku, pak tam mám news, power control panel a pak uz jen ikony.. zkusil jsem nainstalovat i task killera ale bez efektu.. nevim teda, napadá někoho v čem muže byt zakopany pes?
jinak romka je to dobra, líbý se mi launcher pro obsazeny jiz v romce, protrideni programu a dokonce uz jsem si zvykl i na media galery :)

Uživatelský avatar

Sket
Stálý androiďák
Příspěvky: 191
Registrován: úte 15. čer 2010 19:45:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od Sket » pon 30. srp 2010 13:38:38

GameEs píše:Zkouším rom nainstalovat, ale nedaří se mi. Mám Open Recovery 1.37 a po restore jsem zaseklej na logu Motoroly.

edit. Milestone mám ode dneška, byla tam rom 2.1 s ROOTem, Open Recovery 1.05. Nahrál jsem na kartu nejnovější recovery, udělal wipe. Po restore přes nandroid se 3x ukázalo na chvilku logo motoroly a telefon se restartoval, pak tam zůstane logo Motoroly pořád. Čekal jsem asi 15 minut. Nevíte někdo čím to je? :)
Mam uplne stejny problem, ma nekdo nejake reseni?
Motorola MPx220 -> E-TEN M750 -> Motorola Milestone The FroyoMOD v2.5.0

Uživatelský avatar

Sket
Stálý androiďák
Příspěvky: 191
Registrován: úte 15. čer 2010 19:45:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od Sket » pon 30. srp 2010 14:20:52

Tak a ted uz zacinam byt opravdu zoufaly, po tom vyse popsanem problemu (predchozi prispevek) jsem zkusil nahodit z5 svoji zalohu a nic, porad to samy. Tak jsem zkusil pres Openrecovery nahodit Nadlabakovu 2.36, tovarni nastaveni a taky nic, proste 3x naskoci logo Motoroly a pak uz jen zustane svitit a s telefonem nejde nic udelat. Prosim nekoho zkusenyho o pomoc, bojim se aby se z my MM nestala jen svitici cihla :cry:
Motorola MPx220 -> E-TEN M750 -> Motorola Milestone The FroyoMOD v2.5.0


GameEs
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: stř 04. bře 2009 14:56:26
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od GameEs » pon 30. srp 2010 14:47:41

Nešla mi ani Motofrenzy ani ta druhá moto, šla mi až tahle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=722304 .. Vážně nevím čím to je, rád bych měl řešení..

Uživatelský avatar

Sket
Stálý androiďák
Příspěvky: 191
Registrován: úte 15. čer 2010 19:45:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od Sket » pon 30. srp 2010 15:37:51

Diky ti moc, ja uz fakt myslel ze mam po telefonu. Je to zajimavy ze nektery jdou a jiny delaji takovyhle "blbosti". Vypada to na nejakou chybu v Openrecovery 1.37, protoze ta Nadlabakova 2.36ka mi pres adb normalne sla...
Motorola MPx220 -> E-TEN M750 -> Motorola Milestone The FroyoMOD v2.5.0


GameEs
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: stř 04. bře 2009 14:56:26
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od GameEs » pon 30. srp 2010 19:30:35

Právě nic jinýho než recovery sem neměnil co mě mobil přišel.. Mohl bych zkusit starší jedině.. Jediná rom co mi zatím šla je tady ta.
Kdyby někdo tušil čím to je tak dejte vědět.

edit. na kartu sem dal G.O.T. recovery a všechny rom fungují.. Teda kromě týhle, nevím proč :D


pablito
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 20. srp 2010 9:31:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od pablito » sob 04. zář 2010 16:41:56

Ahoj,
říkám si, že postnu moje zápolení s instalací této ROM, které nakonec dopadlo úspěšně, nicméně popořadě:

První pokus
1) nainstalovat Light Milestone 2.1 ROM + JIT přímo na telefon rootnutý pomocí OpenRecovery. Telefon byl bez zásahu tak jak byl koupený s Androidem 2.0

Toto selhávalo a při bootu LM zůstalo viset v logu Motorola. Logo Android se vůbec neobjevilo.

Druhý pokus
1) wipe data/cache
2) nainstalovat nadlabákovu ROM na tentýž telefon pomocí OpenRecovery

Výsledek stejný, zůstával při bootu viset v černé obrazovce s bílým logem Motorola.

Třetí pokus
1) pomocí RSDLite4.6 nejprve flashnout oficiální ROMku s Androidem 2.1
(SHOLS_U2_02.36.0_UCASHLSMR2EMEAB1B806D.0R_PDS003_USASHLS00RTEU_P046_A008_HWp2a_1FF.sbf)
telefon nabootoval normálně do Androida 2.1
2) následně flashnout ještě vulnerable recovery (vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78.sbf)
3) pak už bylo možné znova rootnout telefon pomocí OpenRecovery
4) nainstalovat LightMilestone 2.1 ROM + JIT

Pak už to šlo a telefon nabootoval s touto ROMkou v pohodě! Wow!


V současnosti s tím běhám. Nemůžu říct, že to běží zcela bez restartů, ale není to nikterak tragické a zejména to jak to pozoruju souvisí s konkrétníma aplikacema. Zkoušel jsem třeba nějaký live wallpaper na plochu a to jsem rychle opustil, protože ten to kácel dost nehorázně. Přesnou závislost na nějakém parametru té aplikace jsem nezjistil, je to případ od případu. Navigace třeba běžela v pohodě, ale včera se mi to hlodlo u aplikace FlashLight / svítilna, který nedělá nic jen maximálně vysvítí displej.
Nuž tak budu dál zkoušel.

díky za ROMku


tom-tom
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 04. zář 2010 2:40:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone 800MHz fw_2.1-update1 root

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od tom-tom » ned 05. zář 2010 11:24:41

Nezpůsobuje ty restarty právě ta nižší hodnota Vsel? Tohle se nemusí každému procesoru líbit. Stejně jako overclock - můj telefon zvládne 1.3GHz a kolegův Milestone jen 1.2GHz a to ještě s občasnými restarty.

Uživatelský avatar

Lien
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: stř 24. bře 2010 18:52:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone + HTC HD2
Twitter: pepino_ol
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od Lien » pon 06. zář 2010 9:27:29

Musím poděkovat za tuto ROM, funguje na 99%, i když jsem ze začátku zápasil s instalací. Jediná věc co mi na verzi MotoLight2 nechodí je hra "Air Control". Padne to vždy, když se objeví 4 letadlo.
Nevím jestli mám hledat chybu v přetaktování CPU nebo někde jinde. Mohli byste to, prosím, někdo ozkoušet a dát sem report?
Air Control je ke stažení zde: http://www.androlib.com/android.applica ... -wqxB.aspx


Autor tohoto vlákna
tomas_em
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 02. bře 2010 20:08:40
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od tomas_em » stř 08. zář 2010 20:19:30

Nová verze MotoLight2a s LauncherPro 0.7.7.3 a sa dalšími drobnými úpravami. Odstraněné další aplikace jako FOTA, AccuWwather Plugin a hlavně Email. Protože existuje podstatně lepší aplikace K9Mail, není důvod mít standardní email aplikaci v ROM. Na rozdíl od MotoLight2 zde nejsou přidány žádné další aplikace, které můžete najít v Marketu. Prostě jen čistá "vanilla" ROM bez zbytečných korporátních aplikací s LauncherPro jako výchozím launcherem, JIT a overclockem. Díky nízkým hodnotám vsel a rozumnému overclocku také dobrá výdrž na baterii. Pokud se někomu restartuje (mě se to zatím nestalo), pak je potřeba zvýšit hodnoty vsel alespoň pro 700MHz na 50 nebo více. Hodnoty vsel je možné měnit v souboru /system/startup/02_overclock.sh
Opět Nandroid záloha, takže instalace přes OpenRecovery.

Ke stažení tady (cca 65MB):
http://www.uloz.to/5792592/motolight2a.zip


evilive.04
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 07. čer 2009 18:48:59
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od evilive.04 » čtv 09. zář 2010 4:15:55

zatím to drží tak uvidíme jinak to vypadá dost slušně hlavně ten launcher pro
mohl by jsi přidat rovnou plus chtěl jsem koupit ale nebere kreditky jenom paypal a přes ten já účet nemám.


Autor tohoto vlákna
tomas_em
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 02. bře 2010 20:08:40
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od tomas_em » úte 14. zář 2010 19:49:47

evilive.04 píše:zatím to drží tak uvidíme jinak to vypadá dost slušně hlavně ten launcher pro
mohl by jsi přidat rovnou plus chtěl jsem koupit ale nebere kreditky jenom paypal a přes ten já účet nemám.
Ahoj,

díky za pochvalu ;) Ale nebudu nikdy zveřejňovat warez, takže LauncherPro bude jen ve free verzi. Osobně mi to rozšíření nechybí, nákup plus verze budu asi realizovat, ale jen kvůli podpoře autora. Mě teda ta plus verze nic zajímavého nepřinese. To že nejde koupit aplikace přes Market je pláč na špatném hrobě, je třeba plakat u Google ;)


magma
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: sob 24. říj 2009 10:36:41
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od magma » stř 15. zář 2010 11:12:07

Myslim, ze pre vacsinu ludi Launcher Pro staci. Ja som si pred par dnami PLUSko kupil, aby som podporil autora a vcelku sa mi hodilo zmensienie jedneho widgetu :)
Inak posledna ROMka je zatial 100% stabilna a slape uzasne. Este raz dakujem za vyvoj :)
HTC Diamond > HTC Hero > Motorola Milestone > Acer E130 > HTC Desire HD > LG optimus 2X > HTC Sensation > Samsung Galaxy Note > Samsung Galaxy S3 > Samsung ATIV S a Acer A500 > Nexus 7

Uživatelský avatar

BeNiSh
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: úte 16. úno 2010 23:37:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo IdeaPhone S750
Bydliště: P6-CV
Kontaktovat uživatele:

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od BeNiSh » čtv 16. zář 2010 10:47:18

tak od vcerejska mam taky tuto ROM a sem vcelku spokojen. nahrat ji do telefonu byl sice boj a nakonec zabral podobny postup jako popisoval pablito. :ugeek: prehodil sem si teda launcher pro na placenou novejsi verzi 7.8.1 a vyhodil MotoID (preferuju Shazam tak proc to tam mit dvojmo). linpack se stale drzi na nejakych 8 MFLOPS, takze to je parada. uvidime jak dopadne spotreba. zatim je minimalne stejna. jediny na co sem zatim prisel je, ze mi taky prestal fungovat AirControl stejne jako pise Lien... coz je vecna skoda. sice hry moc nehraju, ale cas od casu sem si tuhle pustil a ted to pri nejakym 3-4tym letadle spadne :cry: nejaky reseni na obrzoru?

EDIT: jeste sem objevil, ze oproti puvodni oficialni 2.36 chybi u zamykani telefonu gestem ten "timeout" (ze se gesto aktivovalo az po nejaky dobe necinosti) a kdyz vlezu do nastaveni / wireless / Cell broadcast tak to vyhodi chybu aplikace neconeco.android.settings. a proc vlastne ROM neni uz 2.38? :?

BTW jak se da pouzivat aplikace Superuser Permission. kdyz to jen pustim, tak mam cernou obrazovku, nikde zadna konzole a ostatni aplikace opravneni stejnak nemaj. tak vsechny rootovsky zasahy delam pres OpenRecovery, coz neni uplne ono :help:
Naposledy upravil(a) BeNiSh dne čtv 16. zář 2010 10:57:02, celkem upraveno 3 x.
[ Mcz & T-M ] :: lenovo IdeaPhone S750 andreaROM-160130 @ 4.2.2 :: Verbatim 8GB μSDHC (c10)

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12577
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 16. zář 2010 10:53:46

benish: SU permission slouží k udělování povolení. Takže stáhneš třeba terminál emulátor, v něm zadáš "su" a následně ti vyskočí okno "povolit(na vždy)/odmítnout".
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

BeNiSh
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: úte 16. úno 2010 23:37:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo IdeaPhone S750
Bydliště: P6-CV
Kontaktovat uživatele:

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od BeNiSh » čtv 16. zář 2010 11:49:47

prikaz su i s mejma chabejma linuxovejma znalostma znam. nechapu k cemu mi je ta aplikace. kdyz zadam su v nejaky konzoli, tak ty opravneni zajistuje nejak tahle aplikace Superuser.apk? vim, ze pri rootnuti telefonu pres OpenRecovery se nahrajou dva soubory (pokud se nepletu) su.apk a superuser.apk. vyznam toho prvniho chapu jako funkcnost prikazu su, ktera se tak nahraje do systemu, ale ten superuser.apk? ke vsemu je i v menu ikona, ktera nedela nic nez jen zcerna displej, jak sem uz popisoval. za objasneni zahady predem dikuju :oops: :D
[ Mcz & T-M ] :: lenovo IdeaPhone S750 andreaROM-160130 @ 4.2.2 :: Verbatim 8GB μSDHC (c10)


ZS-Man
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: ned 22. úno 2009 23:54:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od ZS-Man » pát 17. zář 2010 11:30:12

SuperuserAPK je takove GUI pro su. Muzes v nem odebirat opravneni, kontolovat log a i nejake to nastaveni se tam najde.

OT: mimochodem,uz je na svete Froyo od Nadlabaka, vcetne cestiny a funkcniho fotaku :D
Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Motorola A780 -> Openmoko FreeRunner -> T-Mobile G1 -> Motorola Milestone -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy S5


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od shotik » pát 17. zář 2010 11:42:24

Froyo? kde, kdy bude tady:)))) zriovna kdyz sem dneska napral lightrom
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar

BeNiSh
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: úte 16. úno 2010 23:37:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo IdeaPhone S750
Bydliště: P6-CV
Kontaktovat uživatele:

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od BeNiSh » ned 19. zář 2010 22:38:43

[ Mcz & T-M ] :: lenovo IdeaPhone S750 andreaROM-160130 @ 4.2.2 :: Verbatim 8GB μSDHC (c10)


magma
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: sob 24. říj 2009 10:36:41
Reputace: 0

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od magma » pon 20. zář 2010 14:23:14

Tak zacali sa objavovat restart ccar raz za 2 dni. S predchadzajucou verziou som to nezazil. Inak slape uzasne :)
HTC Diamond > HTC Hero > Motorola Milestone > Acer E130 > HTC Desire HD > LG optimus 2X > HTC Sensation > Samsung Galaxy Note > Samsung Galaxy S3 > Samsung ATIV S a Acer A500 > Nexus 7

Uživatelský avatar

hudasp
Droid
Příspěvky: 1728
Registrován: sob 25. zář 2010 10:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One X
Twitter: HUdasp
Tablet: EEE TF101
Kontaktovat uživatele:

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od hudasp » sob 16. říj 2010 9:18:51

Tak moje pokusy s telefon skončili s milestone a touto ROM. Mám jen drobný problém. Funguje Vám lock telefonu pomocí těch "9-ti teček"? Po prubuzení telefon žádný heslo nechce:-/ Používám Laucher PRO Plus


keith.d
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 23. říj 2010 15:20:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Milestone

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od keith.d » čtv 18. lis 2010 1:52:40

Super romky..
zatím jen testuju ale ta stabilita a nenáročnost mi vyhovuje.

EDIT:

škoda že funguje jen romka 2a a ta bez Launcheru pro, dvojka tam píše Launcher pro expired, nejde tudiž dokončit nastavení :(

Uživatelský avatar

Eso Rimmer
Stálý androiďák
Příspěvky: 205
Registrován: pon 15. bře 2010 19:39:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Razr MAXX + Sharp Galapagos 003SH
Rom: stock 4.1.2

Re: Light Milestone 2.1 ROM + JIT

Příspěvek od Eso Rimmer » čtv 18. lis 2010 19:24:48

Po laborování s nestabilním 2.2 GOT a zabugobaným CM6 jsem nahrál tu první těch dvou romek z tohoto tématu a mám jeden dotaz. Zjistil jsem, že hardwarová klávesnice je QWERTZ, ale s touto romkou píše jako QWERTY. Dá se to nějak přehodit? Předtím jsem měl romku od nadlabaka a v té to bylo správně. Tady mě to mate.
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!

Odpovědět

Zpět na „Milestone 1 / DROID 1 - ROM/Firmware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host